Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo vs Greece

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma to topic milaei gia tn ellada k stn ellada ps3>360>>Wii k psp>>ds apo ka8e apopsi toso poliseon oso k antimetopisis apo olous.Min to sugxeetai me to ti sumvainei st upoloipo kosmo.Eipame Elladistan is here!
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

δεν το κατάλαβα αυτό.επειδή δηλαδή η Ν δεν είναι πρώτη στην Ελλάδα φταίμε εμείς ως κράτος;έλεος βραδυάτικα.πρώτο έπρεπε να είναι το 360.ο λόγος;γιατί είναι η μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.κι όμως είναι καταδικασμένο να πέσει στην τρίτη θέση λόγω του ότι δεν έχει το όνομα Playstation και γιατί δεν έχει τα άπειρα φανμπόι που είναι προσκολλημένα στη Ν.κι είναι κρίμα.όταν με το καλό προσφέρουν και οι άλλοι 2 ότι και το 360 τα ξαναλέμε μέχρι τότε...περαστικά.

fixed.
      Carpe diem

Comment

lol den katalaves anaferomoun stn antimetopisi.Oi poliseis aplos pane analoga m tn antimetopisi.Kai stn Ellada akomi k oi poliseis dn pane opos pane ekso.Alla to zitoumeno einai i anisi metaxeirisi ton wii k ds stn xora mas kurios apo tous polites alla k o snobismos tous apo tous casual gamers.Afto einai to 8ema tou topic.

Comment

το ίδιο πράγμα λέμε...δεν ξέρω ίσως φταίω εγώ που δεν γίνομαι κατανοητός...
          Carpe diem

Comment

Ektos tou oti anagageis to provlima pera apo ta oria tis xoras mas...

Comment

Ρε παιδιά βραδιάτικα πραγματικά...
              Μη κυνηγάτε φαντάσματα, αφήστε το στους ειδικούς.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Εμένα αν με ρώταγε πάντως ποια κονσόλα θεωρώ πιο παιδική θα έλεγα με διαφορά το Wii, το Gamecube, το N64 κτλ...κτλ....

Όχι επειδή είμαι hater ή όπως αλλιώς το λένε ---hater... <_< --- απλά επειδή αυτ&#39;η είναι η πλειοψηφία των παιχνιδιών της. Τουλάχιτον αυτό πιστεύω. Mario Mario...mario..mario...mario...mario....μπλα μπλα μπλα...Mario...mario...καλά χρυσά παιχνίδα πολύ διασκεδαστικά αλλά εντάξει ας αλλάξει λίγο πλευρά.

Παραδέχομαι ότι λιώνω στο Mario Kart/Party/Tennis και ότι άλλο party game έχει βγάλει η Nintendo αλλά δν γίνεται να μην πω ότι βγάζει τα ίδια και τα ίδια πάνω κάτω συνέχεια.

Και μην κοιτάς τους πωλητές, ποιο είναι πιο ακριβό? PS3 / X360? Ε αυτό θα θέλουν να πουλήσουν γτ έτσι τους έχουν πει, γτ έτσι θα πάρουν περισσότερα λεφτά...γτ...γτ....γτ.....

Και αυτό που ειπώθηκε πριν ότι ας δοκιμάσει η Nintendo να τους προσεγγίσει είναια πόλυτα σωστό κατ&#39;εμέ.
                Αν εμένα μαρεσει να παίζω με φίλους Pro + Tekken και να σκοτώνω στα shoot em up, στα horror και στα GTA κ ΣΙΑ γτ να αγοράσω Wii? Δεν έχει τπτ από αυτά που να με καλύπτει.

Λογικό είναι αυτό.

Και η αντιμετώπιση της Nortec απ&#39;όσο ξέρω/διαβάζω/μαθαίνω δν είναι και η καλύτερη σε σχέση με της Microsoft για παράδειγμα που είναι πολύ μπροστά. Μετράνε όλα αυτά για μία κονσόλα πιστεύω.

"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Who you gonna call???

Comment

Μηπως το τοπικ επρεπε να παει στο Ninty thread?

Ειναι λιγο κουραστικο κ αντιφατικο. Τα Wii&DS ειναι αδικημενα, υποτιμημενα, ο κοσμος εχει προκαταληψη με αυτα, η Ελλαδα εχει τους μεγαλυτερους Haters κτλ
                    πως στο καλο ειναι πρωτα σε πωλησεις τοτε?

Η μηπως πρεπει να λεμε τα αυτονοητα και να λεμε ολοι το ιδιο, ποσα καλα ειναι αυτα τα συστηματα κ φοβερα καινοτομα...? Αυτος ειναι ο σκοπος του topic?
                    [/b]
                    Ποιος μίλησε για Wii και DS; Εγώ πάντώς ΟΧΙ. Στο κάτω-κάτω τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Μήπως ξεχάσατε τις εποχές Ν64 και Cube; Εκεί να δεις κράξιμο.

δεν το κατάλαβα αυτό.επειδή δηλαδή η Ν εδεν είναι πρώτη φταίμε εμείς ως κράτος;έλεος βραδυάτικα.πρώτο έπρεπε να είναι το 360.ο λόγος;γιατί είναι η μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.κι όμως είναι καταδικασμένο να πέσει στην τρίτη θέση λόγω του ότι δεν έχει το όνομα Playstation και γιατί δεν έχει τα άπειρα φανμπόι που είναι προσκολλημένα στη Ν.κι είναι κρίμα.όταν με το καλό προσφέρουν και οι άλλοι 2 ότι και το 360 τα ξαναλέμε μέχρι τότε...περαστικά.[/b]

Είπε κανείς ότι το Wii είναι η καλύτερη κονσόλα;
                    Είπε κανείς ότι η nintendo έπρεπε να είναι πρώτη στην Ελλάδα γιατί είναι η καλύτερη, έχει παιχνιδάρες κτλ;

Το topic αφορά την αντιμετώπιση της nintendo από την πλειοψηφία των Ελλήνων gamers και τίποτα άλλο&#33;&#33;&#33;

Δεν ανέφερα τίποτα περί άλλων κονσολών, δεν έγραψα τίποτα περί ανωτερότητας της nintendo, τίποτα. Μην γυρνάτε και παρερμηνεύετε λοιπόν το topic.

Η ερώτηση είναι μία: Πιστεύετε πραγματικά, ασχέτου το τι πιστεύετε για την ίδια την nintendo , ότι στην χώρα μας έχει την αντιμέτωπιση που της αξίζει σαν εταιρεία;

Ναι, όχι και γιατί. Απλό.

Comment

Εμένα αν με ρώταγε πάντως ποια κονσόλα θεωρώ πιο παιδική θα έλεγα με διαφορά το Wii, το Gamecube, το N64 κτλ...κτλ....

Όχι επειδή είμαι hater ή όπως αλλιώς το λένε ---hater... <_< --- απλά επειδή αυτ&#39;η είναι η πλειοψηφία των παιχνιδιών της. Τουλάχιτον αυτό πιστεύω. Mario Mario...mario..mario...mario...mario....μπλα μπλα μπλα...Mario...mario...καλά χρυσά παιχνίδα πολύ διασκεδαστικά αλλά εντάξει ας αλλάξει λίγο πλευρά.

Παραδέχομαι ότι λιώνω στο Mario Kart/Party/Tennis και ότι άλλο party game έχει βγάλει η Nintendo αλλά δν γίνεται να μην πω ότι βγάζει τα ίδια και τα ίδια πάνω κάτω συνέχεια.

Και μην κοιτάς τους πωλητές, ποιο είναι πιο ακριβό? PS3 / X360? Ε αυτό θα θέλουν να πουλήσουν γτ έτσι τους έχουν πει, γτ έτσι θα πάρουν περισσότερα λεφτά...γτ...γτ....γτ.....
                      Και αυτό που ειπώθηκε πριν ότι ας δοκιμάσει η Nintendo να τους προσεγγίσει είναια πόλυτα σωστό κατ&#39;εμέ.
                      Αν εμένα μαρεσει να παίζω με φίλους Pro + Tekken και να σκοτώνω στα shoot em up, στα horror και στα GTA κ ΣΙΑ γτ να αγοράσω Wii? Δεν έχει τπτ από αυτά που να με καλύπτει.

Λογικό είναι αυτό.

Και η αντιμετώπιση της Nortec απ&#39;όσο΄ ξέρω/διαβάζω/μαθαίνω δν είναι και η καλύτερη σε σχέση με της Microsoft για παράδειγμα που είναι πολύ μπροστά. Μετράνε όλα αυτά για μία κονσόλα πιστεύω.
                      [/b]

Ας περάσουμε σε ένα απλό παράδειγμα. Το Pro στο Wii θεωρείται από τα καλύτερα ποδοσφαιράκια που καινοτομεί σε αρκετούς τομείς.
                      Ε, λοιπόν δεν υπάρχει ένας που να έχει έρθει στο μαγαζί μου, να το έχει δει και να μην το χλευάσει. &#39;&#39;Pro στο Wii; Τι βλακεία είναι αυτή; Πως θα το παίξεις; Μλακιες της nintendo&#39;&#39; κτλ. Το έπαιξες ρε φίλε; Διάβασες τίποτα για αυτό; Είδες κανένα βίντεο; Μπορεί και να είναι το καλύτερο soccer game που υπάρχει. Χωρίς να έχεις ιδέα πως το κατακρίνεις; ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ

Την ίδια που είχε και το Forza από τους φανατικούς του GT.
                      Έχω ακούσει άτομο να λέει το Prince Of Percia στο Gamecube παιδικό και στο PS2 γ*μάτο&#33; Αφου είναι το ίδιο παιχνίδι ρε καμμένε&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Το πρόβλημα που κάνεις φίλε Bahamut είναι ότι συγκρίνεις τις απόψεις σου με αυτές των περισσοτέρων-άσχετων gamers εκεί έξω.
                      Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Εσύ είσαι συνειδοτοποιημένος&#33; Αν δεν ήσουν δεν θα βριοσκόσουν καν σε αυτό το φόρουμ.
                      ΞΕΡΕΙΣ τι εστί nintendo και δεν κρίνεις από τα...εξώφυλλα. Δεν την γουστάρεις και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΟ, ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. Αυτό προσπαθώ να πω τόσην ώρα&#33;

Comment

E ma... Einai kseka8aro to paidi.Mn ksefevgoume apo to 8ema k leme gia to poso kiddy einai i nintendo i an exei emmones(opos kai arketes etairies developer) kai kai kai xoris na pianoume tn ousia.
                        Ego loipon nai pistevo oti i antimetopisi apo tous perisoterous kai kurios apo plevras casual dn einai afti pou 8aprepe logo ama8eias/imima8eias apo polites kai tis la8os filosofias pou exoume parei apo to perivalon mas oti ta videogames einai gia paidia k psaxnoume na vroume kati ena alo8i legontas a ego 8a pairno games gia enilikes ksegelontas ton eafto m.
                        Katalavete kati:ta games einai gia olous ektos kapoion pou einai apokleistika gia megalous.Afto dn afairei to dikaoma omos apo tous megalous na pairnoun pio analafrous se ais8itiki kurios titlous.

Comment

Ναι σίγουρα αλλά όπως και αν το δεις αν κάποιος είναι graphic whore ---πω ρε αγγλικούρα ολε&#33;--- δν θα πάρει Nintendo γτ δν έχει παιχνίδια αιχμής στον τομέα αυτό. Μπορεί να μην είναι εχθρός της Nintendo αλλά θα σου πει "Τι γραφικά είναι αυτά ρε?". Δεν είναι λόγω μίσους, απλά δν ταιριάζουν τα γούστα.

Προφανώς υπάρχουν και κολλημένοι αλλά αυτοί είναι απαντού. Fanboys θα βρεις για οποιαδήποτε λόγο και αιτία σε οποιοδήποτε θέμα. Αγόρασα αυτό&#33; αυτό είναι το καλύτερο και θα το υποστηρίξω με ότι βλακεία μου έρθει&#33; Και είμαι και εγωίσταρος για να πω ότι το άλλο μπορει να είναι καλό επίσης.....άλλο που θα το πάρω κι αυτό ;)
                          σε λίγο καιρό....

Δεν μπορώ να κάνω edit :/

Απλά να προσθέσω ότι αυτό με το Ελλαδιστάν το έχουμε παρακάνει νομίζω.
                          Να πάμε όλοι να φύγουμε τότε αφού τπτ δν μας αρέσει εδώ, έτσι καταντήσαμε, να νομίζουμε ότι όλα είναι στραβά εδώ. Δεν είναι δίκαιο, καλά και κακά είναι παντού και πάντα.
                          "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Ναι σίγουρα αλλά όπως και αν το δεις αν κάποιος είναι graphic whore ---πω ρε αγγλικούρα ολε&#33;--- δν θα πάρει Nintendo γτ δν έχει παιχνίδια αιχμής στον τομέα αυτό. Μπορεί να μην είναι εχθρός της Nintendo αλλά θα σου πει "Τι γραφικά είναι αυτά ρε?". Δεν είναι λόγω μίσους, απλά δν ταιριάζουν τα γούστα.

Προφανώς υπάρχουν και κολλημένοι αλλά αυτοί είναι απαντού. Fanboys θα βρεις για οποιαδήποτε λόγο και αιτία σε οποιοδήποτε θέμα. Αγόρασα αυτό&#33; αυτό είναι το καλύτερο και θα το υποστηρίξω με ότι βλακεία μου έρθει&#33; Και είμαι και εγωίσταρος για να πω ότι το άλλο μπορει να είναι καλό επίσης.....άλλο που θα το πάρω κι αυτό ;)
                            σε λίγο καιρό....
                            Δεν μπορώ να κάνω edit :/

Απλά να προσθέσω ότι αυτό με το Ελλαδιστάν το έχουμε παρακάνει νομίζω.
                            Να πάμε όλοι να φύγουμε τότε αφού τπτ δν μας αρέσει εδώ, έτσι καταντήσαμε, να νομίζουμε ότι όλα είναι στραβά εδώ. Δεν είναι δίκαιο, καλά και κακά είναι παντού και πάντα.
                            [/b]
                            Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, αλλά μην ξεχνάς ότι και παλαιότερα που η nintendo είχε την δυνατότερη κονσολά από πλευράς γραφικών (Ν64) ή μία από τις δυνατότερες (Cube) δεν θυμάμαι πολλούς graphic whores να την υποστηρίζουν.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο paixti περί αισθητικής. Μέχρι και το Okami έχουν αποκαλέσει παιδικό γιατί δεν έχει φωτορεαλιστικά γραφικά.

Γενικώς υπάρχει μία τάση, γενικότερα στον (δυτικό κυρίως) κόσμο και πολύ έντονα στην Ελλάδα (γι&#39;αυτό και άνοιξα το topic) οποιοδήποτε παιχνίδι δεν είναι ρεαλιστικό ως προς την απεικόνιση (φωτορεαλιστικά γραφικά, ανθρώπινοι χαρακτήρες) να σνομπάρεται ανελέητα. Η Nintendo ανέκαθεν ήταν η εταιρεία με τα λιγότερα αυτού του είδους με αποτέλεσμα χρόνια μετά, αυτό το μικρόβιο να έχει περάσει τελείως στην συνείδηση των άσχετων και να τους τυφλώνει τελείως.
                            Με αποτελέσματατα σαν το παράδειγμα με το Prince Of Percia που ανέφερα.

Καληνύχτα (έχει Super Mario 3 στην VC σήμερα B) ), σόρρυ αν τσάντισα μερικούς, σόρρυ αν το topic παρεξηγήθηκε από λίγους, αλλά ειλικρινά δεν είχε σκοπό να κολακέψει την nintendo.

Αλλά ειλικρινά άλλος ένας να δει το εξώφυλλο του Twilight Princess και να το πει παιδικό ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΣΤ&#39;ΑΛΗΘΕΙΑ&#33;&#33;&#33; :icon_twisted:
                            Τι παιδικό έχει το εξώφυλλο του ρε παιδιά; Τι;;;;

Comment

Oxi oti exoume meinei se polous tomeis piso pera tou gaming...alla dn metran afta...Dn leme na fugoume vevaia alla na kanoume oti mporoume gia na allaksei i katastasi oso mporei o ka8enas vevaia.Tora gia to 8ema ton graphics einai k afto ena eidos fanboismou.Den mporei na koitas kata kurio logo to peritiligma k na analonesai se afto paravlepontas tous allous tomeis k idiaitera tous pio simantikous(senario,gameplay,A.I.).Einai upervoli.Ola metrane se ena game alla ligi regoula.Den mporeis na ekmidenizeis enan titlo epeidi mono den exei kala grafika.Se aftin tn periptosi dn ksexorizeis se tpt apo ena(nintendo,sony,microsoft) fanboy alla gia ta grafika opos oi alloi gia tis konsoles tous.

Comment

Ναι σίγουρα αλλά όπως και αν το δεις αν κάποιος είναι graphic whore ---πω ρε αγγλικούρα ολε&#33;--- δν θα πάρει Nintendo γτ δν έχει παιχνίδια αιχμής στον τομέα αυτό. Μπορεί να μην είναι εχθρός της Nintendo αλλά θα σου πει "Τι γραφικά είναι αυτά ρε?". Δεν είναι λόγω μίσους, απλά δν ταιριάζουν τα γούστα[/b]
                                Nαι πχ τα γραφικά της PES 2008 έκδοσης του Wii είναι ίδια με αυτής του PS2. Αλλά το θέμα δεν είναι τα γραφικά, το θέμα είναι τα games.

Τώρα ναι το wii διαθέτει ένα θαυμάσιο ποδοσφαιράκι αλλά μπορεί πολλοί να μη γουστάρουν έναν τέτοιο χερισμό. Στα τουρνουά PES 2008 που γίνονται τουλάχιστον στην Ελλάδα βλέπω πως πολλοί προτιμούν την PS3 έκδοση. Επίσης το Wii μπορεί να έχει αυτό το εξαιρετικό PES 2008 (εγώ βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αληυεύει αυτό, δεν το έπαιξα) αλλά δεν έχει GTA IV, Motorstorm, GT5 Prologue, Uncharted DF, Devil May Cry 4, Halo 3, Gears οf War, Forza, Ninja Gaiden, Soul Calibur IV, Heavenly Sword, Dark Sector, Alone in the Dark κτλ κτλ δηλαδή θέλω να πω πως η κονσόλα ως προς το software πάλι έχει σημαντικές ελλείψεις και δεν ικανοποιεί πολλούς casuals, εντάξει για τους hardcore δεν το συζητώ. Εξακολουθεί να έχει την στάμπα της παιδικής κονσόλας. Αλλά γιατί είναι πρώτη σε πωλήσεις; Είναι πρώτη γιατί την πήραν εκατομμύρια που πριν ήχαν ελάχιστη σχέση με τα videogames (όχι ότι αφού πήραν το wii ασχολούνται σημαντικά με το xόμπυ) για να παίξουν σχεδόν μόνο κάποια game προορισμένα κυρίως για αυτούς.

EDIT:

Ξέχασα να αναφέρω και το γελοίο online κομμάτι της κονσόλας, κάτι το οποίο παραδέχονται πολλοί από τους κατόχους του Wii.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X