Άμα θέλεις να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, βγάλε τα Schatten. Εμείς, τουλάχιστον, ασχοληθήκαμε και καταλήξαμε σε αυτά που λέμε.
As it is now, yes it sucks big time. Αλλά, όπως τουλάχιστον εγώ είπα, είναι η αρχή και έστω για αρχή μπορούμε να πούμε ότι κάτι γίνεται. Αν τα παιχνίδια έχουν τέτοια διάρκεια και βάθος και τέτοιες τιμές και στο μέλλον, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.
[/b]
As it is now, yes it sucks big time. Αλλά, όπως τουλάχιστον εγώ είπα, είναι η αρχή και έστω για αρχή μπορούμε να πούμε ότι κάτι γίνεται. Αν τα παιχνίδια έχουν τέτοια διάρκεια και βάθος και τέτοιες τιμές και στο μέλλον, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.
[/b]
Yπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται πλάκα/σαρκασμός..
τώρα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών που μου την "λες"...
Την πρώτη φορά για το θέμα με το wii, και χωρίς μετά να μου απαντήσεις στο ερώτημα μου.,.
Δεν ξέρω αν σε ενοχλεί κάτι και στην τελική δεν με νοιάζει..
Όταν κατεβάσω τα παιχνίδια θα σχηματίσω άποψη,,μέχρι τότε μου αρκούν οι γνώμες άλλων, οι οποίες είναι στο σύνολο τους θετικότατες τόσο για το wiiware, όσο και για τις ευκολίες που δίνει η Ν στους ανεξάρτητους δημιουργούς..
Εσύ μπήκες στην διαδικασία να συγκρίνεις το Lost winds με το okami..ένα παιχνίδι μεγέθους 43 mb με ένα full retail παιχνίδι και να φλυαρήσεις για την ανώτερη αξία του δευτέρου...
Iσως να μην έχεις καταλάβει στον σκοπό του wiiware..
Leave a comment: