Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Originally posted by nooto View PostΤωρα που το σκεφτομαι, τη μουσικη του FF XV δεν ειναι σαν να την εχει γραψει η Καραινδρου που κανει τη μουσικη στις ταινιες του Αγγελοπουλου ??(πιο γρηγογο βαλς για το valse di fantastica πχ). Μου ηρθε τωρα που ακουγα το soundtrack και γραφω ενα paper
Αντε να δούμε ποιο θα είναι το success rate μας...
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, φέρνει λίγο σε Σκόνη του Χρόνου. Άκουσε και το OST της σειράς "το 10," αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Συγνώμη, μεγάλος fan της Καραΐνδρου, έπρεπε να σχολιάσω XD .Last edited by Evans; 02-02-2017, 11:54 AM.
Comment
-
Με τη μουσική της εισαγωγής του Wild Arms έχω κόλλημα. Πέτυχα ένα live στο YouTube από τον Kenji Saito, είδα ότι είναι game director στην platinum games, εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία.
Προτιμώ την κιθάρα να ακούγεται πιο πολύ αλλά βιολί και τσέλο μια χαρά την κάνουν τη δουλειά. Respect και στον Kenji (;) για το στιβαρό σφύριγμα!
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Εγώ θα το σφύριζα καλύτερα.
Edit: Για κάποιο λόγο μου κάνει τα κεφαλαία μικρά κάποιες φορές.Last edited by straier; 15-02-2017, 08:28 AM.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Πήγα στο site τους στη μόνη σελίδα που καταλάβαινα και μπορώ να πω με εξέπληξαν τα κομμάτια, πολύ καλές δουλειές:
Angelic Fortress: Trismegistus!The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment