Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγαπημένη σας κονσόλα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied

Γαμώτο, αυτές τα poll και τα Top-10 είναι οι πιο δύσκολες αποφάσεις ever στο gaming.

Όπως και να χει ψήφισα στο νήμα Nintendo 64.

Παρά την μικρή βιβλιοθήκη του και τις αρκετές ελλείψεις του σαν κονσόλα, επί Nintendo 64 είδαμε την ποιοτικότερη Nintendo όλων των εποχών με την εταιρία να πετάει το ένα διαμάντι μετά το άλλο και όλα αυτά συνοδευόμενη από την επίσης καλύτερη περίοδο της Rare.

Τα σκηνικά με τα πρώτα 4απλα multi με τη παρέα συνέβαλαν επίσης πολύ, ο τζέρτζελος στα battle του Mario Kart 64, οι άπειρες ώρες στα maps του Golden Eye με τα ατελείωτα modes να μη μας αφήνουν σταματάμε.

Super Mario 64
    Ocarina of Time
    Banjo Kazooie
    Majoras Mask
    Donkey Kong 64
    Perfect Dark
    ISS Series
    Diddy Kong Racing
    Μπλά, μπλά, μπλά.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Με πολύ αυστηρά προσωπικά κριτήρια, ας διαλέξω Saturn.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    SNES hands down.

Τα καλυτερα sports/rpgs/platforms/fighting και αλλα των 90s ηταν εκει.

Super Mario World
    DKC Series
    Contra 3
    Mario Kart
    NBA JAM T.E.
    Super Tennis
    Mario RPG
    Chrono Trigger
    FF series
    Super Metroid
    Zelda ALTTP
    SF2: Turbo
    Killer Instinct

and the list goes on and on and ON.

SNES>>>>all.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    PS2

Λόγοι;

Xenosaga
    Shadow Hearts
    Kingdom Hearts
    Final Fantasy XII
    MegaTen
    Suikoden
    κα

Μετά πάει το PSone για παρόμοιους τίτλους.

Δυστυχώς ή ευτυχώς επιλέγω τις κονσόλες με βάση τα παιχνίδια που μου έδωσαν τα περισσότερα.

EDIT by sub_zero: To 100ο ποστ του φόρουμ. Άντε και στις 10000!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    GameCube. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που πραγματικά με μάγεψαν στην κονσόλα αυτήν, με πρώτα και καλύτερα το Metroid Prime και το The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Leave a comment:

• swordmaster
    replied
    N64, πολύ απλά επειδή ήταν η πρώτη μου κονσόλα (αν αφήσς το GameBoy απέξω) και το χάρηκα με πολλά τετραπλά, αλλά και βάζοντάς με στα vg με συνείδηδη, από το Ocarina Of Time και μετά.
    Μετά ακολουθεί GameBoy με Tetris .-

Ρεεεε, GameCube είναι και GameBoy, ιερσόσυλοι!!!! xD xD

Edit: GameGear ρεε

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Κατ'εμέ η κονσόλα που με έβαλε για τα καλά στο χώρο του gaming ήταν το n64(πριν ήμουν εντελώς νουμπάς,είχα πάρει το snes όταν η κονσόλα ήταν στον τάφο της το 1996) και μου έδωσε πραγματικά μοναδικές εμπειρίες(goldeneye 007,mario kart 64,zelda majora's mask,perfect dark,donkey kong 64,super mario 64,super smash bros,pokemon stadium) που κρατώ ως πάρα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις ακόμη και τώρα.Μετά ακολουθεί το gameboy με τα tetris,streetfighter2,mortal kombat 3 και wario land να είναι οι πιο ευχάριστες αναμνήσεις μου(τότε ήμουν παιδάκι).

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    SuperNES απλά.
    Μεγάλη ποικιλία τίτλων η μάλλον τεράστια.Κλασικά platformers,κλασικά rpg,shooterάκια...Αυτή η κονσόλα ήταν η χαρά του gamer μέχρι και τα mid 90s!Πλέον είναι και η χαρά του retro gamer

Απόδειξη του πόσο πολύ βοηθάει ο ανταγωνισμός.Με ένα ισχυρό και ισάξιο αντίπαλο όπως το Sega MegaDrive,τα 16μπιτ ήταν υπέροχα για τους κονσολάδες.Απλά το SNES κράτησε λίγο περισσότερο(σαχλαμάρες με το MegaCD αι δε συμμαζεύεται)και είχε και μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών imo.

Super Probotector,Super Mario World,UN Squadron,FF2&3(IV&VI),Secret of Mana,DKC1,2,3 τεσπά τα ξέρουμε όλοι λίγο πολύ.

Για εμένα με μικρή διαφορά ακολουθεί το psone.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Πραγματικά μέχρι τώρα δεν είχε περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοια, ποια είναι η αγαπημένη μου κονσόλα δηλαδή. Αφου ξεκίνησα να "σκανάρω" απο το psx, μετά στο gc και το xbox, απλά συνειδητοποίησα ότι η κονσόλα που με έβαλε στον χώρο και με κράτησε περισσότερο από όλες κοντά της είναι το gameboy!

Leave a comment:

• akisz001
    started a poll Αγαπημένη σας κονσόλα

Αγαπημένη σας κονσόλα

0
    Dreamcast
    0%
    0
    DS
    0%
    0
    GameΒoy/GameBoy Color
    0%
    0
    Xbox
    0%
    0
    GameCube
    0%
    0
    GameGear
    0%
    0
    GBA
    0%
    0
    Master System
    0%
    0
    Mega Drive/Genesis
    0%
    0
    N64
    0%
    0
    ΝΕS
    0%
    0
    Saturn
    0%
    0
    Sega CD
    0%
    0
    SNES
    0%
    0
    PS2
    0%
    0
    PS3
    0%
    0
    PSP
    0%
    0
    PSX
    0%
    0
    Wii
    0%
    0
    Xbox 360
    0%
    0
    Με βάση τα αυστηρά προσωπικά σας κριτήρια, επιλέξτε την κονσόλα την οποία απολαύσατε περισσότερο στην πορεία σας ως gamer μέχρι σήμερα
Working...
X