Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kαλύτερο χειριστήριο κονσόλας

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Γενικα προσαρμοζομαι ευκολα με τα διαφορα χειριστηρια.Λογο συνηθειας θα προτιμουσα αυτα των playstation.Αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειχα προβλημα με κανενα,εκτος ισως απο το χοντρο(το πρωτο) του xbox.

    Comment


    • #17
      <div class='quotetop'>(hideo. &#064; Mar 26 2008, 01&#58;57 PM) [snapback]15882[/snapback]</div>
      Γενικα προσαρμοζομαι ευκολα με τα διαφορα χειριστηρια.Λογο συνηθειας θα προτιμουσα αυτα των playstation.Αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειχα προβλημα με κανενα,εκτος ισως απο το χοντρο(το πρωτο) του xbox.
      [/b]

      όχι ρε Χιντέο τι λες?από τα καλύτερα χειριστήρια.το μικρό δεν το μπορώ με τίποτα.εμένα είναι το αγαπημένο μου χειριστήριο, αν κι έχει κακό d-pad.
      Carpe diem

      Comment


      • #18
        All around gia 3d games ξεζωριζει το 360 pad αλλα και αυτο του GC που ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εργονομικο παρα τον αλλοπροσαλο σχεδιασμο (points at belmont ).

        Για 2d λατρεψα του SNES αλλα και το Saturn.

        Tα pads της Sony τα μαθαμε οι περισσοτεροι και τα συνηθισαμε αλλα imo παροτι μια καλη μεση λυση πασχουν σε πολλα σημεια (points at bboss).
        Περαν του d-pad (που μονο d-pad δεν ειναι) το οποιο αν και δε με ενοχλει οσο αλλους απο αποψης ακριβειας, με ενοχλει απο αποψης ποιοτητας κατασκευης..... περαν αυτου λοιπον το χειρηστιριο πασχει ΠΟΛΥ στο θεμα των αναλογικων μοχλων:
        λαθος θεση (πολυ χαμηλα και κοντα στο κεντρο του pad)
        λαθος ευαισθησια (πολυ ελευθερη κινηση)
        λαθος ποιοτητα κατασκευης (που να κουμανταρω αυτο το κοντοχοντρο σφουγγαρακι; )

        They did it so wrong... Ιδιως μετα απο τοσα χρονια επρεπε να ειχε επελθει μια μικρη αλλαγη.
        Οποτε δε νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση γενικα γιατι υπερεχει σε 2d games αλλα σε αλλα χανει αρκετα imo (fps, platforms κτλ).

        Α και το behemoth του ΧΒΟΧ δεν το εχω αγγιξει πανω απο 1-2 φορες στη ζωη μου.. it&#39;s scary.

        Comment


        • #19
          <div class='quotetop'>(XenoVagrant &#064; Mar 26 2008, 04&#58;22 PM) [snapback]15894[/snapback]</div>
          Περαν του d-pad (που μονο d-pad δεν ειναι) το οποιο αν και δε με ενοχλει οσο αλλους απο αποψης ακριβειας, με ενοχλει απο αποψης ποιοτητας κατασκευης..... περαν αυτου λοιπον το χειρηστιριο πασχει ΠΟΛΥ στο θεμα των αναλογικων μοχλων[/b]
          Θα διαφωνήσω και στο θέμα του d-pad αλλά και στο θέμα των αναλογικών μοχλών.

          Κατεμέ το d-pad στο χειριστήριο των playstation, αν όχι το καλύτερο, είναι σίγουρα από τα καλύτερα που έχουν εμφανισθεί σε χειριστήριο κονσόλας, αυτό φαίνεται σε όλα σχεδόν τα είδη videogames, από "ποδοσφαιράκια" έως figthing games. Eίναι σωστότερο τα άκρα του σταυρού να είναι χώρια παρά ενωμένα, το τελευταίο είναι αυτό που κάνει το χειριστήριο του 360 λίγο έως πολύ ακατάλληλο πχ για fighting και όχι μόνο games, και για να το πω και αλλιώς το χειριστήριο του 360 έχει ψιλοάθλιο d pad (όπως είχε και το χειριστήριο του gamecube, από το οποίο το μόνο που μου άρεσε ήταν οι σκανδάλες). Aντιθέτως το χειριστήριο του 360 υπερισχύει του sixaxis στην ποιότητα των αναλογικών μοχλών (όχι βέβαια πολύ και δεν εννοώ τέτοια διαφορά) και περισσότερο στις σκανδάλες οι οποίες σκανδάλες στο sixaxis (πάντα συγκριτικά με του 360 και όχι ότι είναι της πλάκας) είναι αρκετά χαμηλότερου επιπέδου.

          Πάντως θα διαφωνήσω ότι είναι λανθασμένη η παράλληλη θέση μεταξύ των αναλογικών μοχλών στο sixaxis, εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει από αυτήν την τοποθέτηση κάνένα πρόβλημα σε διάφορα videogames όπως action , stealth, rpg, racing , sport games κ.α. παρά μόνο στα shooter όπου εκεί υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα το οποίο όμως ξεπερνιέται (από συνήθεια).



          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • #20
            To d-pad των sony pads ειναι οντως καλυτερο imo στη συγκριση με τα pads των gc (ανυπαρκτο), xbox, xbox 360 (αθλιο), dc αλλα αν βαλεις στο παιχνιδι snes, mdrive, saturn τοτε τα δεδομενα αλλαζουν αρδην.

            Comment


            • #21
              Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν φτιαχνουν d-pads με ξεχωριστα αυτονομα κουμπια... Τοσο δυσκολο ειναι ή δεν το εχει σκεφτει ποτε κανενας; Δεν θα ηταν και πιο βολικο και πιο ευκολο στην χρηση;
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

              Comment


              • #22
                <div class='quotetop'>(DjSolid &#064; Mar 26 2008, 05&#58;44 PM) [snapback]15909[/snapback]</div>
                Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν φτιαχνουν d-pads με ξεχωριστα αυτονομα κουμπια...[/b]
                Τι εννοείς;


                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • #23
                  <div class='quotetop'>(Altair &#064; Mar 26 2008, 12&#58;03 PM) [snapback]15884[/snapback]</div>
                  όχι ρε Χιντέο τι λες?από τα καλύτερα χειριστήρια.το μικρό δεν το μπορώ με τίποτα.εμένα είναι το αγαπημένο μου χειριστήριο, αν κι έχει κακό d-pad.
                  [/b]
                  Kοιτα οπως ειπα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με κανενα χειριστηριο,αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν αγορασα το πιο μικρο χειριστηριο του xbox με βολεψε περισσοτερο

                  Comment


                  • #24
                    Egw psifizw to xeiristhrio ths Sony, kyrios logo tou D-pad pou einai oti kalitero yphrkse kai yparxei panw se afth th gh, gia ta analogika tou den tha milhsw kathws den pezw pexnidia pou na vasizonte toso trela sthn akriveia ton analogikwn, alla mou fenonte ok.

                    Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν φτιαχνουν d-pads με ξεχωριστα αυτονομα κουμπια... Τοσο δυσκολο ειναι ή δεν το εχει σκεφτει ποτε κανενας; Δεν θα ηταν και πιο βολικο και πιο ευκολο στην χρηση;[/b]
                    Den kserw kata poso efkola tha vriskei kapoios ta diagwnia kai ta hmikyklia me ksexwrista koumpia poso mallon oloklirous kyklous, nomizw poly dyskola, idietaira se kapoia paixnidia pou apaitoun perissoterh akriveia, apokleietai na einai tyxaio to oti den to exei kanei kaneis ws twra.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • #25
                      @Boss: ετσι οπως ειναι τα κουμπια του D-pad του PS, αλλα να ειναι ξεχωριστα το ενα με το αλλο, να μην ενωνονται. Αυτο που λεει βεβαια ο Ground εχει μια πολυ καλη λογικη την οποια δεν την ειχα σκεφτει (lol), αυτη της διαγωνιας κατευθυνσης. Το θεμα ειναι οτι πολλα απο αυτα τα d-pads ειναι ασχημα και δεν βοηθανε καθολου στο να επιλεξεις μια διαγωνιο...
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                      Comment


                      • #26

                        Μακραν τα αγαπημενα μου χειρηστηρια, σε γενικοτερο βαθμο. Ο δευτερος καλυτερος σταυρος, και το δευτερο καλυτερο "κρατημα" που εχω δει σε χειρηστηριο. Μακαρι να ξανακυκλοφορουσαν η να μπορουσαν να βρεθουν σε μια λογικη τιμη..


                        Το καλυτερο κρατημα σε χειρηστηριο που εχω δει, ισως και ο καλυτερος αναλογικος μοχλος. Ευτυχως, το d-pad του ειναι σε παρα πολυ καλυτερη μοιρα απο του gamecube, και καλυτερης ποιοτητας.
                        Αν ειχε και δονηση, και λιιιιιγο καλυτερη αυτονομια, θα μιλουσαμε για ενα θαυμα (οχι πως δεν ειναι αλλα λεμε τωρα).


                        Το καλυτερο d-pad που εβγαλε πανω στη γη ο ανθρωπος.-
                        Υψηλοτατης ποιοτητας και αντοχης, με διαλαγαξιακα απιστευτο σταυρο. Η hori εκανε το θαυμα της και την αγαπαμε ακομα περισοτερο.


                        Την τιμητικη του φυσικα, εχει και η χειρηστηριαρα του dreamcast. Ομορφες σκανδαλες, σταυρος, κουμπια και αναλογικο, συνθετουν ενα χειρηστηριο, τιμησε και τιμηθηκε με την κονσολα που κυκλοφορησε. Σιγουρα το dreamcast θα ηταν φτωχοτερο χωρις αυτο το χειρηστηριο.


                        Την τιμητικη του εχει το χειρηστηριο του Jaguar.
                        Πολλοι αγνοουν πως το Jaguar ειχε κυριως shoot em up / shooter παιχνιδια, οπου παιζανε παρα πολυ καλα με αυτο το χειρηστηριο, καθως ειχε παρα πολλες επιλογες για καθε παιχνιδι. Κριμα που δεν βοηθησε περισοτερο στην διαρκεια ζωης του μηχανηματος.
                        Υγ. H &#036;ony ουτε ειχε, ουτε εχει καλης ποιοτητας χειρηστηρια. Κατασκευαστικα ειναι απαραδεκτα, και κακος υπερτιμημενα.
                        Ned Stark

                        A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                        It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                        A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                        In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                        Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                        Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                        Ειναι ο Getta Robo.

                        Comment


                        • #27
                          Υπάρχει χειριστήριο με ξεχωριστά κουμπιά d pad και δεν είναι άλλο από το pad του playstation.λΕχω ένα official εννοείται που έχει ένα κουμπί για κάθε κατεύθυνση του d pad και μπορώ να πω πως σε 2d fighting περισσότερο αγχώνει παρά βολεύει.Δυστυχώς αν και φαίνεται παράδοξο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απαιτούμενη ρευστή τεταρτοκυκλική κίνηση του μονοκόμματου d pad.
                          Για καλύτερο χειριστήριο θα έλεγα το SNES,Saturn pad αλλά μετά για εμένα ακολουθεί χαλαρά το ps pad.Κάτι τα χρόνια που έχω αφιερώσει κάτι η συνήθεια και η βολικότητα από fighting μέχρι pro evo δε με χάλασε ποτέ φοβερά πολύ.Εντάξει έχει και άσχημα αλλά δεν υπάρχει imo χειριστήριο που να μην έχει.Ακόμη και το SΝΕS pad κάπου καταντάει κουραστικό στο κράτημα.

                          Χειρότερα μάλλον τα GC και Χbox big.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • #28
                            http://img20.imageshack.us/img20/6706/wirelessed9.jpg
                            Μακραν τα αγαπημενα μου χειρηστηρια, σε γενικοτερο βαθμο. Ο δευτερος καλυτερος σταυρος, και το δευτερο καλυτερο "κρατημα" που εχω δει σε χειρηστηριο. Μακαρι να ξανακυκλοφορουσαν η να μπορουσαν να βρεθουν σε μια λογικη τιμη..

                            http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
                            Το καλυτερο κρατημα σε χειρηστηριο που εχω δει, ισως και ο καλυτερος αναλογικος μοχλος. Ευτυχως, το d-pad του ειναι σε παρα πολυ καλυτερη μοιρα απο του gamecube, και καλυτερης ποιοτητας.
                            Αν ειχε και δονηση, και λιιιιιγο καλυτερη αυτονομια, θα μιλουσαμε για ενα θαυμα (οχι πως δεν ειναι αλλα λεμε τωρα).

                            http://nfggames.com/gallery/d/596-3/HoriPad.jpg
                            Το καλυτερο d-pad που εβγαλε πανω στη γη ο ανθρωπος.-
                            Υψηλοτατης ποιοτητας και αντοχης, με διαλαγαξιακα απιστευτο σταυρο. Η hori εκανε το θαυμα της και την αγαπαμε ακομα περισοτερο.

                            http://www.sterniesgameshop.nl/images/full..._controller.gif
                            Την τιμητικη του φυσικα, εχει και η χειρηστηριαρα του dreamcast. Ομορφες σκανδαλες, σταυρος, κουμπια και αναλογικο, συνθετουν ενα χειρηστηριο, τιμησε και τιμηθηκε με την κονσολα που κυκλοφορησε. Σιγουρα το dreamcast θα ηταν φτωχοτερο χωρις αυτο το χειρηστηριο.

                            http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm..._Controller.jpg
                            Την τιμητικη του εχει το χειρηστηριο του Jaguar.
                            Πολλοι αγνοουν πως το Jaguar ειχε κυριως shoot em up / shooter παιχνιδια, οπου παιζανε παρα πολυ καλα με αυτο το χειρηστηριο, καθως ειχε παρα πολλες επιλογες για καθε παιχνιδι. Κριμα που δεν βοηθησε περισοτερο στην διαρκεια ζωης του μηχανηματος.
                            Υγ. H &#036;ony ουτε ειχε, ουτε εχει καλης ποιοτητας χειρηστηρια. Κατασκευαστικα ειναι απαραδεκτα, και κακος υπερτιμημενα.
                            [/b]
                            Getta είσαι θεός γιατί απλά είσαι ο Getta Robo.

                            Best Controllers WaveBird,Saturn Pad,DreamCast Pad Period.
                            Τα DualShock απλά δεν υπάρχουν για τους προαναφερόμενους λόγους.

                            Comment


                            • #29
                              Οταν μιλαω περι ξεχωριστων κουμπιων εννοω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξεχωριστων κουμπιων, οχι να τα χωριζει το πλαστικο. Οπως ειναι και τα απεναντι κανονικα κουμπια των χειριστηριων.

                              Σοβαρα τωρα, σας αρεσει το χειριστηριο του Jaguar; Ή του Dreamcast;
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                              Comment


                              • #30
                                Οταν μιλαω περι ξεχωριστων κουμπιων εννοω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξεχωριστων κουμπιων, οχι να τα χωριζει το πλαστικο. Οπως ειναι και τα απεναντι κανονικα κουμπια των χειριστηριων.[/b]
                                Ναι βρε Dj το κατάλαβα και σε αυτό ακριβώ σου απάντησα.Τα τέσσερα κουμπιά κατεύθυνσης στο συγκεκριμένο controller είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.Δεν ξέρω σε πoια γενιά psone pads το κάνανε αυτό,αλλά.προσωπικά,στα 2d fightings,για τα οποία το ήθελα,δε με βόλευε καθόλου.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X