Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Το Banjo Kazooie στον ηχητικό τομέα θυμάμαι με είχε εκνευρίσει πολύ. Τα εφέ και οι διάφορες μουσικές εκτός από υπερβολικά, μερικές φορές μου φαίνονταν και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Ίσως αν το έπαιζα το 1998 να είχα άλλη εντύπωση. Παρ' όλ' αυτά, το τραγούδι του κεντρικού κόσμου "Gruntilda's Lair Theme" είναι όλα τα λεφτά. Ωραίο, απλό, λιτό, εμπνευσμένο, όμορφο, και με διαφορετικές παραλλαγές για τον κάθε κόσμο που επισκέφτεσαι, τι να λέμε τώρα.
Comment
-
Chuck Berry στο EarthBound!! Epic!!
Comment
-
Το παιχνιδι εχει ενα απο τα καλυτερα soundtracks στα χρονικα, τι να λεμε τωρα... ο Mitsuda γενικοτερα ειναι κορυφαιος συνθετης. Το κομματι αυτο (Scars of Time) κι εμενα μου κανε κλικ για να ασχοληθω μαζι του, ασχετα αν εν τελει δε με κερδισε τοσο πολυ σαν εμπειρια. Αυτο που παρεθεσα παντως δεν ειναι και τοσο γνωστο και στη συγκεκριμενη εκτελεση δεν το χα ξανακουσει καν.
Comment
-
Μια που είπατε για Mitsuda
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment