Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Standard Definition 29 inches Pixer Plus Philips και με το advanced scart cable η οπτική απεικόνιση κοιτάζει σταν μάτια την ποιότητα πολλών High Definition τηλεοράσεων.Ο λόγος βρίσκεται στο pixer plus που δείχνει τα χρώματα πιο έντονα και τα γραφικά με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.Το συν των SD είναι η μηδαμινή ghost image υφή και η θολούρα που συναντάμε στις περισσότερες HD οπότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την τηλεόραση που διαθέτω κάτι που αρχικά με φόβιζε.Βέβαια η τεράστια καμπούρα είναι ένα πρόβλημα αλλά όχι σοβαρό.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Κάθε κονσόλα έχει και το... TV της. Δυστυχώς οι παλαιές κονσόλες (Dreamcast, PS2, Xbox) ΔΕΝ δείχνουν κατά τη γνώμη μου τόσο καλά σε HDTVs ακόμα και με σύνδεση component ή VGA. Υπάρχουν αρκετά παιχνιδάκια που υποστηρίζουν υψηλή ανάλυση αλλά και πάλι... Ο,τι και να κάνεις τα πολύγωνα δεν αυξάνονται!
Αντιθέτως X360 και PS3 σε HDTVs για να γουστάρουμε!
Wii δεν ξέρω, δεν έχω τεστάρει, ίσως HDTV, στου Xeno όταν παίζαμε σε HDTV μια χαρά φαινόταν, θα ήθελα να το δω και σε SD πάντως.
Κοιτα σε θεμα αποδοσης ειμαι πολυ ευχαριστημενος και γενικα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο τοσο σε σχεση με δοκιμη στην sd ( σοκ απο τη μεταβαση ) που εχω οσο και σε σχεση με αποδοσεις σε hd που κατα καιρους εχω δοκιμασει ( χανει λογω μεγεθους της εικονας αλλα κοιταει στα ματια το τελικο αποτελεσμα που παιρνεις ) . Το μονο προβλημα ειναι οτι παιζω απο κοντινη αποσταση και καθστος στο γραφειο ακριβως οπως και στο pc... Στο μελλον λογικα θα προβω και εγω σε αγορα καποιας hd .
HD 26" Samsung και παίζω άνετα Μortal Kombat HD N00B Saibot's Revenge
το μόνο αρνητικό είναι ότι στο FF8 οι αριθμοί που είναι με κόκκινο δεν είναι ευκολοδιάκριτοι.
κατά τ'άλλα μια χαρά.άντε να πάρω κι ένα καλώδιο ΗDMI να νιώσω πιο τρελά.
Όλα σε μια SD Philips 17 ιντσών (παλιότερα σε ακόμα μικρότερη).
Και το Dreamcast στο Monitor.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Standard Definition 29 inches Pixer Plus Philips και με το advanced scart cable η οπτική απεικόνιση κοιτάζει σταν μάτια την ποιότητα πολλών High Definition τηλεοράσεων.Ο λόγος βρίσκεται στο pixer plus που δείχνει τα χρώματα πιο έντονα και τα γραφικά με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.Το συν των SD είναι η μηδαμινή ghost image υφή και η θολούρα που συναντάμε στις περισσότερες HD οπότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την τηλεόραση που διαθέτω κάτι που αρχικά με φόβιζε.Βέβαια η τεράστια καμπούρα είναι ένα πρόβλημα αλλά όχι σοβαρό.
[/b]
LMAO!
1. SDΤV που να κοιταζει στα ματια την ποιοτητα των HD sets δεν υπαρχει...ειναι καθαρα θεμα αναλυσης - το HD ειναι κλασεις ανωτερο απο οποιαδηποτε SDTV. Eχεις δει ποτε HDTV της προκοπης?
2. Ghosting σχεδον δεν υπαρχει πλεον στις LCD HDTV's με τους <8ms χρονους αποκρισης.
3. Οταν λες θολουρα τι εννοεις? Με αναλυσεις 1280*720 σε προοδευτικη σαρωση μονο θολουρα δεν βλεπεις...ισα ισα που οι ΗDTV's εχουν κρυσταλλινη εικονα.
Μερικοι μην γραφουνε οτι τους κατεβει...
ΒΤW εγω εχω μια Samsung 40" LCD Full HD κ μια Philips 32" CRT HD.
Comment