Ναι ρε συ αυτό το post είχε ήδη γίνει στο Neogaf εδώ και αρκετές ημέρες. Προφανώς και γνώριζα πως υπάρχει ήδη το NNID αλλά το γεγονός πως είναι αρκετά περίπλοκη η διαδικασία μεταφοράς των licenses αν δεν έχεις πλέον την κονσόλα( 3DS, Wii U)το καθιστά αυτόματα ημίμετρο. Τώρα με την απελευθέρωση του linking του account τα πράγματα θα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι εξαρχής.
Το ζήτημα βέβαια είναι το τι θα συμβεί με τα ήδη αποκτηθέντα games στο Wii U και στο 3DS.( και δεν μιλώ απαραίτητα για τους μεγάλους τίτλους, αλλά για indie, Virtual Console titles etc)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo
Collapse
X
-
Λοιπον η πλακα ειναι οτι το αρθρο εχει οντως μια θετικη πληροφορια αλλα ο αρθρογραφος εχει μπλεξει τα μπουτια του!

Το σημαντικο στοιχειο εδω ειναι το 3ο bullet που λιγο πολυ λεει οτι μετα το factory reset το account γινεται unlink απο τη κονσολα. Στο 3DS και στο Wii U δε γινοταν αυτο, ακομη κι αν εκανες factory reset το account παρεμενε κλειδωμενο με τη κονσολα. Αν επιχειρουσες να κανεις sign in σε αλλη κονσολα με αυτο σε απετρεπε.
Leave a comment:
-
Δε ξέρω πως πήρε τόση έκταση αυτή η παραπληροφόρηση. Και στα Wii U , 3DS οι αγορές γίνονται στο nnid κι όχι στη κονσόλα. Το πρόβλημα είναι ότι για να πάρεις το nnid από τη μία κονσόλα σε άλλη έπρεπε να κάνεις transfer κι όχι απλά sign out/ sign in. Κι αν βέβαια δεν είχες πρόσβαση στη προηγούμενη κονσόλα έπρεπε να εμπλέκει το Nintendo support.Originally posted by Sinclair View PostNintendo Switch eShop will finally link purchases to accounts, not consoles
http://www.eurogamer.net/articles/20...s-not-consoles
Με μια μικρή καθυστέρηση μιας δεκαετίας+.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Η είδηση επομένως αυτή δε σημαίνει τίποτα αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποδεσμεύουμε το account από τη κονσόλα και να το συνδέουμε σε άλλη ή ακόμη καλύτερα να μπορούμε με το ίδιο account να συνδεόμαστε σε πολλές κονσόλες ταυτόχρονα.
Leave a comment:
-
Πολύ καλή κίνηση. Βάλε και το ότι τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει και τίτλους με αναλύσεις HD, κομπλέ. Άντε και μέσα στην επόμενη δεκαετία να δούμε online coop
Το online επί πληρωμή, οκ, πάντα θα το μισώ, όμως τουλάχιστον θέτει πολύ χαμηλότερο όριο από τους υπόλοιπους, έτσι μπας και δουν κάναν ανταγωνισμό και το μειώσουν κι αυτοί (και καλά λέμε τώρα).
Leave a comment:
-
Επιτέλους!
Επίσης να προσθέσω κάτι που από ότι ξέρω δεν ειπώθηκε εδώ... Η ετήσια συνδρομή για να παίζει κανείς online sto switch θα είναι γύρω στα 25 ευρώ. Πολύ καλή κίνηση, το μόνο που μένει βέβαια είναι να υπάρξει πληθώρα τίτλων που θα υποστηρίζουν online gameplay, τα splatoon, smash bros, Mario kart δεν νομίζω ότι είναι αρκετά.
Leave a comment:
-
Nintendo Switch eShop will finally link purchases to accounts, not consoles
http://www.eurogamer.net/articles/20...s-not-consoles
Με μια μικρή καθυστέρηση μιας δεκαετίας+.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Leave a comment:
-
@mochi_wsj
Nintendo chief Kimishima said the firm plans to increase production of Switch, pre-oder status so far good.
Παντως κι εγω αν δε το παρω day one μεχρι το πασχα θα το εχω.
Leave a comment:
-
Έτσι κι αλλιώς μια κυκλοφορία Πόκεμον στο Switch είναι αναπόφευκτη, δεδομένης της έλλειψης επόμενης φορητής. Όπως πάντα, θα τσιμπήσει γερά φραγκάκια από αυτήν την αγελάδα η Νίντι.
Leave a comment:
-
Ετσι λειτουργει ανεκαθεν οι η Pokemon Company. Εδω ειχε βγει 3DS και βγαλαν Black/White 2 σε DS.Originally posted by enwsiths View PostΑπο οτι βλεπω ειμαι απο τους λιγους που ενθουσιαστηκα με switch και απο τους ακομα πιο λιγους που θα αγοραστει day1 οπως και το zelda:botw collectors. Εδω η nintendo κανει ομως ενα μεγαλο λαθος, ας ελεγε εξαρχης οτι δεν θα βγαλει handheld αυτη τη γενια και να ΜΗΝ εξεδιδε το pokemon Sun/Moon στο 3ds, αλλα να το εβγαζε exclusive στο switch και οι πωλησεις του switch μεσα στο πρωτο εξαμηνο θα ηταν στο θεο!
Leave a comment:
-
Ίσως να βγει αργότερα και για το switch, η κονσόλα άλλωστε θα είναι και επιτραπέζια και φορητή οπότε μια τέτοια κίνηση φαντάζει λογική.Originally posted by enwsiths View PostΑπο οτι βλεπω ειμαι απο τους λιγους που ενθουσιαστηκα με switch και απο τους ακομα πιο λιγους που θα αγοραστει day1 οπως και το zelda:botw collectors. Εδω η nintendo κανει ομως ενα μεγαλο λαθος, ας ελεγε εξαρχης οτι δεν θα βγαλει handheld αυτη τη γενια και να ΜΗΝ εξεδιδε το pokemon Sun/Moon στο 3ds, αλλα να το εβγαζε exclusive στο switch και οι πωλησεις του switch μεσα στο πρωτο εξαμηνο θα ηταν στο θεο!
Καλά όσον αφορά ρετρο παιχνίδια και εγώ δεν ξαναγοράζω από virtual console, emulators στον υπολογιστή και σύνδεση με την τηλεόραση είναι η καλύτερη λύση για εμένα, εξάλλου όλα τα παλιά παιχνίδια της νιντυ που με ενδιαφέρουν υπάρχουν αυθεντικά στο σπίτι οπότε θα είμαι εντάξει και με τον νόμο.
Τα 8bit do χειριστηριάκια φαίνονται σούπερ, ίσως τιμήσω ένα.
Παρόλο που φαίνομαι να μην μου αρέσει η ιδέα της αγοράς switch δεν είναι αλήθεια.
Θα την αγοράσω κατά πάσα πιθανότηα την κονσόλα, απλά θα προβώ αρκετά αργότερα στην αγορά της, να δω πως πηγαίνει το μηχάνημα και βλέπουμε. Για την ώρά θέλω να παίξω τα παιχνίδια που έχω αφήσει από wii, wiiu.
Leave a comment:
-
Ναι τα έχω δει και στο gaf τα θεοποιούνε, σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό που παρέθεσες για να μου φύγει η περιέργεια. Έχω μεγάλο φετίχ με ποντίκια και χειριστήρια... Θα ανοίξω θέμα κάποια στιγμή για να ανταλλάξουμε απόψεις και να μη σπαμάρουμε (νεκρά ήδη XD ) θέματα.
Leave a comment:
-
Originally posted by Evans View PostIHNE σκέφτομαι να αγοράσω αυτά τα χειριστήρια της 8bitdo, διαβάζω μόνο καλά λόγια. Έχεις παίξει με αυτά;8BitDo is an innovative technology company founded in 2013 that specializes in gaming peripherals. Our vision is to use the latest technology and distinctive design to create a range of high-quality, high-performance, high-compatibility, high-portability and affordable game controllers for gamers.

Φαίνονται κορυφαία. Όταν χτίσω το απόλυτο gaming μασίνι θα αγοράσω ένα από αυτά.Last edited by JimFit; 30-01-2017, 05:48 PM.
Leave a comment:
-
Απο οτι βλεπω ειμαι απο τους λιγους που ενθουσιαστηκα με switch και απο τους ακομα πιο λιγους που θα αγοραστει day1 οπως και το zelda:botw collectors. Εδω η nintendo κανει ομως ενα μεγαλο λαθος, ας ελεγε εξαρχης οτι δεν θα βγαλει handheld αυτη τη γενια και να ΜΗΝ εξεδιδε το pokemon Sun/Moon στο 3ds, αλλα να το εβγαζε exclusive στο switch και οι πωλησεις του switch μεσα στο πρωτο εξαμηνο θα ηταν στο θεο!
Leave a comment:
-
Όχι, βολεύομαι με ds4/xbone pad μεχρι στιγμης, ειναι λιγο ακριβο στα 40ε για να παιζω emulators μονο, εξαλλου το ds4 εχει μια χαρα dpad. Παντως θα το δω καποια στιγμη αν το πετυχω σε κανα offer θα το τσιμπήσω.Originally posted by Evans View PostIHNE σκέφτομαι να αγοράσω αυτά τα χειριστήρια της 8bitdo, διαβάζω μόνο καλά λόγια. Έχεις παίξει με αυτά;
Leave a comment:
Leave a comment: