Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Στα λογια μου ερχεσαι.. Το καλυτερο θα ηταν αυτο, ουτε voice overs ουτε αλλαγες με το φοβο να γινει χειροτερο απλα μια playable retouch εκδοση με νεα textures σε HD θα ηταν το ιδανικό..
Η άποψη της Square Enix με βρίσκει σύμφωνο. Αυτό που θέλει και περιμένει είναι να φέρει το παιχνίδι στα ίδια γραφικά με της ταινίας, όπως θέλουμε όλοι, αλλά δυστυχώς αυτό θ' αργήσει λίγο, γιατί πολύ φοβάμαι ότι η Sony μάλλον θα το περιορίσει και δε θα καταφέρει να το «σηκώσει».
Ευελπιστώ να υπάρξει ένα μηχάνημα που να είναι πανίσχυρο και να μπορεί να σηκώνει ακόμα και τα πιο βαριά παιχνίδια, τα οποία να θέλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Tanno δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που δεν το βγάζει το remake. Την καινούργια της Engine την έχεις δεις, πόσο καλύτερα γραφικά θες;
Επίσης δεν ξέρω αν διάβασες αλλά το tech demo της καινούργιας μηχανής τους πήρες 6 μήνες σχεδίαση και 6 μήνες υλοποίηση (1 χρόνο για ένα 5λεπτο,ή όσο ήταν, tech demo). Νούμερο υπερβολικό σίγουρα, αλλά επαληθεύει αυτό που προέκυψε και από τα FFXIII, ότι είναι τεράστιο το κόστος παραγωγής για την δημιουργία τέτοιων κόσμων σε HD. Η δημιουργία του FF7 με τέτοια γραφικά θα είναι τεράστια επένδυση, και κακά τα ψέματα θα απασχολεί μεγάλο μέρος από το δυναμικό της εταιρείας.
Αυτός που λέει ο Wada είναι ότι αν βγάλει τώρα ένα FF7 Remake ο κόσμος θα πει "ναι αυτό είναι FF, τα παλιά FF τα σπάγανε, τα καινούργια είναι παπάτες" κτλ. Αυτή είναι όμως μια αντίληψη που κάνει κακό στην εταιρεία, ακόμα και αν γεμίσουν τα ταμεία της λεφτά, γιατί θα αποτυπωθεί στον κόσμο ότι η Square έχει τελειώσει, αξίζει μόνο για τα παλιά της παιχνίδια. Για αυτό θέλει πρώτα να βγάλει ένα νέο FF που θα χαροποιήσει τους fans.
Κι άλλο ένα διά στόματος Tetsuya Nomura από το IGN
In an interview in Japanese magazine Famitsu (translated by Gemsatsu) Character Designer Tetsuya Nomura said, “There are a lot of people who want a remake of Final Fantasy VII. However, new titles take precedence. We work our hardest to make something that might be even better than Final Fantasy VII. The new Final Fantasy must overcome the Final Fantasy of the past.”
He also expressed his belief that series producer Yoshinori Kitase is the future of the Final Fantasy series, and urged fans to trust the direction he takes it in.
Desire for a remake has been high since a tech demo for the PlayStation 3 showed Cloud, Aerith and the bustling streets of Midgar in High Definition.
Απ' ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε remake αν δεν βγάλουν πρώτα κάναν καλό τίτλο, ειδικά από τη στιγμή που λένε και οι ίδιοι πως δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία των πρόσφατων FF. Επίσης θυμάμαι που συζητούσαμε κάπου πως ένα full remake του κόσμου του FF VII θα τους έπαιρνε ~5 χρόνια στο νερό, επομένως δεν είναι και ό,τι ευκολότερο.
Πάντως με αυτά και με εκείνα, ψήθηκα να βάλω μπρος την bootleg έκδοση. Πρέπει να έχει λίγο ψάξιμο το θέμα όμως θα το τσεκάρω. Υπάρχουν και mods απ' ό,τι βλέπω και για την πρόσφατη έκδοση του 2012, κομπλέ.
@Spahar, έχω δει το βίντεο, αλλά δεν είχα διαβάσει για την χρονική ποσότητα παραγωγής του. Μόνο που το λες μ' εκπλήσσει. Αν είναι έτσι 1 χρόνος για 5' εισαγωγικό βίντεο, τότε για να γίνει το παιχνίδι, χρειάζεται πολύ μεγάλος αριθμός προσωπικού για να καταφέρουν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα...
@Phantom Duck, αυτό από μόνο του είναι ένα πλήγμα... Αλλά αξίζει να δούμε πως θα πάει η πορεία για τη σειρά FF.
Egw aplws mphka gia na pw ksexaste to mamhdi to FF7, einai o kyrioteros logos pou kaneis pleon den mporei na efxaristithei ta kainouria FF.
Ksekolate epitelous, makari na mhn doume pote FF7 remake kai POTE POTE POTE kapoio allo FF ston kosmo tou FF7.
Den mas endiaferei kai den theloume na ksanakousoume gia FF7, exoun vgei kalytera games apo tote, afto pou theloume einai to FF15, alla otan erthei h wra tou.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Θελουμε remake γιατι δεν εχει γερασει καλα το FF VII, ακομα και NES games παιζονται ευκολοτερα σημερα το VII απλα δεν βλεπεται οπτικα. Και το θελει ο κοσμος γιατι ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο j-rpg, για καποιον ψαγμενο με τα j-rpg μπορει να μην ισχυει αυτο που λεω αλλα για τη μαζα ειμαι σιγουρος οτι ισχυει..
Επισης φαντασου ποσο θα πουλαγε το PS4 αν ειχε Launch τιτλο ενα exclusive VII remake. Οι φανς και οχι μονο το ζητανε χρονια, η square ειχε πει νομιζω οτι δεν εφτανε το hardware του ps3 για να δωσουν το αποτελεσμα που ηθελαν τι καλυτερη στιγμη λοιπον να το βγαλουν με νεο hardware.? Εγω εχω την ελπιδα οτι καποια στιγμη στη ζωη του ps4 θα γινει αυτο..
H SE eixe pei pws den prokeitai na ginei FF7 remake ean prwta den kseperastei apo kapoio allo FF.
To kako einai oti se opoiodhpote thema sxetiko me opoiodhpote FF ginetai sto internet ta prwta 100 sxolia einai gia remake tou FF7 kai gia to katarameno to Versus
Exei varethei h zwh mou na vlepw ton kosmo toso kollhmeno.
Prepei na zhtame kainouria kai poiotika games, oxi na eimaste kollhmenoi sto 1997.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Ναι δε θα ζηταγε ο κοσμος remake αν τα υπολοιπα ff που κυκλοφορησαν ειχαν την ιδια/καλυτερη ποιοτητα με του vii το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα πεφτει με καθε κυκλοφορια(με καποιες εξαιρεσεις).. Ενα νεο ff επιπεδου XIII-2 δεν θελω προτιμω να παιξω ff vi σε emulator any day.. Λες και το remake του Vii θα καθυστερησει την κυκλοφορια του επους xv, εγω προσωπικα πιστευω οτι στερεψε η SE απο αποψη σεναριου/χαρακτηρων και δεν ειμαι αισιοδοξος για ff xv θα προτιμουσα την "safe" λυση του remake.
Για το versus ειχαν βγαλει κατι ωραια fmv και μετα χαθηκε εντελως..
O kosmos aplws den exei thn oreksh oute thn thelhsh na dwsei opoiadhpote efkairia se kapoio allo FF mono kai mono epeidh einai kollhmenos sto skeptiko enos remake tou FF7.
To FF7 DEN metafrazetai sthn shmerinh epoxh, den einai mono ta grafika pou xreiazontai retousarisma, ta panta xreiazontai allages, apo ton tropo pou taksideveis ston kosmo mexri to pws leitourgoun oi maxes kai to idio to turn based systhma.
Oloi nomizoun oti tha tous aresei, alla ean vgei oloidio tha einai mia apotyxia pou oloi tha krazoune mia zwh opws kanoun panta allwste se tetoies periptwseis.
Exei vgei to FF12 pou einai anwtero apo to FF7 se olous tous tomeis, to ektimhse kaneis?
Para poloi ligoi eksw apo to gamers Odyssey...
H "Safe" lysh einai lysh gia ta skoupidia, mia etairia tou megethous ths SE den eprepe na skeftetai KAN tetoiou eidous half assed lyseis gia na vgalei lefta, eprepe na exoume kainouria paixnidia kai oxi synexeies kai remakes.
Ta remakes tha eprepe na leitourgoun ws grhgores douleies tou podariou gia na vgainei efkolo xrhma kai etsi na xrhmatodotountai kalyteroi kai megalyteroi titloi, aftos tha eprepe na einai o monadikos tous skopos.
Δεν διαφωνω οτι υπαρχει το ρισκο να μην αρεσει και να φαει κραξιμο για τους λογους που ειπες. Για το xii υπαρχουν διαφορες αποψεις σε αλλους αρεσε πολυ σε αλλους καθολου, εγω ειμαι στη δευτερη κατηγορια, δεν μου αρεσαν οι χαρακτηρες και το art και το παρατησα.
Νομιζω οτι κανεις λαθος για την ευκαιρια, ευκαιριες δοθηκαν και μαλιστα πολλες απλα κανενας απο τους επομενους τιτλους δεν ειχε τη μαγεία του vii..
Ακομα και δουλεια του ποδαριου απλα για να γινει playable για τα σημερινα δεδομενα θα ηταν μια χαρα αντι να το βγαζουν οπως ειναι στο steam. Οπως εκαναν με το iv ας πουμε..
Το οτι κανενα ff δεν ειχε τη μαγεια του 7 περιεργως το λενε τα ατομα που μαθαν τα ff με την κυκλοφορια του 7. Κι εγω αναμεσα σ' αυτους ειμαι, δεν το παιζω μαγκας, αλλα απλα διαφωνω με αυτη την αποψη.
Εγω εμαθα τα ff απο το vii και παιζω μονο αυτα απο j-rpg.. Οποτε δεν λεω οτι ειμαι κανενας ειδικος και ψαγμενος με το θεμα οπως εσεις απλα πιστευω οτι εκφραζω τη γνωμη αρκετων..
Comment