Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

''βρισκω πιο outdated το ff10 παρα το ff7 ''

ff10 εννοουσα...δεν εχω edit!!!!!

Comment

υπαρχει επιλογη για edit, για delete δεν υπαρχει.

Comment

ναι αλλα δε μου λειτουργει το edit , ενω παταω την επιλογη μου βγαζει 2 κενα τετραγωνα τα οποια δεν λειτουργουν...

Comment

δοκιμασε να πατησεις το δευτερο τετραγωνο τοτε. τεσπα καλυτερα να το αναφερεις στους admins...

Comment

Ρε παιδιά εγώ είχα την εντύπωση ότι είχε happy ending το FF VII . Was I doing sth wrong?

Comment

Θα συμφωνησω και εγω με την σειρα μου με τον Evans αλλα διαφωνω σε ενα σημειο.

Αν οντως καποια στιγμη βγει Remake του FFVIΙ θα ηθελα να διατηρηθει τουλαχιστον το συστημα μαχης καθως και η γενικοτερη ιδεα με τα Materials, που ηταν απλα φοβερα. Ομολογω πως δεν θα ηθελα με τιποτα να δω ενα FFVII με Battle System ΧΙΙ.

Απο κει και περα φυσικα νεες προσθηκες και περισσοτερες προκλησεις ειναι καλοδεχουμενες.

Comment

Ρε παιδιά εγώ είχα την εντύπωση ότι είχε happy ending το FF VII . Was I doing sth wrong?
                [/b]
                Βασικά αυτή η σκηνή με τα 500 χρόνια μετά δείχνει τον Red 13 να κόβει βόλτες.
                Υπάρχει θεωρία ότι η ανθρωπότητα εξάντλησε τον πλανήτη και χάθηκε.(=bad ending)
                Χαζή θεωρία κατά τη γνώμη μου. Απλώς μας δείχνουν τον Red 13 γιατί μόνο αυτός μπορεί να ζει 500 χρόνια μετά. Η εικόνα της Midgar δείχνει ότι οι άνθρωποι άλλαξαν στάση και πρόσεξαν τον πλανήτη.
                https://www.emulator-zone.com
                I am an iteration closer to my desired solution!
                The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                Hyperdimension Neptunia

Comment

Ας μην ξεχναμε επισης οτι η "παρουσια" της Aeris μπορει να γινει αισθητη και στο ending του τιτλου, οποτε σταματηστε να γκρινιαζετε για χαρη της .
                  Aυτη γιατρευει την "πληγη" του πλανητη (call me midgar) και αυτη την πληγη βλεπει ο Red αφ υψηλου να εχει πλεον επουλωθει 500 χρονια μετα (επιτελους ανθισε).

Αρκετα open-ended το κλεισιμο του παιχνιδιου, αλλα αυτη ειναι σιγουρα μια πολυ πιθανη και ομορφη εκδοχη και σιγουρα καλυτερη απο τα "uninspired" σεναρια περι νεκραναστασης κτλ.

Comment

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως στα Advent Children και Digre of Cerberus είναι ξεκάθαρο πως η Aeris παραμένει νεκρή. Ειδικά στο φινάλε του Advent Children γίνεται προφανές.
                    https://www.emulator-zone.com
                    I am an iteration closer to my desired solution!
                    The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                    Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                    Hyperdimension Neptunia

Comment

Αν οντως καποια στιγμη βγει Remake του FFVIΙ θα ηθελα να διατηρηθει τουλαχιστον το συστημα μαχης καθως και η γενικοτερη ιδεα με τα Materials, που ηταν απλα φοβερα. Ομολογω πως δεν θα ηθελα με τιποτα να δω ενα FFVII με Battle System ΧΙΙ.

Απο κει και περα φυσικα νεες προσθηκες και περισσοτερες προκλησεις ειναι καλοδεχουμενες.
                      [/b]
                      εννοειτε οτι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει το ιδιο συστημα με τα Materia, ισως ακομα πιο εξελιγμενο και με πιο πολλα. επισης κι αλλα summons! εγω θα ηθελα να δω και νεους χαρακτηρες αν γινετε, πχ θα μπορουσαν να ξαναεχουν απο την αρχη τον Zack (αν και ειναι νεκρος κι αυτος, lol) και γενικα καινουργια πραγματα που να προχωρανε το παιχνιδι παραπερα ωστε να αξιζει να το ξαναπαιξουν κι οσοι ειχαν την αρχικη εκδοση στο Playstation αλλα κι οσοι δεν ετυχε να ασχοληθουν ποτε. μια αλλη ιδεα που εχω, ειναι να μεταφερουν το Advent Children αυτουσιο σε βιντεοπαιχνιδι, ιδιο υφος και γραφικα οσο γινετε δηλαδη, αν και κατι μου λεει πως δεν θα ηταν τοσο καλη η προσπαθεια για κατι τετοιο, ισως δουμε κανα Dirge of Cerberus παλι...

Ας μην ξεχναμε επισης οτι η "παρουσια" της Aeris μπορει να γινει αισθητη και στο ending του τιτλου, οποτε σταματηστε να γκρινιαζετε για χαρη της .
                      [/b]
                      μην το παιρνεις οτι γκρινιαζω για χαρη της, απλα παρατηρηση οσων την ζητανε πισω κανω, και λεω για χαρη τους ας γινει μια νεκρανασταση, ωστε να μπορει να δωθει και επιτελους ενα καλυτερο τελος με τον Cloud κι οχι μονο με τον Red XIII.

Comment

Οσοι ζητανε κατι τετοιο μαλλον δεν καταλαβαν το σεναριο.
                        Επισης η σωστη λεξη ειναι materia.

Comment

Ποιος νοιαζετε για την bitch anyway..??

Απλα να φτιαξουν το remake και να πειραξουν μονο τα γραφικα και την ποιοτητα του ηχου τιποτα αλλο ουτε voice overs ουτε αλλο συστημα μαχης ουτε τιποτα αλλιως θα υπαρχουν γκρινιες και θα ειναι χειροτερα...

Comment

+1
                            Carpe diem

Comment

Οσοι ζητανε κατι τετοιο μαλλον δεν καταλαβαν το σεναριο.
                              Επισης η σωστη λεξη ειναι materia.
                              [/b]
                              αν εννοεις αυτο που ειπα για το τελος κι οτι θα θελα να δειχνει και τον Cloud, το λεω επειδη δεν βλεπουμε τι κανει και που παει αφου τελειωσουν τα γεγονοτα, δειχνει χρονολογικα πολυ πολυ μετα τον Red XIII μονο. οκ παιχνιδι ειναι ΟΧΙ μυθιστορημα να ακουλουθα πιστα ενα συγκεκριμενο σεναριο. αν παλι λες που ανεφερα τον Ζack κι οτι θελω καινουργιους χαρακτηρες, ειπα τον λογο που προτεινω κατι τετοιο, απλα για να υπαρξει ενδιαφερον στο Remake (ΑΝ ποτε φτιαχτει) κι απο οσους το παιξαν ετσι ωστε να εχουν κατι καινουργιο να ανακαλυψουν. εδω καπου να αναφερω οτι καποιοι καινουργιοι χαρακτηρες που εμφανιστηκαν και στο Dirge of Cerberus οπως ο Nero, ηταν πολυ αξιολογοι, κριμα απλα που το παιχνιδι ηταν μαπα ομως...

Comment

ΘΕΛΩ νέο sountrack από τον Uematsu και remastered το παλιό.

Comment

Working...
                                X