Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favourite VG Music (YouTube Edition)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Το παιχνίδι έχει πολλά τραγούδια έπη, βάζω 2 που κυκλοφορούν προς το παρόν στο YouTube

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μιας και πριν λιγο τελειωσα το Hotline Miami οριστε και τα 2 κομματια που σταματουσα σε καποιες πιστες απλα για να τα ακουσω:

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    sega μαγεια

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δώσε!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μια που είπατε για Mitsuda

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το παιχνιδι εχει ενα απο τα καλυτερα soundtracks στα χρονικα, τι να λεμε τωρα... ο Mitsuda γενικοτερα ειναι κορυφαιος συνθετης. Το κομματι αυτο (Scars of Time) κι εμενα μου κανε κλικ για να ασχοληθω μαζι του, ασχετα αν εν τελει δε με κερδισε τοσο πολυ σαν εμπειρια. Αυτο που παρεθεσα παντως δεν ειναι και τοσο γνωστο και στη συγκεκριμενη εκτελεση δεν το χα ξανακουσει καν.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το Chrono Cross είχε ωραία μουσική. Είχα πάθει πλάκα με το εισαγωγικό βιντεάκι, ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Chuck Berry στο EarthBound!! Epic!!

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το Banjo Kazooie στον ηχητικό τομέα θυμάμαι με είχε εκνευρίσει πολύ. Τα εφέ και οι διάφορες μουσικές εκτός από υπερβολικά, μερικές φορές μου φαίνονταν και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Ίσως αν το έπαιζα το 1998 να είχα άλλη εντύπωση. Παρ' όλ' αυτά, το τραγούδι του κεντρικού κόσμου "Gruntilda's Lair Theme" είναι όλα τα λεφτά. Ωραίο, απλό, λιτό, εμπνευσμένο, όμορφο, και με διαφορετικές παραλλαγές για τον κάθε κόσμο που επισκέφτεσαι, τι να λέμε τώρα.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Άσε το Halo.

Πιάσε All-Stars Racing Transformed, πάρε Gilius Thunderhead και τρέξε στη πίστα του Golden Axe ακούγοντας το έπος.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Από την τελευταία πίστα στο Halo 4!
    Τέτοια κομματάρα μόνο σε υπερπαραγωγές του Michael Bay!
    Απόσπασμα είναι, το κομμάτι λέγεται Arrival.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Crash Bandicoot ρε, πόσο έπος παίζει να είναι η σειρά του PS1

Δεν ξέρω ποιος εκδίδει τη σειρά αυτή τη στιγμή, αρχικά ξεκίνησε η Universal και τώρα νομίζω ανήκει στην Activision. Όποιος και αν είναι, δώστε τα δικαιώματα για ένα παιχνίδι στην Naughty Dog να γουστάρουμε

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    θα μπορουσε ανετα να παιζει και στο anime

Leave a comment:

Working...
X