Για τo gamepass και για τα third party αστο να το δουμε στην πορεια και να κρινουμε(τοσο για την συμμετοχη τους στην υπηρεσια, οσο και για το αν θα πεσει η ποιοτητα). Εχεις δικιο ομως στο οτι το Halo περιοριστηκε και απο την επιλογη να ειναι cross gen. Βεβαια αν το συγκρινεις με το horizon 2 που και αυτο θα ειναι cross gen, εκει μαλλον θα εβαζα ξανα το θεμα του μπατζετ στο τραπεζι.
Η MS εδωσε τοσα χρηματα για να αγορασει την bethesda, και καπως θα πρεπει να τα παρει πισω αυτα. Τα παιχνιδια θα πρεπει να φερουν εσοδα πισω. Ειτε θα τα αφησει multiplatform λοιπον ειτε θα μειωσει το κοστος παραγωγης. Δεν συμφωνω οτι δουλευει ετσι οπως λες, οτι αν ηθελε θα επενδυε χρηματα σε ενα παιχνιδι αφου επενδυσε τοσα για την εξαγορα. Η microsoft ΤΩΡΑ μετα την επενδυση θελει να τα παρει πισω και περισσοτερα, οχι να χασει κι αλλα(γιατι αυτο θα γινοταν αν επενδυε απειρα χρηματα σε ενα παιχνιδι που θα πουλησει 1εκ η θα το πληρωσεις με 2 ευρω στο gamepass). Το ερωτημα ειναι ο τροπος που θα το κανει.
Oποτε ανακεφαλαιωση. Θα γινω λιγο ειρωνικος εδω αλλα οχι με κακη προθεση

Μου λες ουσιαστικα οτι τοσα χρονια μπορουσε να υπαρχει gamepass(Να πληρωνουμε δηλαδη 1-5 ευρω το παιχνιδι), αλλα δεν το εκαναν γιατι ηταν απληστοι. Oποτε ξυπνησε μια μερα ο Phil και φωναξε ευρηκα!, αυτο ειναι η λυση. Θα το ονομασω gamepass. Ποσο κοστιζε ενα παιχνιδι πριν? 70? Θα κοστιζει πλεον 1 ευρω! Ναι! [κομφετι πεταγονται για αυτη τη σπουδαια ιδεα].
χαχα λοιπον πλακα κανω.
Απλα διαφωνω. Κατ'εμε το gaming ζητα και θα ζητα ολο και περισσοτερα χρηματα, περισσοτερο προσωπικο να δουλευει σε αυτα κτλ. Η βιομηχανια βρισκεται σε ενα σημειο που ψαχνει να βρει χρηματα για να ανταπεξελθει στα ποσα που χρειαζονται αυτα τα γκειμς. Μου αρεσει? Οχι, αλλα ειναι η πραγματικοτητα στο πως βλεπω εγω την βιομηχανια εστω.
Originally posted by i Have no Equal
View Post
Witcher 3 Wouldn't Exist Without Consoles
If the consoles are not involved there is no Witcher 3 as it is, we can lay it out that simply. We just cannot afford it, because consoles allow us to go higher in terms of the possible or achievable sales; have a higher budget for the game, and invest it all into developing this huge, gigantic world
Τωρα αυτο πως θα αλλαξει μαγικα στην νεα γενια που το κοστος μεγαλωνει δεν ξερω. Βγαζοντας απο την εξισωση το PS5 και πληρωνοντας μεσω gamepass?
δεν νομιζω.

Leave a comment: