Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγαπημένη σας κονσόλα

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Μην του λες τετοια και παιρνει θαρρος .

    Comment


    • #62
      (Αμερικάνικο όμως!)

      Comment


      • #63
        Αυτήν την τρομερή αγάπη για το Ν64 ποτέ δεν την κατάλαβα. Βέβαια δεν είχα την κονσόλα και ναι, ξέρω ότι είχε τα zelda, mario64, banjo, goldeneye etc. αλλά κάθε κονσόλα έχει μερικούς άριστους τίτλους που θέτουν νέα δεδομένα στον χώρο του gaming. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λοιπόν το πως δημιουργήθηκε αυτή η αγάπη προς την συγκεκριμένη κονσόλα ;


        Comment


        • #64
          Ετσι ρε Telamona, τωρα πια ειμαστε 2. Αντε να δειξουμε την αληθεια και στους υπολοιπους μηπως και μαθουν.

          Alex απ'το Ν64 εχω μια ιδιαιτερη αναμηνση, σχεδον οτι επαιζα μ'αρεσε πολυ. Και καποια παιχνιδια (εστω και λιγα) απο τοτε τα εχω μεσα στη καρδια μου.
          Do a barrel roll!

          Comment


          • #65
            Tι να σου πω... Ειχε οντως ωραια παιχνιδια, τα οποια τυχαν της αναγνωρισης που επρεπε παραπανω απο καποια αλλα, και ετσι εμειναν. Εδωσε πολυ βαση σε platform και γενικα παιχνιδια με μεγαλους κοσμους πραγμα που δεν το ειχε κανεις αλλος τοτε (ποιος δε θυμαται κοσμους απο BK, Mario 64 και DK64;) γενικα οταν βγηκε πατησε καλα και αυτο μετρησε (But no flashy FMV's γι'αυτους που χαβουν κατι τετοια). Ειχε και το rumble pack που εκανε γνωστο το Lylat Wars (το Expansion Pack πιο μετα κοκ) με αποτελεσμα καθ εμε τιτλοι οπως τα Panzer Dragoon να μην ακουγονται τοσο (μπορει να λεω και βλακειες αλλα anyway).

            Με αυτο ερχομαι στη δικια μου ψηφο, εβαλα Saturn. Αν και δεν ειχα ποτε, πηγαινα σε ενα φιλο μου και οτι παιχνιδι εβλεπα ηταν WTF!!! σε σχεση με το Mega Drive που ειχα τοτε (χωρις να το υποτιμω). Ολα τα Sega games που θυμαμαι απο αυτη την περιοδο ηταν υπερπαιχνιδαρες (καλα το Sonic 3d οχι τοσο), και καλυπταν και ολα τα ειδη. Απο Sega Rally, VF, Virtual On, έως Sega Worlwide Soccer, Shining Force 3 και Panzer Dragoon Saga, το Saturn για μενα rules the world!
            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

            H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

            Comment


            • #66
              (ποιος δε θυμαται κοσμους απο BK, Mario 64 και DK64;)
              [/b]

              Ξεχνάς το βασικό μου φαίνεται...
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

              Comment


              • #67
                Βασικά το θέμα είναι ?αγαπημένη κονσόλα? όχι αντικειμενικά καλύτερη, αλλιώς δε θα ψήφιζα Nintendo 64 (όπως και αρκετοί ακόμα νομίζω).

                Το Nintendo 64 πάντως ήταν μια περίπτωση κονσόλας που δύσκολα τη κατανοείς εάν δεν είχες έρθει σε επαφή εκείνη τη περίοδο μαζί της. Αυτό που μου έχει μείνει από το Nintendo 64 ήταν η καταπληκτική ποιότητα των, κατά τ? άλλα λίγων σε σύγκριση με άλλες κονσόλες, ποιοτικών τίτλων που είχε. Προσωπικά βρήκα τα AAA games του Nintendo 64, αναλογικά με την εποχή, ένα επίπεδο παραπάνω από την πλειοψηφία των αντιστοιχών AAA τίτλων άλλων κονσολών.

                Εγώ σε καμία άλλη κονσόλα δε θυμάμαι μαζεμένους τόσους πολλούς ποιοτικούς (και επαναστατικούς σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα) τίτλους (ίσως μόνο στο NES). Και Super Mario 64 και Ocarina of Time και Banjo Kazooie και GoldenEye και Perfect Dark και Majoras Mask και Wave Race και Lylat Wars κλπ. Συνυπολογίστε σε αυτό, το γεγονός ότι η κονσόλα έπαιξε μπάλα στη γενιά της έλευσης του (θέλω σφαλιάρες για να συνέλθω από το σοκ) 3D gaming, αλλά και την καταπληκτική και ?μονοπωλιακή? εμπειρία του 4απλου, που πήγαινε (για την εποχή πάντα) τον όρο multiplayer σε άλλο επίπεδο, ε δε θέλει και πολύ για να αποκτήσει φανατικούς φίλους (και εχθρούς βέβαια) όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις άλλωστε.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • #68
                  Αυτήν την τρομερή αγάπη για το Ν64 ποτέ δεν την κατάλαβα. Βέβαια δεν είχα την κονσόλα και ναι, ξέρω ότι είχε τα zelda, mario64, banjo, goldeneye etc. αλλά κάθε κονσόλα έχει μερικούς άριστους τίτλους που θέτουν νέα δεδομένα στον χώρο του gaming. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λοιπόν το πως δημιουργήθηκε αυτή η αγάπη προς την συγκεκριμένη κονσόλα ;
                  [/b]

                  Έχει να κάνει κυρίως με την εποχή. Δεν είναι τυχαίο ότι σε σύνολο 67 ψήφων οι 29 είναι σε κονσόλες εκείνης της γενιάς. Για τους περισσότερους από εμάς το gaming αρχίζει ουσιαστικά σε εποχές snes και κορυφώνεται στην αμέσως επόμενη γενιά με την είσοδο του 3d. Αυτή η μετάβαση αποτέλεσε και το ταβάνι της βιομηχανίας από άποψη ενθουσιασμού τουλάχιστον. Το saturn έφυγε νωρίς από το παιχνίδι και με "περίεργο" τρόπο, ενώ το psx είχε πέσει από τον ουρανό χωρίς να έχει κάποια προϊστορία στον χώρο με αποτέλεσμα να μην μιλάει τόσο στην καρδιά των περισσοτέρων όσο η κονσόλα της nintendo. Αυτό και σε συνδυασμό με το multiplayer που είχε, το έκαναν να αφήνει μία αίσθηση που καμία από τις κονσόλες που κυκλοφόρησαν στο μέλλον δεν έχει κατορθώσει να δημιουργήσει.

                  Comment


                  • #69
                    Ε... Το amiga....
                    Και μετα κατι φτινιαρικες, με τις κασετες που ειχανε καμια κατοστη παιχνιδια οπως Mario, Duck Hunt, Wonder boy κλπ....

                    Comment


                    • #70
                      Από 5 χρονών έχω παίξει με την αγαπημένη μου κονσόλα, την Atari, μετά όταν έγινα 10 χρονών και μετακόμισα στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, την Sega Master System(είχε μέσα και το Alex Kid βασικά εγκατεστημένο... -- Γιαυτό στο πάρτυ το ήξερα το παιχνίδι -- ). Όταν μεγάλωσα αραία και που πήρα το PS1 φλασαρισμένο, αλλά τότε ήμουν μικρός πειρατής και δεν γνώριζα πολλά...

                      Τώρα πριν 2 χρόνια πήρα το PS2 και πριν μισό χρόνο το XBOX 360. Από τότε που πήρα το PS2 άρχισα να αγοράζω γνήσια παιχνίδια και να τα συλλέγω...

                      Οπότε ας βάζατε κάποιοι την Atari ως αγαπημένη κονσόλα, ενώ τώρα περισσότερο αγαπημένη μου κονσόλα είναι το PS2, παρά το X360, λόγω του ότι δεν έχουμε XBOX Live(Γαμώ την Moneysoft μέσα...).
                      sigpic

                      Comment


                      • #71
                        PlayStation, Xbox και τώρα Xbox 360 είναι οι τρεις κορυφαίες μου κονσόλες.
                        Το PSP πέρασε αδιάφορα, το DS μου αρέσει αλλά όχι τόσο όσο κάποια άλλα, το PS2 δεν το έχω απολαύσει επαρκώς έως τώρα, στο GameCube έπαιξα 2-3 πολύ καλά παιχνίδια αλλά έως εκεί, τα GameBoy τα είχα μόνο για τα Pokemon...
                        Ψήφισα Xbox αλλά θα μπορούσα να ψηφίσω και PlayStation.

                        Comment


                        • #72
                          Δεν θυμάμαι τι είχα ψηφίσει,όμως οι αγαπημένες μου αυτόν τον καιρό είναι οι εξής.
                          Ρs2,ds,Χbox 360.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • #73
                            N64 για έναν πολύ απλό λόγο.
                            Ακόμα και οι σαβούρες της ήταν γαμάτες.

                            Comment


                            • #74
                              Ρε ψηφίζετε καθόλου ή το λέτε απλά; Εγώ θα ψηφίσω GameBoy για την πρώτη αγάπη και παντοτινή.
                              Insert Coin

                              Comment


                              • #75
                                Originally posted by Ormion View Post
                                N64 για έναν πολύ απλό λόγο.
                                Ακόμα και οι σαβούρες της ήταν γαμάτες.
                                QFT

                                επίσης για κάποιο λόγο προσωπικά μου φαινόταν πολύ δύσκολο να αντισταθώ στα σαβουροπαίχνιδα του N64 ακόμα και όταν το PlayStation είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια συγκριτικά στα περισσότερα είδη.

                                Για παράδειγμα έκατσα και τερμάτισα το Quest 64 και το ShadowGate 64 (με οδηγό αυτό) όταν υπήρχαν πολύ καλύτερα rpg στο PSone γιατί ήταν N64, απλά. (και το Hybrid Heaven μέχρι τα μισά). Μπορεί να μην έπαιζα και πολύ Tekken αλλά καθόμουν άνετα να παίξω Fighters Destiny, MACE: the dark age, Duel Heroes, Bio F.R.E.A.K.S κλπ. Ακόμα και το γεγονός ότι κατά βάση δεν ασχολιόμουν με κάποια είδη όπως racing δε στάθηκε αρκετό για να με αποτρέψει από το να ασχοληθώ με τα GT64, San Francisco Rush, Top Gear Overdrive, Automobili Lamborghini, World Driver Championship και V-Rally.

                                Γενικά στο N64 έχω παίξει την πιο πολλή και πιο διασκεδαστική σαβούρα ever και ασχολήθηκα με είδη και franchises που δεν θεωρούσα ποτέ ότι με ενδιέφεραν. Από Star Wars (Shadows of the Empire, Rogue Squadron), και South Park (fps + racing) μέχρι Turok, Pokemon Snap!, Wetrix και Body Harvest (respect).

                                Ακόμα όμως υπάρχουν τίτλοι που θα ήθελα να δω όπως το Spacestation: Silicon Valley και το G.A.S.P! Fighters Nextream και φυσικά το αδικοχαμένο cancelled έπος: FREAK BOY

                                Comment

                                Working...
                                X