Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ΔΩΣΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ S-E CHOCOBO ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ-FANBOYS!!!!!!!! 3;!
Πόσο πολύ γουστάρω. Το δεύτερο φαίνεται σαν αυτά τα ανύπαρκτα chocobo dungeon, αλλά το πρώτο φάινεται σαν το ΥΠΕΡΕΠΙΚΟ Final Fantasy Fables. ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Ieon, burai, laharl πάμε για τρελό λιώσιμο και πάλι ρεεεεεεε.
Πόσο πολύ γουστάρω. Το δεύτερο φαίνεται σαν αυτά τα ανύπαρκτα chocobo dungeon, αλλά το πρώτο φάινεται σαν το ΥΠΕΡΕΠΙΚΟ Final Fantasy Fables. ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!![/b]
Ας το ξεζουμίσει όσο δεν πάει, Chocobo for dear life .
Πέραν της πλάκας, το προηγούμενο παιχνίδι στο ds μου άρεσε πάρα πολύ και πέρασα απίστευτες στιγμές λιωσίματος και άπειρου γέλιου με την κοπέλα μου, επομένως γουστάρω πάρα πολύ που θα βγει συνέχειά του.
Τα chocobo games είναι για μας τα θύματα.
Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ οι αναφορές σε παλιότερα FF όπως και το card based battle system.Αν προσθέσουν και τυχαίες μάχες card based θα είναι κατά πολύ ανώτερο του πρώτου.
Αν και μου είχε σπάσει τα νεύρα ήταν περίεργα εθιστικό...
Τα chocobo games είναι για μας τα θύματα.
Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ οι αναφορές σε παλιότερα FF όπως και το card based battle system.Αν προσθέσουν και τυχαίες μάχες card based θα είναι κατά πολύ ανώτερο του πρώτου.
Αν και μου είχε σπάσει τα νεύρα ήταν περίεργα εθιστικό...
[/b]
Όντως αυτά ήταν πολύ ωραία στοιχεία. Αυτό που θα ήθελα από το δεύτερο είναι ένα καλύτερο σενάριο και όχι τόσο ηλίθιο. Δεν περιμένω κάτι το σοβαρό, απλώς το όλο στυλάκι του πρώτου με ξενερώνει (αυτά τα τελείως ανόητα παραμυθάκια). Η μουσική τα έσπαγε απίστευτα πάντως.
Δεν περιμένω κάτι το σοβαρό, απλώς το όλο στυλάκι του πρώτου με ξενερώνει (αυτά τα τελείως ανόητα παραμυθάκια).[/b]
Συμφωνώ.Κακές,ως επί το πλείστον παραποιήσεις των Μύθων του Αισώπου,ή άλλων παραμυθιών.
Πάντως αισθητικά μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά οι επιτηδευμένα 2d a la paper mario μάχες και οι εικόνες των παραμυθιών.
Σεναριακά θα ήθελα ένα όχι τόσο straight cliche σενάριο,αλλά κάτι πιο τρελούτσικο αν και χιουμοριστικό.Και να συμμετέχουν λίγοι παραπάνω χαρακτήρες κάπως πιο ενεργά.
Έτσι ρε Square,δώσε μας την αρρώστια των mini games πίσω!!!
Τέλεια νέα,μπράβο στην Square...Περιμένω κάτι ισάξιο του πρώτου και αν μπορέσουν ας το κάνουν ανώτερο(με λίγα λόγια να αλλάξουν το σενάριο όπως είπαν τα παιδιά)...
Evans έχουμε ξεχάσει να παίξουμε διπλό αυτό το παιχνίδι,τς τς τς...πρέπει να το διορθώσουμε αμέσως
Comment