Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

The Worst Games Of 2007
    http://www.gemaga.com/2007/12/10/the...-games-of-2007

Comment

Μην παίρνεις κι όρκο!!
      http://www.youtube.com/watch?v=Ur25KP061PE
      [/b]
      λολ

Για δειτε και το Cybermorph,το ειχα στο jaguar.
      http://www.youtube.com/watch?v=VW4Sy4WARyo

Comment

Kala den exw kapoio game sygekrimeno pou na misw alla san kathgoria valte mes opoiodhpote FPS kai opoiodhpote PRO.

Eideika ta PRO can go to hell mias kai oute na ta akouw thelw poso mallon na ta vlepw
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Castlevania 2 για nes.
          Απαραδεκτο παιχνιδι.. Ντροπη στο ονομα που φερνει.
          Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
          It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
          A man wields his sword in order to depart life with a smile.
          In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
          Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
          Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
          Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Ντροπη στο ονομα που φερνει.[/b]
            Kala koita ok na mhn saresei, alla ntroph sto onoma pou fernei einai ligo atopo, prwta apola epaikses to castlevania 2!!! gia nes!!! tote den eixe kan onoma to castlevania, ekeino ton kairo to eftiaxne...
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Tomb raider angel of darkness οχι τοσο επειδη χαλια σαν παιχνιδι αλλα επειδη αποτελεσε το αποκορυφωμα της κατρακυλας ενος franchise που καποτε το 90 ειχε δημιουργησει ολοκληρη σχολη.

Comment

Αναθεωρώντας το αρχικό μου post, μετά το NFS: HP2, που μάλλον θα μείνει κορυφή στην απογοήτευσή μου, έρχετε κατευθείαν το Perfect Dark Zero, εκθρονώντας το Turok: Evolution απ'την δεύτερη θέση (πάει τρίτη δηλαδή).

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν απαράδεκτα απαίσιο, ίσως κιόλας επειδή περίμενα πολλά περισσότερα από το βαρύ όνομα Rare & Perfect Dark.

Πληροφοριακά, για τον Κώστα Αναγνώστου που βρήκα στα credits, είναι όντως ο καθηγητής του φίλου μου, και ρώτησα τον φίλο μου αν ξέρει ο ξαθηγητής του οτι το PDZ είναι τόσο μάπα, και μου απάντησε πως ναι, του είχε πει πως δεν βγήκε καλό, κυρίως λόγο του οτι αρχικά ήταν για το πρώτο Xbox και αναγκαστίκαν να το αλλάξουν για 360 + οτι δεν είχανε χρόνο (υπενθυμίζω ήτανε launch τίτλος, συνήθως αυτήν τν μοίρα έχουν)

Comment

Γενικά σε αυτό το θέμα είμουν τυχερός! ακόμα και την εποχή που δεν υπήρχε η πληροφόρηση που έχουμε σήμερα για το κάθε παιχνίδι που μας ενδιαφέρει (μεσω νετ, περιοδικών κλπ) οι αγορές μου ήταν απο καλές εώς μέτριες. Δεν θα ξεχάσω όμως την ανταλλαγή τίτλων που είχα κάνει για λίγες μέρες με ένα φίλο μου. Του είχα δώσει το Killer Instict και μου είχε δώσει το Shaq Fu ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή! Το παιχνίδι εκτός από άθλιο ήταν και unplayble καθώς δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποιος λογικός συνδυασμός για να βγάλεις κινήσεις απλά πατούσες κουμπιά και όποιον πάρει ο χάρος!!! Ευτυχώς μετα απο λίγες μέρες πήρα πίσω το killer instict και ήρθα στα ίσια μου γιατί είχα αρχίσει να χάνω την πίστη μου στα fighting games.
                  Suck Fu!!!

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=VkyHooNickg ;)
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming
                  water just wants to be around me.

Comment

Kala koita ok na mhn saresei, alla ntroph sto onoma pou fernei einai ligo atopo, prwta apola epaikses to castlevania 2!!! gia nes!!! tote den eixe kan onoma to castlevania, ekeino ton kairo to eftiaxne...
                    [/b]
                    http://youtube.com/watch?v=V4we8iFk-fY
                    Ενα καλο video που δειχνει σε ενα καλο βαθμο για το τι σκουπιδι μιλαμε.
                    Ευτυχως, η konami δεν ξανακολουθησε τετοιες τραγικες κινησεις και βλεπουμε ομορφες συνεχειες εως και σημερα B)
                    Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                    It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                    A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                    In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                    Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                    Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                    Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Getta μιλάμε είχα ακριβώς το ίδιο βιντεάκι κατά νου!!!
                      Απλά ήταν κάτι διαφορετικό από τη σειρά και κάπου χάλασε αρκετούς.Από την άλλη υπάρχουν και αυτoi που θεωρούν πως οι πιο adventure ρίζες των Castlevania κρύβονται στο Simons Quest...Oh well εμένα δε μου άρεσε τπτ παρά το Bloody Tears και η ατμόσφαιρα.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ου μπόλικα! Για να πω κάτι "σύγχρονο", όλα τα Tony Hawks. Στη πυρά!!!
                        [/b]

Το ιδιο!
                        You are a hero...and you must leave

Comment

Μερικες παρατηρησεις:

α) Το Batman Returns θα επρεπε να λεγεται Mortal KomBatMan Returns
                          β) Το Superman 64 ειναι ανετα το καλυτερο παιχνιδι που εχω δει ποτε...
                          γ) Το Rigs ηταν απιστευτο γελιο!!!!!!!

Εγω δε μπορω να θυμηθω ενα συγκεκριμενο παιχνιδι το οποιο ειχα ποτε και ηταν αθλιο.. Βασικα παντα ηξερα το τι αγοραζα... Ισως το FIFA 99 για το Game Gear...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Το Batman Returns θα επρεπε να λεγεται Mortal KomBatMan Returns [/b]
                            To Batman Forever λες.
                            Το Returns αντικειμενικά και υποκειμενικά είναι παιχνιδάρα,side scrolling beu από τα λίγα(ώπα ρε θεέ κόψε κάτι)Να είχε και διπλό... <_< Kαι φυσικά παραγωγή της konami όχι της χαλιαcclaim.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Star Wars 64 - Shadows of the Empire

φανατικος star wars-ακιας τοτε, το μονο που εκανα με αυτο το game Ηταν 1.)να το βαζω στην υποδοχη κασσετας της κονσολας, 2.) να ακουω την Intro - μουσικη (star wars theme) και μετα γιοκ...3.) αλλη κασσετα.

Απο τοτε που αγορασα το OST CD του Phantom Menace, αγνοειτε η τυχη της lol ;)
                              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος τίτλος&#33;&#33;

Comment

Working...
                                X