Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
πέρα από την πλάκα καμιά απάντηση έχεις γιατί τα έχω πάρει με την παλιομλκ.όχι τίποτ'άλλο αλλά είναι στην 8η που δεν έχω το achievement και είναι με διαφορά η χειρότερή μου πίστα και ο λόγος που δεν θα το τελειώσω ποτέ στα heroic & legendary.τη μισώ αυτή την πίστα.άμα ήταν κάποια άλλη πολύ ευχαρίστως να την παίξω ξανά και ξανά.
Κοιτα να δεις, αν εξαιρεσουμε το ενδεχομενο να προκειται για καποιο bug (κατι το οποιo στον συγκεκριμενο τιτλο δεν εχω ακουσει ποτε) τοτε μαλλον εσυ εκανες καποιο λαθος με τα δεδομενα σου.Μπορει να απενεργοποιησες την κονσολα πριν σου το δωσει ή μπορει να εκανες skip σε καποιο section.Ισως να προκειται για corrupted checkpoint...δοκιμασε ξανα και θα το παρεις σιγουρα .
<div align="center">
"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>
Λοιπον παιδες, διαβαστε και κλαψτε απο τα γελια!
Με τον συμμαχο μου, καπεταν Alexandros GR τελειωσαμε πριν απο δεκα λεπτα το επικο UnderTow!!!
Οι λογοι που ασχοληθηκαμε με αυτο το καρβουνο ηταν δυο:
1ο και κυριοτερο - γελουσαμε συνεχως σα μλκς, αφου ο τιτλος ειναι για μπουνιες στους περισσοτερους τομεις .
2...FARMING!!! .
Παιζαμε λοιπον και πηρα τα εξης κατα τη διαρκεια της τρομερης και γεματης συναισθημα περιπετειας (lmao) :
Game:UnderTow
Achievements:
1.Nemo's Wrath - Complete Nemo's Wrath Campaign 10G
2.Hydropwnage (και γαμω τις εννοιες ) - Win a ranked match by shutting down the opposing team 20G
3.Arsenal - In a ranked match get all upgrades for all units 10G
4.Atlantis Rising - Complete Atlantis Rising Campaign 10G
5.Swim Pals - Complete the game in co-op 20G
6.Frenzy - Complete all chapters on Ultra 30G
7.Life Aquatic - Get all upgrades for all races 15G
Για την ιστορια να αναφερω πως για να παρουμε τα multiplayer achievements χρειαστηκε να κανω εγω game και προς τραγελαφικη μας εκπληξη διαπιστωθηκε πως ηταν και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κοσμο!!!Μονο εμεις οι δυο καμμενοι παιζαμε .
165/200 παντως...not bad for a laugh ;) .
And that's today's candy .
<div align="center">
Λοιπον παιδες, διαβαστε και κλαψτε απο τα γελια!
Με τον συμμαχο μου, καπεταν Alexandros GR τελειωσαμε πριν απο δεκα λεπτα το επικο UnderTow!!!
Οι λογοι που ασχοληθηκαμε με αυτο το καρβουνο ηταν δυο:
1ο και κυριοτερο - γελουσαμε συνεχως σα μλκς, αφου ο τιτλος ειναι για μπουνιες στους περισσοτερους τομεις .
2...FARMING!!! .
Παιζαμε λοιπον και πηρα τα εξης κατα τη διαρκεια της τρομερης και γεματης συναισθημα περιπετειας (lmao) :
Game:UnderTow
Achievements:
1.Nemo's Wrath - Complete Nemo's Wrath Campaign 10G
2.Hydropwnage (και γαμω τις εννοιες ) - Win a ranked match by shutting down the opposing team 20G
3.Arsenal - In a ranked match get all upgrades for all units 10G
4.Atlantis Rising - Complete Atlantis Rising Campaign 10G
5.Swim Pals - Complete the game in co-op 20G
6.Frenzy - Complete all chapters on Ultra 30G
7.Life Aquatic - Get all upgrades for all races 15G
Για την ιστορια να αναφερω πως για να παρουμε τα multiplayer achievements χρειαστηκε να κανω εγω game και προς τραγελαφικη μας εκπληξη διαπιστωθηκε πως ηταν και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κοσμο!!!Μονο εμεις οι δυο καμμενοι παιζαμε .
165/200 παντως...not bad for a laugh ;) .
And that's today's candy .
[/b]
Αυτό ακριβώς. Προστατέψαμε τον πλανήτη TOW με όλες μας τις δυνάμεις και θριαμβεύσαμε! Απ'ότι φαίνεται είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που ενδιαφέρθηκαν αλλά δεν πειράζει, Undertooooownage!
1.Step into The Light - Finish Heaven or Hell mode 10G
2.Tonight, We dine in Hell - Finish Hell and Hell mode 10G
3.A Throne of Glory - Finish all modes in DMC4
Δε χρειαζεται να προσθεσω κατι αγαπητοι φιλοι...επιτελους, τα καταφερα!
Επεισης
Game:Virtua Fighter 5
Achievement:Avenger - Reach Avenger Class in Quest mode 50G
Αξιολογο κι αυτο, αλλα μαλλον υποσκιαζεται απο τα παραπανω .
<div align="center">
True , οντως καταπληκτικος ο fioth ...μου εχει δημιουργηθει btw και εμενα εκ νεου ενδιαφερον για τον τιτλο και μεσα στον αυγουστο μαλλον θα τον ξαναπιασω .
Τα δικα μου τελευταια achievements αφορουν το lost odyssey
3 Perfects in a row (30)
500 Perfects (10)
Accumulate 1000000 damage (10)
Around the world (10)
Backyard - Light Class Master (10)
Backyard - Middle Class Master (10)
Clear Disk 1 (125)
Clear Disk 2 (125)
Clear Disk 3 (125)
Clear Disk 4 (125)
Defeat 1000 enemies (10)
Defeated Blue dragon (10)
Defeated Cave Worm (10)
Defeated Keroron King (10)
Defeated Persona (10)
Defeated Sacred Beast (10)
Dream of a Thousand Years (20)
First Dream of a Thousand Years (20)
Learned all skills - Cooke (20)
Learned all skills - Jansen (20)
Learned all skills - Mack (20)
Learned all skills - Sed (20)
Learned all skills - Tolten (20)
ego eho 1000 sto bioshock , assasins creed, tomb raider legend,bourne conspiracy,condemned, ke alla pou eho ola ta single player achievements ke mou lipoun ta multiplayer achievements.episis theoro katorthoma to 200/200 sto contra.
Comment