Announcement

Collapse
No announcement yet.

Last Of Us Leaks,Forced Politics in Gaming και μισθωμένες Ατζέντες...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by hideo View Post

    Ο straier με καλυψε στα παντα, για αυτο και το gif.
    Εξαιρετικος και απο το πρωτο ποστ ηταν αμεσα on point. Oυτε χαιδεμα αυτιων ουτε τιποτα. Αυτο που ισχυει, μπαμ παρτο.

    Οταν χαρακτηριζεται συστημικος και υποβολιμαίος καποιος επειδη τολμησε να συμπεριλαβει ανθρωπους (τους ''τζιζ'' οχι περισσοτερο απο το part 1+DLC που λατρεψες), δεν υπαρχει λογος για διαλογο. Η ατζεντα ειναι ξεκαθαρη.

    Το αντι-SJW αποτελει ενα βολικό χαλακι της εποχης για να κρυφτουν τα πραγματικα κινητρα και ιδεες πισω απο καθε δηθεν σοβαρη επιχειρηματολογια. Είναι σαν να ακούω τις εσωτερικές φωνές : ''Nαι! τωρα μπορω να λεω οτι θελω χωρις να με χαρακτηριζουν ρατσιστή, f u SJWs, i love you''

    Και ολα αυτα σε κειμενα με το πληκτρολογιο να τρεμει απο θυμο. Μας πως τολμησαν και εβαλαν διαφορετικη σεξουαλικοτητα. Ειναι βαλτοι, εχουν ατζεντα. Οχι οτι υπαρχει εκει εξω διαφορετικη σεξουαλικοτητα. Μπα...


    Πιο whataboutism πεθαινεις.

    Eπιασες ακριβως το vibe του κλασικ meme ''μα τα παιδακια στην αφρικη'' που ολοι εχουμε χρησιμοποιησει και τρολλαραμε κατα καιρους.

    Αλλωστε η παιδικη εργασια ειναι το πρωτο ζητημα εξετασης την στιγμη του απαγχωνισμου ή λουτρου αιματος(ζομπι αποκαλυψ ισως?).
    Για την ιστορια δεν τεθηκε ποτε ζητημα φιλολογικου δικαιωματος στο game. Αλλα ζωης ή θανατου.

    Εχεις πεισθει πως το παιχνιδι ασχολειται με το θεμα της σεξουαλικοτητας. Που θα μπορουσε και θα ηταν οκ, αλλα δεν το κανει. Το inclusion οσον αφορα την σεξουαλικοτητα χανεται μεσα στην γενικοτερη συμπεριληψη σχεδον για τα παντα. Αντρας ''μαμαω οτι κινεται'', λεσβια, θρησκοληπτος, επαναστατης, στρατιωτικος, σκυλί, μαυρος, λευκος, κιτρινος, πατερας, κορη, αδερφια και και και...
    Χωρις να παιρνει θεση για κανεναν και για τιποτα.

    Αλλα δεν επρεπε να βαλει μεσα λεσβια. Ειναι αντζετακιας ναι ναι. Το ειπαν στο neogaf και στα 50% fake leaks, κανει παρεα και με την ταδε ακουσα.

    Η πλακα ειναι οτι και να το παιξεις δεν θα δεις οτι δεν παιρνει θεση πουθενα, γιατι θα εισαι απασχολημενος με το οτι τολμησε να βαλει και ''αυτους''.
    Αρα ατζεντα, ξανα απο την αρχη η κασετα για τα ''παιδακια στην αφρικη'' κτλ κτλ

    Ναι πρεπει να καταπιαστει με καθε ανθρωπινο κοινωνικο ζητημα που υπηρξε ποτε για το ανθρωπινο ειδος για να μην φανει οτι εξισωνεται με την κατάπτυστη αναφορα στην σεξουαλικοτητα του κινεζου(που δεν ειναι καν αναφορα, ειμαι βεβαιος οτι πολλοι δεν το επιασαν καν. Tοσο forced).

    Δεν ειναι σειρα ντοκιμαντερ, ειναι παιχνιδι, εχει κεντρικη ιδεα, οφειλει να εχει. Παρ'ολα αυτα καταπιανεται με πολλα. Και μεσα σε αυτα ειναι και τα τζιζ.Τα οποια βρισκονται εκει για να εξυπηρετουν -μαζι με αλλα- την κεντρικη ιδεα. Η οποια οχι δεν εχει να κανει με αυτο που νομίζεις.
    Φίλε μου, έλα λίγο να σου δώσω ένα νόμπελ Ειρήνης να ηρεμήσεις πρώτα, και μετά κάτσε λίγο προσεκτικά να διαβάσεις τι γράφω, και θα επαναλάβω εν τάχει εδώ.Και λέω εν τάχει επειδή γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είναι ανέξοδο.

    Όπως είπα και νωρίτερα αλλά και σε άλλα post, δεν με απασχολούν οι εισαγωγές LBGT χαρακτήρων, αλλά ο τρόπος και η κυρίως η στοχευμένη χρήση τους (αν υπάρχει). Με απασχολούσε αν ο Druckmann πάντρευε την εισαγωγή των χαρακτήρων με δικαιωματιστικές αποπροσανατολιστικές αναφορές. Και λέω αποπροσανατολιστικές, γιατί όπως περιέγραψα και πάνω, και με το παράδειγμα που ανέφερες ως κλάσικ meme (δεν χρειάζομαι neogaf και memes φίλε μου, υπήρξα μέλος χρόνια πολιτικής οργάνωσης και έτρεχα σε κάθε πορεία,απεργία,διαδήλωση και διαμαρτυρία σε όλη την Ελλάδα.) δικαιωματισμός που δεν θίγει την γεννεσιουργό αιτία της διάκρισης που απορρέει συστημικά, είναι εκ του πονηρού και για να κονομάνε οι εκάστοτε ΜΚΟ. Όπως δηλαδή κάνει η Sarkeesian που είναι το πνευματικό είδωλο του Druckmann. Γι'αυτό και λέω ότι εάν και εφόσον ΔΕΝ υπάρχουν ακτιβιστικόπολιτικές μηχανορραφίες εντός του τίτλου παρα απλές περσόνες που απλά τυγχάνει να είναι LBGT, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που διαψεύστηκα. Αυτά σε ότι αφορά το περιεχόμενο του τίτλου.Πάμε στα άλλα τώρα που είναι για μένα και τα πιο σημαντικά. Στα παπάρια μου η σεξουαλικότητα του καθενός εν γένει, δεν μου κάνει τζιζ τίποτα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει με όσους αναζητούν απο που ξεκινάει και που καταλήγει όλη αυτή η κοινωνική τάση σε μια εποχή που στοιχειώδεις πολιτικές ελευθερίες καταργούνται με νομοσχέδια και δεν ανοίγει ρουθούνι, ενώ για μια ΜΗ αποδεδειγμένη συμπεριφορά που κάποιος χαρακτηρίζει με περισσή ευκολία ως -φοβική σε ένα κοινωνικό δίκτυο/κανάλι γίνεται της πουτάνας το κάγκελο. Δεν έχω κάτσει ποτέ να ρωτήσω άνθρωπο (με στόμφο το βάζω γιατι με συγκίνησες) τι κάνει στο κρεβάτι του. Με ενοχλεί όμως κάθε μορφή ιδεολογικής επιβολής και κυρίως αυτής που πρόσκειται στα φαινόμενα και όχι στην αιτία. Αυτό που γλαφυρά περιγράφεις με αφαιρετικές έννοιες (αντρας,σκυλος,δεινόσαυρος,πληντύριο) πιο πάνω, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που διέπει όλη την φιλοσοφία των σημερινών SJW. Έχουν τσακωθεί με την διαλεκτική, αφαιρούν μόνο τις λέξεις που βολεύουν το αφήγημα τους και ύστερα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους κολλώντας ταμπέλες που συνήθως τελειώνουν σε -φοβικός. Είναι αυτοί που αύριο θα σε καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου αν εν τη ρύμη του λόγου σου ξεφύγει κάποια απαγορευμένη λέξη που μπορεί και να την νοηματοδοτείς και διαφορετικά.

