Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι είναι η νηστεία.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι είναι η νηστεία.

Μιας και είναι και η μέρες τέτοιες, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την νηστεία. Τι ακριβώς είναι, που βασίζεται, etc...

Νηστεύει κάποιος από εσάς?

Εμμμ,νομίζω ότι μπήκες σε λάθος φορουμ για να ρωτήσεις κάτι τέτοιο.

Αφενός παίζει να μην υπάρχουν άτομα που να μπορούν να σου δώσουν απάντηση για αυτό που ζητάς,αφού ρωτάς για κάτι καθαρά θεολογικό,αφετέρου δεν πρόκειται να γίνει σοβαρή συζήτηση.Να μου το θυμηθείς,το τοπικ θα γεμίσει από ποστ-εξυπνάδες και ούτω καθεξής.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Είναι κάπως... τραγικό, ειρωνικό να λες κάτι τέτοιο για μια χωρα καθαρά... Χριστιανική.

Comment

Γούγλ ιτ!
        Το τραγικό θα ήταν να κάνανε όλοι νηστεία επειδή είναι Χριστιανοί, δεν έχω νηστέψει ποτέ.

Comment

Δεν κατάλαβες τι έγραψα.

Δεν αναφέρθηκα στην χώρα αλλά στην κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο φορουμ.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Στη χριστιανική θρησκεία η νηστεία γίνεται για να εξαγνιστεί το σώμα του ανθρώπου από οτιδήποτε ζωικό, που θεωρείται 'ακάθαρτο', και να προετοιμαστεί έτσι να δεχθεί Σώμα και Αίμα Χριστού με τη Θεία Κοινωνία.
            Επιπλέον, σε συμβολικό επίπεδο διδάσκει την αρετή της εγκράτειας.

Comment

Tha ta egrafa kai egw, alla to thewrisa ypokrisia mias kai oute egw nhstevw (palia nai ws ethimo).
              Apo tote pou anakalypsa oti kanw koumanto sto eafto mou, apofasisa na pethanw me triglikeridia
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Η νηστεία δεν γίνεται για να κάνει κάποιος διατροφή ή δίαιτα αλλά για τον λόγο που ανέφερε ο φίλος ναρκισσος.

Εξάλλου τα περισσότερα από αυτά που τρώμε στην περίοδο της νηστείας είναι πολύ πιο ανθυγιεινά από τα μη νηστίσιμα τρόφιμα.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Oxi polys kosmos "nhstevei" giafto ton logo, to exw dei o idios.
                  To vlepoune ws efkairia na apotoksinothoun gia kapoies hmeres apo kreas, einai alhtheia.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Σκέφτομαι να ανοίξω thread για οδηγίες σχετικά με την καλλιέργεια σταμναγκαθιού, πόσο πάει με το ψάρι κτλ. Stay tuned...
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Έχεις δίκιο,απλώς εγώ το θεωρώ λάθος.

Μπορούν να αποτοξινωθούν από το κρέας όποτε θέλουν,δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουν την περίοδο της νηστείας.

Δηλαδή 1.5 μήνα μόνο προσέχουν την διατροφή τους και τον υπόλοιπο χρόνο είναι οκ να κατεβάζουν αβέρτα τα πιτόγυρα;

Προσωπικά νηστεύω σπάνια,αλλά προσέχω την διατροφή μου όλον τον χρόνο.Από φαστ φαντ τρώω πολύ σπάνια και τρώω κυρίως σπιτικό φαγητό.

Burai περιμένω πως και πως.Αν το κάνεις θέλω ειδική αναφορά στην γλυκόριζα που τρώει ο ινδιανα γκουφυ και αν πηγαίνει με το ψάρι.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Burai περιμένω πως και πως.Αν το κάνεις θέλω ειδική αναφορά στην γλυκόριζα που τρώει ο ινδιανα γκουφυ και αν πηγαίνει με το ψάρι.
                        Eίσαι θεούλης._
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Μπορούν να αποτοξινωθούν από το κρέας όποτε θέλουν,δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουν την περίοδο της νηστείας.

Δηλαδή 1.5 μήνα μόνο προσέχουν την διατροφή τους και τον υπόλοιπο χρόνο είναι οκ να κατεβάζουν αβέρτα τα πιτόγυρα;

Προσωπικά νηστεύω σπάνια,αλλά προσέχω την διατροφή μου όλον τον χρόνο.Από φαστ φαντ τρώω πολύ σπάνια και τρώω κυρίως σπιτικό φαγητό.
                          To thema "vitrina" einai shmantikos paragontas.
                          Epishs o kathenas mporei na thelei na kanei kati kai na psaxnei na vrei aformh
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

Δεν με καταλάβατε... Καταρχήν, εγώ εσάς ρωτάω, όχι το Google.

Η μηλόπιτα για πράδειγμα, είναι νηστίσιμη βάση της νηστείας?

Comment

Originally posted by Burai_Fighter View Post
                              Σκέφτομαι να ανοίξω thread για οδηγίες σχετικά με την καλλιέργεια σταμναγκαθιού, πόσο πάει με το ψάρι κτλ. Stay tuned...
                              Ψάξου και με τρούφα, έχει πολλά λεφτά η υπόθεση. Καλό είναι βέβαια να μη μοιραστείς τα μυστικά, δύσκολοι καιροί έρχονται και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πάντως ακούω ότι το γουρούνι κάνει καλύτερη δουλειά από το σκύλο.

Comment

Working...
                              X