για τους επομενους 3 μηνες αναμενομενα
Portal 2
Mk9
LA. Noire
Dungeon Siege 3
Haunted Demons' Forge
Infamous 2
Duke Nukem Forever
Alice Madness Returns
Witcher 2
μερικα που θελω απλα να δω απο περιεργεια πως θα ειναι και τι ποιοτητα θα εχουνε
Dynasty warriors 7
Socom 4
Thor
Ar tonelico 3
Brink
Fear 3
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αναμενόμενα Games
Collapse
X
-
Μπορούσες να περιμένεις, αφού έρχεται EU. ^^Originally posted by Scatman View PostXenoblade
Duke Nukem Forever
Ειδικά το πρώτο, περιμένω να το παίξω ΠΟΛΥ καιρό. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω στην Ιαπωνική έκδοση ελέω στρατού οπότε θα περιμένω την US.
Για το δεύτερο τώρα... νο κομεντς
Leave a comment:
-
Xenoblade
Duke Nukem Forever
Ειδικά το πρώτο, περιμένω να το παίξω ΠΟΛΥ καιρό. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω στην Ιαπωνική έκδοση ελέω στρατού οπότε θα περιμένω την US.
Για το δεύτερο τώρα... νο κομεντς
Leave a comment:
-
Χenoblade
Child of Eden
Street Fighter 3: Third Strike - Online Edition
L.A. Noire
Fez
Deus Ex
Mεσα σε ολα αυτα θα παιχτουν μαλλον οποτε κατσει η ευκαιρια και Portal 2, Uncharted 3, Gears 3, αλλα ας αρχισουμε με τα αλλα για κατι διαφορετικο και βλεπουμε.
Leave a comment:
-
LA noire φυσικα
Battlefield 3 κατσε να βγει πρωτα η multiplayer beta και βλεπουμε.
Metal Gear Rising
Red Orchestra 2 : Heroes of Stalingrad, ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ, απο τοτε που ειδα τα βιντεο απτην GDC στο gametrailers εχω ΛΥΣΑΞΕΙ !
Operation Raccoon City
Tactical Intervention ( christop ριξτου μια ματια !)
Zelda Skyward Sword
Duke Nukem Forever
Conduit 2 (
)
Ελπιζω με την σειρα μου σε deadly premonition prequel και mech warrior reboot !
Leave a comment:
-
LA Noire
The Witcher 2
Skyrim
Portal 2
Battlefield 3
και ελπίζω σε LA Noire, Grand Theft Auto 5, HL2: Episode 3 και σε ένα Red Dead Redemption για PC.
Επίσης, θέλω να βγεί emulator του PSP στο PC.
Leave a comment:
-
Ναι ρε και Arkham City! και LA Noir! Kαι Alice Madness returns βεβαίως! Σκατά περικοπές θα κάνω!
Leave a comment:
-
Έχω ενημερωθεί γι' αυτό. Θα το προσθέσουν αργότερα στο Ware του 3DS. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Originally posted by Loggo View PostΤο Shantae έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Δυστυχώς όμως θέλει DSi για να το παίξεις καθώς υπάρχει μόνο σε, άκουσον άκουσον, DSiWare. Αντί να το βγάλουν σε WiiWare ή σε retail για DS έκαναν το fail.
Leave a comment:
-
Κι έλεγα τι ξεχνάω.
L.A. Noire ρε φίλε.Άντε ας βάλω και το GTA 5 το οποίο ελπίζω να έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα του 4.
Leave a comment:
-
Insanely Twisted Shadow Planet
Fez
Portal 2
L.A. Noir
Deus Ex: Human Revolution
Arkham City
Skyrim
Είμαι πολύ περίεργος επίσης για το Last Guardian και να δω πως στο καλό θα είναι το Skyward Sword, κι αν τελικά θα είναι τόσο αδιάφορο όσο δείχνει.
Το Shantae έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Δυστυχώς όμως θέλει DSi για να το παίξεις καθώς υπάρχει μόνο σε, άκουσον άκουσον, DSiWare. Αντί να το βγάλουν σε WiiWare ή σε retail για DS έκαναν το fail.Originally posted by Tanno View Post1) Shantae
Leave a comment:
-
Skyrim
Deus Ex
Battlefield 3
Rage
Arkham City
Diablo 3
Alice Madness Returns
Journey
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Gears 3
Και πολλά ακόμα που έχουν αναφερθεί. Τα μισά να παίξω θα είμαι ευχαριστημένος.
Leave a comment:
-
Από μένα αναμενόμενα είναι:
-Skyward Sword(Wii)
-Mario Kart 3ds
-Kingdom Hearts 3d
-Metal Gear Solid 3ds
-Last Story(Wii)
Leave a comment:
-
Πλέον Witcher 2, μετά πέφτει καλοκαίρι και το gaming μπαίνει ψυγείο, μετά Deus Ex για φθινόπωρο κι αν όλα πάνε καλά, Old Republic και σταματώ να αγοράζω games για κάμποσο καιρό.
Εμβόλιμα, θα πάρω σίγουρα ME3 χωρίς να τρελαίνομαι ακόμα, το hype δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί, και κάνα Uncharted 3, Dark Souls μάλλον σίγουρες αγορές είναι. Από 'κει και πέρα βλέπουμε.
Leave a comment:
Leave a comment: