Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τελευταιο ποστ στο φορουμ γιατι βλεπω και απο τα αλλα μελη οτι δεν υπαρχει σεβασμος για την οποια διαφορετικη αποψη.

    Ειρωνειες κτλ.
    Last edited by hideo; 19-11-2020, 05:57 PM.

    Comment


    • O nooto το λεει για πλακα σιγουρα, δεν ειναι το στυλ του αυτο.

      Comment


      • Δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο στην ολη αντιμετωπιση του(παντα τον συμπαθουσα τον nooto ως μελος παρόλα αυτα). Απλα τον χαλαει γιατι πιστευει οτι εχασε. Ειναι δικο του κομπλεξ αυτο και επαναφερει το θεμα με ειρωνιες κτλ.

        Η τιμη του φιφα απλα επιβεβαιωνει οτι ακριβως ειχα πει στην πραγματικοτητα. Και το NBA2K θα κοστιζε τοσο. Το γνωριζαμε ισως και πριν ανοιξει η συζητηση.
        Δηλαδη παιρνεις ενα επιχειρημα που επιβεβαιωνει την αποψη μου(για αυτο και εκανα λαικ αλλωστε) και το φερνεις αναποδα για να με ειρωνευτεις. Ε δεν ειναι και τοσο ωραιο.
        Last edited by hideo; 19-11-2020, 05:52 PM.

        Comment


        • Θα στο γραψει και ο ιδιος λογικα αλλα απο οσες συζητήσεις τον εχω δει ποτε τοσα χρονια απλα δεν ειναι το στυλ του αυτο.

          Comment


          • Hideo, για το τελευταιο μου post, επρεπε να βαλω καποιο emoticon μαλλον, δεν το ειπα για να σε ειρωνευτω, πιο πολυ για να σε τσιγγλισω-πειραξω το εγραψα αλλα με φιλικη διαθεση παντα 😉. Συγνωμη αν δεν ηταν καθαρο.

            Δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο στην ολη αντιμετωπιση του
            Εδω δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις. Εννοεις οτι δεν σου εχω δειξει οτι ειμαι ειρωνικος γενικα (το λες θετικα δηλαδη) ή οτι ειμαι γενικα ειρωνικος στα post μου στις συζητησεις που εχουμε (το λες με αρνητικη χροια δηλαδη)? Στη δευτερη περιπτωση θα ηθελα να μου πεις αν εγραψα κατι που σε πειραξε και ποτε.

            Απλα τον χαλαει γιατι πιστευει οτι εχασε.
            Παροτι δεν το βλεπω ετσι (νομιζω το ανεφερα και πιο πριν), πιστεψε με αν θεωρουσα οτι "εχασα", εννοωντας οτι ο συνομιλητης μου εχει δικιο και οτι η δικη μου επιχειρηματολογια δεν ειναι σωστη, θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα ελεγα και η κουβεντα θα ειχε σταματησει εδω και καιρο. Δεν θα συνεχισω να λεω κατι για το οποιο εχω πεισθει και εγω οτι ειναι λαθος μονο και μονο για σου την πω.

            Ο μονος λογος που συνεχιζω αυτη την κουβεντα δεν ειναι για να "νικησω" οπως λες, αλλα για να εμπλουτισω την δικη σου αποψη με μια διαφορετικη οπτικη (γιατι ειπα εξαρχης οτι σε θεωρω απολυτο σε αυτο το θεμα) και επισης για να εμπλουτιστει η δικη μου αποψη απο αυτο που λες εσυ (για να δω και εγω μια οπτικη γωνια που πιθανον δεν εχω δει-σκεπτει). Αυτο δειχνει οτι σε σεβομαι σαν συνομιλητη, οχι το αντιθετο.
            Last edited by nooto; 19-11-2020, 06:11 PM.

            Comment


            • Ο nooto είναι ποιότητα, αλλά εκεί όντως βγήκε out of char, εγώ γούσταρα.
              Για την ιστορία συμφωνώ μαζί σου hideo αν και η αλήθεια είναι οτί και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο μιας και το βλέπουν από διαφορετικό πρίσμα (καταναλωτής vs επιχειρηματίας) και απλά το δικό σου understanding του μάρκετ συμφωνεί περισσότερο με το δικό μου. Ξεκάθαρα το κόστος παραγωγής έχει ανέβει εκθετικά ενώ το userbase γραμμικά (για τα AAA games) οπότε στο context του μάρκετ της τεχνολογίας 13% αύξηση μετά από 10 χρόνια μάλλον θεωρείται μικρή και μπορούμε να αισθανόμαστε τυχεροί που η κοινότητα αντιδρά πάρα πολύ αρνητικά σε τέτοιες αυξήσεις σε αντίθεση με π.χ. τα κινητά που δεν ανοίγει μύτη αλλιώς θα τους πέρνανε να τα βάλουν παραπάνω.
              Last edited by ChrisTop; 19-11-2020, 06:10 PM.

              Comment


              • Originally posted by ChrisTop View Post
                Ο nooto είναι ποιότητα, αλλά εκεί όντως βγήκε out of char, εγώ γούσταρα.
                Για την ιστορία συμφωνώ μαζί σου hideo αν και η αλήθεια είναι οτί και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο μιας και το βλέπουν από διαφορετικό πρίσμα (καταναλωτής vs επιχειρηματίας) και απλά το δικό σου understanding του μάρκετ συμφωνεί περισσότερο με το δικό μου. Ξεκάθαρα το κόστος παραγωγής έχει ανέβει εκθετικά ενώ το userbase γραμμικά (για τα AAA games) οπότε στο context του μάρκετ της τεχνολογίας 13% αύξηση μετά από 10 χρόνια μάλλον θεωρείται μικρή και μπορούμε να αισθανόμαστε τυχεροί που η κοινότητα αντιδρά πάρα πολύ αρνητικά σε τέτοιες αυξήσεις σε αντίθεση με π.χ. τα κινητά που δεν ανοίγει μύτη αλλιώς θα τους πέρνανε να τα βάλουν παραπάνω.
                Ακριβώς. Κανείς δεν είπε ότι ο hideo και εσύ είστε λάθος και εμείς σωστοί. Εσείς λέτε μάγκες, για να ιδρώνει ο Mbappe στο Fifa και να μοιάζει αληθινός θα πρέπει να τα σκάσετε γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά και θα παίρνετε αυτό. Εμείς λέμε όχι μάγκες θα ζοριστείτε όπως έκαναν και οι άλλοι στις γενιές τους και κάποιοι πέτυχαν και άλλοι όχι. Good luck.

                Τώρα εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ειδικός να βάλω το χέρι μου στη φωτιά να πω ότι έχω δίκιο και εσείς άδικο. Εκτός από το ενδιαφέρον στατιστικό σου μπορούν να δώσουν απαντήσεις και σχετικοί με τα οικονομικά και insiders της βιομηχανίας για το αν μπορούν να πάνε οι παραγωγές στο επόμενο επίπεδο με τα τωρινά δεδομένα. Xeno Evans αναλάβετε 😆
                The illusion of free will is an illusion.

                Comment


                • Χαχα 80 ευρω Φιφα γελαει ο κοσμος, οι τριχες καθε παιχτη εχουν το κοστος τους
                  Last edited by BigBOSS; 19-11-2020, 06:37 PM.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Originally posted by nooto View Post
                    Εδω δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις.
                    Σε θυμομουν ως μελος που συμπαθουσα(ησουν με αλλο νικ νειμ νομιζω, αν θες πες μου ποιο). Αυτο που εννοω με το ''Δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο στην ολη αντιμετωπιση του'' ειναι οτι δεν νιωθω οτι το εχεις παρει τοσο στην πλακα(οπως λεει ο ihne) απο ενα σημειο και μετα. Κατι σε τσιγκλαει. Ισως εγω να εγραψα οτι εγραψα απο την αρχη με καποιο απολυτο τροπο, δεν ξερω. Μπορει. Και αυτος να προκαλει εσενα να θες να μου την πεις. Δεν εχω ιδεα. Αλλα το θεωρω και ανθρωπινο αν συμβαινει.

                    Αλλα ειναι σαν να μην διαβαζετε τοσο την αποψη μου και να περιμενετε στην γωνια για επιθεση στην πρωτη ευκαιρια(που αυτη δεν ηταν και ευκαιρια). Οταν μπαινω και βλεπω μαζεμενα ποστς ειρωνικα προς εμενα(γιατι εγω ημουν αυτος που χρησιμοποιησα πολυ σε ολη αυτη την συζητηση τον ορισμο ΑΑΑ), ειναι λογικο να με ενοχλησει. Γιατι βλεπω οτι 2-3 μελη δεν μενουν στην αποψη αυτη καθ αυτη αλλα το πανε στην προσωπικη επιθεση για Χ λογους. Ετσι το εξελαβα.

                    Οτι εγραψα για την αυξηση του κοστους του development των παιχνιδιων/σε σχεση με την οχι αναλογη αυξηση εσοδων ειναι κατι που πιστευω εδω και χρονια και δυσκολα θα αλλαξει(απλα η συζητηση μας με βοηθησε να δω και τις μικρες λεπτομεριες πισω απο ολο αυτο). Επισης πιστευω και ειχα γραψει οτι πολλες απο τις αυξησεις δεν θα επρεπε να γινουν και συμπληρωνω τωρα οτι αν δουλεψει ολο αυτο πολλοι πιθανον θα το εκμεταλευτουν ακομα και σε cross gen κυκλοφοριες εντελως αδικα για τον καταναλωτη.

                    Γιατι οταν λες ως εταιρια οτι αυξανεται το κοστος του development λογο μεγαλυτερων απαιτησεων σε καθε νεα γενια δεν μπορεις να αυξανεις την τιμη στο cross gen spiderman(ειναι μεγαλη για το content του, και απορω που δεν κραξατε εδω). Το οποιο ειναι καλυτερο παραδειγμα απο το FIFA 21 για να μου το φερεις(το FIFA ειναι πολυ πιθανο οτι θα εχει αυξησει κατα πολυ τα details και τον ογκο δουλειας σε συγκριση με την προηγουμενη γενια, το PES για παραδειγμα εκανε skip την next gen version για να την προετοιμασει 2 χρονια! παμε για 2022 γιατι η Konami δεν εχει τις οικονομικες δυνατοτητες της ΕΑ προφανως και ειναι η πρωτη φορα EVER που κανει skip, αν αυτο λεει κατι) Αυτο προφανως και εχει καποιο κοστος παραπανω, απο μια cross gen κυκλοφορια. Το να προσθεσουν RT στο spiderman δεν μου λεει κατι προσωπικα, τα ιδια assets χρησιμοποιει το γκειμ στο 99.9% με την PS4 version.

                    Και εγω σε σεβομαι και μου αρεσε η κουβεντα μας μεχρι ενα σημειο. Απλα μετα εγινε mortal kombat.

                    Last edited by hideo; 19-11-2020, 08:23 PM.

                    Comment


                    • Μου ηρθε το ps5, εντυπωσεις μεχρι στιγμης αριστες, το DualSense ειναι game changer εχω παθει πλακα με το astrobot. Περισσοτερα οταν δω αρκετα.

                      Comment


                      • Originally posted by BigBOSS View Post
                        Χαχα 80 ευρω Φιφα γελαει ο κοσμος, οι τριχες καθε παιχτη εχουν το κοστος τους
                        Εσυ θα παιξεις την last gen version αφου δεν βγαινει για pc η next gen, οποτε μην στεναχωριεσαι δεν θα πληρωσεις παραπανω. Η δεν ξερω, οπως το παρει κανεις
                        Last edited by hideo; 19-11-2020, 06:44 PM.

                        Comment


                        • Δε παιζω τιποτα απο αθλητικα οποτε δεν με ενδιαφερει
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Σε θυμομουν ως μελος που συμπαθουσα(ησουν με αλλο νικ νειμ νομιζω, αν θες πες μου ποιο). Αυτο που εννοω με το ''Δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο στην ολη αντιμετωπιση του'' ειναι οτι δεν νιωθω οτι το εχεις παρει τοσο στην πλακα(οπως λεει ο ihne) απο ενα σημειο και μετα. Κατι σε τσιγκλαει. Ισως εγω να εγραψα οτι εγραψα απο την αρχη με καποιο απολυτο τροπο, δεν ξερω. Μπορει. Και αυτος να προκαλει εσενα να θες να μου την πεις. Δεν εχω ιδεα. Αλλα το θεωρω και ανθρωπινο αν συμβαινει.
                            Οχι ο Ihne εχει δικιο, ειναι το στυλ μου τετοιο και ετσι ο τροπος που γραφω σε τετοιου ειδους συζητησεις (δεν λεω για το τελευταιο post συγκεκριμενα, μιλαω για ολα μου τα post σε αυτο το topic). Το εγραψα και εξ'αρχης οτι ο τονος μου μπορει να φαινεται επιθετικος (ή δεν ξερω τι) αλλα δεν ειναι και υποθετω οτι παιδια που ειναι χρονια εδω το λαμβανουν με τον intended τροπο. Αυτος ειναι ο λογος που μου φανηκε περιεργο το παρακατω:

                            αλλά εκεί όντως βγήκε out of char
                            O Roronoa και o BB επρεπε να με εχουν πυροβολησει για οσα τους εχω γραψει κατα καιρους στο consoles vs pc . Αυτο που εγραψα στον Hideo θεωρησα οτι ηταν σαφες πως ηταν πειραγμα αλλα απ'οτι βλεπω μαλλον εκανα λαθος . Δεν ειμαι τελειως βλακας, εχω καταλαβει οτι λεει πως η αυξηση των τιμων πρεπει να γινει προκειμενου το AAA μοντελο να παραμεινει ως εχει. Mid-tier παραγωγες ή παιχνιδια που εχουν ετησιες αναβαθμισεις και πιθανον εχουν περιορισμενο κοστος, αν αυξησουν τις τιμες το κανουν καταχρηστικα. Και το εγραψε σε πολλα σημεια αυτο. Απο τη στιγμη που μιλησα για το FIFA στο post μου θεωρησα ξεκαθαρο οτι θα φανει σαν αστειο και ετσι πηρα και τα προηγουμενα post πριν το δικο μου (οτι η EA δεν βγαινει ή οτι το FIFA ειναι ΑΑΑ). Δεν περιμενα να το δει-δειτε οτι το φερνω σαν παραδειγμα για να του την πω. Ξαναλεω, δεν ειμαι τελειως βλακας , εχω καταλαβει οτι ο ανθρωπος δεν λεει αυτο.

                            Anyway, φυσικα ο γραπτος λογος ειναι πιο απροσωπος και ισως επρεπε να ημουν πιο προσεκτικος απ'οτι φαινεται.

                            Αλλα ειναι σαν να μην διαβαζετε τοσο την αποψη μου και να περιμενετε στην γωνια για επιθεση στην πρωτη ευκαιρια(που αυτη δεν ηταν και ευκαιρια). Οταν μπαινω και βλεπω μαζεμενα ποστς ειρωνικα προς εμενα(γιατι εγω ημουν αυτος που χρησιμοποιησα πολυ σε ολη αυτη την συζητηση τον ορισμο ΑΑΑ), ειναι λογικο να με ενοχλησει. Γιατι βλεπω οτι 2-3 μελη δεν μενουν στην αποψη αυτη καθ αυτη αλλα το πανε στην προσωπικη επιθεση για Χ λογους. Ετσι το εξελαβα.
                            Προσωπικα εγω αλλα ειμαι 100% σιγουρος και οι υπολοιποι, δεν ειχα τετοια διαθεση και το κλιμα γενικα εδω δεν ειναι τετοιο.

                            Γιατι οταν λες ως εταιρια οτι αυξανεται το κοστος του development λογο μεγαλυτερων απαιτησεων σε καθε νεα γενια δεν μπορεις να αυξανεις την τιμη στο cross gen spiderman(ειναι μεγαλη για το content του, και απορω που δεν κραξατε εδω). Το οποιο ειναι καλυτερο παραδειγμα απο το FIFA 21 για να μου το φερεις(το FIFA ειναι πολυ πιθανο οτι θα εχει αυξησει κατα πολυ τα details και τον ογκο δουλειας σε συγκριση με την προηγουμενη γενια, το PES για παραδειγμα εκανε skip την next gen version για να την προετοιμασει 2 χρονια! παμε για 2022 γιατι η Konami δεν εχει τις οικονομικες δυνατοτητες της ΕΑ προφανως και ειναι η πρωτη φορα EVER που κανει skip, αν αυτο λεει κατι) Αυτο προφανως και εχει καποιο κοστος παραπανω, απο μια cross gen κυκλοφορια. Το να προσθεσουν RT στο spiderman δεν μου λεει κατι προσωπικα, τα ιδια assets χρησιμοποιει το γκειμ στο 99.9% με την PS4 version.
                            Τελος παντων για να κανω σαφη τη θεση μου, δεν θεωρω οτι εχεις λαθος σε αυτο που λες, θεωρω οτι εισαι απολυτος και εκει ειναι που διαφωνω. Στο ειπα εξ'αρχης. Εγω αυτο που προσπαθησα να κανω ειναι να βαλω και αλλες παραμετρους στη συζητηση παραθετοντας ιδεες για το 1) γιατι το ΑΑΑ gaming μπορει να ειναι και σημερα υγιες χωρις αυξησεις στις τιμες, 2) γιατι η αυξηση στις τιμες μπορει να οδηγησει σε καταχρηση απο εταιρειες που δεν το εχουν αναγκη αλλα θα εκμεταλευτουν την ταση της αγορας. Αυτο. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Προσωπικα θεωρω τα arguments που εθεσα ειναι valid, ομως εγραψα εξ'αρχης οτι μπορει να ειναι και αρλουμπες γιατι δεν εχω τα στοιχεια που θα ηθελα για να υποστηριξω 100% την αποψη μου, οποτε θεωρω αδικο το να μου λες οτι καθομαι και γραφω μονο και μονο για να "νικησω" ή δεν ξερω τι.

                            Και εγω σε σεβομαι και μου αρεσε η κουβεντα μας μεχρι ενα σημειο. Απλα μετα εγινε mortal kompat.
                            Οk οποτε βαζω και εγω τελεια εδω. Σχετικα με την αυξηση των τιμων θα συνεχισω να ποσταρω νεα, ειδησεις αλλα και γενικοτερα ιδεες, γιατι θεωρω οτι εχει ενδιαφερον, οποτε να ξεκαθαρισω απο τωρα, μην το παρει καποιος σαν προσωπικη επιθεση.
                            Last edited by nooto; 20-11-2020, 12:49 AM.

                            Comment


                            • Δεν ειμαι κατα ακομα και αυτου του ειδους της πλακας(αν ειναι να βοηθησει στο να με ''προκαλεσεις'' και να αρχισουμε τον διαλογο), απλα οταν ερχεται μαζεμενη απο πολλους φαινεται καπως. Και ηταν τιγκα ειρωνεια ρε παιδι μου και σενα το ποστ σου. :p

                              Τελος παντων δεν εχω θεμα να συνεχισουμε να το συζηταμε η να διαβαζω οτι ποσταρεις για το θεμα. Απλα οχι τυπου μαχη. Εχει πολυ ενδιαφερον το θεμα πραγματι. Επισης εχει ενδιαφερον να δουμε ποσο θα ριχνουν τις τιμες σε επομενα sales και ποτε.

                              το προηγουμενο νικ νειμ σου δεν μου ειπες.


                              mortal kombat* διορθωνω το λαθος :p
                              Last edited by hideo; 19-11-2020, 08:23 PM.

                              Comment


                              • Δεν ειμαι κατα ακομα και αυτου του ειδους της πλακας(αν ειναι να βοηθησει στο να με ''προκαλεσεις'' και να αρχισουμε τον διαλογο), απλα οταν ερχεται μαζεμενη απο πολλους φαινεται καπως.
                                Το καταλαβαινω οκ απλα απο το post του Ryu το καταλαβαινεις (το λεει και ο ιδιος) οτι θα ακολουθησει trolling . Με προλαβε για να πω την αληθεια γιατι περιμενα και εγω ποτε θα το κανει η ΕΑ για να τρολαρω . Με χιουμοριστικη διαθεση ηταν, απλα υποθετω οτι επρεπε να μπουν emoticons.

                                Και ηταν τιγκα ειρωνεια ρε παιδι μου και σενα το ποστ σου. :p
                                Ε σου ειπα ηθελα να σε πειραξω .

                                το προηγουμενο νικ νειμ σου δεν μου ειπες.
                                Songoku ηταν.

                                Comment

                                Working...
                                X