Announcement
Collapse
No announcement yet.
VGX Awards 2013
Collapse
X
-
Καλα εννοειται αυτο μην ξεχνιομαστε..
Οριστε ο παιχτης το επιασε το νοημα...Πάντως αν κρίνω απ'τα προηγούμενα δεν λες ότι τα bioshock διακρίνονται για το shooting κομμάτι τους..
Leave a comment:
-
Πάντα steam sucks!
Ακούω τόσα καλά λόγια για το infinite.Μέχρι και στα βραβεία σάρωσε και γω ακόμη δεν το έχω παίξει!Βασικά είναι το μοναδικό bioshock που δεν έχω ασχοληθεί ακόμη.Πάντως αν κρίνω απ'τα προηγούμενα δεν λες ότι τα bioshock διακρίνονται για το shooting κομμάτι τους..
Leave a comment:
-
Ναι εχω διαβασει το thread και εκει αναφερομουν και πριν, αυτο που αναφερω ειναι σε οτι εχω δει μεχρι τωρα τα setpieces ειναι ωραια, τα skylines+hooks προσθετουν γιατι δινουν γρηγορες εναλλαγες στο δικο σου positoning μεσα στη μαχη και γενικα η ροη εχει ενα καλο ballance αναμεσα στην εξιστορηση-adventuring και shooting setpieces. Anyway θα το προχωρησω και θα τα ξαναπουμε, απλα αναφερω την πρωτη εικονα.Έχω γράψει τα παραπόνα μου στο αντίστοιχο thread. Μεταξύ αυτών πως η χρήση των skylines είναι απλώς επιφανειακή.
Leave a comment:
-
Μονο το last light εχω παιξει, το 2033 το εχω αλλα δεν το τραβαγε το pc μου τοτε.. Θα το παιξω καποια στιγμη ομως..
Leave a comment:
-
Έχω γράψει τα παραπόνα μου στο αντίστοιχο thread. Μεταξύ αυτών πως η χρήση των skylines είναι απλώς επιφανειακή. Metro δεν έχω παίξει. Είναι ωραία;Originally posted by nooto View PostTo εχω ξεκινησει και εγω αυτες τις ημερες και εχω παιξει 3-4 ωρες. Θα γραψω καποια πραγματα οταν προχωρησω αλλα σε πρωτη φαση δεν μπορω να καταλαβω προς τι τα παραπονα πανω στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ καλο το στησιμο για τα δεδομενα του τι θελει να κανει, επιπλεον βρισκω οτι η προσθηκη των skylines προσθετει στο gameplay σε μεγαλο βαθμο. Anyway θα ριξω σχολιασμο οταν δω ενα μεγαλυτερο κομματι.
Metro Last Light....
Κατα τα αλλα χωρις να εχω παιξει κανενα RPG θα γουσταρα να το παρει το FFXIV μονο και μονο για το επιτευγμα του οτι επανηλθε στο προσκηνιο με τοσο εντυπωσιακο τροπο...
Leave a comment:
-
To εχω ξεκινησει και εγω αυτες τις ημερες και εχω παιξει 3-4 ωρες. Θα γραψω καποια πραγματα οταν προχωρησω αλλα σε πρωτη φαση δεν μπορω να καταλαβω προς τι τα παραπονα πανω στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ καλο το στησιμο για τα δεδομενα του τι θελει να κανει, επιπλεον βρισκω οτι η προσθηκη των skylines προσθετει στο gameplay σε μεγαλο βαθμο. Anyway θα ριξω σχολιασμο οταν δω ενα μεγαλυτερο κομματι.Best shooter Bioshock Infinite.
Metro Last Light....Δεν είχε και τίποτα σπουδαίους αντιπάλους απ'ότι βλέπω.
Κατα τα αλλα χωρις να εχω παιξει κανενα RPG θα γουσταρα να το παρει το FFXIV μονο και μονο για το επιτευγμα του οτι επανηλθε στο προσκηνιο με τοσο εντυπωσιακο τροπο...
Leave a comment:
-
Έτσι όπως το θέτεις μπορεί. Δεν είχε και τίποτα σπουδαίους αντιπάλους απ'ότι βλέπω.
Leave a comment:
Leave a comment: