Βρέθηκα στο Ελ Βενιζέλος σήμερα και είπα να περάσω από το Metropolis 5 λεπτά να κινήσω τις παιχνιδοστίβες προβάροντας ταυτόχρονα σε κάθε υπερκοστολογημένο παιχνίδι το υφάκι μου "τραγικό, τραγικό, πανάκριβο, πανάκριβο, πανάκριβο, λολ, λολ, λολ, έλεος, έλεος" πριν αποχωρήσω κοιτώντας τους πωλητές με οίκτο και αηδία. Αλλά που να'ξερα! Μετά από 12 Fifa 10 στα 59.99, 5 Fable 2 στα 69,99 και 15 Too Human σε ποικιλία τιμών άνω των 49, βρήκα Tales of Vesperia με 24ευρώ! Έβγαλα γουρουνίσιους ήχους χαράς και το πήγα στην ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑ και το πήρα. Suck that όσοι δεν το έχετε! (tanno)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ευκαιρίες! The Bargain Hunter's Thread
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Suck that όλοι, όταν έρθει εδώ! Με τις γιορτές μπλέχτηκε το δέμα που περίμενα και πήγε πίσω... Περιμένω έναν φίλο μου που ζει Ιταλία να το φέρει κατά δω...
Εσείς όμως έχετε μόνο το παιχνίδι. Εγώ περιμένω κι άλλα καλούδια και θα τα δείτε αυτοπροσώπως!sigpic
Comment
-
Folklore για το PS3 από το vgp.ca στα 20 κάτι ευρώ με έξοδα αποστολής. Πιστεύω μια πολύ καλή προσφορά δεδομένου ότι μέχρι προσφάτως το game βρισκόταν για 50-60 ευρώ.
Επίσης το zavvi έχει κάποιες καλές προσφορές όπως Splinter Cell Conviction limited στα 20 ευρώ, PoP forgotten sands LE για 20, Batman Arkham GOTY 20, Super Street Fighter 4 στα 15€ και κάποια άλλα. Είχε και το 3d dot game horoes 20€ αλλά δεν το πρόλαβα.
Comment
-
-
Zουλιάρη.
Ξέρουμε όλοι τι προέχει
Comment
Comment