Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Χαχα σαν να βλέπω τον εαυτό μου χθες βράδυ.
    Το θεϊκό είναι ότι σύμφωνα με την Nintendo δεν χρειάζεται να πατήσεις το release button στα joycons όταν βγάζεις τα straps. Υποτίθεται τα ξεκλειδώνεις με τον άσπρο διακόπτη και βγαίνουν εύκολα μετά. Ναι καλά.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    [...]Το straps δεν ξαναμπαίνουν στα joycon μου!!! Αφού πρόσεξα να τα βάλω σωστά και όχι ανάποδα (απαράδεκτο να είναι τόσο εύκολο να τα βάλεις ανάποδα. Δεν μπορούν να φτιάξουν 2 ξεχωριστά;) μετά δεν μπορούσα να τα βγάλω! Διάβασα οδηγίες, είδα video στο youtube σαν γιαγιάκα που δεν ξέρει πως ανοίγει η τηλεόραση. Τελικά το μυστικό ήταν να τα τραβήξεις απότομα. Καλά εγώ δεν τα ξαναβάζω.
    [...]
    Είχα δει αυτό όταν βγήκε, δεν ξέρω αν βοηθάει, δεν θυμάμαι είναι και η αλήθεια ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, όμως το βάζω να βρίσκεται καλού κακού

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το χτύπησα τελικά. Τα καλά νέα είναι ότι έχω Switch, τα κακά νέα είναι ότι δεν έχω να φάω.

Λοιπόν εντυπώσεις.
    Η κονσόλα γενικά είναι πολύ ωραία, η οθόνη δείχνει να είναι εξαιρετική (δεν δοκίμασα κάποιο game, έπαιξα κατευθείαν στην TV, αλλά ακόμα και στο μενού κάνει μπαμ σε σχέση με το gamepad).
    Τα πλήκτρα και οι μοχλοί είναι αρκετά καλοί, αλλά και αρκετά μικροί και θέλει συνήθεια. Η αλήθεια είναι ότι για handheld είναι ιδανικά, αλλά για home σου φέρνει κάπως να πας απ΄το dualshock στο joycon grip. Τεσπά όπως είπα συνήθεια είναι, το πολύ-πολύ παίρνεις το pro controller όταν έχεις εύκαιρα 80 ευρώ.
    Το μενού είναι απλό και λιτό, το μενού του Wii U ήταν πιο ωραίο αισθητικά, αλλά και πιο αργό. Λείπουν μπόλικα πράγματα, πχ. δεν έχει activity log. Ξέρω ότι μπορείς κάπως να τα δεις από τα parental controls του app, αλλά εγώ στην κονσόλα τα θέλω Nintendo.

Τα μέτρια τώρα.
    Το rumble φαίνεται καλό, αλλά στο ARMS δεν υπάρχει HD rumble. Αφού δεν βάζει HD στα δικά της games τότε τι το έβαλε και ανέβασε το κόστος; Εγώ πάντως το απενεργοποίησα και στο επόμενο game που θα έχει HD θα το δοκιμάσω.
    Επίσης δεν είμαι φαν του ασύμμετρου scheme. Στο ARMS που χρησιμοποιείς έναν μοχλό είναι όλα οκ, αλλά δεν ξέρω αν με βολέψει σε games που θέλουν 2.

Πάμε και στα αρνητικά.
    Τα directional buttons δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το dpad. Κρίμα που δεν έχει κάτι που η ίδια η Nintendo έχει πατεντάρει μόνο και μόνο για να είναι λειτουργικά όταν τα γυρνάς οριζόντια. Αχ.
    Η κονσόλα θα έπρεπε να κλειδώνει όταν την βάζεις στο dock και να μην τρεμοπαίζει. Φαντάζομαι κάποιο λόγο θα έχουν γιατί αλλιώς φαίνεται σαν τσαπατσουλιά.
    Το grip θα έπρεπε να έχει θύρα usb για να φορτίζεις τα joycons τέλος. Το ήξερα ότι δεν έχει και ότι υπάρχει έξτρα με 20 ευρώ νομίζω, αλλά μιλάμε για μία απλή θύρα. Δδλ. ήμαρτον. Το θετικό είναι ότι δείχνουν να έχουν μπόλικη μπαταρία.
    Το straps δεν ξαναμπαίνουν στα joycon μου!!! Αφού πρόσεξα να τα βάλω σωστά και όχι ανάποδα (απαράδεκτο να είναι τόσο εύκολο να τα βάλεις ανάποδα. Δεν μπορούν να φτιάξουν 2 ξεχωριστά;) μετά δεν μπορούσα να τα βγάλω! Διάβασα οδηγίες, είδα video στο youtube σαν γιαγιάκα που δεν ξέρει πως ανοίγει η τηλεόραση. Τελικά το μυστικό ήταν να τα τραβήξεις απότομα. Καλά εγώ δεν τα ξαναβάζω.

Αυτά. Η κονσόλα είναι όμορφη και προσεγμένη με μερικές παρατυπίες. Δηλώνω ικανοποιημένος.
    Not bad Nintendo, not bad.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Χτύπα το με κλειστά μάτια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Συμφωνώ εφ οσον σκοπευεις να το παρεις φετος. Επισημα η τιμη της κονσολας δε θα πέσει για αρκετο καιρο ακομη.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αφού σκέφτεσαι να το πάρεις ούτως ή άλλως καν' το και αν δεν έχεις λεφτά παρ' το με δόσεις. Γλυτώνεις 40€, οπότε αντικειμενικά είσαι κερδισμένος.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    H CD Media το έχει προσφορά στα 300 ευρώ για μία εβδομάδα. Να μου πεις 40 ευρώ γλιτώνεις σιγά το πράγμα, απ'την άλλη προσφορά σε κονσόλα Nintendo μία στα 2 χρόνια γίνεται. Με ψήνει τρελά το ARMS που βγήκε σήμερα.

Από την μία δεν έχω φράγκο, από την άλλη θα το έπαιρνα ούτως ή άλλως μέχρι τον Οκτώβρη που βγαίνει το Odyssey.
    Τι να κάνω, τι να κάνω;
    Last edited by Enpsty; 17-06-2017, 01:52 PM.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    πολυ "holiday" ρε παιδι μου :p
    τουλαχιστον θα εχω μια μερα κενο οταν βγει το mario odyssey να καω ζωντανος λολ
    π
    εριμενα την ανακοινωση της 8bitdo τοσες μερες για να δω τι θα κανω τελικα με το gamepad, μολις παρηγγειλα ενα SFC30 ενω ειμουνα στο τσακ πριν μια βδομαδα για NES30 pro
    πειτε με ανωμαλο αλλα θελω να παιξω mario kart με dpad :p

btw ειπανε στα social media οτι η pro εκδοση του sfc30 θα διαθεσιμη στις γιορτες και θα κοστιζει λιγο παραπανω λογω rumble - gyro - usb type C - εξτρα κουμπια και καλυτερους (αποτι φαινεται) μοχλους, αντε να δουμε .....
    Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
    Last edited by Cpl_Shephard; 29-08-2017, 05:19 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Shameless copy paste απο gaf.
    Here's the notables. Release dates are North American. Let me know what I'm missing:

Arms - June 16
    Cave Story + - June 20
    Splatoon 2 - July 21
    Sonic Mania - August 15
    Monster Hunter XX - August 25 (Japan only)
    Rabbids x. Mario: Kingdom Battle - August 29
    NBA 2K8 - September 19
    Pokken DX - September 22
    FIFA '18 - September 29
    Fire Emblem Warriors - Fall
    Dragon Ball Xenoverse 2 - Fall
    Super Mario Odyssey - October 27
    The Elder Scrolls V: Skyrim - Holiday
    Sonic Forces - Holiday
    Rocket League - Holiday
    Xenoblade Chronicles 2 - Holiday
    Rayman Legends: Defintive Edition - Holiday
    Payday 2 - Holiday
    The Legend of Zelda: The Champions Ballad (DLC) - Holiday

Yoshi Switch - 2018
    Kirby Switch - 2018

Pokemon RPG for Switch- TBA
    Metroid Prime 4 - TBA
    Fire Emblem for Switch - TBA
    No More Heroes 3 - TBA
    Shin Megami Tensei Switch - TBA
    Project Octopath Traveler - TBA

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτο ανακοινωθηκε χτες. Σίγουρα δε το δοκιμασε.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Crpl το δοκίμασες ή ποσταρεις φωτό άλλου;

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

the empire cums back !!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το ξέρω σ αυτο αναφερομουν.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ωραια φαινεται αλλα το classic pad του wii ηταν αβολο κι αυτο εδω του μοιαζει πολυ. Μαλλον θα προτιμουσα snes replica κι ας μην εχει τα sticks.
    Υπαρχει, https://www.amazon.co.uk/8Bitdo-SFC3...eywords=8Bitdo

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κοίτα να δεις, παλιότερα δεν το είχαν. Λογικά θα τσιμπίσω 2 όταν με το καλό αγοράσω Switch (ή καλύτερα θα βάλω τους άλλους να τα πάρουν για μένα ).

Leave a comment:

Working...
X