Announcement

Collapse
No announcement yet.

VGX Awards 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NickTG
    replied
    Για κονσόλα καλά είναι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μια χαρά παίζει.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Τίτλος που παίζει κανονικά στο Χ360 μου,δεν έπαιζε σε πισί;:troll:

Δεν το λες και κανονικά τον τρόπο που έπαιζε στο 360 βέβαια.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Καλα εννοειται αυτο μην ξεχνιομαστε..

Πάντως αν κρίνω απ'τα προηγούμενα δεν λες ότι τα bioshock διακρίνονται για το shooting κομμάτι τους..
    Οριστε ο παιχτης το επιασε το νοημα...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πάντα steam sucks!
    Ακούω τόσα καλά λόγια για το infinite.Μέχρι και στα βραβεία σάρωσε και γω ακόμη δεν το έχω παίξει!Βασικά είναι το μοναδικό bioshock που δεν έχω ασχοληθεί ακόμη.Πάντως αν κρίνω απ'τα προηγούμενα δεν λες ότι τα bioshock διακρίνονται για το shooting κομμάτι τους..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Λεπτομέρειες.Χ360>PC.Και φυσικά Steam sucks,μην ξεχνιόμαστε.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν ειχα gaming pc τοτε αλλα laptop..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Μονο το last light εχω παιξει, το 2033 το εχω αλλα δεν το τραβαγε το pc μου τοτε.. Θα το παιξω καποια στιγμη ομως..
    Τίτλος που παίζει κανονικά στο Χ360 μου,δεν έπαιζε σε πισί;:troll:

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Έχω γράψει τα παραπόνα μου στο αντίστοιχο thread. Μεταξύ αυτών πως η χρήση των skylines είναι απλώς επιφανειακή.
    Ναι εχω διαβασει το thread και εκει αναφερομουν και πριν, αυτο που αναφερω ειναι σε οτι εχω δει μεχρι τωρα τα setpieces ειναι ωραια, τα skylines+hooks προσθετουν γιατι δινουν γρηγορες εναλλαγες στο δικο σου positoning μεσα στη μαχη και γενικα η ροη εχει ενα καλο ballance αναμεσα στην εξιστορηση-adventuring και shooting setpieces. Anyway θα το προχωρησω και θα τα ξαναπουμε, απλα αναφερω την πρωτη εικονα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Μονο το last light εχω παιξει, το 2033 το εχω αλλα δεν το τραβαγε το pc μου τοτε.. Θα το παιξω καποια στιγμη ομως..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Και τα 2;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Παιχνιδαρα ειναι το metro...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    To εχω ξεκινησει και εγω αυτες τις ημερες και εχω παιξει 3-4 ωρες. Θα γραψω καποια πραγματα οταν προχωρησω αλλα σε πρωτη φαση δεν μπορω να καταλαβω προς τι τα παραπονα πανω στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ καλο το στησιμο για τα δεδομενα του τι θελει να κανει, επιπλεον βρισκω οτι η προσθηκη των skylines προσθετει στο gameplay σε μεγαλο βαθμο. Anyway θα ριξω σχολιασμο οταν δω ενα μεγαλυτερο κομματι.

Metro Last Light....

Κατα τα αλλα χωρις να εχω παιξει κανενα RPG θα γουσταρα να το παρει το FFXIV μονο και μονο για το επιτευγμα του οτι επανηλθε στο προσκηνιο με τοσο εντυπωσιακο τροπο...
    Έχω γράψει τα παραπόνα μου στο αντίστοιχο thread. Μεταξύ αυτών πως η χρήση των skylines είναι απλώς επιφανειακή. Metro δεν έχω παίξει. Είναι ωραία;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Best shooter Bioshock Infinite.
    To εχω ξεκινησει και εγω αυτες τις ημερες και εχω παιξει 3-4 ωρες. Θα γραψω καποια πραγματα οταν προχωρησω αλλα σε πρωτη φαση δεν μπορω να καταλαβω προς τι τα παραπονα πανω στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ καλο το στησιμο για τα δεδομενα του τι θελει να κανει, επιπλεον βρισκω οτι η προσθηκη των skylines προσθετει στο gameplay σε μεγαλο βαθμο. Anyway θα ριξω σχολιασμο οταν δω ενα μεγαλυτερο κομματι.

Δεν είχε και τίποτα σπουδαίους αντιπάλους απ'ότι βλέπω.
    Metro Last Light....

Κατα τα αλλα χωρις να εχω παιξει κανενα RPG θα γουσταρα να το παρει το FFXIV μονο και μονο για το επιτευγμα του οτι επανηλθε στο προσκηνιο με τοσο εντυπωσιακο τροπο...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Έτσι όπως το θέτεις μπορεί. Δεν είχε και τίποτα σπουδαίους αντιπάλους απ'ότι βλέπω.

Leave a comment:

Working...
X