Μου αρέσει έτσι όπως παίζει τα drums και τη χορωδία με την κιθάρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Den yparxei underated mousikh sto SOTN."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Πω ρε γραφικάρες το PS1!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το Final Fantasy IX θεωρώ πως έχει να επιδείξει τα καλύτερα γραφικά της κονσόλας. Επίσης προσωπικά για εμένα έχει να επιδείξει την καλύτερη μουσική της σειράς και το καλύτερο concept πάλι ολόκληρης της σειράς. Εδώ ο ίδιος ο Sakaguchi έχει δηλώσει πως το FF IX πιστεύει πως είναι το καλύτερο Final Fantasy που έχει φτιάξει, αυτό που είναι όπως πραγματικά ήθελε να είναι. Όπως και να' χει σαν σύνολο είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα του PS1.
Comment
Comment