Δυσκολο να μη φαει κανεις κολλημα με τετοια OSTs. Ειμαι κι εγω σε κλιμα Uematsu παντως μιας και σε 2 μερες (επιτελους) θα τον δω απο κοντα στο live του και ακουω αρκετα σκορπια κομματια απο FF αυτη την εβδομαδα.
Το παρακατω ισως και να ναι κλασικο θεωρητικα, αλλα λογω του οτι ειναι απο το FF2 δε νομιζω να το ξερουν κι ολοι:
Ορχηστρικη εκδοση:
... επισης αποτελει και μερος αυτου του πολυ καλου medley:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Έφαγα ξανά κόλλημα με το OST του FFVI και το τελευταίο μήνα το ακούω συνέχεια.
Leave a comment:
-
ξεκινησα ninja gaiden 3 razor's edge.
απο τα πιο επικα κομματια για main menu παιχνιδιου.
Leave a comment:
-
Ok περιμένω σχόλια. Ωραίος και ο πιανίστας.
Όσοι το ξέρετε αυτό your childhood was trashsome!
Leave a comment:
-
Θα γραψω 2 λογια στο off topic section ยตε την 1η ευκαιρια. Κατα τ' αλλα αν νομιζεις πως απανταω επιλεκτικα κατι εχεις παρει στραβα, μια φορα οντως δεν ειδα ενα ποστ σου και αυτο ειναι ολο.
Οριστε ενα ακομα βιντεακι που μου φανηκε συμπαθητικο (sight read ειναι να παιζεις κατι για 1η φορα - απλα "διαβαζεις" τις νοτες και παιζεις επι τοπου):
Στο 2ο μισο εχει πλακα που ανεβαζει στροφες..
Leave a comment:
-
Ποιος νοιάζεται για την μουσική, μονο που βλέπω το video σε ζηλεύω. Είναι dream trip για μένα εκεί που πηγες, ταξίδι που θέλω να κάνω πριν πεθάνω. Αν επιλέξεις να απαντήσεις σε αυτό το post πες εντυπώσεις για το πως σου φάνηκε.
Leave a comment:
-
Ειχα παει τωρα Πολωνια ενα 4ημερο.. Οριστε λιγο live music καθως προχωρουσα στο κεντρο της Κρακοβιας:
DKC fanboys.. they 're everywhere.
Leave a comment:
-
Επειδή τίποτα δε θυμίζει Schala όσο μερικές κοπέλες που κάνουν pole dancing...
Leave a comment:
-
Ε ναι λοιπον, για να σας προλαβω δεν ποσταρω σε λαθος θεμα.. οριστε κατι για μια νοτα απο SNES.
Leave a comment:

Leave a comment: