Ουτε που θυμαμαι, θα ηταν η εποχη που χα κοψει Naruto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
-
Ramp σε περιπτωση που δεν το εχεις δει, btw και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια (το Naruto γενικα εχει απο τα καλυτερα sountrack ever)
Επιπλεον απο το καταπληκτικο soundtrack του XIII-2 (το συγκεκριμενο ειναι Kingdom Hearts like)
Comment
-
Πολύ καλή επιλογή που βάλαν κι άλλους συνθέτες εκτός του Hamauzu στο XIII-2. Σχεδόν όλα τα κομμάτια που έχετε βάλει είναι του Mizuta. Καθόλου τυχαίο νομίζω.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Καλά για μένα Nobuo>>>>all αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα.
Οι άλλοι συνθέτες της Square δε μου αρέσουν εξίσου αλλά σε γενικές γραμμές παράγουν ευχάριστη μουσική. Μόνο με το Hamauzu έχω θέμα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by nooto View PostRamp σε περιπτωση που δεν το εχεις δει, btw και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια (το Naruto γενικα εχει απο τα καλυτερα sountrack ever)
Comment
-
Θα φταίει η γκάιντα και τα κρουστά στην αρχή. Γιατί κατά τα άλλα δε θα έλεγα πως μου θυμίζει Xenogears.
Όμορφο κομμάτι όμως.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment