Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σωβινισμός και ρατσισμός online

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ας ανοιξουμε ενα θεμα για το ποσο γαματοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες και να μην κανουμε σπαμ εδω XD

Comment

Ανοιχτε ενα forum πρωτα και μετα ανοιχτε οτι ακυρο θεμα θελετε εκει. ;)
      Do a barrel roll!

Comment

ας ανοιξουμε ενα θεμα για το ποσο γαματοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες και να μην κανουμε σπαμ εδω XD
        [/b]
        Ε ότι είστε, είστε.
        Και δε χρειάζεται να ανοίξετε θέμα το δείχνετε καθημερινά.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

τελικα το σπαμ ειναι μεταδοτικο, ενα σπαμ ποστ εκανα και σχολιαστικε δυο φορες μεχρι στιγμης, καλο ειναι τα 4 τελευταια ποστ να διαγραφουν.

Comment

Δεν μπορώ να δώσω άλλα περιθώρια, δυστυχώς.

FiOth, λυπάμαι για την εξέλιξη, αλλά ταυτόχρονα ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα τι είχε κατά νου όταν έγραφα "προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε". Αρκετό flame είδαμε...
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Βλέπω η κουβέντα έχει μετατοπιστεί προς το κοινωικο-πολιτικό. Δεν θα κάτσω να μιλήσω επί αυτού γιατί σε πολλούς δεν θα αρέσους αυτά που θα έλεγα. Έχουμε και σαν χώρα το φοβερό χαρακτηριστικό όταν κάποιος μιλάει για την Ελλάδα να είναι φασίστας...

Comment

EDIT: Έσβησα την τοποθέτηση που είχα γράψει επί του θέματος γιατί υπήρξαν παράπονα τα οποία κατανοώ ως ένα βαθμό. Όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα και για αυτό δεν σβήνω και εντελώς το ποστ. Αν κάποιος έχει κόμπλεξ με την Ελλάδα ή τους Έλληνες καλά θα κάνει να το κρατήσει μακριά από εδώ.Το ίδιο υσχύει και για την άλλη πλευρά άμα υπάρξει παρόμοιο περιστατικό.
                Το τόπικ θα ξανανοίξει σύντομα, ελπίζω να μην υπάρξει λόγος να ξανακλειδωθεί...

Comment

Το θέμα ξανανοίγεται. Παρακαλώ, κινηθείτε με γνώμονα τα λόγια του sub_zero.

Comment

Πάντως εγώ έχω μόνο Έλληνες στο live μου.Kαι δεν είμαι σωβινιστής η ρατσιστής.Απλά θέλω να παίζω με παιδιά,με τα οποία μπορώ να μιλήσω,να κάνω άνετα chat και να έχω αν μπορώ και προσωπική επαφή.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Σήμερα που κοίταγα στο ebay,για feedbacks,κατάλαβα γιατί λένε δικαίως τους γαλάτες σωβινιστές.Ήταν οι μόνοι που γράφαν σχόλια στα γαλλικά,είτε καλά είτε κακά.
                      Originally posted by Raf

Comment

Σήμερα που κοίταγα στο ebay,για feedbacks,κατάλαβα γιατί λένε δικαίως τους γαλάτες σωβινιστές.Ήταν οι μόνοι που γράφαν σχόλια στα γαλλικά,είτε καλά είτε κακά.
                        [/b]
                        Kαλα,Γαλλοι και Ιταλοι ειναι σεσημασμενοι δε χωρα αμφιβολια,το ιδιο ισχυει πολλες φορε και για τους αγγλοφωνου...αυτη η ατακα "in English man!" ειναι αξια αποκεφαλισμου του χρηστη...
                        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Η γλώσσα είναι όντως ένα ζήτημα. Οι Γάλλοι κατέχουν τα ηνία, αλλά γενικά πολλοί λαοί αρνούνται πεισματικά να χρησιμοποιήσουν την αγγλική, ακόμα κι όταν οι καταστάσεις το απαιτούν.

Αυτό, βέβαια, δεν έχει φοβερές επιδράσεις στον τομέα των videogames, γιατί όταν κάποιος γράφει κάτι σε γλώσσα που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν, χωρίς να τον νοιάζει αν καταλαβαίνουν, έτσι κι εκείνους δεν τους νοιάζει τι λέει, ενώ αυτοί που λένε "English please&#33;" σε τέτοιες καταστάσεις, τείνουν να γίνουν μειοψηφία πλέον, εξ&#39; όσων βλέπω. Οι συνέπειες του φαίνονται περισσότερο σε άλλους τομείς (τουρισμό, διεθνείς σχέσεις κ.λ.π.).

Comment

<div class='quotetop'>(Somari &#064; Mar 31 2008, 07&#58;43 PM) [snapback]16527[/snapback]</div>
                            Πάντως εγώ έχω μόνο Έλληνες στο live μου.Kαι δεν είμαι σωβινιστής η ρατσιστής.Απλά θέλω να παίζω με παιδιά,με τα οποία μπορώ να μιλήσω,να κάνω άνετα chat και να έχω αν μπορώ και προσωπική επαφή.
                            [/b]

Nαι αλλα οχι με gold, τελοςπαντων τωρα που θα σου ρεθει to gears να δεις για πωτε θα γεμησει η friend list σου.

Εχω να πω παντως για το Fioth οτι μονο λογια ειναι και τις προαλες που παιζαμε live παρεα 5/8 ξενους τους κανοαμε mute επειδη ουρλιαζανε...

Comment

Gold έχω.Το 1 month trial.
                              Originally posted by Raf

Comment

Nαι αλλα οχι με gold, τελοςπαντων τωρα που θα σου ρεθει to gears να δεις για πωτε θα γεμησει η friend list σου.

Εχω να πω παντως για το Fioth οτι μονο λογια ειναι και τις προαλες που παιζαμε live παρεα 5/8 ξενους τους κανοαμε mute επειδη ουρλιαζανε...
                                [/b]
                                Blow me&#33;
                                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Working...
                                X