Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kai meta poios akouei olo ton kosmo na paraponietai ?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ας το κάνουν καλό και πίστεψέ με, κανείς δε θα παραπονιέται.
      Αυτό πάντως με την αλλοίωση της πρωτότυπης εμπειρίας ποτέ δε το κατάλαβα, στην πραγματικότητα δεν ισχύει κιόλας δηλαδή. Η πρωτότυπη εμπειρία δεν αλλάζει, είτε ένα remake είναι κακό, είτε είναι καλό.

Η πρωτότυπη εμπειρία του Resident Evil μου έμεινε ανεξίτηλη, παρά το γεγονός ότι τερμάτισα και το remake του GameCube, του Metal Gear Solid το ίδιο, ήταν δυο αυτούσιες εμπειρίες κι όχι κάτι που επηρέασε αρνητικά ή θετικά στο μυαλό μου το εκάστοτε franchise.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Einai kati proswpiko

Twra sto an tha paraponietai kaneis akoma kai na to kanoun teleio, epetrepse mou na gelasw
        "

Greek Gaming Videos

Comment

Einai kati proswpiko

Twra sto an tha paraponietai kaneis akoma kai na to kanoun teleio, epetrepse mou na gelasw
          [/b]
          Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος το θελει και η square θα βγαλει πολλα λεφτα με ενα remake οποτε το θεωρω ανοητο να μην το κανουν καποια στιγμη, ισως οχι στο PS3 αλλα στην επομενη κονσολα της..

Comment

Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος το θελει και η square θα βγαλει πολλα λεφτα με ενα remake οποτε το θεωρω ανοητο να μην το κανουν καποια στιγμη, ισως οχι στο PS3 αλλα στην επομενη κονσολα της.. [/b]
            Den diafwnw.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

εμένα μου άρεσε το cliffhanger στο τέλος του ποστ.στην επόμενη κονσόλα της....???.
              εδώ ανοίγει άλλο ζήτημα.αλλά ας μην το κουβεντιάσουμε εδώ ΚΑΙ αυτό.τα έχουμε μαμήσει όλα.
              Carpe diem

Comment

Aυτο με την επομενη κονσολα μου φαινεται περιεργο... Οντως θελει καιρο για να το βγαλουν αλλα στην επομενη; Εδω ηδη εχουν βγει hi tec σουπερ ντουπερ JRPG που, οπως λετε και σεις, κανουν το FF7 να δειχνει την ηλικια του.

Φανταστειτε τι παιχνιδια θα εχουν βγει μεχρι τις επομενες κονσολες... Εαν γινει αυτο, τοτε δε θα βγει με την καμια σε home συστημα, αλλα σε καποιο φορητο οπως λεει ο Ground Zero. Ομως σε φορητο μαλλον δεν θα ειναι το remake που περιμενουν οι πορωμενοι τοσα χρονια. Θα απογοητευθει πολυυυυυς κοσμος. Πιστευω πως η παρουσα γενια ειναι η τελευταια ευκαιρια. Αλλιως, κανα port σε φορητα, με καλυτερα γραφικα στα playmobile (τους χαρακτηρες) οπως εγινε και με το Nights στο Ps2.
                https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Proswpika vlepw mono enan logo gia na mhn thelei kapoios na paiksei afta ta paixnidia alla na thelei parallhla na sxoliazei genikotera to ti trexei me thn olh ypothesh kai malista me arnhtiko panta tropo.
                  Exei pesei ena kyma cultilas kai pleon ta FF thewrountai ths modas san paixnidia.
                  Opote enas kathwsprepei cult gamer den mporei na akolouthei thn moda alla na einai enantion ths.
                  Egw kapws etsi to antilamvanomai, peite mou pou exw lathos.[/b]
                  Χμ...όχι ακριβώς.
                  Καταρχάς, δεν θεωρώ τον εαυτό μου cult gamer. Ούτε καν hardcore πια. Προσπαθώ απλώς να είμαι σκεπτόμενη και επιλεκτική (όπως όλοι μας νομίζω). Τώρα το αν ξεφεύγω μερικές φορές προς τον ελιτισμό...ναι, ίσως και να έχεις δίκιο.

Όπως και να έχει, τα FF είναι mainstream ήδη από την εποχή του VII και τότε δεν υπήρχε καμία ένσταση.
                  Ένα FFVII remake από μόνο του, αν γινόταν με σεβασμό στο πρωτότυπο, δεν θα με χαλούσε (πολύ). Απλά, κρίνοντας από το υπόλοιπο compilation, δεν πιστεύω ότι θα γίνει έτσι.
                  Αλλά από την άλλη είναι κάπως εγωιστικά όλα αυτά. Στο κάτω-κάτω είναι πολλοί που δεν έχουν παίξει το αυθεντικό και όταν το ξανασκέφτηκα μου φάνηκε άδικο να στερούνται την ευκαιρία για χάρη μερικών νοσταλγικών σαν και εμένα.
                  Οπότε...δεν ξέρω. Ό, τι και να κάνουν κάποιος θα χαρεί και κάποιος θα μείνει παραπονεμένος.
                  Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

WoW you 've changed........Τώρα πρέπει να αρχίσω να σε γνωρίζω all over again.

Keep up the good work.

Comment

WoW you 've changed........Τώρα πρέπει να αρχίσω να σε γνωρίζω all over again.

Keep up the good work.
                      [/b]
                      The bitch quit bitching. Πάει, χάλασε ο κόσμος <_<
                      Now Playing:

Comment

The bitch quit bitching. Πάει, χάλασε ο κόσμος <_<
                        [/b]
                        Δεν θα σε έλεγα "σκύλα" με τον τρόπο που εννοείς βασικά δεν θα έλεγα "σκύλα" κανένα θηλυκό του ανθρώπινου είδους,"κάμπια" ίσως . Αλλά διέκρινα μια βελτίωση στην κρίση σου, πως να το πω έγινε πιο "νοιάζομαι" και για τον άλλο πέρα από τον "εαυτό μου".

Ελπίζω να μην βιάστηκα να κρίνω...... :icon_twisted:

Comment

Καταρχάς, δεν θεωρώ τον εαυτό μου cult gamer. Ούτε καν hardcore πια. Προσπαθώ απλώς να είμαι σκεπτόμενη και επιλεκτική (όπως όλοι μας νομίζω). Τώρα το αν ξεφεύγω μερικές φορές προς τον ελιτισμό...ναι, ίσως και να έχεις δίκιο.[/b]
                          ελίτισμος και στα videogames ? wooow καποιο λαθος πρεπει να γινε&#33;&#33;&#33;

απλα ο καθενας εχει τις αποψεις του πιστευω και γουσταρει ισως διαφορετικα ειδοι παιχνιδιων. τι να γινει δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. αλλα οχι κι ελιτισμος επειδη καποιος θελει να παιζει περισσοτερο πχ παιχνιδια ξυλου κι οχι RPGs.

Comment

Δεν θα σε έλεγα "σκύλα" με τον τρόπο που εννοείς βασικά δεν θα έλεγα "σκύλα" κανένα θηλυκό του ανθρώπινου είδους. Αλλά διέκρινα μια βελτίωση στην κρίση σου, πως να το πω έγινε πιο "νοιάζομαι" και για τον άλλο πέρα από τον "εαυτό μου".

Ελπίζω να μην βιάστηκα να κρίνω...... :icon_twisted:
                            [/b]
                            Heh...don&#39;t worry, you didn&#39;t.
                            (&#39;bitch&#39; was always meant as a joke, μη το παιρνεις στα σοβαρά)

Shadow, &#39;ελιτιστή&#39; αποκαλούμε κάποιον που είναι υπερβολικά επικριτικός, που δίνει στα αρνητικά μεγαλύτερη σημασία από ότι θα έπρεπε. Απο αυτή την άποψη, υπάρχουν ελιτιστές ανάμεσα στους gamers που σνομπάρουν πχ το εξαιρετικό Oblivion για ελαττώματα που άλοι δεν βλέπουν καν.
                            Now Playing:

Comment

αυτο λεω, ισως το σνομπαρουν γιατι δε γουσταρουν να παιζουν αυτο το ειδος ή τη συγκεκριμενη σειρα. οπως και να χει καποιο λογο θα εχουν σιγουρα, απλα δε θα χρησιμοποιουσα αυτη τη λεξη για να τους περιγραψω, εκτος αν καποιος σνομπαρει γενικα ολα τα RPGs ή παιχνιδια ξυλου κλπ, που και παλι ειναι καθαρα η προσωπικη του επιλογη κι αποψη, κι αυτο δεν τον κανει "elite" σε κατι...

Comment

Shadow, &#39;ελιτιστή&#39; αποκαλούμε κάποιον που είναι υπερβολικά επικριτικός, που δίνει στα αρνητικά μεγαλύτερη σημασία από ότι θα έπρεπε. Απο αυτή την άποψη, υπάρχουν ελιτιστές ανάμεσα στους gamers που σνομπάρουν πχ το εξαιρετικό Oblivion για ελαττώματα που άλοι δεν βλέπουν καν.
                                [/b]
                                Ωραίο παράδειγμα έφερες κι εσύ... Άκου εκεί να μας λένε κι ελιτιστές που θα θάβουμε την πατάτα.
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Working...
                                X