Bomberman powa! Τιτανοτεράστιο τραγούδι, γεια σου ρε Amiga με τα ωραία σου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Ο miracle of sound είναι απίστευτος. Έχει φτιάξει κι άλλα βιντεάκια για παιχνίδια / ταινίες / σειρές. Το αγαπημένο μου είναι για τον Μπάτμαν
Leave a comment:
-
Με ψήνει να ασχοληθώ με Assassin's Creed μόνο και μόνο αυτό το τραγούδι :resp:
Leave a comment:
-
Έχω κατεβάσει όλο το soundtrack του Blood Dragon, ενώ τα trailers τα έχω δει 5-6 φορές το καθένα. Παιχνιδάρα. Αν δεν ήταν FPS θα το έπαιζα κιόλας
Ακούστε εδώ άλλο έπος από άλλες εποχές. Myth: History in the making για Commodore 64
Leave a comment:
-
Μιλάμε για πολύ δυνατό και χαραχτηριστικό κομμάτι. Αχχχ... Πως περνάν τα χρονια.
Leave a comment:
-
Μετα το καταπληκτικο Tomb Raider reboot με εχει πιασει μια ορεξη για τετοιου ειδους παιχνιδια και μεσα στην εβδομαδα θα αγορασω λογικα και το trilogy για ps3, anyway ενα απο τα αγαπημενα μου (nostalgia in) themes...
Leave a comment:
-
Εν τω μεταξύ θέλω να αγοράσω το soundtrack σε CD αλλά απ' ό,τι βλέπω υπάρχει μόνο ψηφιακά σε mp3. Στο Origins τουλάχιστον το δίναν με τη συλλεκτική έκδοση, εδώ δεν έβγαλαν ούτε τέτοιο
Leave a comment:
-
@straier hahahahahaha
@phantom εγώ όσο το παιζα, ήμουν σε φάση "αυτό θυμίζει παρωδία james bond, αυτό παρωδία ennio moricone, αυτό παρωδία Ζορμπά" κλπ νομίζοντας πως απλά έτυχε.. μετά είδα τα ονόματα των τίτλων στο ΟST
Leave a comment:
-
Το συρτάκι φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στα παιχνίδια πλατφόρμας:
Άντε και σε Μάριο.
Leave a comment:
-
Ναι ρε. Στην αρχή είχα σκαλώσει επειδή νόμιζα πως είχαν μπλεχτεί τα τραγούδια, όμως όσο το άκουγα ξανά και ξανά ήταν έπος, ειδικά με Όλυμπο και αρχαία Ελλάδα στο μπακράουντ
Leave a comment:
Leave a comment: