Θα συμφωνησω και εγω με την σειρα μου με τον Evans αλλα διαφωνω σε ενα σημειο.
Αν οντως καποια στιγμη βγει Remake του FFVIΙ θα ηθελα να διατηρηθει τουλαχιστον το συστημα μαχης καθως και η γενικοτερη ιδεα με τα Materials, που ηταν απλα φοβερα. Ομολογω πως δεν θα ηθελα με τιποτα να δω ενα FFVII με Battle System ΧΙΙ.
Απο κει και περα φυσικα νεες προσθηκες και περισσοτερες προκλησεις ειναι καλοδεχουμενες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy VII Remake
Collapse
X
-
Ρε παιδιά εγώ είχα την εντύπωση ότι είχε happy ending το FF VII
. Was I doing sth wrong?
Leave a comment:
-
δοκιμασε να πατησεις το δευτερο τετραγωνο τοτε. τεσπα καλυτερα να το αναφερεις στους admins...
Leave a comment:
-
ναι αλλα δε μου λειτουργει το edit , ενω παταω την επιλογη μου βγαζει 2 κενα τετραγωνα τα οποια δεν λειτουργουν...
Leave a comment:
-
''βρισκω πιο outdated το ff10 παρα το ff7 ''
ff10 εννοουσα...δεν εχω edit!!!!!
Leave a comment:
-
Mμμ δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηθελα να βγει remake ... εχουμε να δουμε τοσα νεα πραγματα που δεν κρινω οτι θα προσεφερε τιποτα μια τετοια επανεκδοση (εκτος απο οικονομικα ωφελη για την square enix ) . Ουτως η αλλως ( μπορει να ακουστει τραγικο αυτο που θα πω
) βρισκω πιο outdated το ff12 παρα το ff7 . Γενικοτερα η αισθητικη των 3 τιτλων του psone μου φαινεται αξεπεραστη και αρκετα συχρονη ακομα και σημερα ( η prerendered χρηση στα τοπια ειναι καταπληκτικη και για τα τωρινα δεδομενα και δεν περιοριζει το gameplay)
Anyway ανεξαρτητα απο τα θελω του καθενος , προς το παρον εγω χαιρομαι που σε λιγο καιρο κυκλοφορει το crysis core ( που σαν κινηση το βλεπω και πιο ουσιωδες ).
Mμμ δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηθελα να βγει remake ... εχουμε να δουμε τοσα νεα πραγματα που δεν κρινω οτι θα προσεφερε τιποτα μια τετοια επανεκδοση (εκτος απο οικονομικα ωφελη για την square enix ) . Ουτως η αλλως ( μπορει να ακουστει τραγικο αυτο που θα πω
) βρισκω πιο outdated το ff10 παρα το ff7 . Γενικοτερα η αισθητικη των 3 τιτλων του psone μου φαινεται αξεπεραστη και αρκετα συχρονη ακομα και σημερα ( η prerendered χρηση στα τοπια ειναι καταπληκτικη και για τα τωρινα δεδομενα και δεν περιοριζει το gameplay)
Anyway ανεξαρτητα απο τα θελω του καθενος , προς το παρον εγω χαιρομαι που σε λιγο καιρο κυκλοφορει το crysis core ( που σαν κινηση το βλεπω και πιο ουσιωδες ).
Leave a comment:
-
μα ακριβως επειδη εμεινε χαραγμενη αυτη η σκηνη στη μνημη ολων που παιξαν το παιχνιδι, και λογο των διαφορων "φημων" που ακουστηκαν κι ακουγονται ακομα, ας μας δωσει η SquareEnix ενα καλο τελος, ετσι για να μην μεινει η πικρα σε ολους αυτους που φανταζονται την ανασταση κι επιστροφη της.θα κράξω εγώ.
αυτή η σκηνή απ'όσο ξέρω έχει εντυπωθεί στη μνήμη πολλών gamers και είχε προκαλέσει σοκ τότε.τώρα τόσα χρόνια μετά να ακυρωθεί μία από τις πιο έντονες σκηνές στην ιστορία του gaming το θεωρώ ιεροσυλία.
[/b]
τεσπα ας βγει Remake και δε θα κολλησουμε εκει.
Leave a comment:
-
Θα συμφωνήσω με τον Evans.
Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι σίγουρα δεν πρέπει να αλλάξει το σενάριο και να έχουμε "αναγεννήσεις". Τα 3 και 4 είναι νέα παιχνίδια χωρίς να χάνεται η ουσία και να καταστρέφεται ή να αλλάζει η πλοκή των αρχικών τίτλων.
Leave a comment:
-
Οντως κατι τετοιο ειναι 101% παραλογο λες και καθε τι "λυπητερο" πρεπει να αναιρειται.
Μηπως και στο Jeanne D' Arc του PSP γινετια κατι παρομοιο; Οχι τιποτα αλλο αλλα νομιζω πως ξερω το ending
.
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'>(Shadow @ Mar 20 2008, 02:08 PM) [snapback]15157[/snapback]</div>θα κράξω εγώ.μαζι σας παιδια μου, και μακαρι να δουμε Remake στο PS3 παρολο που δεν εχω τη κονσολα και ισως δεν προκειται να την παρω ποτε...
συμφωνω με τον Evans, και προσωπικα θα ηθελα το σεναριο να συνεχιζετε και να δουμε διαφορετικο τελος και με την Aerith να ανασταινεται (παρακαλειται ο Ground_zero να μην κραξει
).
[/b]
αυτή η σκηνή απ'όσο ξέρω έχει εντυπωθεί στη μνήμη πολλών gamers και είχε προκαλέσει σοκ τότε.τώρα τόσα χρόνια μετά να ακυρωθεί μία από τις πιο έντονες σκηνές στην ιστορία του gaming το θεωρώ ιεροσυλία.
Leave a comment:
-
BTW δεν "υπέγραψα" στο petition
. Είμαι κατά των remakes απλώς με καλύτερα γραφικά. Είμαι υπέρ των remakes όπως τα περιέγραψα παραπάνω.
Leave a comment:
-
Δε χρειάζεται petition για να βγει remake, αργά ή γρήγορα θα το βγάλει η Square έτσι κι αλλιώς και εννοείται πως είμαι υπέρ, τόσο για το Final Fantasy VII, όσο και για οποιονδήποτε ποιοτικό τίτλο, καταξιωμένο ή μη.
Leave a comment:
-
μαζι σας παιδια μου, και μακαρι να δουμε Remake στο PS3 παρολο που δεν εχω τη κονσολα και ισως δεν προκειται να την παρω ποτε...
συμφωνω με τον Evans, και προσωπικα θα ηθελα το σεναριο να συνεχιζετε και να δουμε διαφορετικο τελος και με την Aerith να ανασταινεται (παρακαλειται ο Ground_zero να μην κραξει
).
Leave a comment:
Leave a comment: