Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναμενόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Θα γραψω μονο για τα φετινα αναμενομενα.

Σιγουρες αγορες:

LittleBigPlanet 2
    Gran Turismo 5
    Fifa 11

Απο κει και περα ισως κοιταξω κανα COD ή ΜΟΗ,αν καποιο απο τα 2 κανει την διαφορα.Θα δοκιμασω σιγουρα και το νεο pes,με την ελπιδα να ειναι επιτελους καλο και βλεπουμε.

Comment

• Civilization 5
      Epic Mickey
      The Witcher 2
      Pro Evolution Soccer 11 (κάθε ρημαδοχρόνο)
      Portal 2

Και ευελπιστώ σε κυκλοφορία του Read Dead Redemption στα PC στις αρχές του χρόνου.

Comment

• Για day one πανε τα

Halo Reach
        Little Big Planet 2

Και τα 2 λογικα θα παιχτουνε απειρο καιρο (each console has a goty and we have THE GOTY ).

Απο κει και περα

Witcher 2 (αν και δεν εχω παιξει το 1)
        Kingdom Hearts Birth By Sleep (αν και δεν εχω παιξει το 2 )
        Fable 3

Comment

• Ξεχασα και το Castlevania lord of shadows.Oχι σιγουρη αγορα,αλλα θα παρακολουθησω πως θα τα παει(βαθμολογιες-αποψεις κτλ)

Comment

• BlazBlue: Continuum Shift (X360): Φανταζει ως τωρα ως η καλυτερη εναλλακτικη στις προτασεις της Capcom και ελπιζω να μπορεσω να του δωσω μια ευκαιρια γιατι φαινεται να εχει γινει φανταστικη δουλεια. Επισης μιλαμε για μια νεα εκδοση με πολλες προσθηκες απο την αρχικη (BB: Calamity Trigger).

Xenoblade (Wii): Απλα μου φαινεται το πιο ενδιαφερον upcoming RPG στην κατηγορια των home consoles. Tetsuya Takahashi + Yoko Shimomura = WIN.

DKC Returns (Wii): Τα λογια ειναι περιττα, ο βασιλιας του ειδους επιστρεφει in true 2d fashion. Πραγματικα θα εκπλαγω αν δε βγει καλο παιχνιδι μιας και πατανε σε δοκιμασμενη συνταγη και δε μπλεκουν καθολου με χαζα gimmicks οι της Retro.

Metroid: Other M
            (Wii): Kι εδω δεν εχω πολλα να πω, ο καιρος γαρ εγγυς αλλωστε. Το ολο gameplay concept με κερδισε απο την πρωτη στιγμη.

Tactics Ogre (PSP): Επιτελους θα εχουμε την ευκαιρια να παιξουμε σε ενα φοβερο remake μια ακομα δουλεια του Yaz Matsuno. Βλεπεις Matsuno, ειναι καλο, τελος.

Ghost Trick (DS): Το μονο παιχνιδι του DS που εχω στην ακρη του μυαλου μου για το ποτε θα βγει. Ενα πρωτοτυπο concept απο μια ομαδα η οποια ειναι παραπανω απο δοκιμασμενη και εχει κανει το μισο forum Phoenix Wright addicts... γιατι οχι λοιπον;

NBA Jam (Multi): Κι εδω δεν ξερω τι να πω, για μενα το Jam ηταν θρησκεια πισω στα 90s και δεν περιμενα ποτε να αναστηθει αυτη η σειρα. Νεο παιχνιδι εστω και απο την ΕΑ αυτη τη φορα. Αν βγει καλο πιστευω πως θα λιωσουν χειριστηρια απο τα πολλα 4πλα, ειτε oniine, ειτε offline.

Αυτα πανω κατω απο παιχνιδια τα οποια περιμενω και πιστευω πως θα ασχοληθω μαζι τους με μια σχετικη ορεξη. Το ποια θα αγορασω ειναι αλλο θεμα καθως πλεον εχω μειωσει τα εξοδα μου στο εν λογω αθλημα δραματικα, αλλα οκ ασχετα με το ποτε θα τα παιξω θα τα αγορασω καποια στιγμη εφοσον μου αφησουν καλες εντυπωσεις.

Θα βαζα το Epic Mickey στη λιστα, αλλα ειμαι ακομα σχετικα επιφυλακτικος για το ποσο καλο θα ειναι. Το setting με εχει κερδισει, αλλα για το gameplay ακομα εχω αμφιβολιες.
            Μακαρι να βγουν καλα τα περισσοτερα απο αυτα τα παιχνιδια και θα εχουμε πολυ πραγμα στην ακρη για να ασχοληθουμε τους επομενους μηνες.

Comment

• BOOM SHAKALAKA
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Σωστός ο Κώστας,απορώ πως ξέχασα τα xenoblade και tactics ogre...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

• Thread pump και double post ταυτόχρονα.

Για την ώρα περιμένω μόνο τα uncharted 3,mass effect 3 και το xenoblade.Αν φιλοτιμηθούν να το κυκλοφορήσουν και προς δύση μεριά οι της νιντεντο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                    Αν φιλοτιμηθούν να το κυκλοφορήσουν και προς δύση μεριά οι της νιντεντο.
                    Tanno post in 3... 2... 1...
                    Do a barrel roll!

Comment

• P0rtal 2 και Gears of War 3 τα πιο αναμενόμενα για μένα games.

Comment

• Portal 2, the rest is cake.

Comment

• Uncharted 3,The Last Guardian
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                            Tanno post in 3... 2... 1...
                            Ότι είπαν οι πάνω. Αν τα φέρουν, τότε πρώτοι στην λίστα αναμενόμενων τίτλων είναι:

1) Xenoblade
                            2) Arc Rise Fantasia
                            3) The Last Story

Μετά σειρά θα έχουν:

1) Shantae
                            2) Kid Icarus
                            3) Zelda: Skyward Sword

Τώρα αναμενόμενοι τίτλοι είναι:

1) Duke Nukem: Forever
                            2) Mortal Kombat 9
                            3) The Witcher II
                            4) Portal II
                            5) Demon's Souls
                            6) The Last Guardian

κ.α. πολλά προς αγορά!
                            sigpic

Comment

• Demon's Souls;Αυτό κυκλοφορεί ήδη.Dark Souls εννοείς;
                              Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                                Demon's Souls;Αυτό κυκλοφορεί ήδη.Dark Souls εννοείς;
                                ΟΚ. Και Dark Souls.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X