Announcement

Collapse
No announcement yet.

Role Players Realm

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δεν πρόκειτε να δω νέες picks από το Final(lieeeee)...Ωραία πράγματα...

    Scatman ξέρεις τι θέλω?Άσε τα νέα και πίασε να κάνεις μετάφραση το Moon που μας λες τόσο καιρό ...Εγώ και 2-3 άτομα από εδώ μέσα θα το τιμήσουμε δεόντος


    Comment


    • Δεν πρόκειτε να δω νέες picks από το Final(lieeeee)...Ωραία πράγματα...

      Scatman ξέρεις τι θέλω?Άσε τα νέα και πίασε να κάνεις μετάφραση το Moon που μας λες τόσο καιρό ...Εγώ και 2-3 άτομα από εδώ μέσα θα το τιμήσουμε δεόντος
      [/b]
      Laharl βαλε και κανα policenauts μεσα στη λιστα...
      Deus Misereatur...
      Gloria filiorum patres i.e.m.e
      Viva los Vatos Locos

      ---------------------
      UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

      Comment


      • Xαχα!

        Μεταφραση ειχα δοκιμασει να κανω παλιοτερα με ενα αλλο επισης "δυσκολο" RPG, το Khamrai (Kamurai) -υπαρχει επισης στο αφιερωμα- . Ο hacker μου εβγαλε την script κι εμενε να μεταφρασω το κειμενο. Δυστυχως, περα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ογκου σε κειμενο που εχουν σχεδον ολα τα PSX RPGs (θα απαιτουσε 1 χρονο +), δε μπορουσα να τεσταρω την "λειτουργικοτητα" του κειμενου αφου δεν ειχα τις γνωσεις και ικανοτητες να το τεσταρω ενω μεταφραζετε. Κυριολεκτικα, χαμενος στη μεταφραση lol .
        Phail!

        Οποτε, σορρυ.ΝΟ WAY! Bολευτειτε με news xD
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

        Authenticity sir, authenticity. "

        Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



        Comment


        • Infinite Undiscovery Review
          Proof that making up words doesn't actually create a better game

          Closing Comments
          You probably shouldn't judge a game by its title, but in all honestly, Infinite Undiscovery tells you everything you need to know. It only half makes sense -- and only when you squint your brain. That is the design approach in a nutshell. Some of the choices tri-Ace made don't make a whole lot of sense, but you can certainly play through some of the gaffes. This isn't a game marred with horrendous bugs or unplayable combat. And it's not boring. It's just misguided. The story is intriguing enough that RPG fanatics should at least give this a rental. Considering it's on the short side for a Square-Enix RPG, you shouldn't have trouble beating it in a week.


          7.1 απο το IGN

          http://xbox360.ign.com/articles/902/902768p1.html

          Comment


          • Macross Ace Frontier (PSP) , οχι καθαροαιμο RPG αλλα RPG-ιζει επικινδυνα
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

            Authenticity sir, authenticity. "

            Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



            Comment


            • Καλά το IGN δεν το εμπιστεύομαι πολύ, αλλά θα περιμένω και άλλα sites και reviews. Το παιχνίδι σίγουρα θα αγοραστεί, αλλά από τα όσα θα διαβάσω θα κριθεί η day-one αγορά.

              Comment


              • Wow, επεσαν υπερωριες ε;
                Πολυ καλες επιλογες, πες μας κι εντυπωσεις για το καθενα συνοπτικα αν δε βαριεσαι γιατι μερικα απ αυτα τα χω βαλει κι εγω στο ματι.
                [/b]
                Το είχα σκοπό να το κάνω όταν έβρισκα περισσότερο χρόνο.

                Για το SMT Devil Summoner τα έγραψα λίγο πίσω στο θέμα. Δεν θα το πρότεινα καθώς απουσιάζει η ομιλία, η πλοκή δεν είναι και τόσο ενδιαφέρουσα και το παιχνίδι καταντά απότομα αηδιαστικά δύσκολο.

                Για το SMT Lucifer's Call έχω να πω καλά σχόλια. Πολύ καλά γραφικά ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΙΛΙΑ... Πολύ ενδιαφέρον σενάριο όπου ο κόσμος καταστρέφεται και οι 5 άνθρωποι που επιζούν αναλαμβάνουν να τον ανακωδομήσουν. Οι επιλογές μας στο παιχνίδι αλλάζουν τελείως τα αφεντικά στο τελικό dungeon. Προσοχή το παιχνίδι είναι ίσως το δυσκολότερο rpg που έχω παίξει. Θα το πρότεινα σίγουρα. Έχει μια επική ιστορία. Εσύ πως θα επέλεγες να φτιάξεις τον κόσμο; Έχει λογικά τουλάχιστον 6 διαφορετικούς τερματισμούς και τον Dante (αν και δεν έχω παίξει κανένα DMC). Αν αντέχετε παιχνίδι με πολλούς διαλόγους αλλά χωρίς ομιλία και δεν σας τρομάζει η δυσκολία παίξτε το.

                Τα SMT Digιtal Devil Saga 1,2 μπορούν να κριθούν μόνο συνολικά. Είναι ότι το Lucifer's Call αλλά πιο εύκολο και με ομιλία. Πολύ καλή ιστορία, λίγο ξενέρωτο τέλος. Σίγουρα τα προτείνω.

                Τα Atelier Iris 2,3 δεν μου άρεσαν τόσο όσο το πρώτο.

                Το 2ο είναι ένα σχετικά έξυπνο prequel του 1 και έχει ένα πολύ ωραίο σύστημα δημιουργίας αντικειμένων, 2D γραφικά και ομιλία. Είναι σχετικά ανάλαφρο, χωρίς επικό σενάριο αλλά είναι διασκεδαστικό.

                Το 3 είναι το ίδιο με το 2, με λίγο καλύτερα στοιχεία στον τεχνικό τομέα και άσχετη με τα άλλα 2 πλοκή αλλά σχετικά καλή. Έχει σύστημα missions σαν του FF12 μόνο που τώρα σε υποχρεώνει να τις κάνεις. Έτσι καταντά κουραστικό αλλά έαν αντέξει κάποιος να το παίξει μέχρι το τέλος η πλοκή αποκτά ενδιαφέρον με θανάτους και άλλα.

                Το Suikoden 4 ξεφεύγει λίγο από την πεπατημένη των 1+2 (δεν έχω παίξει το 3). Είναι 150 χρόνια πριν το 1 και δείχνει την άνοδο και την πτώση κάποιων αυτοκρατοριών. Ο Hero μπλέκεται σε μία απίθανη ιστορία πολέμου. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ο οποίος είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΞΕΜΠΑΡΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ των παιχνιδιών. Πίστευα πως η μεγαλύτερη βλακεία σε βιντεοπαιχνίδι ήταν το sailing στο Wind Waker. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται ΤΟ SUIKODEN 4 EXEI ΤΡΙΣ-ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ SAILING!!!!! Ευτυχώς πολύ γρήγορα μπορείς να τηλεμεταφερθείς παντού (με τη γνωστή και μη εξαιρεταία Viki) και δεν καταντά σπαστικό. Θα το πρότεινα οπωσδήποτε σε όλους τους φίλους της σειράς.

                Αν παίξετε το 4 θα πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε και το Tactics γιατί η πλοκή εξηγεί τα κενά που προκύπτουν στο φινάλε του 4. Είναι ένα απλούστατο S-RPG κατάλληλο για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με το είδος. Θα το πρότεινα στους φίλους του Suikoden και των S-RPG.

                Ότι και να πω για το Suikoden 5 είναι λίγο. Το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό (μαζί με το the world ends with you). Έχει τα καλύτερα στοιχεία των 1,2,4 και η πλοκή περιγράφει έναν εμφύλιο πόλεμο. Δένει τα γεγονότα (140 χρόνια μετά το 4, 10 χρόνια πριν το 1). Η ιστορία ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΗ. Τεχνικά το παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟ. Θα το πρότεινα ακόμη και αν δεν έχετε παίξει κανένα άλλο Suikoden.

                Στα Suikoden 4,5 οι επιλογές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επηρρεάζουν το τέλος.
                https://www.emulator-zone.com
                I am an iteration closer to my desired solution!
                The World Ends With You

                I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                Castlevania Lords of Shadow

                I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                Hyperdimension Neptunia

                Comment


                • Ότι και να πω για το Suikoden 5 είναι λίγο. Το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό (μαζί με το the world ends with you). Έχει τα καλύτερα στοιχεία των 1,2,4 και η πλοκή περιγράφει έναν εμφύλιο πόλεμο. Δένει τα γεγονότα (140 χρόνια μετά το 4, 10 χρόνια πριν το 1). Η ιστορία ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΗ. Τεχνικά το παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟ. Θα το πρότεινα ακόμη και αν δεν έχετε παίξει κανένα άλλο Suikoden.
                  [/b]
                  Bασικά εγώ βρίσκω ένα μεγάλο μειονέκτημα στο παιχνίδι αυτό και δεν είναι κανένα άλλο από τα πολλά missable sods. Εντάξει χάνεις κοντά 21 άστρα αν δεν κάνω λάθος και ορισμένα είναι υπερβολίκα δύσκολο να τα πάρεις.

                  Κατά τα άλλα συμφωνώ, είναι ένα αριστούργημα και το σενάριο πλέει σε άλλες θάλασσες από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Η ανάπτυξή του παραείναι τέλεια. Ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έπαιξα...

                  Comment


                  • Καλα ναι ουσιαστικα για καποιες πρωτες εντυπωσεις και μονο . Με αυτα που εγραφε αλλωστε ο τυπας περιμενα να δω κανενα 3 στην βαθμολογια . Το μονο που με προβληματισε και κρατησα απο αυτα που γραφει το ign ειναι η υπαρξη τοσων χαρακτηρων κατι που δημιουργει οντως ενα θεμα για το πως αυτοι αναπτυσσονται...Anyway περιμενουμε αλλωστε δε μενει και πολυ καιρος μεχρι την κυκλοφορια .

                    Comment


                    • Προσωπικά το σενάριο με ενδιαφέρει ελάχιστα, όσο και η ανάπτυξη και όλα τα υπόλοιπα. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήθελα (και θέλω) λιώσιμο, προκλήσεις, βάθος στο battle system και στο customisation. Το σενάριο να στέκεται και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Ας μου δώσει η Tri-Ace αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και ας είναι το σενάριο lol.

                      Comment


                      • To Tyuumon Siyuze! πηρε release date
                        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                        Authenticity sir, authenticity. "

                        Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                        Comment


                        • Mεταξυ μας αυτο δεν ειναι καθολου καλο imo και διαφωνω πληρως με τη λογικη του συμβιβασμου.
                          Αν στα μισα αυτης της γενιας δεν εχει βγει ακομα ενα πραγματικα αρτιο jrpg τοτε δε νομιζω να ειμαστε εμεις αυτοι που αρμενιζουμε στραβα...

                          Comment


                          • Mεταξυ μας αυτο δεν ειναι καθολου καλο imo και διαφωνω πληρως με τη λογικη του συμβιβασμου.
                            Αν στα μισα αυτης της γενιας δεν εχει βγει ακομα ενα πραγματικα αρτιο jrpg τοτε δε νομιζω να ειμαστε εμεις αυτοι που αρμενιζουμε στραβα...
                            [/b]
                            Άρτιο με την λογική της βαθμολόγησης των κυρίων υπευθύνων κριτικών ή σύμφωνα με την προσωπική εμπειρία του καθενός διότι αν λάβουμε υπόψιν το πρώτο παράδειγμα την κάτσαμε την βάρκα...

                            Τουλάχιστον στην περίπτωση του Xbox 360 (μιας και ταιριάζει το thread) υπάρχουν μερικά αξιόλογα rpg τα οποία επειδή έιναι μα και μου τρώνε χαντάκωμα τόσο σε κείμενο όσο και βαθμολογία.

                            Αν το πάμε τώρα σε άλλες κονσόλες like PS 2 τότε θα ψαχνόμαστε.
                            Πολύ καλό πάντως θεωρείται το Dragon Quest IV για DS σύμφωνα πάντα με την κοινή γνώμη...

                            Comment


                            • 1ον μενω στο τριπτυχο Wii-PS3-360.
                              2ον δε με νοιαζουν τα reviews, προτιμω το οποιο θετικο feedback απο διαφορα gaming communities.

                              Aρτιο στο μυαλο μου ειναι κατι πληρες, χωρις καποιο major flow.
                              Eγω μια φορα θα πω "δε θα παρω" για ενα παιχνιδι το οποιο πασχει (εστω οτι οντως πασχει για να μη λετε πως εβγαλα συμπερασμα απο 1 review) σε story / char development και δεν εχει να επιδειξει κατι εξαιρετικο σε καποιον τομεα περαν των μαχων (αν ισχυει και αυτο αντιστοιχα - υποθετικα μιλαμε), κοινως θεωρω το συμβιβασμο ξεπεσμο και προτιμω να ριξω ενα βλεφαρο σε κατι critically acclaimed που υπαρχει εδω και χρονια και ξερω πως παραμενει καλο στα ματια των devoted fans, μιας και οι βιαστικες αγορες νεων τιτλων (ιδιως rpgs) μου βγηκαν σε κακο.

                              Comment


                              • Εγώ πάντως ως τώρα βλέπω αρκετά εως πολύ καλά JRPGs στη γενιά αυτήν, η οποία κάθε άλλο παρά στα μέσα της δεν είναι. ΟΚ το Xbox 360 είναι τρία χρόνια στην αγορά, αλλά τα PS3/Wii δεν έκλεισαν ακόμα δύο και ήδη έχουμε κάποια πολύ καλά δείγματα. Βάζω μέσα και πολλά PS2 JRPGs. Μπορεί να είναι Old gen η κονσόλα, αλλά στην εποχή αυτή βγαίνουν καινούρια παιχνίδια με φρέσκιες ιδέες, επομένως κάθε άλλο παρά έλλειψη υπάρχει.

                                Από εκεί και πέρα, στα σκαριά είναι δεκάδες τίτλοι. Το Infinite Undiscovery δεν περίμενα να είναι ορόσημο και δεν έχω δει κάποια αξιοσέβαστη κριτική ως τώρα. Ας βγουν τα γνωστά JRPG sites και ας κρίνουν, τα IGN/Gamespot/Edge κτλ δεν τα υπολογίζω.

                                Τώρα τα περί αρτιότητας είναι πολύ σχετικά, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί άρτιο σε ένα JRPG και τι όχι. Είμαι σίγουρος ότι από πολλούς το FF XII (για παράδειγμα) κάθε άλλο παρά άρτιο θεωρείται. Πάντως ως τώρα έχουμε δει από αρκετά καλά έως εξαιρετικά παιχνίδια του είδους και μερικά έφεραν και κάτι φρέσκο.

                                (πάλι στο κλασικό "το είδος έχει σαπίσει" θα καταλήξουμε )

                                Εγώ πάντως προτείνω να μη μένουμε στις κριτικές και στα reviews και να ασχοληθούμε και λίγο. ΟΚ καλά τα όσα διαβάσαμε για το LO και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία από τα ίδια, αλλά η αισθητική, τα όνειρα και το γενικότερο feeling δεν καλύπτεται από τα reviews παρά μόνο από τις 40-80 ώρες gameplay που σου προσφέρει.

                                Εdit: Μην το βλέπεις σαν συμβιβασμό, ο καθένας θέλει κάτι από συγκεκριμένα παιχνίδια και για αυτό τα παίζει. Εγώ από την Tri-Ace battle system αναζητώ γιατί ξέρω ότι αυτό κάνει καλύτερα. Βλέποντας το customisation στα Star Ocean 2 κ 3 και στο Valkyrie Profile αυτό το συμπέρασμα έβγαλα και αυτό θέλω να πάρω από τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κακά τα ψέματα, λύσεις τύπου "όλα σε ένα" βρίσκεις δύσκολα και κάποιος που ασχολείται με ένας είδος επειδή το γουστάρει δε συμβιβάζεται με αυτά τα ημίμετρα, αλλά ασχολείται με πληθώρα τίτλων για να αποκομίσει κάτι διαφορετικό από τον καθένα.

                                Αν δεν έκανα, εγώ και ο οποιοσδήποτε, αυτούς τους συμβιβασμούς που λες ποτέ δε θα είχα παίξει παιχνίδια όπως το Riviera, τα SMT και το Dragon Quarter (και πολλά άλλα). Αυτούς τους "συμβιβασμούς" ακολούθησα και τερμάτισα στην εποχή τους και σε πολύ μικρή ηλικία τα Chrono Cross, Vagrant Story και πόσα άλλα που εσύ τώρα παίζεις, ύστερα από 10 χρόνια σταθερής αξίας και αποθέωσης από τους fans.

                                Comment

                                Working...
                                X