Announcement

Collapse
No announcement yet.

125 χρόνια Nintendo, να τα χιλιάσει!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    Έλα να μπει και ένα Gamecube Virtual Console τώρα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το αμφιλεγομενο χειρηστηριακι που συζητουσαμε πριν λιγες μερες επανερχεται δυναμικα στα σαλονια μας!!

ΟΚ ο ανταπτορας εχει ανακοινωθει καιρο ομως φαινεται οτι δεν θα χρησιμοποιειται μονο για το smash.
    Originally posted by Nintendo.co.uk
    This adapter will allow you to connect your GameCube controller to the Nintendo Wii or Wii U. Connect your GameCube controller to your Wii or Wii U console. Compatible with all games supported by the Wii Classic Controller, Wii Classic Controller Pro and Wii U Pro Controller.

Οκ δε το περιμενα, δε πολυψηνομουν να παρω τον ανταπτορα μονο για το Smash αλλα τωρα ειναι σιγουρη αγορα μια που εχω δυο χειρηστηριακια GCN στην ακρη

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Because 360 is too common.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    To exw termatisei 260 fores
    wut?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Super Mario Bros το πρωτο game που τελειωσα, και το μονο για πολλα χρονια. Δε τερματιζα games

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    File HTAN dyskolo paixnidi.
    To exw termatisei 260 fores kai malista to egrapsa kai me kamera otan agorasame...
    Htan to prwto rpgoeides game pou epaiksa pote sthn zwh mou, amesws meta htan to Zelda Link's awakening kai meta to Mystic Quest.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Gargoyle's Quest το πρώτο παιχνίδι σε Nintendo κονσόλα που τελείωσα. Μου φάνηκε πολύ δύσκολο πιτσιρικάς όπως ήμουν.
    Χαχα καλά το πήγες, ξεκίνησες με κάτι απλό.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Gargoyle's Quest το πρώτο παιχνίδι σε Nintendo κονσόλα που τελείωσα. Μου φάνηκε πολύ δύσκολο πιτσιρικάς όπως ήμουν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Super Mario Land einai to prwto pou teleiwsa.
    Oute egw exw kati apo merchandise.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πρώτο Nintendo game που τελείωσα;Εύκολο.Super Mario Land 2.Από Ν merchandise νομίζω δεν έχω τίποτα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Η μάνα μου έπαιζε Super Mario και Dr. Mario (ή αλλιώς όπως το έλεγε, Τα Χάπια ).

How about για το πρώτο Nintendo game που τελειώσατε? Εγώ πραγματικά δεν θυμάμαι... Θέλει πολύ ψάξιμο.

Το πρώτο Nintendo merchandise (accessory/plush/clothing...)?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Eμένα έπαιζε Space Invaders,Dr Mario και πλέον ναρκαλιευτή και πασιέντζα.Και παίζει πιο πολλές ώρες από μένα σύνολο.Κρίμα που σε ότι άλλο πήγα να τον μυήσω ξενέρωσε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To mono paixnidi pou epaize o dikos mou pateras htan to tetris kai afto otan htan neos :/

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωραία κουβέντα,keep it up.
    Η πρώτη μου κονσόλα της Ν ήταν το Gameboy.Πριν από αυτό,είχα ένα atari με πολλά παιχνίδια,κάπου πρέπει να είναι χωμένο ακόμα.
    Πρέπει να ήταν κάπου 93-94 αν θυμάμαι καλά,είχα πάει στο χωριό του θείου μου και ήμουν εκεί με ένα ξάδελφο και μου δείχνει το gameboy.Λέω δε με ενδιαφέρει, προτιμώ τα κανονικά παιχνίδια.Μου λέει δοκίμασε θα σου αρέσει.Δοκίμασα tetris και ένα ακόμα που δε μου κάνανε καμία εντύπωση βαρέθηκα με τη μία.Μου δίνει το Super Mario Land.Λέω,άντε να το παίξω κι αυτό να μη με πρήζει.Εντάξει αυτό ήταν κόλλησα.Μου το ζήταγε να του το δώσω πίσω και του έλεγα όχι τώρα παίζω εγώ.Fast forward στα χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς,είμαι εμ τους γονείς μου σε κάποιο μαγαζί,δε θυμάμαι αν ήταν το ΜΙΝΙΟΝ ή κάποιο άλλο.Βλέπω τον ζωολογικό κήπο playmobil βλέπω και το gameboy bundled με 3 παιχνίδια λέω στους δικούς μου να πάρω τον ζωολογικό κήπο playmobil αφού μπορούσαμε να πάρουμε μόνο ένα.Μου λένε ωραία,αυτό από μας,από τη γιαγιά τι θες;Κι έτσι πήρα το πρώτο μου gameboy bundled με τα Burai Fighter,Dr Mario,Motocross Maniacs.
    Fun fact:To Dr Mario ο πατέρας μου το είχε λιώσει.Το έπαιζε στο δυσκολότερο επίπεδο και το τερμάτιζε.Κι εγώ με τους φίλους μου,με το ζόρι βγάζαμε τις πρώτες πίστες.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Η εικόνα παραπάνω αποδεικνύει ότι η nintendo πάντα κοίταζε εναλακτικούς χειρισμούς άσχετα από την δύναμη του hardware. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.
    Επίσης μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει το ρήμα 'αναγκάζω΄.
    Δεν θα ελεγα οτι αυτο που δειχνει η εικονα ειναι οτι ''κοιταζε εναλλακτικους χειρισμους''. Αυτο που εκανε ηταν οτι εισηγαγε, ανεπτυξε και μορφωποιησε αυτο που σημερα ονομαζουμε pad. Μεχρι το N64 βλεπουμε εξελιξη χειριστηριων πανω σε ενα κοινο αξονα και με γνωμονα καθε φορα τα games και τις αναγκες των παικτων και των ιδεων των developers (οχι των ιδεων της Nintendo). Αυτος ειναι και ο λογος που θεωρω το pad του Ν64 απο τα πιο καινοτομα ολων των εποχων μιας και αποτελει την επιτομη ολων των παραπανω και φτιαχτηκε σε μια εποχη που κυκλοφορουσαν χιλιαδες περιφεριακα-χειριστηρια για να παιζεις καλυτερα το ταδε ειδος game σβηνοντας τα ουσιαστικα απο το χαρτη και παρουσιαζοντας ολες τις διαφορετικες λειτουργιες τους σε ενα χειριστηριο (analog, rumble, δυο pads σε ενα λογω 3ων grips, σκανδαλες).

Αυτο με τα ''εναλλακτικα'' ηρθε με το Wii και το DS. Εγω συμφωνω με αυτο που ειπε ο Ground παντως περι ''εξαναγκασμου''. Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στα πρωτα pads και σε αυτο του Wii κυριως επειδη οι developers επρεπε να το λαβουν υποψην τους αν ηθελαν να δημιουργησουν κατι για την κονσολα. Με αλλα λογια τα πρωτα pads ηταν φτιαγμενα με τετοιο τροπο που ας πουμε εκαναν τους devs να αισθανονται πιο ελευθεροι για τις δημιουργιες τους (σε σχεση με τις αλλες κονσολες) ενω αντιθετα με αυτο του Wii επρεπε να λειτουργησουν με σαφως πιο κλειστο τροπο (απότι εκαναν σε ολη την υπολοιπη βιομηχανια) αφου περα απο το παιχνιδι που εφτιαχναν, επρεπε ντε και καλα να εχουν στο μυαλο τους και τα motion controls...

Το προβλημα πιθανον να ειναι βεβαια στην ιδια την ιδεα των motion controls που προσωπικα θεωρω οτι δεν προσφερει απολυτως τιποτα, ισα ισα που, περα απο καποια spesific nintendo παιχνιδια, χειροτερευουν την εμπειρια οπου αλλου εχουν μπει (και αυτο φαινεται κατα κυριο λογο στα παιχνιδια των αλλων 2 εταιριων που προσπαθησαν κατι αντιστοιχο στην πορεια). Επισης αυτο που λετε για τα fps imo δεν ισχυει ουτε κατα διανοια.

Παντως σαν συλληψη (ενος pad που θα λειτουργουσε στα παντα και καλυτερα απο καθε περιφεριακο, πχ racing games προσομοιωση ως τιμονι, adventures-προσομοιωση pointer, fps με σαφες potential κλπ) ηταν φοβερη αλλα οπως ειπα ισως και λογω της ιδιας της τεχνολογιας αλλα και το πως τελικα εφαρμοστηκε, περισσοτερο περιορισε την εταιρια στο ''εναλλακτικο'' παρα την βοηθησε στο να φτιαξει το επομενο mainstream pad (μιλωντας για το wii ως gaming system για dedicated gamers και οχι για το wii ως home entertainment system για το ευρυτερο κοινο που ασχοληθηκε μαζι του).

Για την ακριβεια το μονο παιχνιδι που θεωρω οτι κερδιζει απο τα motion controls ειναι το Tearaway και αυτο οχι λογω χειρισμου αλλα λογω περιεχομενου του ιδιου του game.

Leave a comment:

Working...
X