Originally posted by Vaynard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
VGX Awards 2013
Collapse
X
-
Και μένα με ενοχλεί το bad framerate και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μπαμ θα κάνει σε κάποιον που συνήθως τα παίζει όλα σε 60 στο pc του. Αλλά γενικά συνηθίζω γρήγορα και μετά δεν μου προκαλεί εντύπωση. Στο GTA V πχ. 'ξέχασα' ότι έχει χαμηλά fps μέσα στις 2-3 πρώτες ώρες.
-
Graphic whore εισαι οταν εχεις 4k@120hz, ολα τα αλλα ειναι μετριοπάθεια
.
Leave a comment:
-
Άλλα λέω εγώ,άλλα ακούν τ'αυτιά μου.Καλό βράδυ graphic whores.
Blizzard sucks.Steam sucks.Valve sucks.
PC GAMING SUCKS.End of story.
Leave a comment:
-
εμενα με ενοχλησαν σε gta5 και tlou αλλα τι να κανουμε...
γενικα τα τελευταια χρονια (δεν ξερω γιατι) δεν πολυαντεχω τα 30 fps σε κανενα game και ολα τα exclusives τα παιζω με ''βαρια καρδια'' στις κονσολες
Leave a comment:
-
Επειδή το αντιλαμβάνομαι έγραψα ότι έγραψα. Unplayable σημαίνει 'δεν παίζεται' και παιχνίδια που να μην παίζονται έχω παίξει 3 με 4 όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό λέω μόνο.Originally posted by Vaynard View Postαντιλαμβανεσαι οτι μιλας σε συνομιληκους σου που δεν ηρθαν στην γη απο τον Αρη ξαφνικα με τα high end pc τους ε?
Leave a comment:
-
Ειπα unplayable για "χαλαρα" στανταρντς, δεν μιλουσα για 60fps κολλημενα αλλα κατω απο 30 εγω προσωπικα το θεωρω unplayable επειδη ειναι fps, στο GTA V ας πουμε δεν με ενοχλησε.. Το αλλο που δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα ειναι το last of us, επειδη ειναι slow paced δεν φαινεται ουτε εχει αντίκτυπο στο gameplay.
Leave a comment:
-
αντιλαμβανεσαι οτι μιλας σε συνομιληκους σου που δεν ηρθαν στην γη απο τον Αρη ξαφνικα με τα high end pc τους ε?Εγώ παιδιά παίζω videogames από το 89
στα υπολοιπα οτι ειπε ο ihne μη γραφω τα ιδια..
Leave a comment:
-
Το δεχομαι οτι δεν εχεις εσυ προβλημα, απλα η τεχνολογια προχωραει και θα ειχαμε μεινει στο snes αν δεν ειχε κανεις προβλημα στον τεχνικο τομεα..
Leave a comment:
-
Να ηταν stable 30 και δεν θα ειχα κανενα προβλημα, να βλεπεις εσυ οκ τα 20 fps τι να πω..
Leave a comment:
-
Εγώ παιδιά παίζω videogames από το 89 και ζήτημα να έχω παίξει 3-4 unplayable παιχνίδια με το πιο πρόσφατο το Fallout:New Vegas το οποίο ήταν unplayable γιατί πολύ απλά κράσαρε κάθε τρεις και λίγο.Originally posted by i Have no Equal View PostΚαθολου υπερβολικο, εκτος αν θελεις να παιξεις ενα τετοιο παιχνιδι με ~25 frames στην καλυτερη και με βουτιες στα 20-..
Αν ειναι και αυτο υπερβολη οκ οπως ειπα να μεινουμε με την τωρινη γενια για καμια 10ετια ακομα.. Δεν λεω οτι ολα τα games τρεχουν ετσι απλα το FC3 και Crysis 3 ειναι unplayable και οχι με πολυ υψηλά standards..
Να έχεις συνηθίσει τα 60fps των pc και να πέφτεις στα 30 των consoles να το καταλάβω. Να θεωρείς unplayable αυτό που παρέθεσες στο video μου φαίνεται απλώς υπερβολικό. Μου θυμίζει κάτι τύπους που μόλις ανακάλυψαν το blu-ray αρνούνται να δουν ταινία σε dvd λες και έχει ανάλυση 15x15.
Leave a comment:
Leave a comment: