Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
BlazBlue: Continuum Shift (X360): Φανταζει ως τωρα ως η καλυτερη εναλλακτικη στις προτασεις της Capcom και ελπιζω να μπορεσω να του δωσω μια ευκαιρια γιατι φαινεται να εχει γινει φανταστικη δουλεια. Επισης μιλαμε για μια νεα εκδοση με πολλες προσθηκες απο την αρχικη (BB: Calamity Trigger).
Xenoblade (Wii): Απλα μου φαινεται το πιο ενδιαφερον upcoming RPG στην κατηγορια των home consoles. Tetsuya Takahashi + Yoko Shimomura = WIN.
DKC Returns (Wii): Τα λογια ειναι περιττα, ο βασιλιας του ειδους επιστρεφει in true 2d fashion. Πραγματικα θα εκπλαγω αν δε βγει καλο παιχνιδι μιας και πατανε σε δοκιμασμενη συνταγη και δε μπλεκουν καθολου με χαζα gimmicks οι της Retro.
Metroid: Other M (Wii): Kι εδω δεν εχω πολλα να πω, ο καιρος γαρ εγγυς αλλωστε. Το ολο gameplay concept με κερδισε απο την πρωτη στιγμη.
Tactics Ogre (PSP): Επιτελους θα εχουμε την ευκαιρια να παιξουμε σε ενα φοβερο remake μια ακομα δουλεια του Yaz Matsuno. Βλεπεις Matsuno, ειναι καλο, τελος.
Ghost Trick (DS): Το μονο παιχνιδι του DS που εχω στην ακρη του μυαλου μου για το ποτε θα βγει. Ενα πρωτοτυπο concept απο μια ομαδα η οποια ειναι παραπανω απο δοκιμασμενη και εχει κανει το μισο forum Phoenix Wright addicts... γιατι οχι λοιπον;
NBA Jam (Multi): Κι εδω δεν ξερω τι να πω, για μενα το Jam ηταν θρησκεια πισω στα 90s και δεν περιμενα ποτε να αναστηθει αυτη η σειρα. Νεο παιχνιδι εστω και απο την ΕΑ αυτη τη φορα. Αν βγει καλο πιστευω πως θα λιωσουν χειριστηρια απο τα πολλα 4πλα, ειτε oniine, ειτε offline.
Αυτα πανω κατω απο παιχνιδια τα οποια περιμενω και πιστευω πως θα ασχοληθω μαζι τους με μια σχετικη ορεξη. Το ποια θα αγορασω ειναι αλλο θεμα καθως πλεον εχω μειωσει τα εξοδα μου στο εν λογω αθλημα δραματικα, αλλα οκ ασχετα με το ποτε θα τα παιξω θα τα αγορασω καποια στιγμη εφοσον μου αφησουν καλες εντυπωσεις.
Θα βαζα το Epic Mickey στη λιστα, αλλα ειμαι ακομα σχετικα επιφυλακτικος για το ποσο καλο θα ειναι. Το setting με εχει κερδισει, αλλα για το gameplay ακομα εχω αμφιβολιες.
Μακαρι να βγουν καλα τα περισσοτερα απο αυτα τα παιχνιδια και θα εχουμε πολυ πραγμα στην ακρη για να ασχοληθουμε τους επομενους μηνες.
Απο κει και περα ισως κοιταξω κανα COD ή ΜΟΗ,αν καποιο απο τα 2 κανει την διαφορα.Θα δοκιμασω σιγουρα και το νεο pes,με την ελπιδα να ειναι επιτελους καλο και βλεπουμε.
Leave a comment: