Announcement

Collapse
No announcement yet.

MGS4 SPOILERS!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αμάν.. τι είπες τώρα.. Προσωπικά βρήκα τα Outer Haven και την μάχη στο τέλος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Είχα ανατριχιάσει και δεν ήθελα να τελειώσουν με τίποτα. Με τον Raiden πράγματι λίγο το παρατράβηξε ο Hideo αλλά ήταν πολύ badass και τον γουστάρω ακόμα περισσότερο από πριν. Όσο για τον Akiba, ήταν πολύ cool και η όλη σκηνή που προστάτευαν την είσοδο είχε αρκετό χιούμορ και πολύ ωραία σκηνοθεσία. Καιρός ήταν ο καημένος ο Akiba να κάνει και κάτι καλό σε κάποιο παιχνίδι.

Από την άλλη, εγώ ήθελα να πεθάνει η Rosemary αλλά δεν μου έκανε την χάρη..

Comment

ego epimeno stin emfanisi tou big boss itan polli ftohi perimena perisotero drama.

Comment

Όπως και να έχει, η μόνη σκηνή που κρατάω είναι αυτή με τον Big Boss. Το παιχνίδι στο σύνολο του ήταν εκπληκτικό, τα πάντα ήταν άψογα από κάθε πλευρά. Μπορεί να μη μου άρεσαν όλα αυτά τα σκηνικά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ποιότητα που τα χαρακτηρίζουν.

[/b]
        Αυτο ακριβως... ;)

Comment

Αμάν.. τι είπες τώρα.. Προσωπικά βρήκα τα Outer Haven και την μάχη στο τέλος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Είχα ανατριχιάσει και δεν ήθελα να τελειώσουν με τίποτα. Με τον Raiden πράγματι λίγο το παρατράβηξε ο Hideo αλλά ήταν πολύ badass και τον γουστάρω ακόμα περισσότερο από πριν. Όσο για τον Akiba, ήταν πολύ cool και η όλη σκηνή που προστάτευαν την είσοδο είχε αρκετό χιούμορ και πολύ ωραία σκηνοθεσία. Καιρός ήταν ο καημένος ο Akiba να κάνει και κάτι καλό σε κάποιο παιχνίδι.

Από την άλλη, εγώ ήθελα να πεθάνει η Rosemary αλλά δεν μου έκανε την χάρη..
          [/b]
          Βασικά κάθησα και σκέφτηκα λίγο περισσότερο τα γεγονότα του τελικού act και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν όλα τόσο άκυρα όσο μου φάνηκαν αρχικά . Για να είμαι ειλικρινής με χάλασα, για κάποιον τελείως ανεξήγητο λόγο, το ίδιο το πέμπτο act. Κάτι δε μου άρεσε στο στήσιμο του, αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως να είχα κουραστεί λίγο από το τόσο πολύ που έπαιξα (ε όταν παίζεις 4 παιχνίδια που πάνω κάτω είναι παρόμοια κάπου παθαίνεις ένα blackout). Όπως και να έχει, κάτι δε μου κάθησε καλά . Σίγουρα οι σκηνές με Raiden και Outen Haven (yikes) ήταν lol, ενώ δεν μπορώ να συγχωρήσω από τον Kojima το γελοίο σκηνικό με τον Akiba. Η στιγμή που ο Snake διασχίζει το δωμάτιο με τα microwaves ήταν λίγο υπερβολική για εμένα (και πάλι δεν ξέρω γιατί ) και η τελική μάχη ήταν το κλασσικό κακό fan service σκηνικό (πάλι ΙΜΗΟ).

Για τον τερματισμό τα είπαμε, τα αρχικά του κομμάτια δε μου άρεσαν, αλλά δεν αποτελούν και κάτι σπουδαίο. Στην τελική ίσως και να είναι καλύτερα που υπήρχαν.

Τέλος πάντων, με καθαρότερο μυαλό (επιτέλους μπόρεσα να κοιμηθώ και λίγο, είχαν κοκκινίσει τα μάτια μου από το πολύ παιχνίδι των τελευταίων ημερών) κρίνω και αρκετά καλύτερα τον τίτλο. Είναι όντως από τα πιο άρτια δημιουργήματα των τελευταίων ετών και ΙΜΟ από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί και που έχω παίξει. Το κλείσιμο της ιστορίας ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν σίγουρος για τον Rose και τη "σχέση" της με τον Roy, όπως και για το ποιος είναι ο Johny, αλλά w/e. Χάρηκα που ο Raiden είχε το τέλος που είχε, αλλά pls, delete this scene... Λογικά σαν fan service το έβαλαν, φάση Gray Fox-Metal Gear (που το αποτρέπει από το να πατήσει τον snake). Γενικά πολύ fan service στο τέλος . Και το σκηνικό με το δίσκο ήταν επικό xD . Ένας φίλος νόμισε (το είδε σε ένα video or sth) ότι ήταν μπιχτή για το Χbox 360 και εγώ παραλίγο να του πω σε τι αναφερόταν (θα ήταν τρελό spoiler ).

Κλείνοντας (με γκρίνια), το παιχνίδι πιστεύω ότι στο τέλος λίγο κούραζε. Επίσης βρήκα τα τελευταία act πολύ περιορισμένα, πολύ μικρά με άπειρο σενάριο. Δεν είχα πρόβλημα στα υπόλοιπα MGS με αυτό (αντιθέτως), αλλά παρατήρησα ότι μου στερούσαν το γαμάτο gameplay των δύο πρώτων ACT και λίγο ξενέρωσα για αυτό. Το ΙΙΙ το βρήκα εκπληκτικό, μικρό και με ωραία στοιχεία, ενώ τα σκηνικά ήταν άψογα. Το Shadow Moses ήταν πανέξυπνη προσθήκη και για την εξέλιξη του σεναρίου, αλλά και για να πωρωθούν οι fans. Τα gameplay sequences που δε μου άρεσαν καθόλου ήταν με το Metal Gear REX (η φυγή και η μάχη με το Ray - suux), το πέμπτο ACT (αν και ήταν κάτι αντίστοιχο με το Arsenal Gear) και η μάχη στο τέλος (ήθελα να γίνει, απλώς τη βρήκα αρκετά έως άπειρα υπερβολική).

W/e, τέλος με τις εντυπώσεις, ας κάνω και μία ερώτηση: Ποιες περιοχές σας άρεσαν περισσότερο; Εγώ ίσως ξεχώριζα την south america.

Comment

Όσο για τον Akiba, ήταν πολύ cool [/b]
            To ακριβώς αντίθετο είναι, χαζούλης και αφελής και ολίγον καθυστερημένος, με λίγα λόγια δεν μου άρεσε καθόλου. Την σκηνή με τον γάμο δεν πρόκειτε να την ξαναδώ, για εμένα η χειρότερη με διαφορά σε όλα τα mgs.
            Kαι να πεις είναι μαλακία το cut scene, η Meryl όντας νυφούλα και έχοντας ένα πιστόλι 1 μέτρο στη μέση(?? WTF) της το κάνει ακόμη πιο μαλακία.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Kαι να πεις είναι μαλακία το cut scene, η Meryl όντας νυφούλα και έχοντας ένα πιστόλι 1 μέτρο στη μέση(?? WTF) της το κάνει ακόμη πιο μαλακία. [/b]
              Ναι ρε ακριβώς αυτό, τι άθλιο αυτό με το πιστόλι.

Τέλος πάντων, πέρασαν λίγες ώρες και νοστάλγησα τις ώρες που αφιέρωσα στο παιχνίδι. Τελικά θα κρατήσω το PS3 ακόμα μία μέρα (πληρώνει ένας φίλος τα extra γιατί θέλει να το δει ) επομένως θα παίξω κάποιες περιοχές ξανά για να δω κάποια στιγμιότυπα. Κρίμα που δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ ξανά μαζί του.

Comment

To ακριβώς αντίθετο είναι, χαζούλης και αφελής και ολίγον καθυστερημένος, με λίγα λόγια δεν μου άρεσε καθόλου. Την σκηνή με τον γάμο δεν πρόκειτε να την ξαναδώ, για εμένα η χειρότερη με διαφορά σε όλα τα mgs.
                Kαι να πεις είναι μαλακία το cut scene, η Meryl όντας νυφούλα και έχοντας ένα πιστόλι 1 μέτρο στη μέση(?? WTF) της το κάνει ακόμη πιο μαλακία.
                [/b]
                Εγώ τον βρήκα πολύ cool. Εξήγησε και το γιατί ήταν έτσι όπως ήταν (nanomachines) και στο πιστολίδι στο τέλος έδωσε ρέστα.

Comment

Η στιγμή που ο Snake διασχίζει το δωμάτιο με τα microwaves ήταν λίγο υπερβολική για εμένα (και πάλι δεν ξέρω γιατί ) και η τελική μάχη ήταν το κλασσικό κακό fan service σκηνικό (πάλι ΙΜΗΟ).[/b]
                  Τα gameplay sequences που δε μου άρεσαν καθόλου ήταν με το Metal Gear REX (η φυγή και η μάχη με το Ray - suux), το πέμπτο ACT (αν και ήταν κάτι αντίστοιχο με το Arsenal Gear) και η μάχη στο τέλος (ήθελα να γίνει, απλώς τη βρήκα αρκετά έως άπειρα υπερβολική).
                  [/b]
                  *slaps in the face

Αυτές είναι οι αγαπημένες μου σκηνές από όλο το παιχνίδι. Επίσης, η Act III που εκθειάζεις είναι για μένα το πιο "βαρετό" σημείο σε όλο το παιχνίδι, σε εισαγωγικά βέβαια γιατί το συγκρίνω με τα υπόλοιπα acts. Χαίρομαι όμως που δεν είχαμε το ίδιο και το ίδιο σκηνικό όπως στα πρώτα 2 acts, γιατί το παιχνίδι θα καταντούσε επαναλαμβανόμενο. Κάθε Act έτσι είναι και κάτι ξεχωριστό.

Έχω την αίσθηση πως στο τέλος όντως έπαθες ένα μικρό overdose, διαφορετικά πώς γίνεται να μη σου αρέσει η απίστευτη πώρωση με τις μάχες REX vs Ray, η σκηνή στο διάδρομο και η μάχη Snake vs Liquid/Liquid Ocelot/Revorvel Ocelot;;; Ειδικά οι 2 τελευταίες για μένα είναι πλέον κλασικές και για το τέλος μιας σειράς όπως το MGS καθόλου υπερβολικές. Ειδικά η σταδιακή επαναφορά του Ocelot στον παλιό του εαυτό, με τις αναμνήσεις από τα τρία προηγούμενα MGS είναι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να είναι η τελευταία μάχη. IMO βέβαια.

Επίσης πρέπει να ορίσουμε τι ακριβώς είναι το fanservice και πότε είναι κακό. Για μένα αυτό ισχύει όταν ο δημιουργός ενδίδει στις επιθυμίες των fans και το τελικό αποτέλεσμα έχει γι' αυτό το λόγο συμβιβασμούς. Πιστεύω ότι ο Kojima έκανε του κεφαλιού του και έφτιαξε το παιχνίδι όπως ακριβώς ήθελε. Υπό αυτή την έννοια, βρίσκω περισσότερο "fanservice" το MGS3 παρά το 4. Κάτι που σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε θετικά για το Snake Eater βέβαια, οπότε προφανώς ο όρος fanservice δεν είναι απαραίτητα κακός.

Κάποια στιγμή ξαναπαίξτο από την αρχή Evans, είναι από τα games που έχουν έναν τόνο unlockables και πράγματα που προσπερνάς την πρώτη φορά. Μη σου πω ότι εκείνη τη φορά θα το ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο.

