Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favourite VG Music (YouTube Edition)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Bomberman powa! Τιτανοτεράστιο τραγούδι, γεια σου ρε Amiga με τα ωραία σου.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ο miracle of sound είναι απίστευτος. Έχει φτιάξει κι άλλα βιντεάκια για παιχνίδια / ταινίες / σειρές. Το αγαπημένο μου είναι για τον Μπάτμαν

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Με ψήνει να ασχοληθώ με Assassin's Creed μόνο και μόνο αυτό το τραγούδι :resp:

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    YARR

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έχω κατεβάσει όλο το soundtrack του Blood Dragon, ενώ τα trailers τα έχω δει 5-6 φορές το καθένα. Παιχνιδάρα. Αν δεν ήταν FPS θα το έπαιζα κιόλας

Ακούστε εδώ άλλο έπος από άλλες εποχές. Myth: History in the making για Commodore 64

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Κομματάρα

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μιλάμε για πολύ δυνατό και χαραχτηριστικό κομμάτι. Αχχχ... Πως περνάν τα χρονια.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Μετα το καταπληκτικο Tomb Raider reboot με εχει πιασει μια ορεξη για τετοιου ειδους παιχνιδια και μεσα στην εβδομαδα θα αγορασω λογικα και το trilogy για ps3, anyway ενα απο τα αγαπημενα μου (nostalgia in) themes...

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Εν τω μεταξύ θέλω να αγοράσω το soundtrack σε CD αλλά απ' ό,τι βλέπω υπάρχει μόνο ψηφιακά σε mp3. Στο Origins τουλάχιστον το δίναν με τη συλλεκτική έκδοση, εδώ δεν έβγαλαν ούτε τέτοιο

Leave a comment:

• Somari
    replied
    @straier hahahahahaha
    @phantom εγώ όσο το παιζα, ήμουν σε φάση "αυτό θυμίζει παρωδία james bond, αυτό παρωδία ennio moricone, αυτό παρωδία Ζορμπά" κλπ νομίζοντας πως απλά έτυχε.. μετά είδα τα ονόματα των τίτλων στο ΟST

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το συρτάκι φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στα παιχνίδια πλατφόρμας:

Άντε και σε Μάριο.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ναι ρε. Στην αρχή είχα σκαλώσει επειδή νόμιζα πως είχαν μπλεχτεί τα τραγούδια, όμως όσο το άκουγα ξανά και ξανά ήταν έπος, ειδικά με Όλυμπο και αρχαία Ελλάδα στο μπακράουντ

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Απλά τα πράγματα

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• Enpsty
    replied

Leave a comment:

Working...