Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σωβινισμός και ρατσισμός online

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Και τι παει να πει "προσοχη στο τι λετε"?Φασισμο εχουμε?
    [/b]
    Ακριβώς επειδή δεν έχουμε φασισμό είπα αυτό που είπα. Η δημοκρατία προϋποθέτει σεβασμό του συνανθρώπου και το παρόν θέμα συζήτησης μπορεί, εκ των πραγμάτων, να δώσει αφορμή για προσβλητικά σχόλια.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Ακριβώς επειδή δεν έχουμε φασισμό είπα αυτό που είπα. Η δημοκρατία προϋποθέτει σεβασμό του συνανθρώπου και το παρόν θέμα συζήτησης μπορεί, εκ των πραγμάτων, να δώσει αφορμή για προσβλητικά σχόλια.
      [/b]
      Σε πληροφορω φιλτατε πως καμια διαθεση για προσβλητικα σχολια δεν υπαρχει (τουλαχιστον απο μενα).Αν καποιος κατα τη διαρκεια της συζυτησης νιωσει την αναγκη να ανεβασει τους τονους (για να το θεσω οσο πιο κοσμια γινεται) αυτο θα προερχεται καθαρα απο δικο του φανατισμο.

Αρκετα με το off - topic παιδες,ας γυρισουμε στο θεμα.
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Δείτε το βίντεο από το Halo 3 με τον XxXGayBoyXxX και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει διάκριση. Ορίστε : http://www.youtube.com/watch?v=6alOnuN-wCY

Comment

ε καλα του κανανε, αν εισαι αδρφη ας εισαι για τη παρτυ σου, τι βγαινεις και το φωναζεις? και τι περημενεις να του πουνε? μπραβο και γω αυτο το ονειρο εχω να δω το γιο μου νυφουλα και να κλεισω τα ματια μου?

Απο τι στιγμη που το δυλωνει ειναι εκτεθημενος σε οποιοδηποτε σχολιασμο, αν βγω και γω και γραψω Μακακας Boy τα ιδια θα μου λενε...

Comment

PS: Ρε shadow τελικα δεν εχω καταλαβει λες κατι "η Ελλαδα τους" και δε μπορω να καταλαβω αισθανεσαι "καθυστερημενος Ελληνας" η δεν αισθανεσαι Ελληνας καθολου?? γιατι στη δευτερη περιπτωση δεν εισαι καθυστερημενος(αφου δεν εισαι Ελληνας) αλλα uber-cool οποτε δεν υπαρχει προβλημα.. B) B) Εγω παντως αισθανομαι περηφανος "καθυστερημενος" Ελληνας..
            Οχι μας παρεξηγησες ειμαστε ολοι χρυσαυγιτες αυτη ειναι η αληθεια...
            [/b]
            μαλλον το δευτερο, γεννηθηκα (δυστηχως) εδω αλλα δε νιωθω καθολου ελληνας, δε με εκφραζουν τα οσα γινονται εδω περα και με τη πρωτη ευκαιρια που θα βρω να εισαι σιγουρος οτι θα φυγω&#33; κι οχι δεν ειπα τιποτα για χρυσαυγιτες ελεος, απλα εναν ηλιθιο φανατισμο και κολλημα με τη χωρα τους, ολοι πιστευω λιγο ή πολυ τον εχουν, κατι που αυξανετε και στον στρατο ισως (και γινετε χειροτερα, οποιος κοιμαται πατριωτης ξυπναει φασιστας). τεσπα τις αποψεις μου για το θεμα τις ειπα, απο κει και περα δεν χρειαζεται να επεκταθουμε, ο καθενας εχει ματια και κρινει...

Comment

ε καλα του κανανε, αν εισαι αδρφη ας εισαι για τη παρτυ σου, τι βγαινεις και το φωναζεις? και τι περημενεις να του πουνε? μπραβο και γω αυτο το ονειρο εχω να δω το γιο μου νυφουλα και να κλεισω τα ματια μου?

Απο τι στιγμη που το δυλωνει ειναι εκτεθημενος σε οποιοδηποτε σχολιασμο, αν βγω και γω και γραψω Μακακας Boy τα ιδια θα μου λενε...
              [/b]
              Για την πάρτη του είναι ότι είναι. Εκτός από το όνομα του που είναι άθλιο, δεν προκαλεί κανέναν.. 10 λεπτά να τριγυρίσεις στα lobby του Halo 3 θα δεις πολύ χειρότερα ονόματα και κανένας δεν λέει τίποτα γι αυτούς.

Γιατί πρέπει να του πούνε κάτι δηλαδή; Αν είναι να πουν κάτι ας κάνουν σχόλια για το πως παίζει.. αυτοί το ξεφτυλίσανε το θέμα.

Comment

Παντως εμεις εχουμε ενα παλικαρι που ειναι Εμο, περα απο λιγη πλακιτσα που του καναμε αρχικα γιναμε πολυ καλα φιλαρακια, σε αυτο ομως βοηθησε οτι το παιδι ειχε ενα Α΄επιπεδο εμεις απο τη μερια μας αν και καχυποπτοι δεν τον προσβαλαμε και ετσι ολα κυλησαν ομαλα, βεβαια ηταν str8 Εmo τωρα τι θα γινοταν αν εμπαινε καμια αδελφοποιημενη, τι να σου πω, πολυ πιθανον να τρωγε κραξιμο ομως...

Comment

Προσωπικά θα επιμείνω σε αυτό που είπα. Κάνοντάς το λίγο πιο λιανά όμως, δε μιλάω για καταστάσεις όπου καταλαβαινόμαστε με έναν Ολλανδό ή με έναν Βραζιλιάνο με τα σπαστά μας αγγλικά. Εκεί και θα συνεργαστούμε στο game που παίζουμε, και θα πούμε καμιά μαλακία να γελάσουμε με το game και, όπως συνήθως συμβαίνει, θα μιλήσουμε για τα τόσα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τους λαούς μας και το τρόπο ζωής μας καθώς και για τα κοινά που μας ενώνουν. Τελευταία φορά που θυμάμε, στο Teamspeak ήταν περίπου 70 άτομα απ&#39;όλες τις γωνιές του κόσμου και περνούσαμε υπέροχα.

Ωστόσο μιλάω για τις πιο chill out καταστάσεις, εκείνες τις στιγμές όπου θέλεις να μιλήσεις στη γλώσσα της καθημερινότητας. Τεράστιος αριθμός ατόμων, άσχετα τη χώρα και εθνικότητα, απλά δεν μπορεί να εκφραστεί μέσω μιας ξένης γλώσσας όσο καλά κι αν την κατέχει. Θέλει με μια λέξη, με μια πρόταση μόνο ο συνομιλητής του να πιάσει το νόημα των λεγόμενών του. Είναι αυτά τα ιδιαίτερα στοιχεία που κάθε λαός έχει στην καθημερινότητά του. Π.χ. θέλω να χαλαρώσω και να κάνω πλάκα με τον guild mate μου για τον Σάκη Ρούβα του Πειραιά ξέρω γω (τραγικό παράδειγμα, αλλά καταλαβαίνεις πως το εννοώ ) Ε λοιπόν τι να πει κάτι τέτοιο στον οποιοδήποτε ξένο; Αντίστοιχα και αυτοί, είναι εκείνες οι κοινές συνησταμένες της καθημερινότητας που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά, γι&#39;αυτό θεωρώ υπάρχει το φαινόμενο που περιγράφεις, με τους πολλούς Έλληνες σε κάποια friend-list ενός Έλληνα.

Βασικά είναι μερικές εμπειρίες που έχω ζήσει κάποια χρόνια τώρα στις οnline κοινότητες των mmorpgs και για αυτές μιλάω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο Xbox Live, οπότε συγχώρα με αν είμαι και off topic.
                  sigpic

Comment

Εγω δε μιλησα για skill ποτε ισα ισα θεωρω τους Ελληνες μετριους παιχτες με φιλοτιμο αλλα τπτ παραπανω.. οι καλυτερες ομαδες που εχω δει ειναι απο την Αμερικη πραγμα λογικο μιας και οι μισοι που παιζουν live Αμερικανοι ειναι και υπαρχουν ποσα "χαζοαμερικανακια" με πολυ skill που λιωνουν κιολας..

Και παιζει να ειμαι ο πιο φιλοαμερικανος του φορουμ απλα καποια πραγματα που ειπα σχετικα με το επιπεδο τους στο live ισχυουν..

Εγω δεν υποτιμησα ποτε κανεναν λαο στο live ισα ισα, αλλα ουτε σωβινισμος ουτε ρατσισμος ειναι να θες να παιζεις με συμπατριωτες σου και να νιωθεις περηφανος για την πατριδα σου..

PS: Φιλε shadow αφου δε νιωθεις Ελληνας τι σε νοιαζει τι κανουν οι καθυστερημενοι οι Ελληνες..?? Πηγαινε εσυ στην ανωτερη χωρα που θες μιλα και μονο αγγλικα και ουτε γατα ουτε ζημια.. Να σε πειραζαν αυτα αν ενιωθες Ελληνας και ηθελες να κανεις κατι για να αλλαξεις τα πραγματα απο τι στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο δε βλεπω το λογο να ενοχλεισαι με την Ελληνικη πραγματικοτητα... Ναι ειχες την ατυχια να γεννηθεις στην Ελλαδα δε λεω οπως και καποιοι ειχαν την τυχη να γεννηθουν στο Ιρακ στη Σερβια στην Αφρικη etc..

Δε βρισκουμε ευκολα πια ρατσιστες να κραξουμε και τους ανακαλυψαμε στο live τωρα.. Ρε μη σκατε το playstation network ειναι φουλ με ΣΥΡΙΖΑ και αντιρατσιστες παμε ολοι εκει fuck xbox and microsoft... B) B)

Comment

PS: Φιλε shadow αφου δε νιωθεις Ελληνας τι σε νοιαζει τι κανουν οι καθυστερημενοι οι Ελληνες..?? Πηγαινε εσυ στην ανωτερη χωρα που θες μιλα και μονο αγγλικα και ουτε γατα ουτε ζημια.. Να σε πειραζαν αυτα αν ενιωθες Ελληνας και ηθελες να κανεις κατι για να αλλαξεις τα πραγματα απο τι στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο δε βλεπω το λογο να ενοχλεισαι με την Ελληνικη πραγματικοτητα... Ναι ειχες την ατυχια να γεννηθεις στην Ελλαδα δε λεω οπως και καποιοι ειχαν την τυχη να γεννηθουν στο Ιρακ στη Σερβια στην Αφρικη etc..

Δε βρισκουμε ευκολα πια ρατσιστες να κραξουμε και τους ανακαλυψαμε στο live τωρα.. Ρε μη σκατε το playstation network ειναι φουλ με ΣΥΡΙΖΑ και αντιρατσιστες παμε ολοι εκει fuck xbox and microsoft... B) B)
                      [/b]
                      ρε φιλε αστο αφου δεν τη παλευεις, τι προσπαθεις ? και ναι με νοιαζει τι κανουν οι καθυστερημενοι ελληνες γιατι ακομα ζω εδω κι αναγκαζομαι να τρωω τα σκατα σας στη μαπα μου διχως να το θελω, ειτε αυτο λεγετε απλα ασχημη συμπεριφορα, ειτε λεγετε παιδεια για το πεος, ειτε ελληνικος στρατος και καραγκιοζιλικι ενα χρονο, ειτε ανεργια, ειτε φτωχεια, ειτε μια ζωη μαλακια στον εγκεφαλο&#33; οσο ζω εδω φιλε ΔΕΝ μπορω να αδιαφορισω για καποια πραγματα που με ενοχλουν, οταν θα τα καταφερω και ξεκουμπιστω στο εξωτερικο τοτε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξανασχοληθω&#33; και ναι συμφωνω οτι θα μπορουσα να εχω γεννηθει στην σερβια ή την αφρικη ή οπουδηποτε χειροτερα, αλλα κι εδω παρομοιο χαλι κυριαρχει, απλα ειναι σε πιο πολιτισμενο ισως περιβαλλον (που λεει ο λογος δηλαδη, στα χωρια ακομα ο καθενας κανει οτι θελει). τεσπα αρκετα ξεφυγαμε, τραβα ανοιξε νεο τοπικ για το συγκεκριμενο θεμα αμα θελεις συνεχεια ή απλα να μου την πεις, εσυ κι οποιος αλλος, δεν προβληματιζομαι εγω. το μονο που κανω ειναι να εκφραζω την αποψη μου και δυσαρεσκεια μου.

Comment

.. συγνωμη αν σας χαλαω την κουβεντα, αλλα συνεχιστε το θεμα στα off-topic για να καταληξετε στο αν ειναι ευχη ή καταρα να ειναι κανεις Ελληνας.
                        Εχω κι εγω 2 πραγματακια να πω σε ηπιο τονο γιατι με αυτα που βλεπω βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο.

Ας μεινουμε εδω στα περι online θεματων και τα υπολοιπα σε καποιο αντιστοιχο θεμα.

Comment

ρε φιλε αστο αφου δεν τη παλευεις, τι προσπαθεις ? και ναι με νοιαζει τι κανουν οι καθυστερημενοι ελληνες γιατι ακομα ζω εδω κι αναγκαζομαι να τρωω τα σκατα σας στη μαπα μου διχως να το θελω, ειτε αυτο λεγετε απλα ασχημη συμπεριφορα, ειτε λεγετε παιδεια για το πεος, ειτε ελληνικος στρατος και καραγκιοζιλικι ενα χρονο, ειτε ανεργια, ειτε φτωχεια, ειτε μια ζωη μαλακια στον εγκεφαλο&#33; οσο ζω εδω φιλε ΔΕΝ μπορω να αδιαφορισω για καποια πραγματα που με ενοχλουν, οταν θα τα καταφερω και ξεκουμπιστω στο εξωτερικο τοτε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξανασχοληθω&#33; και ναι συμφωνω οτι θα μπορουσα να εχω γεννηθει στην σερβια ή την αφρικη ή οπουδηποτε χειροτερα, αλλα κι εδω παρομοιο χαλι κυριαρχει, απλα ειναι σε πιο πολιτισμενο ισως περιβαλλον (που λεει ο λογος δηλαδη, στα χωρια ακομα ο καθενας κανει οτι θελει). τεσπα αρκετα ξεφυγαμε, τραβα ανοιξε νεο τοπικ για το συγκεκριμενο θεμα αμα θελεις συνεχεια ή απλα να μου την πεις, εσυ κι οποιος αλλος, δεν προβληματιζομαι εγω. το μονο που κανω ειναι να εκφραζω την αποψη μου και δυσαρεσκεια μου.
                          [/b]
                          Καλα μεγαλε αστο βαρκουλες αρμενιζουν στο γυαλο...

Τελος απο εμενα sorry για το offtopic...

Comment

Καλα μεγαλε αστο βαρκουλες αρμενιζουν στο γυαλο...
                            Τελος απο εμενα sorry για το offtopic...
                            [/b]
                            ελληνικες ή μακεδονικες ? οχι γιατι αμα ειναι ελληνικες οι βαρκουλες προσεξε μην ναυαγισουν το χουνε συνηθειο βλεπεις. εγω δε νομιζω πως υπαρχει λογος να πω sorry αφου αλλος το ξεκινησε το ολο θεμα και ξεφυγαμε. συνεχιστε...

Comment

Εγώ μόνο να προσθέσω πως συμφωνώ απόλυτα με τον deus_d0pe. Στη μητρική σου γλώσσα εκφράζεσαι καλύτερα όσο άνετος και να είσαι με μια ξένη. Άλλωστε γιατί όλοι εμείς είμαστε σε ελληνικό φόρουμ αφού υπάρχουν άπειρα αγγλικά; Ή μήπως αν κάποιος έρθει εδώ και μιλάει αγγλικά και τον διώξουμε θα είμαστε σωβινιστές;
                              Και για να πω και τη σοφιστείες μου. Για να είμαστε κοντά με κάποιον πρέπει να απομακρυνθούμε από κάποιον άλλο. Οι ομοιότητες μεταξύ ανθρώπων πραγματώνονται μέσα από τις διαφορές με άλλους ανθρώπους.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Λοιπον,δεν ηθελα να φτασει εδω η δουλεια αλλα γεμισε ο τοπος "Ελληναρες" και αδυνατω να το αγνοησω αλλο.Απο οτι φαινεται (και ειναι γνωστο σε ολους νομιζω) δε πασχουμε μονο απο φυλετικο ρατσισμο σε αυτη τη χωρα αλλα και απο κοινωνικο.Στα καλα καθουμενα εκει που ο Αλεξανδρος πηγε να παραθεσει ενα ντοκουμεντο ξεφτιλας εσκασαν μυτη οι υπερασπιστες των str8 και fan των Manowar να θαψουν τους "μολυσμενους".Λυπουμαι πολυ αν και το βρισκω απολυτα λογικο σε μια χωρα οπου ο μπαμπακας γαλουχει τον γιοκα τους σε ιδεες οπως "Η Μεγαλη Ελλαδα","Η θυρα ταδε" (μειζον ζητημα) και "Οι ρομπες οι πουστιδες" (δε θα ηθελα να χρησημοποιησω την εκφραση αλλα ετσι εχει μαθει να εκφραζεται απεναντι στο διαφορετικο ο "πολιτισμενος" Ελληνας) ε,ποσο μερος του πληθυσμου να μπει στον κοπο να σκεφτει απο μονο του?Ασχετα με το αν πολλα για τα οποια καυχιεται αυτη η χωρα προερχονται απο ατομα της συγκεκριμενης κοινωνικης ομαδας.Τελος παντων,κοψτε το και γυριστε στο topic γιατι το βλεπω να εκτροχιαζεται το θεμα.
                                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Working...
                                X