Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Άσχετο αλλά πριν 2 μέρες κατέβασα το PacMan C.E
    Απίστευτη πόρωση , το πρωτείνω σε όλους.
    [/b]

Όχι,σε καμμία περίπτωση,μια πίπα είναι.Το έπαιξα 5 λεπτά και το σιχάθηκα.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Τελικά το Live είναι ενεργό αν το Locale=Greece ή όχι; Έχω μπερδευτεί, ποιά χώρα σου προσφέρει την δυνατοτητα να έχεις πλήρως το Live;
      [/b]
      Δυστυχώς καμία αν δεν είσαι στην επικράτεια που επιτρέπεται να επεμβαίνεις και να κατεβάζεις αποκλειστικό γι'αυτούς περιεχόμενο.Το Αμερικάνικο account και profile μέσω PC όπως είπε κι ο Evans λογικά σου προσφέρει το περισσότερο υλικό για κατέβασμα ή απλά για να δεις κάποια πράγματα αλλά και πάλι οι διαφορές δεν είναι ουσιαστικές.Π.χ. εγώ έχω και Αμερικάνικο profile με διεύθυνση,email,ταχ.κώδικα κτλ αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να έχω τσάμπα 2 Xbox Live Arcade παιχνίδια τα οποία διατίθενται δωρεάν μόνο στην Αμερική και την δυνατότητα να έχω πιο εμπλουτισμένο marketplace π.χ. Αμερικάνικες σειρές και μερικές extra ταινίες.Στην τελική όπως υποτιθέμενο free περιεχόμενο όπως π.χ. multiplayer πίστες στο Gears of War,trial έκδοση του Doom,Dark Sector,Ninja Gaiden 2,Duke Nukem και άλλα συναφή "απολαμβάνουν" τους ίδιους περιορισμούς με τις άλλες περιοχές/ηπείρους/χώρες αν και με το Ninja Gaiden 2 και κάποια άλλα Ιαπωνικά games έχεις την δυνατότητα να τα κατεβάσεις αν έχεις Ιαπωνικό account με τα γνωστά στοιχεία διευθυνση,τχ,κωδ κτλ.

Εν ολίγοις κουραφέξαλα...

Comment

Όχι,σε καμμία περίπτωση,μια πίπα είναι.Το έπαιξα 5 λεπτά και το σιχάθηκα.
        [/b]

Comment

Κι εγω καθε φορα 5 λεπτα το παιζω .

Comment

[/b]

Soldier68's Game Data For Pac-Man C.E.
            Pac-Man C.E.
            Last Played on Κυριακή, 5 Οκτώβριος 2008 8:34:45 μμ (Your Local Time)
            GamerScore:
            40/200 (20%)
            MGC Average: [Soldier68's GamerScore is below the MGC Average.] 69.35 (Non-0) / 29.82 (All)
            Achievements:
            4/12 (33%)
            World Rank: 39,492 (+18,017) of 226,668

NOOB
            Originally posted by Raf

Comment

Ρε χθες το έλιωσα αλλά δεν ήμουν Live , μου μένει μόνο η δεύτερη challenge πίστα καθώς και να φάω το crown και να φτάσω στους 400.000 πόντους
              http://live.xbox.com/en-US/profile/Achieve...ls.aspx?tid=%09]%3bhe)j3rw
              Μέσα σε 2 μέρες.

Comment

R-Type Dimensions

Πώς σας φαίνεται; Αυτή η γωνία λήψης στα 3D γραφικά είναι χάλια. Να αλλάζει άραγε;
                Insert Coin

Comment

Πω πω οι αναμνήσεις από το πρώτο R-Type, τέλειο.
                  Η κάμερα ούτε εμένα μ? αρέσει και δε βρίσκω καμία λογική για τη συγκεκριμένη επιλογή, πέρα από ποζέρικους λόγους. Ελπίζω να υπάρχει επιλογή κάμερας μέσα στο παιχνίδι.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ibara XBLA: http://www.gametrailers.com/player/41229.html
                    Ειδικα για τον Jedah .

Comment

• http://www.xbox360fanboy.com/2008/10/09/vi...0-vs-banjo-n64/

Nigga stole mah fogz.
                      Originally posted by Raf

Comment

• Ibara XBLA: http://www.gametrailers.com/player/41229.html
                        Ειδικα για τον Jedah .
                        [/b]
                        OMG,OMG,OMG, OMG

Fades out....

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ CAVE ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ DAI-OU-JOU, KETSUI, MUSHIHIME SAMA FUTARI κ.λ.π κ.λ.π.

Τι τσοπάνηδες που είναι εκεί στο Game Trailers... Το παιχνίδι του video είναι το το Dodonpachi Dai-ou-jou Black Label. Είπα κι εγώ μάθανε τα γίδια από παιχνίδια...

Dodonpachi Dai-ou-jou Black Label ΣΤΟ ΧΒΟΧ LIVE ARCADE;
                        Fades again....

Πήγα και στο site των ειδικών (shmups) και δεν μιλάει κανείς για XBLA release. Τα παιχνίδια θα βγούν σε DVD και θα είναι region-locked για Ιαπωνία μόνο....
                        ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...
                        Insert Coin

Comment

• Xμ, καμια επαφη με το τι πραγματικα συμβαινει, ελπιζω να ξεκαθαρισει το τοπιο συντομα και να δωσουν βαρος στο πολυ πιο βολικο XBLA.

Παντως περσν του νεου R-Type ανακοινωθηκαν MSlug 7 (επιτελους θα δουμε ενα proper version), KoF98: Ultimate Match και καποιο νεο Arkanoid.

Comment

• Ω ρε φίλε τώρα το είδα το R-Type!! ΓΑΜΩ!!!! τρελό λιώσιμο στο snes αυτο το παιχνίδι. Θέλω Live λέμε.

No plans to delist crap XBLA games
                            http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=256883
                            Πάλι καλά γιατι δεν θα είχε τι να παίξει μετά ο Xeno
                            I attack sharks
                            when i smell them bleed
                            I dont go swimming
                            water just wants to be around me.

Comment

• Lol ρε Πιλγκριμ, παντα κρατας τον πηχυ ψηλα - εσυ και η Capcom μονο αυτα.
                              Πλακα πλακα εχω ξεμεινει απο παιχνιδια για το 360... Τι να κανω γιατρε;
                              Δε νομιζω να παρω τιποτα, αλλωστε ερχονται Fallout και Gears συντομα.

Παντως το r-type εχει αλλαγη perspective on the fly, με το πατημα ενος κουμπιου.
                              Πολυ καλο φαινεται και μαλλον θα πεσει αλλη μια ευκολη αγορα για χαρη του.
                              Jedah αρχισε να εξοπλιζεσαι με points cards, θα τις χρειαστεις λιαν συντομως.

Comment

• Tenchu: Shadow Assault IGN Review:
                                http://xboxlive.ign.com/articles/918/918316p1.html

O Ferryman μεχρι τωρα ηταν πολυ σκεπτικος για την αγορα ενος 360, αλλα μετα απο αυτο το ριβιου μαλλον θα παει τρεχοντας στο πλησιεστερο καταστημα για να τσιμπησει ενα.

Comment

Working...
                                X