    Για να στο πολιτικοποιήσω και να στο κάνω πενηνταράκια κιόλας, η αμιγώς ταξική (κάτσε να σε βοηθήσω λίγο : https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%8...BA%CF%8C%CF%82 ) αντίληψη, απαντάει και σε αυτό που λές περι "με τι έπρεπε να καταπιαστεί". Μα δεν περιμένω να το κάνει ο Druckmann και ο κάθε Druckmann αυτό, πολύ απλά γιατί δεν τους καίγεται καρφί. Προτιμούν να σε βάζουν (όχι στο game, εφόσον τα leaks δεν ισχύουν,και χαίρομαι ξαναλέω) να σκέφτεσαι αν είσαι "άνδρας,γυναίκα ή βερίκοκο" παρά να διεκδικήσεις την έξοδο απο την συστημική σου φτωχοποίηση. Ανθρώπινα δικαιώματα είναι η περίθαλψη,η παιδεία,το δικαίωμα στην εργασία και η ελευθεροστομία. Όλα αυτά δηλαδή που ο καπιταλισμός ΔΕΝ θεωρεί δικαιώματα, και που παράγει εν τέλει όλες αυτές τις ανισότητες που απορρέουν απο την συστημική διάκριση στην βάση του κεφαλαίου. Οι Druckmann μας λένε να λύσουμε το πρόβλημα του ρατσισμού,της ομοφοβίας κλπ κλπ. αλλά στην βάση του υπάρχοντος status quo.Αλίμονο, απο αυτό το σύστημα τρέφονται και αυτός και η Sarkeesian και κονομάνε τ'άντερα τους, σιγά μη το θίγανε κιόλας.Το σύστημα δεν είναι ούτε ομοφοβικό,ούτε ρατσιστικό, ούτε τίποτα. Όποιος του τα ακουμπάει του τα επιστρέφει, γι'αυτό και ο Σεργουλόπουλος ζει στην Πολιτεία και Naked Snake στα Καμίνια. Σου παρέχει ότι customization θέλεις και σε αφήνει να αισθάνεσαι όσο ιδιαίτερος γουστάρεις ενώ πεθαίνεις απο την πείνα και σε λίγο θα αμείβεσαι με μισθούς Κίνας. Καθίστε λοιπόν να λύσετε αυτά και να νιώσετε σαν σύγχρονοι Γκάντι, και αφήστε τους υπόλοιπους να εστιάσουμε στην αιτία του προβλήματος ενώ κάνετε συνεχώς μια τρύπα στο νερό και γιγαντώνεται το πρόβλημα γινώμενοι μέρος αυτού με την επιθετική και δογματική κοσμοαλήθεια που"...έτσι είναι γιατί...εεεε...δεν ξέρω, αλλά έτσι είναι." Σταματήστε όμως την ετερόκλητη δράση και την επιβεβαίωση της κοινωνικοπολιτικής σας αντίληψης εξ'αντανακλάσεως του "εχθρού", γιατί ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.Αντίο σας.

    Comment


    • Παιδια επειδη βλεπω οτι γυριζουμε γυρω γυρω απο το ιδιο πραγμα συνεχεια, ο τονος του OP πιθανον ειναι εντονος και "ασχημος" και για αυτο παιρνει η μπαλα και το περιεχομενο του κειμενου, ομως θα το ξαναπω, ο Snake ΔΕΝ αναφερθηκε εναντια στους LGBT, αναφερθηκε στα leaks για την εισαγωγη ρητορικης περι LGBT απο ανθρωπους που συμμετεχουν ενεργα σε διαφορα κινηματα και εχουν οικονομικες απολαβες απο αυτο. Ειναι δυο ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα αυτα τα δυο. Δεν ξερω πως αλλιως να το πω. Υπο αυτη την εννοια, το TLoU Part 1 DLC δεν εχει καμια σχεση με τη συζητηση που κανουμε, εκει απλα βλεπουμε οτι η πρωταγωνιστρια ειναι ομοφυλόφιλη. Τι σχεση εχει αυτο με το να υπαρχει συγκεκριμενου τυπου φεμινιστικη ρητορικη και κατηχητισμος, κατευθυνομενα απο αμφιλεγομενα ατομα που εχουν κανει τον ακτιβισμο μπιζνα? Το OP μιλαει για το δευτερο, ΟΧΙ για τους ομοφυλοφιλους, ΟΧΙ την εισαγωγη τους σε video games (που ρε παιδια οκ, δεν ειναι καν η πρωτη φορα που γινεται, μην κανουμε λες και το παιχνιδι ανακάλυψε τον τροχο).

      Και για να το ξεκαθαρισω, δεν λεω οτι το παιχνιδι εχει μεσα τετοια στοιχεια, οσοι το παιξατε αλλωστε λετε οτι δεν υπαρχουν αντζεντες κλπ, αυτο που λεω ειναι οτι το OP σχολιασε τα leaks που εγιναν ΠΡΙΝ κυκλοφορησει το παιχνιδι. Δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.

      Οσο για το metacritic, συμφωνω απολυτα με τον hideo και γενικα users scores κλπ δεν τα λαμβανω καν υποψην μου ποτε, ειδικα αν δεν υπαρχει καποιο κειμενο απο πισω ή κατι που να στηριζει τον βαθμο. Το TLoU II ειναι κλασσικο παραδειγμα οτι να ναι user score απο users μεγαλη μεριδα των οποιων δεν εχει παιξει καν το παιχνιδι και εμπαινε day 1 και εβαζε 0 γιατι ενιωθε cool που το εκανε. Μεσα σε αυτους φυσικα ηταν και ομοφοβικοι και ρατσιστες που δεν γουσταρανε την αισθητικη του παιχνιδιου, ομως ξαναλεω οτι η δικη μας κουβεντα στο GO ξεκινησε απο αλλη βαση (τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα και νομιζω οτι ο Snake το επιβεβαιωσε πολλες φορες). Τελος απλα να ξανατονισω οτι το γεγονος πως τα user scores δεν ειναι κατι στο οποιο μπορεις να βασιστεις, δεν κανει το metascore κατι παραπανω απο την αποψη 50-100 ατομων (τους οποιους δεν θεωρω και περισσοτερο ειδικους απο εμας για να πω την αληθεια) μεσα στα εκατομμύρια που εν τελει θα παιξουν τον εκαστοτε τιτλο.
      Last edited by nooto; 24-07-2020, 09:34 PM.

      Comment


      • Naked Snake

        Βρε συ αυτο που πιστευεις οτι δεν το καταλαβαινει ο τριτος, ο αναγνωστης τεσπα που φαινεται να υποτιμας, ειναι οτι αυτο το παθος/οργη/θυμο που εβγαλες για αυτα τα υποτιθεμενα λικς(ειδικα στα πρωτα 2 εμετικα ποστς, σορρυ αλλα), ουσιαστικα μιλαει απο μονο του για την σταση σου στο θεμα και για τα γενικοτερα πιστευω σου.
        Εχεις κανει αξιόλογη προσπαθεια να διανοητικοποιησεις τα συναισθηματα σου. Στο δινω αυτο.

        (btw ξεκινησες με : ''η κεντρική θεματική του τίτλου είναι παράγωγο LBGT κοινότητας και όχι σχεδιαστική επιλογή,'' τωρα που καταλαβαινεις οτι δεν ισχυει, τουλαχιστον για την συντριπτική πλειοψηφια, αρχιζεις και το διαμορφωνεις κατεβαζοντας ''μανιφεστο'' που δεν φαινεται και τοσο ρατσιστικο οσο το αρχικο αφηγημα-θεωρια συνομωσιας)

        Επειδη εχεις λοιπον μια ικανοτητα να εκφραζεσαι στον γραπτο λογο, πιστευεις οτι αυτο που ο αλλος καταλαβαινει σε dt, θα κρυφτει κατα καποιον τροπο κατω απο την φαινομενικα ορθη επιχειρηματολογια σου. Πολυ υποτιμητικο για τον συνομιλητη σου. Για μενα no οffence αυτη η ικανοτητα σου σε συνδιασμο με μια ευαισθησια στις θεωριες συνωμοσιας(''Όπως δηλαδή κάνει η Sarkeesian που είναι το πνευματικό είδωλο του Druckmann'' κ.α) σε κανουν πιο επικίνδυνο απο τον ουγκα μπουγκα ρατσιστη.

        Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι η τακτικη του whataboutism. Ολα. ''Γιατι ασχολειται με αυτο θεμα ο druckmann (αν και δεν γνωριζεις ποια ειναι η θεματολογια του παιχνιδιου, το point τεσπα) και οχι με την πολιτικη ατζεντα μου''.

        Πιστευεις οτι το να εισαι ελευθερος να αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου ειναι κατα καποιον τροπο εργαλειο για να σε υποταξει στην πεινα και στις κακουχιες; Αληθεια τωρα; Δεν μπορεις να τα θελεις και τα 2 και να τα έχεις και τα 2? Why not both? Mα φυσικά οχι, για να μπορει να κουμπωνει με το αφηγημα οτι καααπως πρεπει αυτη η ταση για ενσυναισθηση και inclusion να αποτελει οπλο συνωμοσιας σκοτεινων δυναμεων που θελουν το κακοοοο μας[x files theme song]. What about για τα παιδακια στην αφρικη λοιπον.

        Το πηγες απο δω το εφερες απο κει, το διανοητικοποιησες και τελικα δαιμονοποιησες ξανα το inclusion παιζοντας αλλού μπαλιτσα. Για την κλιματική αλλαγή κάτι; Πως η συμπεριληψη αυξάνει τους ρύπους;

        Δεν έχω κάτσει ποτέ να ρωτήσω άνθρωπο (με στόμφο το βάζω γιατι με συγκίνησες) τι κάνει στο κρεβάτι του'
        ειμαι σχεδον βεβαιος οτι το εχω ακουσει και απο τον κασιδιαρη αυτολεξει.

        Τωρα:
        Για να στο πολιτικοποιήσω και να στο κάνω πενηνταράκια κιόλας, η αμιγώς ταξική (κάτσε να σε βοηθήσω λίγο : https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%8...BA%CF%8C%CF%82 ) αντίληψη, απαντάει και σε αυτό που λές περι "με τι έπρεπε να καταπιαστεί". Μα δεν περιμένω να το κάνει ο Druckmann και ο κάθε Druckmann αυτό, πολύ απλά γιατί δεν τους καίγεται καρφί. Προτιμούν να σε βάζουν (όχι στο game, εφόσον τα leaks δεν ισχύουν,και χαίρομαι ξαναλέω) να σκέφτεσαι αν είσαι "άνδρας,γυναίκα ή βερίκοκο" παρά να διεκδικήσεις την έξοδο απο την συστημική σου φτωχοποίηση.
        Οι Druckmann μας λένε να λύσουμε το πρόβλημα του ρατσισμού,της ομοφοβίας κλπ κλπ. αλλά στην βάση του υπάρχοντος status quo.Αλίμονο, απο αυτό το σύστημα τρέφονται και αυτός και η Sarkeesian και κονομάνε τ'άντερα τους, σιγά μη το θίγανε κιόλας.Το σύστημα δεν είναι ούτε ομοφοβικό,ούτε ρατσιστικό, ούτε τίποτα. ......................

        τρέφονται και αυτός και η Sarkeesian και κονομάνε τ'άντερα τους, σιγά μη το θίγανε κιόλας.Το σύστημα δεν είναι ούτε ομοφοβικό,ούτε ρατσιστικό, ούτε τίποτα. Όποιος του τα ακουμπάει του τα επιστρέφει, γι'αυτό και ο Σεργουλόπουλος ζει στην Πολιτεία και Naked Snake στα Καμίνια. Σου παρέχει ότι customization θέλεις και σε αφήνει να αισθάνεσαι όσο ιδιαίτερος γουστάρεις ενώ πεθαίνεις απο την πείνα και σε λίγο θα αμείβεσαι με μισθούς Κίνας. Καθίστε λοιπόν να λύσετε αυτά και να νιώσετε σαν σύγχρονοι Γκάντι, και αφήστε τους υπόλοιπους να εστιάσουμε στην αιτία του προβλήματος ενώ κάνετε συνεχώς μια τρύπα στο νερό και γιγαντώνεται το πρόβλημα γινώμενοι μέρος αυτού με την επιθετική και δογματική κοσμοαλήθεια που"...έτσι είναι γιατί...εεεε...δεν ξέρω, αλλά έτσι είναι." Σταματήστε όμως την ετερόκλητη δράση και την επιβεβαίωση της κοινωνικοπολιτικής σας αντίληψης εξ'αντανακλάσεως του "εχθρού", γιατί ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.Αντίο σας.



        Καταλαβαινεις οτι απλα καθησα και διαβασα μια ραντομ πολιτικη αποψη που δεν εχει ουδεμια σχεση με το τι πραγματευεται το παιχνιδι ετσι;
        Ακομα και να μην γνωριζεις δηλαδη την κεντρικη ιδεα, μιλας για μισθους και με ορους first world, σε....ζομπι apocalypse.
        Παλι καλα που δεν μπηκε ζητημα του γιατι δεν ασχοληθηκαν με την εξερευνηση του διαστηματος.

        (Με λιγο wishfull thinking και κουτσομπολιο μεσα για το τι μας λενε ''οι Druckmann'' και ποιες ειναι οι φιλες του).

        congrats.
        Last edited by hideo; 25-07-2020, 12:55 PM.

        Comment


        • Originally posted by nooto View Post
          Παιδια επειδη βλεπω οτι γυριζουμε γυρω γυρω απο το ιδιο πραγμα συνεχεια, ο τονος του OP πιθανον ειναι εντονος και "ασχημος" και για αυτο παιρνει η μπαλα και το περιεχομενο του κειμενου, ομως θα το ξαναπω, ο Snake ΔΕΝ αναφερθηκε εναντια στους LGBT, αναφερθηκε στα leaks για την εισαγωγη ρητορικης περι LGBT απο ανθρωπους που συμμετεχουν ενεργα σε διαφορα κινηματα και εχουν οικονομικες απολαβες απο αυτο. Ειναι δυο ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα αυτα τα δυο. Δεν ξερω πως αλλιως να το πω. Υπο αυτη την εννοια, το TLoU Part 1 DLC δεν εχει καμια σχεση με τη συζητηση που κανουμε, εκει απλα βλεπουμε οτι η πρωταγωνιστρια ειναι ομοφυλόφιλη. Τι σχεση εχει αυτο με το να υπαρχει συγκεκριμενου τυπου φεμινιστικη ρητορικη και κατηχητισμος, κατευθυνομενα απο αμφιλεγομενα ατομα που εχουν κανει τον ακτιβισμο μπιζνα? Το OP μιλαει για το δευτερο, ΟΧΙ για τους ομοφυλοφιλους, ΟΧΙ την εισαγωγη τους σε video games (που ρε παιδια οκ, δεν ειναι καν η πρωτη φορα που γινεται, μην κανουμε λες και το παιχνιδι ανακάλυψε τον τροχο).

          Και για να το ξεκαθαρισω, δεν λεω οτι το παιχνιδι εχει μεσα τετοια στοιχεια, οσοι το παιξατε αλλωστε λετε οτι δεν υπαρχουν αντζεντες κλπ, αυτο που λεω ειναι οτι το OP σχολιασε τα leaks που εγιναν ΠΡΙΝ κυκλοφορησει το παιχνιδι. Δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.
          Για μενα ειναι ξεκαθαρο στο μυαλο μου που ηθελε να το παει. Αλλα ενταξει μπορουμε να διαφωνουμε



          Comment


          • Θα σχολιάσω και γω για τελευταία φορά μιας και όπως είπε ο Naked Snake είναι κατά πάσα πιθανότητα άσκοπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

            Οι απόψεις κάποιου φαίνοντα πάντα πολύ περισσότερο από τον τρόπο γραφής ενός κειμένου παρά από το περιεχόμενο του και ελπίζω να συμφωνούμε όλοι σ'αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση το κείμενο του Naked Snake στον περισσότερο κόσμο θα έβγαζε ομοφοβισμό. Μπορεί αυτό να μην ισχύει, μπορεί και να ισχύει, γεγονός είναι οτι ο φίλος είναι σίγουρα έξυπνο άτομο που ξέρει να γράφει πολύ καλά οπότε όντως καταφέρνει να κάνει blur το πόσο το παραπάνω συμπέρασμα που θα έβγαζε κάποιος είναι σωστό.

            Αλλά ξαναλέω: Οτί έγραψες με τέτοιο ύφος και με το μυαλό που κουβαλάς για κάτι το οποίο δεν είχε καν κυκλοφορήσει οπότε ήταν out of context δεν θα άφηνε άλλη ερμηνεία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την πλευρά μας δηλαδή.

            Σε αυτό το σημείο σόρι για το σχόλιο με τα reviews, ήταν ηλίθιο αλλά δεν κρατήθηκα.

            Αν μένεις στα Καμίνια του Πειραιά είμαστε γειτόνια btw, στην Μουτσοπούλου μένω οπότε μπορούμε να το συζητήσουμε και από κοντά.



            Comment


            • γεγονός είναι οτι ο φίλος είναι σίγουρα έξυπνο άτομο που ξέρει να γράφει πολύ καλά
              Επειδή έχω δει πολλές φορές αυτό το σχόλιο, δεν γράφει καλά. Γράφει περίπλοκα και με φανφάρες, χρησιμοποιώντας συχνά λέξεις που είτε δεν σημαίνουν αυτό που νομίζει είτε άλλες φορές δεν υπάρχουν καν. Όχι πως είναι εκεί η ουσία. Στο τελευταίο του ποστ, για πρώτη φορά σε αυτό το τόπικ, γράφει αρκετά πράγματα με τα οποία συμφωνώ.

              Comment


              • Ε ναι λίγος κακός καπιταλισμός, ανατροπή με anti-sjw φάση on top και κλείσαμε με ένα πολύ ωραίο post! Οτι να ναι γράφει δεν με ενδιαφερει αν το κανει με ωραιο λογο, ειναι προφανές σε οσους επαιξαν το παιχνιδι και διαβασαν (οσο μπορεσαν) τα ποστ του snake αν υπαρχει ατζεντα και που βρίσκεται αυτή. Εγω με ατομα που δεν εχουν παιξει και τελειωσει το παιχνιδι δεν θα συζητησω για το θεμα παντως, ειδικα οταν αναλώνονται σε μια γενικότητα. Το θεμα στην τελικη ειναι για το TLOU και κατα ποσο υπαρχει μισθωμενη ατζεντα.

                Comment

                Working...
                X