Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2014 - Emotional, Ecstatic, Epic!
Collapse
X
-
Το twitch είναι έτοιμο να εξαγοραστεί απο το Youtube, αλλιώς σαν υπηρεσία suckάρει αρκετά όσον αφορά την ποιότητα των Streams, τον Player και τα Playback capabilities (στα οποία το Youtube είναι ήδη απίστευτα καλό και ας μην χρησιμοποιείται για streaming). Όλα αυτά δικαιολογούνται αν σκεφτεί κανείς οτι μετά το Youtube και το Netflix είναι το τρίτο site σε ανάγκες bandwidth στον κόσμο ξεπερνώντας facebook, twitter κτλ., αλλά πλέον το site έχει ξεπεράσει τους δημιουργούς του και χρειάζεται την οικονομική/μηχανική ενίσχυση Google.
Leave a comment:
-
Ποια Ε3, λέγε εντυπώσεις από San FranciscoΔεν εχω δει τιποτα ακομα, ειμαι san francisko για ενα συνεδριο που γινεται εδω για αλγοριθμικη θεωρια παιγνιων.
.
Εμένα η Sony μου άρεσε πάρα πολύ πάντως, είδα αρκετά παιχνίδια που δε θα με χαλούσε να παίξω, επικεντρώθηκε κλασικά στις indie και in-house παραγωγές της, ξεκαθάρισε πλέον το χαρακτήρα του PS Vita κι αυτό είναι καλό (επιτέλους αποφάσισε να προσανατολιστεί προς την "centre of PS ecosystem" λογική που είχε πει εξ αρχής), το PS Now κινείται, ευελπιστώ σε λίγους μήνες να είναι διαθέσιμο και UK, ενώ ανακοινώθηκε και το λανσάρισμα του Vita TV στην Αμερική.
So far so good. Η ροή δεν ήταν η ιδανική και οι ομιλητές ήταν ελαφρώς (έως πολύ) βαρετοί, αλλά αυτά που έδειξαν δεν ήταν ούτε φλύαρα, ούτε τα τυπικά παιχνίδια που βλέπουμε συνήθως.
Επίσης YouTube sharing functionality, νομίζω αυτό δεν υπήρχε πριν και είναι καλή προσθήκη. Καλό το twitch (τι καλό, τρίκαλο), αλλά και το YouTube δεν πάει πίσω σε κοινοποιήσεις gameplay footage.
Κρίμα που δε θα δούμε τίποτα FF related
.
Leave a comment:
-
Το No Man's Sky ηταν τελειο αλλα απ οτι ειδα ειχε ανακοινωθει παλιοτερα - δε το χα ξαναδει. Επισης Grim Fandango ρε μουνια!!
Η MS ειχε καλυτερη παρουσιαση σε οτι αφορα τη ροη και τη συνεχη επιδειξη games. Αλλα το One εχει χασει ηδη.
Θετικη εκπληξη για μενα το Battlefield Hardline.
Επισης το Batman Arkham Knight ηταν εντυπωσιακοτατο.
Leave a comment:
-
Αξιοπρεπής η Μ$,το ίδιο και η Σόνυ,αλλά κανείς δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο να μας κάνει να πούμε, "Ω μαλάκα τι έγινε τώρα;"
Leave a comment:
-
Δεν εχω δει τιποτα ακομα, ειμαι san francisko για ενα συνεδριο που γινεται εδω για αλγοριθμικη θεωρια παιγνιων. Πριν φυγω ειχα τσεκαρει μηπως περασω και απο το los angeles (ειναι φθηνο το εισιτηριο απο sf) για την εκθεση (να εχουμε και live ανταποκριση
) αλλα δυστυχως δεν μπαινεις μεσα αν δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εχεις καποια σχεση με τη βιομηχανια (και ακομα και αν το καναμε καπως μεσω go επρεπε να εχουμε στειλει τα διαπιστευτηρια αρκετο καιρο πριν...κριμα ρε γαμωτο ηταν πολυ καλη ευκαιρια). Anyway θα γραψω και εγω αναλυτικα οταν τις δω... απο το internet
Leave a comment:
-
Apo Sony conference, krataw to gamato soundtrack tou metal gear kai to free multiplayer mesw net me ena game monaxa.
Genika htan kalh san conference, alla mas priksane me ton xontro pou aradiaze noumera pali :/
Leave a comment:
-
Δεν είπα ότι με χάλασε,κάθε άλλο που το περιμένω πως και πως.Απλά είπα πως η παρουσίαση φέτος ήταν για κλάμματα.Πέρα από το Unity δεν είχε τίποτε άλλο.
Leave a comment:
-
Τι σε χάλασε το Unity; Εμένα γαμάτο μου φάνηκε που δεν έχω παίξει και AC.
Leave a comment:
-
Ε ναι είπαμε fail φέτος η Ubi.Από Σόνυ και Ν περιμένω καμιά βόμβα αλλιώς...
Leave a comment:
-
Στο Far Cry δείξανε μία cutscene. Στο Crew δείξανε ένα sped up video χωρίς HUD. Στο Valiant Hearts ένα cg trailer και στο Division δείξανε gameplay...πριν μήνες. Δλδ. όσο περνάει ο καιρός έχουν λιγότερο gameplay να δείξουν; Συνήθως ανάποδα πάει.Originally posted by Altair View PostΔείξανε ρε συ στο Step Up,The Crew,The Division παλιότερα αυτό.
Leave a comment:

Leave a comment: