Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eseis den thelete remake, eseis thelete: "What if... alternative universe cronological paradox with special effects"

Me liga logia allo final fantasy 7.

Dream on...

P.S :
    (παρακαλειται ο Ground_zero να μην κραξει tongue.gif).[/b]
    Psofos!
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Καφρος: Να το κανουν ενα uber FF7 saga που θα αρχιζει απο το Before Crisis και να φτανει μεχρι το DoC να τα χουμε ολα! Οεο!
      https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Με βαση την ιστορια του remake ή μη remake του FFVII ετοιμαζω ενα κειμενακι για το blog, να το αναστησω δλδ λιγο γιατι το εχω παρατημενο το καημενο...

Παντως καποτε ημουν κατα του remake, αλλα απο τοτε που το ξαναεβαλα και δεν βλεπει την καρτα μνημης του PS2 εχω αλλαξει λιγο γνωμη...
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Death to remakes, let Aeris's fate fall apon them.

Trofh gia sxolia einai afto to pragma, an to zhtan oloi sto telos tha ginei, alla sth telikh poios tha einai pragmatika efxaristimenos meta apo afto?
          Otan oloi tha lene hlithia square pou katestrepses to kalitero game olwn ton epoxwn kai ff 7 compilation kai milking kai blah blah blah.

Dj solid plz grapse kai thn dikh mou apopsh sto arthro sou.

"

Greek Gaming Videos

Comment

Καφρος: Να το κανουν ενα uber FF7 saga που θα αρχιζει απο το Before Crisis και να φτανει μεχρι το DoC να τα χουμε ολα! Οεο!
            [/b]
            κατι τετοιο σκεφτομουν γιαυτο ανεφερα και τον Zack απλα ενα πιο ολοκληρωμενο Final Fantasy VII!

Trofh gia sxolia einai afto to pragma, an to zhtan oloi sto telos tha ginei, alla sth telikh poios tha einai pragmatika efxaristimenos meta apo afto?
            [/b]
            δεν εγραψα κατι διαφορετικο απο αυτο, απλα δεν ειμαι τοσο αρνητικος στο να πραγματοποιηθει αυτη τους η επιθυμια. στη τελικη, παιχνιδι ειναι ΟΧΙ ταινια να μετραει το σεναριο. και το παιχνιδι οτι ειχε να δωσει το εδωσε, ας ικανοποιησουν κι αυτους που περιμενουν σαν βλακες και συζητανε ακομα, και δεν χορτασαν με το μετριο Dirge of Cerberus κλπ...

Comment

κατι τετοιο σκεφτομουν γιαυτο ανεφερα και τον Zack απλα ενα πιο ολοκληρωμενο Final Fantasy VII!
              [/b]
              Συμφωνώ κι εγώ. FFVII: TRL (The Real Deal)

Comment

Πιστευω πως για καποιον που αγαπησε τον τιτλο - και τον καθε τιτλο - στον καιρο του ακομα και μια επανεκδοση με up to date γραφικα θα ηταν μανα εξ ουρανου.Σιγουρα ειμαι περισσοτερο υπερ των εμπλουτισμενων επανεκδοσεων (RE remake in the Hall of Fame) ομως οπως και να το κανουμε ορισμενοι ιστορικοι τιτλοι θα μπορουσαν να εποφεληθουν απο ενα lifting.
                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Ένα remake του FFVII θα ισοδυναμούσε με άφθονο guilty pleasure, αλλά ομολογώ πως όχι, δεν θέλω να ξεθάψουν το πολυαγαπημένο παιχνίδι (ξανά) μόνο και μόνο για να τυλίξουν το πτώμα του με glitter, αλά DMC και να το μοσχοπουλήσουν για φρέσκο κρέας.

Αν μη τι άλλο, ο Sakaguchi έχει παραιτηθεί προ πολλού από τη Square και εγώ θεωρώ το όλο milking προσβολή προς τον ίδιο και το έργο που άφησε πίσω του.
                  Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

θεωρώ το όλο milking προσβολή προς τον ίδιο και το έργο που άφησε πίσω του.
                    [/b]
                    Ναι θα ντραπούνε μωρέ.
                    Οι ηθικοί φραγμοί θα χτυπήσουν κόκκινο και θα φωνάξουν stop μπροστά στα άπειρα yen που θα αποφέρει ο τίτλος.

Welcome back
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ένα remake του FFVII θα ισοδυναμούσε με άφθονο guilty pleasure, αλλά ομολογώ πως όχι, δεν θέλω να ξεθάψουν το πολυαγαπημένο παιχνίδι (ξανά) μόνο και μόνο για να τυλίξουν το πτώμα του με glitter, αλά DMC και να το μοσχοπουλήσουν για φρέσκο κρέας.

Αν μη τι άλλο, ο Sakaguchi έχει παραιτηθεί προ πολλού από τη Square και εγώ θεωρώ το όλο milking προσβολή προς τον ίδιο και το έργο που άφησε πίσω του.
                      [/b]
                      Αυτό είναι ο ορισμός του "θέλω να πω κάτι απλό με περίπλοκο τρόπο για showoff" .

Τέλος πάντων, το FFVII δεν είναι δημιούργημα του Sakaguchi και μόνο, αλλά μίας ομάδας πολλά μέλη της οποίας συμμετέχουν και στο Compilation. Το αστείο είναι ότι στο VII ο ρόλος του Sakaguchi δεν ήταν τόσο "βασικός" όσο σε παλιότερα FF. Το να μιλάμε για "προσβολή" είναι άτοπο. Αν το έργο του Sakaguchi περιοριζόταν σε ένα παιχνίδι, το οποίο μάλιστα δεν είναι και το μεγαλύτερο του δημιούργημα, τότε δε θα είχε το όνομα και τη φήμη που έχει τώρα.

W/e, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα το remake θα ήταν καλό να γίνει μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί το compilation. Παλιότερα ήμουν κατά, αλλά βλέποντας πώς ολοκληρώθηκε το όλο εγχείρημα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το "milking" δεν υφίσταται στο σενάριο, όσο στο ότι δόθηκε ελάχιστη βαρύτητα στον gameplay παράγοντα του compilation και στην όλη ποιότητα αυτού, σε αντίθεση με το ύφος και την εμπορική σκηνοθεσία.

To παλιό FFVII δε χάθηκε, η όρεξη μας να ασχολούμαστε με τα παιχνίδια χάθηκε και για αυτό τα ρίχνουμε όλα στις εταιρίες.

Comment

Αυτό είναι ο ορισμός του "θέλω να πω κάτι απλό με περίπλοκο τρόπο για showoff [/b]
                        Με έχεις γνωρίσει κι από κοντά. Με ξέρεις για showoff?

To παλιό FFVII δε χάθηκε, η όρεξη μας να ασχολούμαστε με τα παιχνίδια χάθηκε και για αυτό τα ρίχνουμε όλα στις εταιρίες.
                        [/b]
                        Αυτό ισχύει σε διάφορες περιπτώσεις, αλλά στη συγκεκριμένη...δεν θα το έλεγα.

Ναι θα ντραπούνε μωρέ. laugh.gif
                        Οι ηθικοί φραγμοί θα χτυπήσουν κόκκινο και θα φωνάξουν stop μπροστά στα άπειρα yen που θα αποφέρει ο τίτλος [/b]
                        So I&#39;m a hopeless romantic. Bite me.
                        Now Playing:

Comment

Με έχεις γνωρίσει κι από κοντά. Με ξέρεις για showoff?[/b]
                          Α ρε ούτε μία πλάκα δε σηκώνει το κλίμα .

Whatever, λάθος ο τόνος μου, sorry ;) .

Comment

Ωχ μην αρχισετε τις κουλτουριαρικες κοντρες τωρα...

Και οσο για το remake just BRING IT ON BITCHES&#33;&#33;&#33; θα πληρωσω απειρα &#036;&#036;&#036; για να το πιασω στα χερια μου, θα παω και στην Ιαπωνια να το παρω αν χρειαστει... B) B)

Comment

Α ρε ούτε μία πλάκα δε σηκώνει το κλίμα .

Whatever, λάθος ο τόνος μου, sorry ;) .
                              [/b]
                              No harm done honey
                              Now Playing:

Comment

Αν μη τι άλλο, ο Sakaguchi έχει παραιτηθεί προ πολλού από τη Square και εγώ θεωρώ το όλο milking προσβολή προς τον ίδιο και το έργο που άφησε πίσω του. [/b]
                                [Sarcasm] Ti krima pou ta FF den einai pleon FF1 re paidi mou [/Sarcasm]
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X