Announcement

Collapse
No announcement yet.

MGS4 SPOILERS!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o big boss den anafertike shedon katholou sto thanato tis eva san na min ton eniaze. [/b]
    Vasika anaferthike, eipe pws thn skotwse to Foxdie.

πιστεύω ότι το feeling που σου άφηνε το MGS1 και 3 είναι μοναδικά και αξεπέραστα. Το 2 έχει το δικό του ύφος, ενώ το 4 καλύπτει τις ανάγκες του κλεισίματος της σειράς.[/b]
    Symfwnw, ta 1 kai 3 htan respect apo plevras istorias.

To MGS 4 den exei afthn th "SNEAKING" atmosfera pou proseferan ta prwhgoumena, twra na prospatheis na peraseis mesa apo empolemes zwnes, den exeis oute ton kairo na skefteis, oute na parathrhseis ton antipalo arketa. Twra den mporw na kserw ti mporei na kanei enas paixths pou to exei liwsei to paixnidi alla otan egw to epaiza prwth fora dyskolefthka arketa mporw na pw (14 wres mou phre alla den kserw an metrane kai ta videakia mesa).

Apo ta 4 beasts mou arese o sxediasmos kai oi dynameis, den mou arese o tropos me ton opoio mathaines giaftes, poly "volikos" kata thn gnwmh mou, kai an ta hksere afta o Drebin giati den ta elege apo prin h kata thn diarkeia ths maxhs?

Synexizw kai pistevw pws h Naomi pethane adikaiologhta, den eixe logo na exei karkino, den eixe logo na stamathsei thn therapeia ths efoson htan entaksei, enw antitheta eixe POLOUS logous na zhsei kai prwta prwta gia na tous vohthisei sto telos... anyway.

Mporei na nomizete apo ta sxolia mou pws den mou arese to game, alla sthn pragmatikothta einai to antitheto, htan PAIXNIDARA!!!
    Aplws eimai akoma ypo thn epeiria tou ksenerwmatos apo thn Meryl kai thn Naomi (kai kala h Sniper Wolf, alla kai h NAOMI????? Aftos o Otakon anerastos tha paei.....)

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Mporei na nomizete apo ta sxolia mou pws den mou arese to game, alla sthn pragmatikothta einai to antitheto, htan PAIXNIDARA!!!
      Aplws eimai akoma ypo thn epeiria tou ksenerwmatos apo thn Meryl kai thn Naomi (kai kala h Sniper Wolf, alla kai h NAOMI????? Aftos o Otakon anerastos tha paei.....)[/b]
      Σε καταλαβαίνω σε αυτό, αν δεις τα σχόλια που έκανα μόλις το τερμάτισα θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι δε μου άρεσε καθόλου. Προς το τέλος για μένα έχασε πολύ κυρίως γιατί δεν έκλεισε τόσο ομαλά με όλες αυτές τις άθλιες σκηνές (Raiden, Meryl-Johny etc), ενώ όλο το παιχνίδι είχε ένα διαφορετικό ύφος από τα άλλα. Τέλος πάντων, τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι παιχνιδάρα αλλά για μένα μετράει πολύ περισσότερο ο τερματισμός του 3 από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.

Comment

Το τερμάτισα και εγώ στο naked normal σε 21 ώρες και 20 λεπτά.Σε ορισμένα σημεία μου βγήκε η πίστη μέχρι να καταλάβω τι παίζει και έκανα ώρες(vamp,mantis,act3 όλο τον έχανα τον τύπο κ.α.).
        Σε γενικές γραμμές μου άρεσε το παιχνίδι αν και τα σημεία με τους johny-meryl,naomi με ξενέρωσαν αφάνταστα.Αντίθετα μου άρεσε που έζησε τελικά ο raiden.Εpic το σημείο που ο snake καίγεται από τα microwaves και υπόλοιποι προσπαθούν να επιζήσουν.Το τέλος με τον bigboss έλυσε αρκετές απορείες.Τα boss battles πέρα από την μάχη με τον mantis και λίγο με τη wolf δεν μου άρεσαν και τόσο.Πολύ προβλεπόμενα.Σίγουρα ένα πολύ καλό game που όμως μπορούσε να είναι και καλύτερο αν δεν μας ξενέρωνε σε μερικά σημεία ο kojima.
        Τώρα έχουν σειρά τα 2 και 3 στο ps2 του φίλτατου bigboss.Έτσι γιατί πρέπει.Και μετά θα διαβάσω το αφιέρωμα στη σειρά.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

A nai, den exw diavasei tipote tips gia mystika kai tpt kalous tropous gia na nikhseiseis ta Boss fights alla to Boss Fight me Crying Wolf htan POLY SPASTIKO!!!! Mou phre gyrw sthn 1 wra gia na thn nikhsw KAI XWRIS GAMEOVERS!!!!

To deftero kalytero Boss fight gia mena einai to Octopus.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Sniper wolf sux. Ευτυχώς που ήταν 4 χτυπήματα μόνο.

Comment

Η wolf ηταν η καλυτερη μαχη για μενα.πρωτη φορα αργησα καπως αλλα μετα το βρηκα.τρεχεις προς τη μερια που δειχνει το βελακι,βαζεις το djsolid eye se NV mode και την ριχνεις κεφαλι με κανα τουμπανο sniper.μολις πεσει ριχνεις καμια καβλωμενη ρουκετα και της τρως γερο damage.επισης πολυ δυσκολο να μη κανεις αλερτ ομως ετσι οπως κοβουν βολτες τα βατραχια.

ωραια τα σχολια σας.για μενα οπως ειπα χαλαρα το καλυτερο της σειρας.αυτο που μου αρεσε κυριως ειναι το πως ξεδιπλωθηκαν οι χαρακτηρeς.ολοι τους.Ο Snake ηταν ο καλυτερος snake απο ολα τα mgs.Δε μιλαγε τοσο πολυ οπως στο 2 και ειχε και γαμω τη συμπεριφορα γενικως.Τελειως badass ξανα εννοειται.Μου αφησε τη καλυτερη αισθηση απο ολα της σειρας κατι που δε το περιμενα με τιποτα,καθως ειμαι υπερ αυστηρος.Λογω gameplay,χαρακτηρων που ειπα πριν και λογω οτι εκλεισε η ιστορια.

παιζω το portable ops στο psp τωρα και με εχουν λιωσει τα δαχτυλα.Δε παιζεις games σε αυτο το φορητο.Πονος απλα.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Εγώ την wolf την έβγαλα με το πρώτο sniper που παίρνεις και σίγουρα όχι με 4 χτυπήματα.Ήθελε πάνω από 10...
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

H ιστορία με το κλειδωμένο cut scene παραμένει φήμη;
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Οκ, τελικα δεν ακολουθησα την συμβουλη του Evans και ειδα ολα τα βιντεο. Δεν μπορω να εκφερω γνωμη πανω στους μηχανισμους του παιχνιδιου. Μονο στην ιστορια.

- Στην αρχη οταν εμαθα κι εγω για τον γαμο με την Meryl και τον Johnny Sasaki ειχα ξενερωσει κι εγω. Ελεγα πως ο Snake επρεπε να την παντρευτει αν ηταν να πνατρευτει καποιος. Αλλα απο ολη την ιστορια τελικα ο Snake εκανε την καλυτερη δουλεια που δεν την παντρευτηκε. Εγω το βρηκα ωραιο παντως τον γαμο.

Ειδικα η προταση γαμου. Τελεια! Αν ποτε κανω προταση γαμου θελω κι εγω να ειναι ετσι! Επισης ο Johnny ειναι τρεντουλας σταντ.

- Που να σταθω μετα...α ναι. Εκει με τον διαδρομο μεσα στα microwaves για να παει ο snake στο GW. Μα τι σκηναρα. Εσυ να προχωρας σιγα-σιγα, εξω να κυμενεται μαχη και το love theme να πεφτει απο πισω.

- Raiden rules απλα. Ακους εκει υπερβολες κτλ. Καταρχας ο Raiden ηταν σχεδον ολοκληρος robot. Αλλαζε χερια και ποδια οποτε γουσταρε. Το exoskeleton (και μαλλον πλεον esoskeleton που ειχε) τον βοηθουσε να εχει super δυναμη και να μπορει να κανει σβουρες τα gekos και να σταματαει και arsenal gear με mount rushmore.
                    Ειχε τις πιο ποζεραδικες εισοδους, εδινε ξυλο, ετρωγε ξυλο και ηταν ο cool ninjas της υποθεσης. Εγω προσωπικα χαρηκα που τον ειδα ζωντανο στο τελος και εκανε reunion με την οικογενεια του. Και μαντεψα πως το παιδι του θα το λενε john. Τα metal gear με δυο ονοματα παιζουν. John και Jack. Κι αφου αυτον τον λεγανε Jack...

- Naomi. Η μ**ναρα του παιχνιδιου. Και ξερει να μαγειρευει και αυγα ματια. Ο,τι χρειαζεται ενα Ελληνας traditional συζηγος δλδ. Ασε που θα εφερνε και λεφτα στο σπιτι. Περα απο την πλακα, ηταν σημαντικοτατη στην πλοκη, χαρηκα για εκεινη και για τον Otacon (τον βιασε!). Το οτι πεθανε... απλα το εκανε τραγικο. Μου αρεσει το ολο concept οτι αποφασισε να πληρωσει για τις αμαρτιες της. Στεναχωρηθηκα βεβαια πιο πολυ για τον Otacon. Μα πολυ γκαντεμης ρε παιδι μου. Ο μαυρος χηρος.

- Καλα η πλοκη εξηγησε τα παντα. Ειχα ειδη μαντεψει ποιοι ηταν οι Patriots (ή τουλαχιστον οι αρχικοι) εκτος απο την Eva. Και με μπερδευε γιατι να ηταν ο Big Boss αλλα μας το εξηγησε εν μερη η Eva και μετα ο ιδιος.
                    Δεν μπορω να πω κατι για την πλοκη. Με αφησε πληρως ικανοποιημενο.

- Α, ναι. Μαχη με Liquid στο τελος. Τελεια. Μακαρι να την επαιζα, αλλα μονο την εβλεπα. Οι ενεργειες, τα ονοματα, οι μουσικες...αψογη μαχη. Υπερβολικη; Μπορει. Αλλα λατρευω τις υπερβολες!

- Big Boss. Μα ελεγα...ποτε θα εμφανιστει. Απο το πρωτο wallpaper/εικονα(εκεινο το μπλε ντε) που ειχε κυκλοφορησει ημουν σιγουρος πως η τελευταια φιγουρα ηταν ο Big Boss. Απλα δεν περιμενα να ηταν ζωντανος και περιμενα να εμφανιζοταν σαν φαντασμα. Ακυρη εμφανιση; Οχι... deus ex machina απλως. Εξηγησε και πολλα πραγματα. Ηταν το μεγαλο plot twist που περιμενα να συμβει οπως σε ολα τα mgs. Ισως εμφανιστηκε για τους fan... εγω παντως πορωθηκα.

Ο γαμος δεν με ξενερωσε. Με χαροποιησε. Οπως και η αναπτυξη του Drebin στο τελος. Φοβερος τυπος ο Drebin.

Την Sunny την συμπαθησα παρα πολυ. Ηθελα να την υιοθετησει στο τελος ο Otacon και να τον φωναζει μπαμπα, αλλα δεν βαριεσαι. Τουλαχιστον βρηκε γκομενο

Ο Zero... απλα εχασε τον ελεγχο στο τελος. Αλλα ισως να ηταν και ο μεγαλυτερος κακο του παιχνιδιου τελικα. Κριμα, και ηταν fan του Bond.

Τεσπα... μπερδεμενα τα ειπα. Ειμαι ακομα πορωμενος. Παντως τα βρηκα ολα τελεια. Ιστορια, σκηνοθεσια, αφηγηση πλοκης... τελεια! Με ολα πορωθηκα. Τελειωσε. MGS4 > Chuck Norris
                    My blog:Doppel's Den

Comment

Oχι ρε συ,γιατι το εκανες αυτο
                      Κριμα,καλυτερα να περιμενες να το παιξεις

Comment

Τα παιχνίδια είναι παιχνίδια και όχι ταινίες, το τι έχασες δεν περιγράφεται. Κρίμα και ήταν μοναδική εμπειρία για μένα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι είναι να προχωράς στα μέρη του πρώτου παιχνιδιού, να παίζουν οι μουσικές και να κλιμακώνεται το συναίσθημα.

Comment

Λοιπόν το τερμάτισα κι εγώ χθες σε marathon-style κιόλας (act 4,5-epilogue)

Το πόσο εκπληκτικό ήταν αυτό το game δύσκολα περιγράφεται

δυστυχώς δεν κατάφερα να ευχαριστηθώ τις boss μάχες στο full γιατί είχα δίπλα μου ένα παλικάρι που μου έλεγε "κάνε αυτό και κάνε εκείνο" και hints παντού χωρίς να το θέλω xD

anyway το σενάριο ήταν επικό με ανατροπές πάνω στις ανατροπές των ανατροπών σε καλύτερα επίπεδα imo και απ' το mgs2, το gameplay εξαιρετικό! (mecha ownage xD) τόσο που δεν θέλω να ρίχνω κατεβατά ;p H τελική μάχη ήταν πολύ εμπνευσμένη, από τις καλύτερες που έχω δει

Χάρηκα που ο Raiden (αψόφητος!) ξέφυγε από την κατάρα των mgs ninjas και έζησε επιστρέφοντας στην οικογένεια του (αν και η φάση με το σώμα του στο τέλος ήταν λίγο wtfho.O?!)

Καφρίλα έπεσε απίστευτη α ρε Kojima (hideo2 lol)

Οι boss μάχες (με εξαίρεση τη Raven) ήταν εξαιρετικές, πολύ freak-out ειδηκά η wolf όταν έπεσε πάνω μου την πρώτη φορά και με σκότωσε με ένα hit xD πάντως στο τέλος γινότανε πάντα το ίδιο πράγμα (ρε πιθηκάκια γιατι δε μας τα λες από πριν )

Ο πιθηκάκιας τα σπάει ;p

Η μόνη φάση που με ξενέρωσε λίγο ήταν η φάση johnny-meryl προς το τέλος και αυτό γιατί σκότωναν αβέρτα τις ninja κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός πνεύματος του παιχνιδιού (heck, έβγαλα το game με 9 kill + 1 ο Ocelot και αυτά καταλάθος γιατί όταν είχες το turret πάνω στο όχημα του πιθηκάκια και στην πέφτουν στρατιωτες και metal gears νόμιζα ότι οι στρατιώτες ήταν ζόμπι,.......και πάλι τους βάραγα στα πόδια!! Τ-Τ WHY?!!)

lol μου έδωσε η EVA το υπερθρυλικό ούζι τις και εγώ το άλαξα με το αναισθητικό xD pwnage

Ο Big Boss στο τέλος ήταν πολύ wtfomg φάση, owned διπλά ακόμα και "μετά" τους τίτλους

Η φάση με τα μικροκύματα ήταν priceless!! μας βγήκε η πίστη να το περάσουμε με την πρώτη και αυτό με την απειροελάχιστη ζωή να έχει μείνει! Στο τέλος νιώθαμε κουρασμένοι σαν τον snake!

και θέλω να πω άλλα 230 πράγματα Γενικά το game με άφησε υπέρ-ευχαριστημένο, ίσως το αγαπημένο μου ever

p.s. I am lighting! m(_ _)m
                          "The fate of destruction is also the joy of rebirth"

Final Fantasy XI: Wings of the Goddess: Sylph World: Ixador: Paladin 75

Comment

O Snake τα παίρνει και λέει στον Otacon πως βρισκόμαστε πια στο ps3 και στο blu ray. Mόνο ο Kojima μπορεί και τα κάνει αυτά![/b]
                            Λίγο άσχετο και μετά απο τόσους μήνες, απλά τέτοιου τύπου αστεία ήταν συνηθισμένα στα adventures των αρχών του '90.

Comment

Μπράβο βρε άρρωστε swa, καλός ήλθες στο club μας . Για κάποιον λόγο πίστευα ότι θα σου άρεσε τόσο όσο σου άρεσε . Άντε ψήσε με να του ρίξω ένα replay γιατί το έχω να κάθεται .

Comment

Eτσι ΜGS4 FTW το χω κανει καμια 10αρια replay και θα το ξανακανω μολις βγουν τα trophies

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

Working...
                                X