Είχα PlayStation, GBC, GBA, GameCube, PSP
Και έχω μείνει με Xbox, X360, DS και PlayStation2. Μετανιώνω λίγο που πούλησα το GC που είχε κάποιους πολύ αγαπημένους μου τίτλους όπως το Wind Waker, και το PSP το οποίο το αγαπούσα για τα homebrew του.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ποιες κονσόλες έχετε και ποιες είχατε;
Collapse
X
-
Τρελός thread necromancer o Thunderjohn!
Πολύ ωραία η photo του NickTG!
Επίσης έχει διαρρεύσει και μια φωτό από την αποθήκη του Burai:

Τέλος, δεν θέλω να σου βάζω φωτιές αλλά είχαμε παίξει με τον Phantom, Wario στο Virtual Boy σε έκθεση του retrocomputers και ήταν παιχνιδάρα!
Leave a comment:
-
Originally posted by thunderjohn View Post@NickTG
Ωπ τώρα το παρατήρησα ότι τα έχεις παρατάξει ανά γενιά! Βάλε το GBA μια θέση πιο πάνω και βάλε στη θέση του ένα GBC!!Και το PSP ανάμεσα σε PS2 και PS3!!
Η αλήθεια είναι πως τώρα το παρατήρησα και εγώ! :xp:
Τυχαία μου βγήκαν έτσι ή τουλάχιστον χωρίς να το σκεφτώ!
Leave a comment:
-
Κιβώτια σφραγισμένα σε αποθήκη στο πατρικό.
Αθήνα έχω μόνο τα πιο πρόσφατα φορητά μαζί με PS3, 360, Wii U και τα Neo Geo.
Βασικά επόμενοι στόχοι είναι μία NEC console, μάλλον το Core Grafx- τα πιο ελκυστικά Tubo Duo πέραν των απίστευτα υψηλών τιμών είναι πολύ ευαίσθητα και δεν ξέρω πόσο αξίζει- και το Mega CD(το οποίο επίσης λόγω αξιοπιστίας και inflated τιμων δεν πολυλέει) Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή απλά για το γαμώτο να έβρισκα ένα Virtual Boy αλλά οκ ξεφυγα...
ΕDIT:
Eπειδή τώρα είμαι εκτός σπιτιού θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να ανεβάσω photos από το Pocket. Μετράει πάρα πολύ, ειδικά όσον αφορά τα fighting games- το Samsho 2 είναι καταπληκτική μεταφορά. Όπως και το Metal Slug 1st mission.
Leave a comment:
-
Πιο εύκολο θα ήταν να γράψεις ποιες δεν έχεις.
Μα καλά που τα βάζετε όλα αυτά; Καλά το Neo Geo Pocket με έστειλε όμως.
Leave a comment:
-
Το λοιπόν- περίεργο που δεν είχα γράψει όταν είχε ανοιχτεί το θέμα...
Nintendo consoles
NES x 2
AV jap Famicom
SNES boxed
Game Boy Color boxed
N64 Mario 64 boxed
Gamecube Purple boxed
GBA micro boxed
DS classic boxed
DSlite boxed
Wii white boxed
Wii black- πακέτο με το Wii Motion+ και το Sports+ boxed
3DS boxed red
3DS XL Zelda edition boxed
Wii U standard boxed
SEGA
Mega Drive II boxed
Game Gear boxed
Saturn PAL boxed
V-Saturn
Dreamcast boxed
SONY
PlayStation boxed
PlayStation 2 boxed modded
PSP slim boxed
PlayStation 3 Phat boxed
PSP Street boxed
PS Vita boxed
SNK
Neo Geo AES
Neo Geo Pocket Color boxed
Neo Geo X Gold pack( μουφο licensed κονσολα από Τommo αλλά για portable neo geo ok ειναι...)
Microsoft
Xbox 360+ 20GB HDD( το χάρισα στον bro)
Xbox 360 slim 250GB
και είχα
το παλιό καλό Game Boy που κάποιος "κολλητός" κατεδάφισε και μετά έκανε τον Κινέζο
ένα Xbox 360 ακριβοπληρωμένο μόλις είχε κυκλοφορήσει το οποίο παρέδωσε πνεύμα μετά από 3 χρόνια πρπ.
Ένα Tiger με τον Spiderman- τρελή μούφα και ένα με τους Χ-ΜΕΝ( ακόμη πιο τρελή μούφα)
EDIT
Κάποια στιγμή ενέδωσα- πιο φτηνή λύση για import gaming από US ή JAP console-και αγόρασα ένα clone ονόματι Retro Duo, το οποιο παραδόξω καλά κρατεί μέχρι σήμερα και παίζει άνετα US NES games και jap και US SNES games- τα pads είναι ελεεινά ευτυχώς παίρνει τα orignal του SNES. Μεσοβέζικη λύση μέχρι να μπορέσω να βρω ένα Super Famicom και ένα US-NTSC SNES( κακάσχημο λέμε...)σε καλή σχετικά τιμή.
Leave a comment:
-
@NickTG
Ωπ τώρα το παρατήρησα ότι τα έχεις παρατάξει ανά γενιά! Βάλε το GBA μια θέση πιο πάνω και βάλε στη θέση του ένα GBC!!Και το PSP ανάμεσα σε PS2 και PS3!!
Leave a comment:
-
Συγχαρητήρια σε όλους. Εντυπωσιακές συλλογές !!!:resp:
Έχω :
Playstation, N64, Dreamcast, Gamecube, XBox 360, PSP
Είχα :
Mega Drive 2
Πάντα ήθελα:
Neo Geo, Saturn
Leave a comment:
-
Α ναι. Έχω και ένα τέτοιο το οποίο λείπει από τη φώτο.
Είχα βρει και έξτρα παιχνίδια να αγοράσω.
Επίσης είχα και μια ηλεκτρονική ατζέντα από την ίδια εταιρεία η οποία έπαιζε και τα παιχνίδια.
Leave a comment:
-
Atari
NES
GameBoy
Sega Mega Drive 2
PSX
DreamCast
PS2
GameCube
XBOX
XBOX 360
Nintendo DS
Wii
Nintento 3DS XL
Με αυτή την σειρά νομίζω. A, είχα και κάτι άλλο που το πήρα την περίοδο ανάμεσα σε Sega Mega Drive 2 και PSX νομίζω, κάπου εκεί. Κάτι ελεεινό που έψαξα τώρα στο google και το βρήκα επειδή δεν θυμόμουν καν τι ακριβώς ήταν. Τόσο μα τόσο FAIL...
Είχε μαζί πακέτο ένα fighting game, το Mortal Kombat 3 νομίζω:
Παιχνίδια ξεχωριστά δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα να αγοράσεις, κατάλαβα όμως τον λόγο αφού είδα το πρώτο video. Tiger R-Zone λοιπόν. Η τύχη του δικού μου αγνοείται εδώ και χρονια.
Leave a comment:
-
Έχω:
Gameboy
Gameboy Pocket
Gameboy Color
Gameboy Advance SP
Nintendo DS
PSP
3DS
Super Nintendo
Nintendo 64
Gamecube
Wii
Xbox360 Arcade
WiiU
Πέρασαν από το χέρι μου: PS1,PS2,PS3,NES χωρίς να'ναι δικές μου απλά για να παίξω κάποια games που ήθελα.
Leave a comment:
-
Έχουμε (Deus κι εγώ):
Atari 2600
Dreamcast
Gameboy Advance SP
Gameboy Colour
Gameboy Micro
Gamecube
Jaguar
Megadrive
Nintendo 64
Nintendo DS
Nintendo DS lite
Nintendo 3DS
Nintendo 3DS XL
Playstation
Playstation 2
Playstation 2 slim
Playstation 3 (40 GB)
Playstation 3 slim (160 GB)
PSP slim & lite
PS Vita (WiFi)
SNES
Saturn
Wii
Xbox 360
Xbox 360 S
Leave a comment:
-
Έχω: Mega Drive II, Saturn, PS 2, GameCube και Xbox 360
Είχα: Game Gear, Dreamcast, και Xbox
Θα πάρω σε 24 μήνες Xbox One σε περίπτωση που αξίζει το κόπο. 1 κονσόλα νέας γενιάς είναι αρκετή να καλύψει τις gaming ανάγκες μου.
Leave a comment:
-

Από τη φωτογραφία λείπει το Master System 3 που έβγαλα από το πατάρι πριν μερικές μέρες.
Πέρα από τις καινούριες που θα τις πάρω μόλις βρω δουλειά θέλω να αρχίσω να μεγαλώνω τη συλλογή και με πιο σπάνια κομμάτια αλλά και με special editions από αυτές που ήδη έχω.
Leave a comment:
Leave a comment: