Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo
Collapse
X
-
Σωστο αυτο που λες, κι ισως σχετιζεται και με το dna γιατι δε συμβαινει σε ολους. Μπορει να επηρεαζει μονο τους εβραιους κι εμεις να μην εχουμε θεμα.
Leave a comment:
-
Αυτό είναι γνωστό. Είναι όπως με το Wi-Fi. Το σώμα μας είναι φτιαγμένο απ' όλα τα στοιχεία της φύσης, μαζί και τον ηλεκτρισμό. Ο ηλεκτρισμός που έχουμε μέσα μας είναι η αιτία να μην εκπέμπει το σήμα εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρονικά είδη (ηχεία, τηλεόραση, κλπ) που δεν αφήνουν το σήμα να περάσει. Αν η Nintendo είχε πάρει το παράδειγμα της Sony, αυτό ίσως αποφευγόταν. Δυστυχώς, η Νίντεντο είναι πλέον 10 χρόνια πίσω από τις άλλες εταιρείες με τέτοια τεχνολογία που έχει το Switch. Δυστυχώς, είναι σαν το αποτυχημένο Kinect της Microsoft.Originally posted by Evans View Post
Το έχουν παρατηρήσει πάρα πολύ, οπότε μάλλον μιλάμε για universal issue. Άντε να δούμε, φαίνεται να είναι design flaw παρά κάτι πυ θα μπορούσε να λυθεί με firmware update.
Leave a comment:
-
Μη πιεζεις τις ορμες σου νεος ανθρωπος παιχτο αμεσα. Περα απο τη πλακα το gaming δε χρειαζεται προγραμμα!
Οσο για το Fast RMX ειπαν οτι εχουν ασχοληθει με το balance της δυσκολιας.
Leave a comment:
-
Αντιγράφω ποστ μου από αλλού.
"Ίσως κάνω βλακεία,ίσως το σκέφτομαι λάθος,αλλά θέλω τη γνώμη σας.
Αν τελικά έρθει κανονικά το Switch μου,στα 299,σκέφτομαι μήπως παίξω κατευθείαν το Zelda.Θα είναι το πρώτο 3D Zelda με το οποίο θα ασχοληθώ σοβαρά(είχα παίξει κάνα 10ωρο το ΟοΤ,αλλά το άφησα κι έλεγα να το παίξω στο 3DS),και φοβάμαι μήπως μου αλλοιώσει την εμπειρία.Από την άλλη,με όλα όσα διαβάζω για τον τίτλο,ψήνομαι πάρα πολύ άσχημα.Θα μου πείτε,υπάρχει και στο WiiU,αλλά μιας και έχουν πέσει τα preorders ήδη,το σκέφτομαι για Switch.Θα μου πείτε,ακύρωσε τα,αλλά κάτι η συλλεκτική του τίτλου,κάτι ότι την κονσόλα την βρήκα 41 ευρώ φτηνότερα,μπαίνω σε σκέψεις.
Το καλοκαίρι βέβαια θα φύγω,για 6 μήνες και λογικά,θα το αφήσω Αθήνα,μιας και δε θα έχω άλλα παιχνίδια να παίξω.Από την άλλη,όποτε και να το πάρω,το ένα εξάμηνο της εγγύησης θα το χάσω ούτως ή άλλως.
Σκέφτομαι πως αφού δε με καίει ο τίτλος,θα μπορούσα να περιμένω,αλλά αν πάει καλά,πιθανό price drop θα αργήσει πάρα πολύ,και μετά άντε να το βρω σε καλύτερη τιμή.
Από την άλλη,σκέφτομαι να το ρίξω στην τρελή,να το πάρω,και ότι γίνει.Πείτε καμιά γνώμη ρε σεις,έλεγα μέχρι τώρα θα είχα αποφασίσει,αλλά ούτε καν."
Leave a comment:
-
Εσάς με τις προπαραγγελίες, σάς ήρθε το mail για το launch event στα public cafe Συντάγματος και Πειραιά?( 12.01 από Πέμπτη προς Παρασκευή) Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και να σηκωθώ την επόμενη( επίσης δεν παίζει να βρω parking Σύνταγμα με την καμμία
)oπότε για μένα απόγευμα Παρασκευής it is, εκτός απροόπτου.
ΕDIT:
Επίσης μην αγχώνεστε για public, έχω παραγγείλει πάρα πολλες φορές από εκεί και 1. πάντα έχουν τηρήσει τις τιμές του site και έχουν κανει τα αδύνατα δυνατά να βρούνε την εκάστοτε παραγγελία( είχα παραγγείλει κάτι toys Invizimals για τον ανιψιό)και 2. ενημερώνουν πάντα μέσω SMS ή mail για να παραλάβεις. Τώρα αν καθίσει η στραβή με το Switch, τι να πω... xD
EDIT 2:
Σχετικά με το left joycon ένας χρήστης στο GAF ανέφερε κάτι για μετρήσεις και εγκρίσεις σε περίπτωση ανόδου των dB που εκπέμπει το joycon μέσω bluetooth( γενικά φαίνεται πως ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει αλλά δεν μπορώ να βρω το post του) Eν ολίγοις, έχει ισχυρές ενδείξεις πως έχουν περιορίσει το σήμα του joycon προκειμένου να παραμείνει στο μέγιστο δυνατό η ισχύς της μπαταρίας. Σε περίπτωση που η Ν ενισχύσει το bluetooth signal μέσω firmware update, θα πρεπει να δώσει έγγραφα προς νέα έκριση εξαιτίας της ενίσχυσης του bluetooth σήματος. Ένας χρήστης έκανε post στο Twitter πως κάποιος σύνδεσμός του στην NoA του δήλωσε πως day one θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Τι να πει κανείς, τα κατάφερε πάλι η Ν
Θέλω να πιστεύω τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.
ΕDIT 3:
Τελικά τo Fast RMX θα είναι launch τίτλος. Για το Fast Neo Racing είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια, αλλά όλοι συμφωνούσαν πως ήταν αρκετά δύσκολο ακόμη και στο πρώτο επίπεδο δυσκολίας και σε σημεία άδικο. 19.90€ digital only για αρχή.
Last edited by Sinclair; 24-02-2017, 10:41 PM.
Leave a comment:
-
Φαινεται οτι εχει να κανει με το σημα, καποιοι εκαναν δοκιμες και ειδαν οτι η αποσταση παιζει σιγουρα ρολο.
I just measured how far my couch is from the dock and it's exactly 8 feet. Which begs me to believe 8ft is the sweet spot. Because the closer I get the less wonky the controls get.
I did numerous tests just now with different configurations, docked, tabletop, 6 feet, 10 feet, covering the joycon, uncovering it. What I found is hat obviously the further you get the less responsive they become. However the only really weird outlier in my testing was simply sitting 6 feet away, lounging with my hands to my side, neither joy con covered, and yet still after some time the sensing would just get completely wonky. Sitting about 4 feet away I noticed that if my hands are by my side but pointing at the screen everything's perfect but as soon as I drop my hands to a more comfortable position, the calibration once again gets weird and has a few dead spots. If I put the joycon behind my back for example, then the party's over. There's barely ever any response or all the inputs are delayed. That one is more understandable I guess since it correlates to the gamexplain video, but doesn't at all explain why it's still messing up 6 feet away when simply lounging.
I also opted to try some of these variables with the grip since I figured the grip would force me to point the joycon more so at the tv/dock but surprisingly I found out that it too had some issues. I tried holding the controller in many different ways, all comfortable ways like I imagined I would hold it if I'm playing for a long period of time. Simply holding the grip in front of me seems to work just fine, however if I decide to bring the grip up to my chest (for example when I'm laying down) so that the buttons are facing it and that the top of the controller is facing my face, it completely stops working. Right joycon can still rotate the camera but link simply won't move. So the position of the joycon seems to really play a large part in how it's detected.
Also, man I can't believe how long I just spent rotating a damn dot around a circle just to see if a controller is working properly! On a new console no less! I really love the joy con too and I'd rather use them instead of a pro controller so I'm hoping this signal issue can be fixed with an update.Like, just now I put my phone down after reading some responses, picked up the grip with the joycon attached (I'm laying down on my couch) and I'm holding the controller very normally upright with the face buttons facing me and the top of the controller facing the ceiling, you know, a completely normally way to hold a controller, and in a menu I've already had it not register two of my inputs and three of them were delayed.
I hate hate hate giving you guys bad news like this because god damn this system is awesome in every other way but this connectivity or sensor problem is really bumming me out :/
Edit: I see some people thinking of cAnceling their preorders and man that was never my intention with these tests. The console itself is rad as hell and I can only imagine Nintendo HAS to have some sort of fix for this. The only reason I did those extensive tests was to be as transparent, and so everyone knows what the CURRENT state of these consoles are. But yeah ok really hoping that there's some sort of statement and more importantly a fix, cause gah dahm dat Zelda.
Leave a comment:
-
Το έχουν παρατηρήσει πάρα πολύ, οπότε μάλλον μιλάμε για universal issue. Άντε να δούμε, φαίνεται να είναι design flaw παρά κάτι πυ θα μπορούσε να λυθεί με firmware update.
Leave a comment:
-
Σκεφτομουν συλλεκτικη Zelda αρχικα αλλα τελικα πηραμε τη μουφα με το πλαστικο σπαθι. Προτιμουσα την αμερικανικη special.
Κονσολα θα περιμενω μηπως παιχτει κανενα 300€ απο κανα μαγαζι. Δε γουσταρω τα 40€ επιπλεον.
Leave a comment:
-
Και εγω οτι πει το public, αν έρθει στα 299 έχει καλώς μεχρι τωρα δεν εχω καμία ενημέρωση για την παραγγελιά.
Leave a comment:
-
To Zelda στην συλλεκτική σίγουρα.Η κονσόλα δεν ξέρω,το έχω αφήσει λίγο στην τύχη.Είχα ένα θέμα με την παραγγελία ζήτησαν κάτι στοιχεία,όσες φορές τα έστειλα,αδυναμία παράδοσης.Μίλησα μαζί τους και είπαν όλα οκ,προχωράει κανονικά.Θα δείξει λοιπόν.
Leave a comment:
-
Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το switch-μεγάλη στιγμή δηλαδή. Ποιο θα το πάρουν από εδώ μέσα; Θα αγοράσετε το Zelda; Αν ναι, την απλή ή την συλλεκτική έκδοση; Περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις.
Επίσης να προσθέσω πως η virtual console δεν θα είναι έτοιμη για το launch, θα γίνει διαθέσιμη αργότερα.
Leave a comment:
-
Μεγεθη παιχνιδιων Switch απο eShop
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild 13.4 GB
- Puyo Puyo Tetris 1.09 GB
- I Am Setsuna 1.40 GB
- Nobunaga’s Ambition 5 GB
- Mario Kart 8 Deluxe 7 GB
- Snipperclips 1.60 GB
- Dragon Quest Heroes I·II 32 GB (SD card required)
Θυμιζω οτι η κονσολα χει 32GB εσωτερικη μνημη.
Leave a comment:
-
Στη καλυτερη περιμενω εκπτωση. Εδω στο New 3DS για τα ιδια snes games που μπορει να χες παρει στο wii u ζηταγαν το 100% της τιμης.
Leave a comment:
Leave a comment: