Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    To Switch μου στράβωσε, το στέλνω για αλλαγή.

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Παιζω λιγο NBA playgrounds τον τελευταιο καιρο, καλο παιχνιδακι αλλα οι devs πρεπει να το εχουν αφησει λιγο στη μοιρα του στο switch, ουτε 3 point contest patch ουτε roster unlock dlc ουτε τιποτα οπως πηραν τα ps4/xbox/steam και κανενα νεο για το ποτε και αν θα μπουν..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αγόρασα δυο procontrollers της 8bitdo και προκύπτει ότι όταν είναι συνδεδεμένα παράλληλα με joy con έχουν έντονο inputblag. Περιμένω απάντηση από την εταιρεία, αν δεν έχουν fix στα σκαριά θα τα επιστρέψω και θα πάρω ένα δεύτερο ζευγάρι joy cons. Πολύ κρίμα γιατί είναι φοβερά χειριστήρια...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Την επόμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία θα γίνει διαθέσιμο για την κονσόλα ένα app που επιτρέπει την αναπαραγωγή βιντεο. Στην ουσία θα μπορούν οι Ιάπωνες να αναπαράγουν βιντεο που έχουν ανέβει στο niconico, το οποίο είναι το αντίστοιχο youtube στην Ιαπωνία. Λογικά θα κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο και σε εμάς εδώ στην δύση σε βάθος χρόνου.
    Last edited by Deus; 12-07-2017, 09:21 PM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το δεξι ανοιγει αμεσως το αριστερο θελει να πατησεις οποιοδηποτε κουμπι, δεν μου φαινεται φυσιολογικο να μπαινει μονο το αριστερο σε sleep mode. Καλα δεν ειναι και κατι φοβερο να πατησεις ενα κουμπι απλα το παρατηρησα και με χαλασε, καλα αν πρεπει να κανεις sync εχει παει πισω στο service.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Εμενα το μονο που μου κανει ειναι οταν ενώνω τα joycons στο charging grip και λειτουργεί μονο το δεξι για το αριστερό πρέπει να πατήσω κάποιο button για να ενεργοποιηθει.
    Εμένα μου το κάνει και στα δύο, αλλά το θεωρώ λογικό. Φαντάζομαι μπαίνουν σε sleep mode αν τα αφήσεις πολύ ώρα χωρίς χρήση. Αλλά να αποσυγχρονιστεί από μόνο του και να μην ξανανοίγει δεν το περίμενα.
    Να πω και ένα θετικό. Η online εμπειρία τουλάχιστον στο ARMS είναι σούπερ, να χτυπήσω και ξύλο μην το γκαντεμιάσω. Μηδέν lag με μία σύνδεση 8ΜΒ περίπου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εμενα το μονο που μου κανει ειναι οταν ενώνω τα joycons στο charging grip και λειτουργεί μονο το δεξι για το αριστερό πρέπει να πατήσω κάποιο button για να ενεργοποιηθει.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Κι εκεί που πήγα να παίξω χθες δεν δούλευε το δεξί joycon. Το έβαλα στο Switch, έκανα pair, έκανα τα πάντα, τίποτα. Τελικά έπρεπε να πατήσω το sync button στο εσωτερικό του joycon. Δεν μας τα λες καλά Nintendo...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κι ανακαλυψα οτι υπαρχει κι αυτο:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεύτερο ποστ προηγούμενης σελίδας. Ο crpl ήδη αγόρασε. :Ρ

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Supreme feature: 8Bitdo controllers are fully compatible via firmware upgrade.

8BitDo is an innovative technology company founded in 2013 that specializes in gaming peripherals. Our vision is to use the latest technology and distinctive design to create a range of high-quality, high-performance, high-compatibility, high-portability and affordable game controllers for gamers.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Enpsty και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με εσένα αλλά έχω παρατηρήσει πως αν η κονσόλα είναι πάνω κάτω στο ίδιο ύψος με το χειριστήριο και δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στην κονσόλα και τα joycons τότε δεν θα χάνεται το σήμα.

Όσον αφορά τα straps με δυσκόλευαν και εμένα στην αρχή αλλά τα έχω πλέον συνηθίσει και τα αφαιρώ χωρίς πρόβλημα.

Πάντως, τα joycons με βολεύουν πολύ για μαριο καρτ, μπορεί να μην είναι το τέλειο χειριστήριο αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά, εμείς παίζαμε τριπλό πριν λίγες μέρες με ένα joycon ο καθένας, κανένας δεν είχε πρόβλημα.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Δυστυχώς το έχει αριστερό joycon κι εμένα θέμα. Όταν τι στοχεύω στο ταβάνι χάνει ο μοχλός. Ευτυχώς παίζω πάντα ξαπλωμένος και τα controllers κοιτάνε πάντα ευθεία οπότε δεν έχω θέμα, αλλά είναι μαλακία όπως και να το κάνουμε.
    Από την άλλη το tabletop mode είναι απλά τέλειο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παιζει οντως να μη κανει διαφορα το κουμπακι. Παντως εγω τη πρωτη φορα τα βαλα στο σκοταδι αναποδα χωρις καν να σκεφτω οτι εχουν συγκεκριμενη πλευρα

Leave a comment:

Working...
X