Announcement

Collapse
No announcement yet.

WiiWare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loggo
    replied
    Ε ναι, το Life Force ήταν spin off του Gradius δεν αποκλείεται να έβαλαν κι από εκεί τίποτα.
    Πολύ πράμα πάντως, πρέπει επειγόντως να μοντάρω το Wii.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Πρεπει να το εχουν κανει region-free, αλλα τα περισσοτερα roms πλεον τα βγαζουν ετσι στα torrent-αδικα.
    Αλλιως πρεπει να κανεις εσυ τη δουλεια (να κανεις set το region απο 1 που ειναι το jap νομιζω σε 3 - pal ή 0 - region free με καποιο προγραμμα).
    Φυσικα με το starfall κανεις region free τα παντα και ξενοιαζεις.

    Οσο για το Gradius Rebirth καποιες πιστες μου θυμισαν το... Life Force (νομιζω) της Konami και αυτες οι πιστες δε μου αρεσουν καθολου δυστυχως .

    Leave a comment:


  • belmont
    replied
    OK thanks.

    Ίσως να το αγοράσω το ΜΜ9, νομίζω έχω ένα υπόλοιπο από κάτι παλιά star points.

    Όσο για το gradius αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω με τον κλασικό τρόπο που βάζω οποιοδήποτε κλεψιμέικο wiiware θα παίζει κανονικά ασχέτως που είναι γιαπωνέζικο;

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Interlaced σιγουρα θα παιζει, με το Progressive εχεις προβλημα εσυ.

    Leave a comment:


  • belmont
    replied
    Έχοντας όλα τα προηγούμενα Gradious (όσα βγήκαν Ευρώπη) ήθελα να παίξω και το καινούργιο αλλά

    Gradius ReBirth is a side-scrolling 2D shooter much like previous Gradius games, and has been described as a "remix" of levels from past games rather than an entirely new game.[/b]
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gradius_ReBirth.

    Όσο για το Mega Man 9 διάβασα κάτι περίεργο:

    No progressive scan support?
    When you start up Mega Man 9, it automatically throttles the gameplay to 480i. That is the only resolution you can play at. Your output device (aka TV, monitor, etc.) MUST support 480 interlaced in order to run.

    Επειδή δεν έχω πολύ καινούργια TV δεν είμαι σίγουρος αν θα παίζει.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Η σειρα bit generations εχει αρκετο ενδιαφερον και ουσιαστικα και αισθητικα.
    Ειχα δει καποια στιγμη το Orbital οποτε δε νομιζω να χασω και το Orbient.
    Ευχαριστη προσθηκη και μακαρι να υπαρξει και συνεχεια απ την ιδια σειρα που ποτε δεν την ειδαμε εκτος Ιαπωνιας.
    Βεβαια οπως λεει και το 1ο post στο thread που εδωσες... "DotStream please".

    Edit: Τωρα που το ξανασκεφτομαι, ωραιο το WiiWare αλλα σε DS θα ταιριαζε γαντι ενα Bit Generations Compilation με WLAN Support, το οποιο θα ταιριαζε οσο τιποτα σε παιχνιδια οπως το DotStream.

    Επισης κυκλοφορουν στους κυκλους του internet τα Gradius Rebirth και Bomberman Blast, τα οποια και θα ελεγξω λιαν συντομως μιας και βαρεθηκα να χανω στο Mega Man 9 .

    Edit 2:

    Επαιξα το Gradius Rebirth, οκ καλο ειναι στα αναμενομενα πλαισια. Το rom ειναι ιαπωνικο αλλα ολα τα menu ειναι στα αγγλικα (οχι πως εχει σημασια η γλωσσα σε κατι τοσο απλο). Τα γραφικα κυμαινονται σε επιπεδο SNES και κατι παραπανω (ισως και σκετο SNES) ... Τιποτα εντυπωσιακο, αλλα σιγουρα καλυτερο του να παιζεις τα πρωτα Gradius.
    To Bomberman δεν τρεχει χωρις 3.3 fw και δεν τοε επαιξα. Νομιζω πως ειναι ακινδυνο το να το ανεβασω σε 3.3, αφου μονο το Freeloader και το TP Hack χανω, αλλα πλεον δε χρειαζομαι κανενα απ τα 2.

    Επισης αν και αφορα τη VC να πω πως βγαλαν rom το οποιο ειναι hackαρισμενο το F-Zero X και περιεχει τις πιστες του F-Zero X DD. Θα το παιξω αμεσα οταν μαζευτει η καταλληλη συνθεση γιατι προβλεπω λιωσιμο αν ειναι καλο (βεβαια καλο-κακο δεν το γλυτωνει το λιωσιμο - αποτελει απωθημενο ετων).

    Leave a comment:


  • jaken23
    replied
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=336948

    Orbient. Ελπίζω η ιαπωνική κυκλοφορία να μην αργεί. Minute 1 purchase.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Το πιο ευκολο για να φτασεις σε boss ειναι ανετα η πιστα του Jewel Man (imo παντα).
    Απο εκει και περα θελει κοτσια η δουλεια.. Good luck.
    Παντως και η 1η πιστα (concrete man?) δεν ειναι δυσκολη.. Τις αλλες δεν τις εχω παλεψει σοβαρα ακομα. Σιγουρα ειχαμε ξεχασει παντως το που μπορει να φτασει το frustration level με ενα παιχνιδι.
    Το Mega Man 2 συγκριτικα μου φαινεται περιπατος..

    Leave a comment:


  • jaken23
    replied
    Λωλ, το ιαπωνικό Wii δέχεται ελληνικές πιστωτικές κάρτες κι εγώ έπαιρνα point cards από Ασία τόσο καιρό...
    Έπαιξα λίγο Rockman 9, κατέβηκε πολύ γρήγορα (λογικό). Μου φάνηκαν κάπως δύσκολα τα επίπεδα που δοκίμασα (και δεν ολοκλήρωσα). Ποιο υποτίθεται πως είναι το πιο εύκολο stage για ν' αρχίσω εκεί?

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Sorry για το double post αλλα στο ενδιαμεσο επαιξα ΜΜ9, κοιμηθηκα και ξαναξυπνησα .
    Κατ' αρχην επαιξε μια χαρα και με την 3.2 .. Σε καποιους απ οσο διαβαζα δεν επαιζε και τους γυρναγε στο Wii "dashboard", αλλα ακομα δε βρηκε κανεις γιατι δεν ισχυει σε ολους αυτο.

    Κατα τ' αλλα....

    Οσο και αν το περιμενεις ειναι πολυ περιεργο το συναισθημα να βλεπεις μπροστα σου πως το παιχνιδι που μολις κατεβασες/αγορασες (λεμε τωρα), ειναι ενα 8 bit Mega Man σαν αυτα που παιζαμε παλια.
    Eυχαριστο κατα καποιο τροπο, σε κανει να αναρωτιεσαι "μα καλα τι καναν αυτοι οι τρελοι - δεν εχουν το θεο τους". Τρεχει σε 4:3 και μεσα σε ολα τα αλλα εχει στα options επιλογη Legacy Mode και σε αφηνει να κανεις enable ή disable το γνωριμο sprite flickering των ΜΜ - LOL, τι να πω πραγματικα.
    Μεσα στο 8-bit κλιμα καποιες επιλογες οπως τα περι DLC, Challenges, New Game, Load Game κτλ σου θυμιζουν πως δεν εισαι στο 1988, αλλα στο 2008.

    Τα γραφικα λοιπον ειναι οπως τα ξεραμε, η μουσικη φανταζει ακρως ποιοτικη μεσα στα 8 της bits και τελος η δυσκολια ειναι εκει που τη θυμομαστε μιας και ουτε εκει εχει αλλαξει κατι.
    Υπαρουν κατι tasks να φερει εις περας κανεις, κατι στη λογικη των achievements, αλλα τιποτα ουσιαστικο σιγουρα.

    Η δουλεια που εχει γινει φαινεται πολυ καλη αν και σιγουρα κατι τετοιο δεν απευθυνεται σε ολους. Οπως και να χει η Capcom συνεχιζει τα πειραματα του 8 bit revival καθως οπως ειπαν και οι ιδιοι θελουν να δουν πως θα παει το ΜΜ εναντι του BC: Rearmed αν και προσωπικα σιγουρα προτιμω το 2ο και γενικοτερα τα σοβαρα makeovers, οχι μονο για τα βελτιωμενα γραφικα, αλλα και για το απειρως βελτιωμενο OST (κοντευω να γινω 8-bit whore).

    Στο τελος δεν ξερω αν αξιζει τα 10ε του ενα παιχνιδι λογικης 198x και σιγουρα κατι τετοιο θα το αγορασουν μονο οι πιο hardcore fans της σειρας, αλλα η Capcom δινει αλλη μια επιλογη στο χωρο του digital distribution για οσους θελουν να θυμηθουν τα παλια, χωρις hd sprites και τα συναφη.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Yup, downloadable Proto Man etc...
    Anyway, κατεβασα το παιχνιδι και παω να το τεσταρω αν και διαβασα πως ισως να μην τρεχει στην 3.2, αρα πρεπει να δω πρωτα αν χρειαζεται να περασω την 3.3.
    Εντυπωσεις απο αυριο.

    Leave a comment:


  • jaken23
    replied
    Mega Man 9 DLC. Η γελοιότητα φτάνει νέα επίπεδα! Ελπίζω το παιχνίδι να αγγίζει την τελειότητα αν περιμένουν να δώσει το κοινό έστω και 100 πόντους για dlc.

    Leave a comment:


  • akisz001
    replied
    Space Invaders Get Even - WiiWare
    pics[/b]
    http://news.dengeki.com/elem/000/000...493/index.html

    Leave a comment:


  • Bartman
    replied
    Mega Man 9 to feature DLC
    http://gonintendo.com/?p=48939
    http://www.famitsu.com/game/news/1216501_1124.html

    Wild West Guns - screens
    http://gonintendo.com/?p=48772

    PREVIEW: World Of Goo
    http://www.next-gen.biz/index.php?option=c...10949&Itemid=59

    Gamelion working on Wii and DS, first WiiWare title in early 2009
    http://gonintendo.com/?p=48943

    Leave a comment:


  • Enpsty
    replied
    Έχω κατεβάσει το Final Fantasy:My Life As A King, αλλά σταμάτησα να το παίζω (το παιχνίδι εννοώ...)

    Όχι ότι είναι άσχημο αλλά, άλλο νόμιζα ότι θα ήταν και άλλο είναι.
    Εγώ πήγαινα για home constuctions με υψηλό customization για διακόσμηση κτλ. (α λα Sims), αλλά τελικά είναι god simulation style.

    Καλά να πάθω να μην να διαβάζω previews!

    Πάντως οι τιμές είναι τσιμπημένες.

    Leave a comment:

Working...
X