Comment

Μωρέ συμφωνώ στα περισσότερα και κάθε ώρα που περνάει νοσταλγώ όλες αυτές τις απίθανες ώρες που αφιέρωσα στον τίτλο . Ας ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια ακόμα:

- Τελικά τώρα που έχω ηρεμίσει από το overdose βρίσκω φοβερή τη σκηνή με τα microwaves και τη σκηνή που ακολούθησε (πόσο εύκολος είμαι )
                    - Η μάχη με Liquid/Liquid Ocelot/Ocelot μου άρεσε και ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να τελειώνει έτσι. Αυτό που δε μου άρεσε ήταν το πόσο πολύ ξύλο έπεφτε, ενώ ο Snake δεν μπορούσε (και καλά) να πάρει τα πόδια του. ΟΚ ξέρω ότι με την ένεση αυτή έβαζε σε αναστολή τα nanomachines etc etc, αλλά και πάλι... ξέρω 'γω;
                    - Τον όρο fanservice δεν του δίνω αρνητική έννοια στην προκειμένη περίπτωση. Υπάρχουν παιχνίδια που βγήκαν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τους fans και δεν πέτυχαν τίποτα (Twilight Princess) και άλλα που βγήκαν για τον ίδιο λόγο και ήταν respect (Crisis Core). Το MGS4 δεν πιστέυω ότι αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε για αυτό το λόγο, αλλά έβαλαν μέσα σε αυτό άπειρες αναφορές και σκηνές από τα παλιά, τόσο για να συνδέσουν τα γεγονότα όσο και για να ικανοποιήσουν τους fans. Το Shadow Moses Island πιστεύω ότι ήταν μία από αυτές τις περιοχές, η οποία χρησιμοποιήθηκε πανέξυπνα για να δέσει το σενάριο (είχα υποπτευθεί ότι εκεί πέρα θα κατέληγαν τα πράγματα από πολύ νωρίς). Η μάχη μεταξύ των Metal Gear θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα fanservice, αλλά το θεωρώ λίγο άστοχο, αλλά αυτό είναι πάντα η δικιά μου άποψη. Δε μου άρεσε και τόσο πολύ η εκτέλεση αυτής, δεν ξέρω για ποιους λόγους. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του να ελέγχω εγώ ένα Metal Gear. Προσοχή: δε λέω ότι δε μου άρεσε το όλο σκηνικό, λέω ότι δε μου άρεσε η μάχη σαν μάχη (έχει διαφορά). Η μάχη με τον Liquid/Liquid Ocelot/Ocelot (τέλος) δε μου άρεσε και τόσο (αν και ήθελα να υπάρχει σαν τελική αναμέτρηση γιατί έτσι πρέπει) γιατί την βρήκα λίγο έως πολύ υπερβολική, αλλά και πάλι αυτό είναι κάτι που το ξεπερνάω εύκολα.
                    - Το ACT III μου άρεσε κυρίως λόγω της διαφορετικότητας που το χαρακτήριζει και των αποκαλύψεων που γίνονται. Αυτό που λες για την ποικιλία σε κάθε ACT είναι αλήθεια και με εντυπωσίασε αρκετά. Είναι το πρώτο MGS που πραγματικά έχει να σου δώσει διαφορετικά πράγματα σε κάθε του κεφάλαιο.

Τέλος πάντων, χτες συζητούσα και με τον αδελφό και του έλεγα εντυπώσεις (τον πώρωσα άσχημα). Εκεί που κατέληξα είναι ότι οι 2 σκηνές που δε μου άρεσαν (και δε θα ήθελα να ξαναδώ), δηλαδή η σκηνή που ο Raiden σταματάει το Outer Haven και η σκηνή με Meryl/Johny, δεν είναι αρκετές για να με κάνουν να πω "Γιατί ασχολήθηκα". Παρόλο που υπήρξαν κομμάτια που βρήκα λίγο υπερβολικά ή όχι και τόσο καλά δοσμένα, δεν μπορώ να πω ότι δεν τα χάρηκα έστω και λίγο. Μπορεί, όντως, την επόμενη φορά που θα παίξω το παιχνίδι (που θα είμαι και ξεκούραστος) να τα ευχαριστηθώ όλα. Τελική εντύπωση (και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ξανά) είναι ότι το παιχνίδι αυτό αποτελεί από τους καλύτερους τίτλους με τους οποίους έχω ασχοληθεί, το καλύτερο δυνατό κλείσιμο για μία σειρά που αγάπησα και ΙΜΗΟ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί.

Comment

Evans kai Steiner τα ειπατε πολυ ωραια.μακαρι να ειχα χρονο να γραψω και γω λεπτομερως την αποψη μου.

Γενικα για μενα ειναι το καλυτερο της σειρας και οι 2-3 σκηνες που θα ηθελα να ηταν αλλιως,δεν αλλαζουν τιποτα.Εξαλλου και στα αλλα MGS καποια πραγματα τα ηθελα αλλιως.Προσωπικα μου αρεσε το τελος.Μονο που ο Raiden ηταν ακυρο που επιβιωσε τελικα.Ισως να ηταν καλυτερα να εσβηνε στη σκηνη που εσωσε τον Snake με το OUTER HAVEN.Γενικα ηταν τελειο χαλαρα και σε forums με MGS fan base ολοι πορωμενοι ειναι.

2 Βδομαδες τωρα κοιμαμαι ξυπναω ολο αυτο σκεφτομαι.Ολα τα ACTS τελεια με αγαπημενο μου το 2.

Οταν εισαι στο Shadow moses στο σημειο που αντιμετωπιζες το Τανκ στο 1,παρτε τον Οtacon να δειτε τι λεει στον Snake.Υου are the craziest,most insane hardcore badass on the planet..You are the shit!! Επος απλα.

Η καλυτερη ατακα που ακουστηκε σε MGS ειναι του Raiden:I'm lightning,the rain transformed πωωωωωωωω καυλα

και ο Liquid:See Zero,We are Victorius.BEHOLD Guns of the Patriots πωωωωωωωωωωωωω στο τελος του ACT3 με μια ΑΨΟΓΗ μουσικη να ντυνει τα video.

11/10.

edit

Επιτελους ξεκολλατε με το γαμο.Ουτε εγω τρελαθηκα αλλα αυτοι οι δυο χαρακτηρες δεν ηταν ποτε πρωταγωνιστες στη σειρα

και

BigBOSS ναι ρε μου αρεσε η Μερυλ,αν θες εσυ να παρεις γυναικα που να ειναι στη κουζινα και να μη βγαζει αχνα καντο.Εγω ειμαι αλλιως.

edit2

το εβγαλα στο solid normal σε 3 ωρες και 30 λεπτα με ενα continue(μαλακισμενα Gekko)

στο hard ειμαι στη τελευταια μαχη και τρωω μαπες απο τον καφρο

και στο extreme ειμαι στη μαχη με τη Wolf,χωρις να τη πολεμησω.Δε θα το συνεχισω ομως γιατι φοβαμαι τον Liquid

edit3 (ελεος)

Gamer Shows off Getting "Big Boss Emblem" in 'Metal Gear Solid 4'

The "Big Boss Emblem" is the hardest thing to obtain in Metal Gear Solid 4 (PS3). Kojima Productions got pretty brutal with its requirements and they are:

* Less Than 5 Hours Playtime on "The Boss Extreme" Difficulty: You are required to skip every cutscene possible.
                      * No Alerts: Never be seen except during certain game sequences (boss fights, chases).
                      * No Kills: Kill no humans in the game.
                      * No Recovery Items Used: The only way you can gain life is by resting, which eats up valuable time.
                      * No Continues: If you die, it's time to reload.
                      * No Special Items Used: No Bandana or Stealth Camo for you!

Sounds pretty tough, yeah? Especially in a stealth action game on the hardest difficulty level! It's an impressive playthrough and uses a lot of tricks. It's a great showing of how to use smoke grenades and the Solar Gun to incapacitate or disable enemies.

Check out the first video here, but be aware that there are 14 parts. Also, even though all of the cutscenes are skipped... spoiler warning!

τρελα
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Οταν εισαι στο Shadow moses στο σημειο που αντιμετωπιζες το Τανκ στο 1,παρτε τον Οtacon να δειτε τι λεει στον Snake.Υου are the craziest,most insane hardcore badass on the planet..You are the shit!! Επος απλα.[/b]
                        Ναι ρε τι επική ατάκα! You are the shit, πόσο άκυρο και πόσο τέλειο ταυτόχρονα xD . Το ανέφερα και πιο πριν, αλλά με έγραψαν όλοι.

Comment

για πες μου τωρα με το χερι χαμηλα.δεν ενιωσες περισσοτερο αντρας παιζοντας MGS?

LOL δειτε εδω:κλικ
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

XAXAXAXA solar gun, θεός!

Δεν αισθάνθηκα πιο άντρας, αλλά ΟΚ γούσταρα άπειρα . Α ρε <strike>azrael</strike> ariel μου ρίχνεις και πρόστηχες μπιχτές.

Comment

kala re pedia diladi gia na katalavo isaste oloi fans tou metal gear opos ke ego ke ehoume pexi ola ta metal gear mehri simera (ektos tou nes ego)edo milame gia mia istoria pou teliose ena epos den tha xanadoume ton snake i ton big boss ton ocelot pai teliose auti i istoria ke sas roto lipon isaste pragmatika efharistimenoi me to telos?ego pantos den ime ke to xanaleo i emfanisi tou big boss etsi opos emfanistike itan san na itan enas aplos haraktiras tou mgs.ok isos ime ipervolikos alla auti ine i gnomi mou.

Comment

Εγώ όταν ξανάπαιξα τα 3 προηγούμενα και ήμουν στο δρόμο για το 4 έκανα κάποιες υποθέσεις και πολλές από αυτές έπεσαν μέσα (σε πολύ γενικά πλαίσια βέβαια). Αναφέρομαι στα Α.Ι. και στο πώς αυτά εξελίχθηκαν σε κάτι διαφορετικό. Ήμουν σίγουρος ότι το σύστημα των Patriots δεν κινούνταν με βάση τη θέληση κάποιων ατόμων, αλλά αποτέλεσε δημιούργημα ανθρώπων που ξέφυγε τελείως και απέκτησε μία δικιά του "ύπαρξη", έπραττε μόνο του με βάση όλα αυτά που ήθελαν αρχικά οι δημιουργοί του να πετύχουν. Εξάλλου δε θα είχε και νόημα/λογική να υπήρχε τέτοια οργάνωση και τέτοιο φιλτράρισμα πληροφορίας από ανθρώπους. Τα πάντα έπρεπε να ελέγχονται από Α.Ι.s gια να έχει νόημα το όλο σκηνικό, δε θα μπορούσα εύκολα να δεχτώ κάτι διαφορετικό.

Πέραν τούτου, κάποτε σκεφτόμουν ότι οι Patriots δεν πρέπει (πλέον) να είναι ένας οργανισμός ανθρώπων, αλλά να έχει εξελιχθεί στην ιδέα που κινεί τα νήματα, μία ιδέα που καθιερώθηκε στο υποσυνείδητο της κοινωνίας και την αναγκάζει να προχωρά στο δρόμο που αυτή ορίζει. Αν το σκεφτείτε, οι Patriots, έτσι όπως κατέληξαν, αποτελεί όντως αυτήν την ιδέα, υποκινούμενη και ενισχυμένη από τη στήριξη των A.I.s.

Πέρα από όλα αυτά (στα οποία επαληθεύτικα με τον καλύτερο τρόπο) έρχονται πληροφορίες για το ποιοι ίδρυσαν την οργάνωση, για το τι παίχτηκε στο παρελθόν όλων, ήρθε η δικαίωση του Snake στο τέλος του παιχνιδιού (o steiner τα είπε άψογα), όλοι οι χαρακτήρς απέκτησαν λόγο ύπαρξης και έπαιξαν σημαντικό ρόλο (ενώ έμαθες και τα κίνητρα των πράξεών τους), ενώ υπήρξαν πολλές εκπλήξεις και λεπτομέρειες που δεν πιστεύω ότι θα τις σκεφτόταν κάποιος. Φοβερό στήσιμο (για μένα), φοβερή εκτέλεση, πολύ καλά σερβιρισμένες όλες οι πληροφορίες (δεν κούραζαν με την καμία) και φοβερό κλείσιμο.

Για μένα το παιχνίδι είναι by far ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει η Konami για αυτή τη σειρά.

Comment

Working...
                                X