Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alexandros
    replied
    Αν και το petition δεν θα βοηθήσει, υποστηρίζω τον σκοπό

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όπως είπα και άλλη φορά και με έκραξε κόσμος (lol) αν το remake είναι όπως είναι τα remakes των ΙΙΙ και IV, ας βγει. Σε αυτά τα παιχνίδια πρόσθεσαν πάρα πολύ πράμα, ειδικά στο IV, τόσο πράμα που είναι λες και μιλάμε για άλλο παιχνίδι. Βέβαια το FFVII είναι τόσο ολοκληρωμένο παιχνίδι (ανεξάρτητα από τις τελείως δήθεν εμμονές κάποιων) που ένα τέτοιο remake φαντάζει κάπως απίθανο. Παρόλα αυτά, ξαναλέω, αν το έφτιαχναν από την αρχή, με extra υλικό (πολύ παραπάνω σενάριο, περισσότερες περιοχές, περισσότερες προκλήσεις), με νέο battle system, νέες ιδέες, καλύτερα σκηνοθετημένες σκηνές, πρωτότυπες ιδέες κτλ θα ήμουν αρκετά δεκτικός με την ιδέα του "remake".

Leave a comment:

• Altair
    replied
    το final fantasy Vii για πολύ κόσμο θεωρείται το καλύτερο της σειράς.καλό δε θα ήταν να μπορέσουν να το παίξουν όσο το δυνατόν πιο πολλοί,μιας και πλέον δε βρίσκεται εύκολα.άσε που κι εγώ που το'χω ακόμα και το '99 που πήγα να το παίξω ζαίστηκα από τα γραφικά και δεν το έχω ξαναγγίξει.πλέον είναι outdated.κάτι που στα δικάσ μου μάτια τουλάχιστον δεν ισχύει για τα ffViii & ffix.

w/e.εγώ το έβαλα εδώ όποιος ενδιαφέρεται υπογράφει.εμένα άλλωστε δε με καίει.τυχαία το βρήκα και σκέφτηκα ότι πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο οπότε why not spread the word?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    δε θελω remakes σε καταξιωμενους τιτλους, αλλα μονο σε οσους αξιζουν μια 2η ευκαιρεια. [/b]
    I second that.
    Isws na kanoume petition gia osous den theloun na ginei remake?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δε νομιζω πως εχει καποια "δυναμη" ενα petition, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κατι τοσο σημαντικο και δαπανηρο.

Προσωπικα το εχω πει αρκετες φορες και θα το λεω συνεχεια οτι δε θελω remakes σε καταξιωμενους τιτλους, αλλα μονο σε οσους αξιζουν μια 2η ευκαιρεια.

Leave a comment:

• Altair
    started a topic Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake

http://ff-fan.com/post/sign-the-peti...emake-ff7.html

αυτό που λέει ο τίτλος.δεν ήξερα που να το βάλω.

έχουν συγκεντρωθεί 14.000 υπογραφές.εγώ δεν υπέγραψα ακόμα.θα γίνει κι αυτό βέβαια.όσοι το θέλετε..ορίστε.
Working...
X