Όπως είχα γράψει στις πρόσφατες αγορές είμαι και εγώ κάτοχος της κονσόλας. Κάποιες πρώτες σκόρπιες εντυπώσεις...
Πάρα πολύ ωραίο μηχάνημα. Είναι πολύ εντυπωσιακό το ότι μπορείς να παίξεις σε φορητό παιχνίδια όπως το Zelda και το Mario kart. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το ότι η εναλλαγή από φορητό σε επιτραπέζιο σύστημα γίνεται ακαριαία.
Μου αρέσει πολύ ο τρόπος χειρισμού με τα δύο joycons. Βρίσκω ότι ο χειρισμός είναι ακριβής τόσο όταν παίζεις σε portable όσο και σε docked. Στην αρχή μου έκανε κάποιες αποσυνδέσεις αλλά όταν έβαλα το μηχάνημα μπροστά από την οθόνη σταμάτησε. Βρίσκω το dual shock4 καλύτερο σαν χειριστήριο αλλά και πάλι τα δύο joycons κάνουν την δουλειά τους πάρα πολύ καλά.
Τόσο απλό μηχάνημα έχουμε να δούμε από εποχές ds. Το μόνο που κάνει είναι να παίζει παιχνίδια και να μπαίνει στο eshop. Άντε και να κανονίσεις μουλτι με φίλους. Σίγουρα θα προστεθούν όλα με τον καιρό και δεν παραπονιέμαι για αυτό αλλά φωνάζει από μακρία ότι η νιντεντο βιάστηκε να το κυκλοφορήσει.
Εντελώς πρόχειρη η διαδικασία του να προσθέτεις φίλους και να επικοινωνείς με αυτούς... Πέρα από ότι υπάρχει ακόμα το δύσχρηστο σύστημα ανταλλαγής κωδικών, δεν υπάρχει τρόπος online chat και ανταλλαγής μηνυμάτων. Απορώ πως στο καλό υποτίθεται ότι θα συνεννοηθείς με κάποιον για να κανονίσεις να παίξεις διαδικτυακά;
Ακόμη, είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει τρόπος να κλείσεις το μηχάνημα παρά μόνο πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της ταμπλέτας; Αν δεν κάνω κάτι λάθος, δεν μπορείς να του δώσεις εντολή να κλείσει ασύρματα όταν είναι docked. Μου διαφεύγει κάτι;
Αυτό που λένε ότι το dock γρατζουνάει την οθόνη ισχύει; Τι κάνετε για αυτό; Προσωπικά βάζω ένα μικρό κομμάτι πανί αλλά έτσι όπως το βλέπω η οθόνη θα γρατζουνιστεί μόνο αν τοποθετηθεί στο dock εντελώς άγαρμπα.
Σε γενικές γραμμές το μηχάνημα μου αρέσει πάρα πολύ και ανυπομονώ να έρθει η ε3 για να μάθουμε τα σχέδια της νιντυ. Περιμένω xenoblade chronicles 2 και super Mario odyssey και ελπίζω σε αξιοπρεπές Metroid!
Τέλος, αγόρασε κανείς το blaster master zero; Αξίζει τον κόπο;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo
Collapse
X
-
Το μηχάνημα χρειάζεται YouTube και DLNA Media player επειγόντως. Κρίμα τέτοια οθόνη να πηγαίνει χαμένη και να βλέπουμε YT από το Wii U controller. Κατα τα άλλα Netflix και Crunchyroll καλά θα ήταν για αγορές που μπορούν και θέλουν να τα στηρίξουν. Απο παιχνίδια, συνέχεια NEOGEO ports που και οι πέτρες ξέρουν ότι απαιτούν CRT monitor και arcade stick και κάτι μικρά παιχνιδάκια τύπου Indy. Το Mario Kart θα σώσει την παρτίδα για όσους ξεμπέρδεψαν με το Zelda.
Leave a comment:
-
Στην Αμερική, σε έναν μήνα η κονσόλα πούλησε 906.000 κονσόλες και 925.000 αντίτυπα για Switch του Zelda. Κυκλοφορούν έξω δηλαδή περισσότερα αντίτυπα του παιχνιδιού, παρά κονσόλες, σε ένα συγκεκριμένο μέρος του κόσμου τουλάχιστον. Not bad
Leave a comment:
-
Παντως στη τουαλετα παιζω Zelda με τον ηχο κατω απο τη μεση αλλα γενικα ειμαι ανθρωπος της χαμηλης εντασης. Και στη tv συνηθως παιζω στο 10-20% της εντασης αναλογα την ωρα.
Leave a comment:
-
Έχω αρχισει να γίνομαι κι εγώ λίγο (pretentiously) απαιτητικός με τον ήχο, για αυτό ρωτάω. Παρόλο που πούλησα τα 5.1, χρησιμοποιώ τo hifi setup μου πλέον για μουσική/ παιχνίδια, το οποίο έχει πολύ καλό range overall και μου δίνει πολύ ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου (αν έχω πολύ δυνατά την ένταση βέβαια, σε χαμηλά volumes χάνει αρκετά σε σύγκριση με το surround). Σε φορητό gaming όπως του switch μάλλον θα χρησιμοποιούσα καλά ακουστικά (έχω τα Seinheiser momentum 2.0), αλλά δεν είναι πάντα η ιδανική λύση να παίζεις με ακουστικά. Σε 2D παιχνίδια δε θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα, αλλά τη θέλεις την αίσθηση του χώρου σε τρισδιάστατους τίτλους.
Αλήθεια, ξέρει κανείς τι παίζει από συμβατότητα bluetooth headsets; Παραμένω υπέρμαχος των high-quality/ audiophile-grade headphones, αλλά θα βόλευε bluetooth για handheld gaming.
Τεσπα, thanks for the info.
Leave a comment:
-
Λολ καμια σχεση με τη πραγματικοτητα ο raf, λυπαμαι οταν λεγονται τετοιες ανακριβειες. Ειναι crpl κι οχι crlp.
Leave a comment:
-
Παίρνω το θάρρος να απαντήσω εγώ, παρ' όλο που δεν έχω πολλή εμπειρία από την κονσόλα, επειδή δίνω πολλή βάση στον ήχο και είμαι απαιτητικός. Οι ισορροπίες είναι μέτριες, μην πω κατώτερες των προσδοκιών. Οριακά με ενοχλούσε η τσιρίδα στο Wipeout-like παιχνίδι που δοκίμασα. Γενικά δεν εντυπωσιάζει, είναι στάνταρ ήχος φορητής κονσόλας, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Δεν ξέρω αν ο crlp το είχε σε πλήρη ένταση ή όχι, οπότε δεν μιλάω για καθαρό volume αλλά για ποιότητα και όγκο.
Leave a comment:
-
Πολυ καλα για φορητό μηχάνημα. Αυτή την αίσθηση έχω εγώ τουλάχιστον αλλα κι ένας φίλος που συνήθως δε τον ικανοποιούσαν στις κονσόλες της Nintendo. Έχω την άίσθηση οτι είναι σαφως πιο δυνατά πχ από το Nexus 10. Μπορώ να κάνω μια σύγκριση όταν γυρίσω.
ΥΓ: (διόρθωση) Αυριο, στη 1 μετα τα μεσάνυχτα ώρα ελλάδος έχουμε Direct για Arms & Splatoon 2
Leave a comment:
-
Την πήρα κι εγώ την κονσόλα τελικά δε κρατήθηκα. Ακόμα δεν ξέρω πως δείχνει σε τηλεόραση. Έπεσα με τα μούτρα στο zelda.
Leave a comment:
-
Αξίζει για όποιον δεν έχει ασχοληθεί αλλά ίσως θα έπρεπε να βάλουν κάποιο remake του Seiken Densetsu.
Leave a comment:
-
Seiken Densetsu Collection announced for Switch
Square Enix has announced Seiken Densetsu Collection, a collection of the first three Seiken Densetsu titles for Switch. It will launch physically and digitally in Japan on June 1 for 4,800 yen.
The collection includes:
Seiken Densetsu: Final Fantasy Gaiden (Final Fantasy Adventure / Mystic Quest) – Originally launched for Game Boy on June 28, 1991
Seiken Densetsu 2 (Secret of Mana) – Originally launched for Super Famicom on August 6, 1993
Seiken Densetsu 3 – Originally launched for Super Famicom on September 30, 1995
Both Seiken Densetsu 2 and Seiken Densetsu 3 support multiplayer with up to three players.
New features include quick-save, which allows you to save anywhere during gameplay, Music Mode, which lets you listen to the music of each game from the home screen, and Screen Change Mode, a Seiken Densetsu 1-exclusive mode which lets you choose from several screen sizes.
Read more at http://gematsu.com/2017/03/seiken-de...57bLSqS3fMZ.99
Leave a comment:
Leave a comment: