Announcement

Collapse
No announcement yet.

Collector's/Limited Editions

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ναι?

Βαλε τον εαυτο σου να αντισταθει σε κατι τετοιο

Eμενα παλι τα RPGs special πακετα με τρελαινουν. Κι ας μην πολυαξιζουν τον κοπο.
    Εαν μου περισσευουν λεφτα, αγοραζω. Παλιοτερα εκανα κ υπερβολες.
    Εντελως τυχαια, τα πιο ωραια Limited που εχω ειναι Κορεατικα (μαλλον καθολου τυχαιο).

Θεωρω ομως τραγικο να στερειται καποιος πραγματα που εχει αναγκη για να αγορασει ενα οποιοδηποτε ειδος "υπερ-πολυτελειας", στη συγκεκριμενη περιπτωση videogame limited edition.
    Θα το κανω πιο υποκειμενικο.. σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να στερηθω τη βολτουλα μου/εξοδο , την αγορα ρουχων ή παπουτσιων για εναν τετοιο λογο. Γιατι να το κανω αλλωστε?

Το θεμα ειναι οτι οταν κουραζεται ο "πω-πως" να βγαλει τα χρηματα, τα τσιγουνευεσαι περισσοτερο. Τα επενδυεις δεξια κι αριστερα με περισσοτερη χρηση φαιας ουσιας κ τακτικη.Τουλαχιστον αυτο εχω παθει εγω.

Οπως και να εχει, το special ειναι special. Δινει γκλαμουρια στη συλλογη κι εφοσον αυτο βεβαια εχει επιβλητικη συσκευασια.
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Σωστοτατος ο Burai.Πραγματικα ακουω/διαβαζω ορισμενες ακροτητες απο ατομα τα οποια δε θα πεινουσαν πια αν επαιρναν μια συλλεκτικη εκδοση,τα εχουν ολα ετοιμα στο πατρικο τους,δε τους απασχολουν λογαριασμοι/εξοδα σπιτιου κι εχουν κανει το bitching hobby.Η καταστροφολογια ηταν ειναι και θα ειναι κατι "φιλοσοφημενο" για μεγαλο μερος του πληθυσμου ομως εγω το βρισκω τραγικο και βλακωδες.Δε με ενοχλει καθολου να δωσω πεντε ευρω (πεντε ευρω - ουτε pizza δε παιρνεις) παραπανω,εστω και για ενα μικρο artwork book ή ενα DVD και τα πραγματικα "χοντρα" θα τα δωσω μονο εκει που αξιζουν.Το οτι μερικοι εμενουν στις κυκλοφοριες του παρελθοντος για να υποβαθμισουν το παρον της βιομηχανιας το βρισκω κομματακι fake και αφελες.Δε θα ασχοληθω με συγκεκριμενες γνωμες,ειναι καπως beneath me,ομως πριν σπευσουν να θαψουν μερικοι κατι,καλο θα ειναι να το βαλουν και στο ραφακι τους να δουν τι εχει μεσα.Αυτα.
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Προφανώς φίλε Fioth τον Scatman εννοείς με τον οποίο συμφωνώ κι εγώ.
        Αν και τα έχουμε ξαναπεί οι limited και τα ρέστα εκδόσεις πλέον είναι απλά δόλωμα για first day purchases.Αλλο η έκδοση της Altus για το Persona 3 όπου με λίγα χρήματα παραπάνω από την US price των ps2 games έπαιρνες το πανέμορφο artbook και γενικά μια όμορφη έκδοση(ΟST,slipcase),όπως και τα 5-10&#036; για το Portrait of Ruin 20th bonus pack και άλλο τα 20-30 για μια δήθεν έκδοση με artbook κατά 99% μέσα σε DVD άντε και ένα tin case...Να μην αναφερθώ και στις από άλλες εποχές direct πωλήσεις των DDS από τη Ghostlight(χωρίς να είναι κάτι το ιδιαιτερο δίναν την αίσθηση του "υποστηρίζω κάτι που αγαπάω" αν με καταλαβαίνετε)

Θέλετε ωραίες limited από next gen?Στο BioShock μόνο για 10? παραπάνω,έπαιρνες Big Daddy exclusive figure-όχι σαν τον Altair που βρίσκεται παντού-ένα EP με remixes(αν και ήθελα και το OST),ένα extra DVD σε δικό τους case και ένα πολύ όμορφο packaging.Προσωπικά μου άρεσε και του Oblivion.Για το Halo 3 το έχω πει.Μου αρέσει παρα πολυ το κράνος του chief αλλά 120? πάρα πολλά χρήματα...Όπως το ίδιο ισχύει imo φυσικά για την limited 100άρα για το GTA 4.Ας έβαζαν μία μικρογραφία της Liberty City ή τον ήρωα αγαλματάκι ή να οδηγεί ένα αυτοκίνητο από το game πυροβολώντας έξω από το παράθυρο.(φαντασία ε??xD)Εννοείται πως αν πρόκεται για 5? παραπάνω δεν το συζητώ αλλά τουλάχιστον βάλτε κάτι που να τα δικαιολογούν όχι ένα και καλά extra DVD...Βάλτε ένα mini guide hardcover,το soundtrack(σε φακελάκι μην κακομαθαίνουμε)και ένα άλλο cover όχι μια σκοτεινή παραλλαγή του κανονικού που απλά λέει special

Growlanser Heritage of War&#33;&#33;&#33;Αν είχα διαβάσει περισσότερο ενθαρρυντικά σχόλια για το παιχνίδι θα το είχα παραγγείλει στα σίγουρα γιατί η έκδοση είναι όμορφη και σε πολύ καλή τιμή.Του Alone in the Dark επίσης μου αρέσει η limited αλλά είμαι μάλλον σίγουρος πως μετά από κανά μήνα θα βρίσκεται σε χαμηλή τιμή.Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά Ελλάδα μένουμε βρ παιδιά ποιος θα στάξει 100-120? για μια legendary ή οτιδήποτε έκδοση?Μόνο Παπασωτηρίου και Πλαίσιο να πάτε θα δείτε πόσες μείνανε απούλητες και τις ρίξανε πλέον στα 60-70?.Ήταν και numbered τρομάρα μας

EDIT:
        Τι next gen ρε παππού??Current gen είναι&#33;&#33;&#33;
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Σωστοτατος ο Burai.Πραγματικα ακουω/διαβαζω ορισμενες ακροτητες απο ατομα τα οποια δε θα πεινουσαν πια αν επαιρναν μια συλλεκτικη εκδοση,τα εχουν ολα ετοιμα στο πατρικο τους,δε τους απασχολουν λογαριασμοι/εξοδα σπιτιου κι εχουν κανει το bitching hobby.Η καταστροφολογια ηταν ειναι και θα ειναι κατι "φιλοσοφημενο" για μεγαλο μερος του πληθυσμου ομως εγω το βρισκω τραγικο και βλακωδες.Δε με ενοχλει καθολου να δωσω πεντε ευρω (πεντε ευρω - ουτε pizza δε παιρνεις) παραπανω,εστω και για ενα μικρο artwork book ή ενα DVD και τα πραγματικα "χοντρα" θα τα δωσω μονο εκει που αξιζουν.Το οτι μερικοι εμενουν στις κυκλοφοριες του παρελθοντος για να υποβαθμισουν το παρον της βιομηχανιας το βρισκω κομματακι fake και αφελες.Δε θα ασχοληθω με συγκεκριμενες γνωμες,ειναι καπως beneath me,ομως πριν σπευσουν να θαψουν μερικοι κατι,καλο θα ειναι να το βαλουν και στο ραφακι τους να δουν τι εχει μεσα.Αυτα.
          [/b]
          Καλά πώς τολμάς να μιλάς για μένα με τέτοιο τρόπο; Αν είχες τα @@ θα αναφερόσουν σε μένα προσωπικά και δε θα έβαζες αυτούς τους δήθεν υπαινιγμούς. Μην μπεις καν στη διαδικασία να αρνηθείς το γεγονός ότι τα όσα έγραψες ήταν αναφορά στο άτομο μου, θα φανεί ακόμα πιο γελοίο από ότι ήδη είναι. Μαζέψου και αναθεώρησε. Beneath you είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να αγγίξεις και εγώ σίγουρα εντάσσομαι σε αυτά. Καλύτερα μην αναφερθείς ξανά σε μένα, άμεσα ή έμμεσα.

Αν για το άτομο σου 5€ δεν είναι ούτε pizza, για μένα 5€ είναι άπειρα πράγματα, βιβλία, κινηματογράφος, τα μισά λεφτά για να πάω Αθήνα, ενώ τα 70€ μίας τελείως κοινότυπης έκδοσης ενός παιχνιδιού είναι εισιτήριο για εξωτερικό και η λίστα σταματημό δεν έχει. Sorry κι όλας αλλά το να αναφέρεσαι στην οικογένεια μου και στα έξοδα μου, στον τρόπο που ζω και στις ανάγκες μου είναι τελείως μα τελείως ποταπό, ποιο χαμηλά δεν πάει.

Κάτι άτομα σαν εσένα τα θεωρώ πούστηδες. Για αυτό εξάλλου και σταμάτησα να σου μιλάω.

Comment

<div class='quotetop'>(Evans &#064; May 12 2008, 11&#58;08 AM) [snapback]22129[/snapback]</div>

Εδώ θα πάει ο κάθε κατεστραμένος και θα την πάρει από το μαγαζί σε μία άφταστη τιμή.

Όλες αυτές του ΧΒΟΧ360/PS3 δεν απευθύνονται σε fans αλλά σε θύματα. [/b]

έγραφες και άλλα για τις συλλεκτικές εκδόσεις και είχες το assassin&#39;s creed σε μαύρα γράμματα.

όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να με θίξουν ή και να με προσβάλλουν και να σκεφτώ ότι τα γράφεις για μένα.αντ&#39;αυτού κράτησα ένα επίπεδο και δεν είπα τίποτα.απλά δεν έδωσα σημασία.άποψή σου.και ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να στην αλλάξω.γιατί απλά δε με νοιάζει.κάποια από αυτά που λες είναι σωστά,δε διαφωνώ το θέμα όμως είναι πως η βιομηχανία καθώς αναπτύσσεται αλλάζει πρόσωπο.λογικό είναι να μην προσφέρουν πλέον τα ίδια πράγματα.και στην τελική δε με νοιάζει κιόλας.και παλιά τα παιχνίδια υπολογιστών οι απλές εκδόσεις τους ήταν πολύ καλύτερες από τις τωρινές συλλεκτικές.δε βλέπω όμως να γράφεις κάτι σχετικά...
            γι&#39;αυτό ηρεμήστε και μην χρησιμοποιείτε τέτοιες λέξεις.cool...
            Carpe diem

Comment

Χαλαρώστε παιδιά...Ό,τι έχετε να πείτε μέσω πμ.
              Μια χαρά ήταν η συζητηση.Προφανώς δεν ανακατεύομαι στα μεταξύ σας,απλά για το καλό της συζήτησης το λέω.

Altair δε νομίζω να αναφερόταν σε εσένα αποκλειστικά.Και εγώ του Assassin&#39;s Creed τη θεωρώ γελοία δικαιολογία για έκδοση-αν και αρχικά μου άρεσε.Το comic από το penny arcade το περιέχει?το soundtrack το artbook??Αυτό με χάλασε και η υρεία κυκλοφορία της φιγούρας.

Φυσικά ο καθένας κάνει κουμάντο στα ? του.Και σεβομαι απόλυτα ότι τα βγάζεις με τον ιδρώτα σου τα χρήματά σου και πραγματικά μπράβο σου.Θεωρώ απρεπές να γυρίσω στον οποιονδήποτε και να του κατακρίνω την αγορά-δεν νομίζω να το έχω κάνει ποτέ μέσα στο forum για να είμαι ειλικρινής-μιας και για να το αγόρασε κάποιο λόγο θα είχε και είναι σεβαστός.(μην κοιτάς το νουμπά τον pilgrim που αγόρασε το Barbie&#39;s Kart racing:Igoumenitsa Circuit )

Το θέμα είναι πως όλοι μας σαν fans-collector&#39;s w/e ψαρώνουμε και πλερώνουμε.Και αυτό κάπου θα έχει την αντίδραση.Μου θυμίζει ειλικρινά το σκηνικό στα metal cds με τις και καλά limited του κ*λου στην κυριολεξία...Πολύ λίγες αξίζανε.Και εφόσον πληρώνουμε χοντρά δικαιούμαστε καλύτερα imo.

Αυτά σε ήρεμα και φιλικά πλαίσια πάντα.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

όταν ο άλλος σε αποκαλεί θύμα και κατεστραμμένο δημοσίως πως πρέπει να αντιδράσεις;εγώ απλά δεν απάντησα.όμως όταν βλέπω τέτοιες ακραίες εκφράσεις δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος.αυτό που θέλω να πω είναι το εξής:ο άλλος με κράζει μες στα μούτρα μου με χαρακτηρισμούς όχι και τόσο ωραίους και δεν λέω τίποτα αλλά όταν κάποιος πει κάτι για εκείνον αρχίζουν τα μπινελίκια.έλεος δηλαδή.χαλάρώστε ρε παιδιά.
                Evans ξέρεις ότι σε συμπαθώ έτσι? ;) ελπίζω να μην με παρεξήγησες

όσον αφορά το assassin&#39;s creed πίστεψε με κι εγώ την άλλη έκδοση ήθελα αλλά αφού δεν την έβρισκα βολεύτηκα με ότι βρήκα.

edit:burai αν μου βρείς τη συλλεκτική του PoR θα σου χρωστάω αιώνια χάρη.

κατά τ&#39;άλλα με κάλυψες πλήρως ;)
                Carpe diem

Comment

Kαλά σίγουρα.Αλλά εννοείται αν ήταν να πάρω το Assassin&#39;s full price θα προτιμούσα κι εγώ στην ίδια τιμή πλέον τη limited.Anyway peace&#33;&#33;

Comment

Καλά πώς τολμάς να μιλάς για μένα με τέτοιο τρόπο; Αν είχες τα @@ θα αναφερόσουν σε μένα προσωπικά και δε θα έβαζες αυτούς τους δήθεν υπαινιγμούς. Μην μπεις καν στη διαδικασία να αρνηθείς το γεγονός ότι τα όσα έγραψες ήταν αναφορά στο άτομο μου, θα φανεί ακόμα πιο γελοίο από ότι ήδη είναι. Μαζέψου και αναθεώρησε. Beneath you είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να αγγίξεις και εγώ σίγουρα εντάσσομαι σε αυτά. Καλύτερα μην αναφερθείς ξανά σε μένα, άμεσα ή έμμεσα.

Αν για το άτομο σου 5? δεν είναι ούτε pizza, για μένα 5? είναι άπειρα πράγματα, βιβλία, κινηματογράφος, τα μισά λεφτά για να πάω Αθήνα, ενώ τα 70? μίας τελείως κοινότυπης έκδοσης ενός παιχνιδιού είναι εισιτήριο για εξωτερικό και η λίστα σταματημό δεν έχει. Sorry κι όλας αλλά το να αναφέρεσαι στην οικογένεια μου και στα έξοδα μου, στον τρόπο που ζω και στις ανάγκες μου είναι τελείως μα τελείως ποταπό, ποιο χαμηλά δεν πάει.

Κάτι άτομα σαν εσένα τα θεωρώ πούστηδες. Για αυτό εξάλλου και σταμάτησα να σου μιλάω.
                    [/b]
                    Kατ&#39;αρχας να πω πως για να μιλας ετσι δημοσιως σε καποιον με τον οποιο δεν εχεις καποια αμεση σχεση παει να πει πως εχεις μεγαλο προβλημα (να το κοιταξεις).Δευτερον,η εμπαθεια σου απεναντι μου προφανως δε περιγραφεται,καθως παρουσιαζεις κι ενα απεραντο "εγω" νομιζοντας πως καποιος κανοντας μια αναφορα τη στρεφει σε εσενα (αλλη δουλεια δεν ειχα).Θα στο ελεγα στα μουτρα αν ειχα καποιο προβλημα,ουτε απο εδω μεσα ουτε απο κανενα sms σαν χεστης (ξερεις εσυ τι θελω να πω).Τριτον,διαβαζε καλυτερα τι γραφουν οι αλλοι:Δεν ηταν τυχαιο πως εγραψα και "ακουω",ξερεις ο κυκλος μου δε περιοριζεται σε αυτο το forum και κανω συζητησεις με ανθρωπους κι εξω απο αυτο.Καμια σχεση απολυτως δεν ειχε η αναφορα μου με εσενα (εκτος αν υπαγεις τον εαυτο σου σε καποια απο τις κατηγοριες που κατακρινω,δικο σου complex) και το οτι αρπαχτηκες ειναι μαλλον επακολουθο του οτι σε "τρωει" το συγκεκριμενο ζητημα.Ουτε να σε αγγιξω εχω καμια ορεξη,ουτε να σε πλησιασω,δε με απασχολει καν η υπαρξη σου.Ουτε καν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαχτηκες,τι εχω να χωρισω με το ατομο σου για να σου ριξω τετοια μπηχτη;;;To οτι οι κοινωνικες σου δεξιοτητες ειναι περιορισμενες το γνωριζω πολυ καλα,ομως ποτε δε μπηκα στον κοπο να σου μιλησω ασχημα απο εδω ή καταμουτρα γιατι σε ειχα σε μια υποληψη.Ασχετα με τη δικη σου ανεπαρκια δε θα μιλουσα ποτε ασχημα ουτε θα εκανα την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αρνητικη αναφορα σε οποιοδηποτε μελος της οικογενειας σου μονο και μονο διοτι τους σεβομαι ολους απειρα.Τωρα οσον αφορα το τι με θεωρεις ποσως με ενδιαφερει,αλλα μπορεις τουλαχιστον να εισαι ευγενικος ή αν θες εκ του ασφαλους να με βρισεις το τηλ μου το ξερεις.Λιγη μπεσα πια.

Τι να πω...θλιβερο μετα απ&#39; οσο εχω στηριξει τις θεσεις σου και συμφωνησει με τα λεγομενα σου να μου κανεις τετοια προσωπικη επιθεση...πρεπει να εισαι πολυ μιζερος τελικα.Θα παρακαλουσα εστω να μην ενοχλεις και τους υπολοιπους εδω μεσα με τα συμπλεγματα κατωτεροτητας σου και αν εχεις κατι να πεις να μου το πεις προσωπικα.

ΥΓ.Πριν καν διαβασω τι ειχες γραψει,εσυ ετσι κι αλλιως ειχες εξαπολυσει καταρρακτη βωμολοχιων "κατα παντος υπευθυνου" (καλως το εθεσαν αλλοι πριν απο μενα)...το ξερω πως η ανωνυμια του forum σε κανει να νιωθεις ασφαλης και αρκετος ωστε να βριζεις οποιον σου κανει κεφι αλλα σκεψου λιγακι και κατι που λεγεται προσωπικη αξιοπρεπεια και κρατα την σε ενα επιπεδο...

Αυτα...τι αλλο να πει κανεις;
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Οκ παιδες, 1-1 τα μπαλακια, σφυριζουμε ληξη αγωνα πριν το 90 και η συνεχεια στα αποδυτηρια .

Comment

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο η τιμή ενός collector edition, αλλά για o λόγος που βγαίνει και που απευθύνεται.

Δλδ, αυτό που είπα. &#39;Οταν ένα παιχνίδι είναι καινούριο, είναι το πρώτο μιας σειράς και λογικό να μην έχει προλάβει να αποκτήσει fans (και πως να προλάβει, αφού μόλις κυκλοφόρησε), μου φαίνεται αστείο να κυκλοφορεί και collector&#39;s edition.

Γιατί; Με ποια λογική; Ότι είναι παιχνιδάρα και πρέπει να υπάρχει και deluxe edition;
                        Αν το παιχνίδι ανήκει σε κάποια σειρά με ιστορία, κάποια σειρά με αμέτρητους fans, τότε ναι το καταλαβαίνω, απευθύνεται στους fans.
                        Π.χ. GTA IV, Devil May Cry, αλλά σε καινούριους τίτλους όπως Assasin&#39;s Creed και Crysis μου φαίνεται παράλογο.

Και κάτι άλλο. Collector&#39;s Edition σημαίνει έκδοση του συλλέκτη σωστά; Για να είναι μία έκδοση του συλλέκτη, συλλεκτική έκδοση δηλαδή, πρέπει όπως και να το κάνουμε να είναι λίγο ή πολύ σπάνια.
                        Το να βρεις την συλλεκτική έκδοση του Crysis π.χ. είναι πιο εύκολο και από το να βρεις την κανονική&#33; Τι σόι συλλεκτική είναι;

Θα καταντήσουμε σαν τις ταινίες (και μιας και δουλέυω σε βίντεοκλαμπ ξέρω καλά).
                        Το 70% των ταινιών για αγορά γράφει πάνω Collector&#39;s Edition. (Παρατηρήστε το) Δηλαδή οι &#39;&#39;Normal Editions&#39;&#39; είναι πλέον πιο λίγες και πιο δυσεύρετες από τις Collector&#33;&#33;&#33;

Comment

burai αν μου βρείς τη συλλεκτική του PoR θα σου χρωστάω αιώνια χάρη. biggrin.gif

κατά τ&#39;άλλα με κάλυψες πλήρως wink.gif[/b]
                          Δύσκολο...Έχε το νου σου ebay και κάτι καλό θα καθίσει σίγουρα. Εγώ την είχα βρει σε καλή τιμή μαζί με το game γύρω στα 40-45? νομίζω.Υπομονή κάνε και θα τη βρεις.Απλά προς Θεού μη δώσεις πάνω από τόσα και για τα δύο είναι παράλογο...Κάτι 100&#036; που έχω δει για PoR και bonus είναι απλά κοροϊδία.

Comment

Kαταρχην για μενα ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και αγοραζει οτι γουσταρει.Για της collectors που κυκλοφορουν για αυτην την γενια εχω να πω οτι οι περισσοτερες ειναι meaningless χωρις ουσιαστικα extras σε σχεση με την προηγουμενη γενια.Παντως αν βρω collectors σε games που γουσταρω σε λογικες τιμες τις τσιμπαω(πχ εχω bioshock και mass effect collectors αλλα εδωσα 5euro παραπανω για την καθεμια).

Comment

ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του.ΤΕΛΟΣ.

τσίμπησα σήμερα 3 καινούριες συλλεκτικές.πιο πολλά στο σχετικό θέμα.
                              αύριο θα πάρω άλλη μία.πραγματικά σπάνια και συλλεκτική όμως
                              Carpe diem

Comment

Δεν είναι collector&#39;s,δεν είναι καν limited απλά το έψαχνα πολύ καιρό σε τέτοια κατάσταση-σαν να έχω μόλις βγάλει τη ζελατίνα(στη μία πλευρά το box είναι ακόμη sealed btw).To είχα αγοράσει το 96 μτχ και το είχα λατρέψει αλλά δεν είχε τα extras μεσα(map,secret guide)και ήταν μάλλον σε μέτρια κατάσταση.Όπως και να εχει bear with me

Comment

Working...
                                X