Η Αμερικανικη προσωπικα δεν μου αρεσει, η αγγλικη ειναι φανταστικη artwise. Και να σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για δεκαετια του 90 και αυτο που δειχνει ειναι μια κοπελα στην εφηβεια που η μητερα της την εκαψε ζωντανη. Οταν η konami ηταν εταιρεια...
Btw ναι το mgs ειχε demo του sh και οχι το αναποδο. Ισως θυμασαι zoe που ειχε demo του mgs2.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Λες να τα θυμάμαι λάθος; θυμάμαι έχω την πρώτη πρώτη έκδοση,την έχω από τότε, οπότε ίσως δε θυμάμαι καλάOriginally posted by Sinclair View PostΗ αγγλική ειναι απλώς πιο περιζήτητη.
Εμ εισαι σίγουρος; Νομιζω αν δεν κανω λάθος, πως το MGS ερχόταν με demo του Silent Hill. 
Leave a comment:
-
Τόσο σπάνια είναι; Την έχω μαζί με το ντεμο του MGS εδώ και πολλά χρόνια. [emoji14]
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ παιδιά, να στε καλά. Ασε κι εγώ την είδα στο site του gamestation και μετά από λίγη ενδοσκόπηση την παρήγγειλα... Δεν την είχα δει ποτέ δια ζώσης( κόπια back in the day
) και θεώρησα πως ήρθε η ώρα να τα σκάσω.
Leave a comment:
-
Καλως τον!!!!! Να σου ζησει ρε συ

Mου αναψες φωτιες με την black label του Silent Hill
(προσπαθω να μην ενδωσω τοσο καιρο
).
Leave a comment:
-
Ευχαριατώ!!Originally posted by sub_zero View PostΔεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχες τόσο πολύ καιρό να γράψεις, να σου ζήσει! Και να τον ετοιμάζεις να αναλάβει τα σκήπτρα, κάπου πρέπει να το παραδώσουμε το φορουμ!

Gamer από κούνια xD Αν τον δω να γράφει ποστ εδώ μέσα για game θα με πάρουν τα ζουμιά χαχα!
Leave a comment:
-
Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχες τόσο πολύ καιρό να γράψεις, να σου ζήσει! Και να τον ετοιμάζεις να αναλάβει τα σκήπτρα, κάπου πρέπει να το παραδώσουμε το φορουμ!Originally posted by Sinclair View Post( παρακολουθώ τι γράφετε κι ας μην εχω χρόνο- ευτυχώς τωρα που ο μικρός άρχισε να εχει πιο καλα ωράρια τα πράγματα έστρωσαν κάπως
)

Leave a comment:
-
Το παραπάνω video του nooto αποτέλεσε αφορμή για να τα σταξω για το silent hill
- συνειρμικά οδηγήθηκα στα αλλα δυο συν το resident evil 3 που δε φαινεται στην εικόνα. ( παρακολουθώ τι γράφετε κι ας μην εχω χρόνο- ευτυχώς τωρα που ο μικρός άρχισε να εχει πιο καλα ωράρια τα πράγματα έστρωσαν κάπως
)

Μικρη συνδρομή στο θεμα
Καταπληκτικός τιτλος. Εξαιρετικό theme.
Φανταστικό remake. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ OST. Δεν υπαρχει κομματι που να περισσεύει, imo.
Και ενα extra για να μην ξεφεύγουμε απο τα 32bit
Leave a comment:
-
Aγαπημένο κομμάτι από ένα εξαιρετικό rpg για το πρώτο playstation. Απλά ανατριχιαστικό.
Leave a comment:
-
Χιλιοπαιγμενο το ξερω αλλα μιας και αγορασα το πρωτο παιχνιδι απο το psn (και γενικα με εχει πιασει μια διαθεση τον τελευταιο καιρο να διαβαζω αναλυσεις για τα 4 παιχνιδια της team silent) ειπα να το βαλω. Imo απο τα καλυτερα intro sequences ever made, το ξεκινημα οπου μπαινει η μουσικη και φαινεται το καδρο με τη φωτογραφια της Alessa (driving force για το παιχνιδι και ο πρωτος χαρακτηρας που βλεπεις) καθως και η εναλλαγη αναμεσα στο παρελθον, σε πραγματα που αποτελουν το intro και στο μελλον ειναι θεωρω περα για περα ιδιοφυης σε επιπεδο αφηγησης. Αυτα σε συνδιασμο με το design του Takayoshi Sato (που ειναι art απο μονο του, αντιστοιχο με αυτο του cgi υλικου του FFVI που θα ελεγα οτι ειναι μοναδικα και δεν μπορουν να αναπαραχθουν ευκολα σημερα) και φυσικα τη μουσικη του Akira Yamaoka δινουν ενα πραγματικο αριστουργημα (που αντιστοιχει και σε ενα παιχνιδι τετοιας ποιοτητας).
Μακαρι αυτα τα πραγματα να γινουν με καποιο τροπο preserve (μεσω bc ή pc release ας πουμε γιατι αν δεν κανω λαθος το πρωτο silent hill ο μονος τροπος να το δει κανεις -περα απο emulators ειναι μεσω psn) γιατι ειναι παρακαταθηκη για το μελλον και τοσο μα τοσο σημαντικα για την ιστορια του μεσου.
Λιγουρευομαι btw τοσο πολυ να παρω τη retail black label...
Leave a comment:
Leave a comment: