Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spahar
    replied
    Ground έλα πες τι όνειρο είδες χτες και ξέθαψες το θέμα.

Το remake ο κόσμος το ζητάει γιατί έχει δώσει και η Square δικαίωμα στον κόσμο να το κάνει. Έχει βγάλει άπειρα remakes παλαιότερων FF με τη λογική να γνωρίσει ο κόσμος τα παλαιότερα παιχνίδια. Ε πλέον και το 7 κοντεύει να μπει στην λίστα των παλιών FF. Επίσης είναι unplayable σήμερα, τα γραφικά του όντως δεν βλέπονται (εμ δεν το εβγαλε στο Ν64 η Square ). Tέλος η Square τον κόσμο του 7 τον έχει αρμέξει άγρια, οπότε ευθύνεται για την απαίτηση του κοινού.

Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι για το καλό της εταιρείας πρέπει πρώτα να βγάλει ένα παιχνίδι που θα θεωρηθεί αντάξιο του ονόματος της σειράς και θα κερδίσει την χαμένη αίγλη και μετά να προβεί σε κάποιο remake ενός τόσο σημαντικού τίτλου.

Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσαν αλλαγές στα του gameplay, έτσι και αλλιώς θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεχάσουν το 7 λόγω ιστορίας και χαρακτήρων.

Και ναι το 12 στο σύνολο παίζει μπάλα στο ίδιο επίπεδο, ίσως και πιο πάνω. Αν είχε καλύτερο story τότε θα μιλάγαμε άνετα για το καλύτερο παιχνίδι της σειράς.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw apo to FF7 ksekinhsa ta FF (kai tha elega kai ta JRPG genikotera ean den eixa paiksei to Mystic Quest poio prin), alla h alhtheia einai oti enw to thewrw apo ta koryfaia JRPG den to thewrw ws to kalytero kai sigoura to thewrw kseperasmeno (nai akomh kai se mageia).

As vgei loipon ena remake proxeirodouleia na deis ti tha ginei h ektimish gia ta FF
    Vasika tha elega ti tha ginei, alla den thelw na ginw grafikos

Egw eimai ths apopshs oti kai JRPG exoun vgei kalytera apo to FF7, alla kai FF sygekrimena exoun vgei kalytera.
    Vevaia ean kathe fora perimeneis na deis kati palio kai oxi kati kainourio einai fysiko to na aporripteis oti kainourio kai na deis (den milaw gia sena sygekrimena, genikotera lew).

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Οχι, στο μυαλο μου ειναι παντα ff vii = GOAT... Απο κει και περα εχουμε Αριστους/πολυ καλους τιτλους αλλα nothing compares. Εκτος απο την αποψη μου, εχουν βγει remake για πολυ χειροτερα παιχνιδια δεν καταλαβαινω γιατι ενα απο τα καλυτερα games ολων των εποχων(Δεν ειναι μονο δικη μου αποψη) δεν αξιζει ενα, εστω και προχειροδουλεια απλα να μπορουμε να το παιξουμε οπως ειπα πριν..
    Θες τόσο πολύ να παίξεις Final Fantasy VII με emo Cloud και cast βγαλμένο απ' το Fashion TV;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Οχι, στο μυαλο μου ειναι παντα ff vii = GOAT... Απο κει και περα εχουμε Αριστους/πολυ καλους τιτλους αλλα nothing compares. Εκτος απο την αποψη μου, εχουν βγει remake για πολυ χειροτερα παιχνιδια δεν καταλαβαινω γιατι ενα απο τα καλυτερα games ολων των εποχων(Δεν ειναι μονο δικη μου αποψη) δεν αξιζει ενα, εστω και προχειροδουλεια απλα να μπορουμε να το παιξουμε οπως ειπα πριν..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω προσέξει πως των περισσότερων,το αγαπημένο FF,είναι το πρώτο που έπαιξαν.εμένα πχ είναι το ΙΧ το αγαπημένο μου.Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο,αλλά είναι σίγουρα αυτό που έχει μια ξεχωριστή θέση για μένα.Και αν θυμάμαι καλά είναι και το αγαπημένο του Sakaguchi.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν εχεις παιξει λοιπον τοσα χρονια μετα ουτε ενα jRPG το οποιο βρηκες καλυτερο;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω εμαθα τα ff απο το vii και παιζω μονο αυτα απο j-rpg.. Οποτε δεν λεω οτι ειμαι κανενας ειδικος και ψαγμενος με το θεμα οπως εσεις απλα πιστευω οτι εκφραζω τη γνωμη αρκετων..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το οτι κανενα ff δεν ειχε τη μαγεια του 7 περιεργως το λενε τα ατομα που μαθαν τα ff με την κυκλοφορια του 7. Κι εγω αναμεσα σ' αυτους ειμαι, δεν το παιζω μαγκας, αλλα απλα διαφωνω με αυτη την αποψη.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν διαφωνω οτι υπαρχει το ρισκο να μην αρεσει και να φαει κραξιμο για τους λογους που ειπες. Για το xii υπαρχουν διαφορες αποψεις σε αλλους αρεσε πολυ σε αλλους καθολου, εγω ειμαι στη δευτερη κατηγορια, δεν μου αρεσαν οι χαρακτηρες και το art και το παρατησα.

Νομιζω οτι κανεις λαθος για την ευκαιρια, ευκαιριες δοθηκαν και μαλιστα πολλες απλα κανενας απο τους επομενους τιτλους δεν ειχε τη μαγεία του vii..

Ακομα και δουλεια του ποδαριου απλα για να γινει playable για τα σημερινα δεδομενα θα ηταν μια χαρα αντι να το βγαζουν οπως ειναι στο steam. Οπως εκαναν με το iv ας πουμε..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O kosmos aplws den exei thn oreksh oute thn thelhsh na dwsei opoiadhpote efkairia se kapoio allo FF mono kai mono epeidh einai kollhmenos sto skeptiko enos remake tou FF7.

To FF7 DEN metafrazetai sthn shmerinh epoxh, den einai mono ta grafika pou xreiazontai retousarisma, ta panta xreiazontai allages, apo ton tropo pou taksideveis ston kosmo mexri to pws leitourgoun oi maxes kai to idio to turn based systhma.
    Oloi nomizoun oti tha tous aresei, alla ean vgei oloidio tha einai mia apotyxia pou oloi tha krazoune mia zwh opws kanoun panta allwste se tetoies periptwseis.

Exei vgei to FF12 pou einai anwtero apo to FF7 se olous tous tomeis, to ektimhse kaneis?
    Para poloi ligoi eksw apo to gamers Odyssey...

H "Safe" lysh einai lysh gia ta skoupidia, mia etairia tou megethous ths SE den eprepe na skeftetai KAN tetoiou eidous half assed lyseis gia na vgalei lefta, eprepe na exoume kainouria paixnidia kai oxi synexeies kai remakes.
    Ta remakes tha eprepe na leitourgoun ws grhgores douleies tou podariou gia na vgainei efkolo xrhma kai etsi na xrhmatodotountai kalyteroi kai megalyteroi titloi, aftos tha eprepe na einai o monadikos tous skopos.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι δε θα ζηταγε ο κοσμος remake αν τα υπολοιπα ff που κυκλοφορησαν ειχαν την ιδια/καλυτερη ποιοτητα με του vii το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα πεφτει με καθε κυκλοφορια(με καποιες εξαιρεσεις).. Ενα νεο ff επιπεδου XIII-2 δεν θελω προτιμω να παιξω ff vi σε emulator any day.. Λες και το remake του Vii θα καθυστερησει την κυκλοφορια του επους xv, εγω προσωπικα πιστευω οτι στερεψε η SE απο αποψη σεναριου/χαρακτηρων και δεν ειμαι αισιοδοξος για ff xv θα προτιμουσα την "safe" λυση του remake.

Για το versus ειχαν βγαλει κατι ωραια fmv και μετα χαθηκε εντελως..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H SE eixe pei pws den prokeitai na ginei FF7 remake ean prwta den kseperastei apo kapoio allo FF.
    To kako einai oti se opoiodhpote thema sxetiko me opoiodhpote FF ginetai sto internet ta prwta 100 sxolia einai gia remake tou FF7 kai gia to katarameno to Versus

Exei varethei h zwh mou na vlepw ton kosmo toso kollhmeno.
    Prepei na zhtame kainouria kai poiotika games, oxi na eimaste kollhmenoi sto 1997.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Θελουμε remake γιατι δεν εχει γερασει καλα το FF VII, ακομα και NES games παιζονται ευκολοτερα σημερα το VII απλα δεν βλεπεται οπτικα. Και το θελει ο κοσμος γιατι ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο j-rpg, για καποιον ψαγμενο με τα j-rpg μπορει να μην ισχυει αυτο που λεω αλλα για τη μαζα ειμαι σιγουρος οτι ισχυει..

Επισης φαντασου ποσο θα πουλαγε το PS4 αν ειχε Launch τιτλο ενα exclusive VII remake. Οι φανς και οχι μονο το ζητανε χρονια, η square ειχε πει νομιζω οτι δεν εφτανε το hardware του ps3 για να δωσουν το αποτελεσμα που ηθελαν τι καλυτερη στιγμη λοιπον να το βγαλουν με νεο hardware.? Εγω εχω την ελπιδα οτι καποια στιγμη στη ζωη του ps4 θα γινει αυτο..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    O Master μίλησε και τα είπε όπως πρέπει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw aplws mphka gia na pw ksexaste to mamhdi to FF7, einai o kyrioteros logos pou kaneis pleon den mporei na efxaristithei ta kainouria FF.
    Ksekolate epitelous, makari na mhn doume pote FF7 remake kai POTE POTE POTE kapoio allo FF ston kosmo tou FF7.
    Den mas endiaferei kai den theloume na ksanakousoume gia FF7, exoun vgei kalytera games apo tote, afto pou theloume einai to FF15, alla otan erthei h wra tou.

Leave a comment:

Working...
X